سلام برای من طوری فروشنده تنظیم کرد که به محض وصل کردن مودم به برق به اینترنت وصله بدون یوزر و پسورد ..............نقل قول:
Printable View
سلام برای من طوری فروشنده تنظیم کرد که به محض وصل کردن مودم به برق به اینترنت وصله بدون یوزر و پسورد ..............نقل قول:
سلام بنده 5 سال اینترنت ADSL داشته ام سرعت 1 و 2 مگابایت و موردی پیش نیامده بود و الان وایمکس گرفته ام و الان نامه یا دانشجو نیستم و سرعت 128 دارم آیا کسی دارای شرکتی یا جایی سراغ داره که نامه برای اینترنت بده حتی 256 یا 512 بابتش حاظرم هزینه کنم ............................. با 128 هیچ سایتی وا نمیشه ................:n14:
سلام دوست عزیز. این بخاطر اینه که تنظیمات به حالت بریج هست باید به حالت روت تغییر کنهنقل قول:
از این قسمت کمک بگیرید/ مودمتون و سیستم عاملتون رو پیدا کنید و آمورزش رو انجام بدین!کد:http://wimax.irancell.ir/portal/home/?15374/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA%20%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D9%88%D8%A7%DB%8C%D9%85%DA%A9%D8%B3
فکر نمیکنم نامه گرفتن خیلی سخت باشه. حتی یک سربرگ شرکت هم کار رو راه میندازه. مطمعناً کسی هست که بتونه بهتون کمک کنهنقل قول:
بعد . شما از اون کارت دانشجویی اگه دارین یک کپی بگیرین بدین . کی میدونه شما دیگه دانشجو نیستید؟ بهرحال یک تیری هست در تاریکی.
دوستان صفحه ecare برام باز نميشه !! كسي مشكلي نداره ؟
برای بنده که مشکلی نداره، دوست عزیز.نقل قول:
برای من باز ميشه .نقل قول:
اگه با ری استارت مودم و سيستم و امتحان با يک مرورگر ديگه درست نشد، با قندشکن امتحان کن. اگه اومد موقتا با مودمت/آنتي که وصلي (که معمولا مودم هست) مشکل پيدا کرده و معمولا حداکثر 2-1 روزه حل ميشه. اگه بعد از اين مدت نشد زنگ بزن 707 و بگو که ميخواي حسابت رو شارژ يا تمديد کنی يا بسته افزايشی بگيری (هر حرکتي که بخوای پول بريزی)خود سايت ايرانسل و بقيه سايت ها هم مياد ولي ecare باز نميشه.
سلام اول بگید سرعت سرویس شما چطوره من که 128 هست به سختی باز میشه بعد چند دقیقه شاید مشکل از کندی سرویس باشه ......نقل قول:
تو صفحه پروفایلت پیغام دادم کارتو راه میندازه یه نفر. برو چک کن پیغام رونقل قول:
این ایرانسل دیگه داره دیونم میکنه ها!!! برای یه سری از سایتها باید از قندشکن استفاده کنم، برای یه سری سایت های دیگه نه. کلا رفته رو اعصاب............