من امروز تخلیه کردمنقل قول:
دوستان در صورت فسخ سرویس نامحدود هزینه ای برمیگردونن؟ :n13:
پولی نگفتن می دیم
نمی دونم چرا نمیشه از اسپید تست سرعت رو دید و تست گرفت
دوستان شما هم این مشکل رو دارید؟
Printable View
من امروز تخلیه کردمنقل قول:
دوستان در صورت فسخ سرویس نامحدود هزینه ای برمیگردونن؟ :n13:
پولی نگفتن می دیم
نمی دونم چرا نمیشه از اسپید تست سرعت رو دید و تست گرفت
دوستان شما هم این مشکل رو دارید؟
باسلام اتفاقا میخواستم همین طرح را بگیرم،ولی میگفتن ۱به۴ باید باشه چرا برای شما ۱به۱۶هست؟؟نقل قول:
شب سرعت دانلودتون چقدره؟
ضمنا روز که نامحدوده سرعت ۱۳۰ فیکسه؟
و سوال آخر هزینه طرح شما به چه صورته؟
باتشکر.
دقیقا لین جور موقع ها شرایطیه که شما بگیین روزه میگن نه الآن احتمالا شبه شما اشتباه میکنید(سیستم default پاسخ گویی)نقل قول:
بدجور اعصاب آدم خورد میشه.
طرح های محدود آسیاتک هم سرعتش پایینه یا فقط نا محدوده
دوست عزیز بعد از اون هدیه گیگ سرعت بالا اینترنت در واقعا تبدیل به 1 مگ میشه یعنی سرعت فیکس میشه روی 130 .شبها هم همینطوره یعنی نه پایین میره نه بالا روز هم همینطور.ماهی 173 تومن.نقل قول:
باسلام اتفاقا میخواستم همین طرح را بگیرم،ولی میگفتن ۱به۴ باید باشه چرا برای شما ۱به۱۶هست؟؟
شب سرعت دانلودتون چقدره؟
ضمنا روز که نامحدوده سرعت ۱۳۰ فیکسه؟
و سوال آخر هزینه طرح شما به چه صورته؟
باتشکر.
در واقع راحت تر بگم توی اون گیگ سرعت بالا به جای 2 مگ اینترنت 4 مگ بهت میدن بعد از تموم شدنش به جای 2 مگ اینترنت 1 مگ.
از بعد از ظهر سرعت ها بشدت افت کرده و مدام نوسان داره:
سرویس کیمیا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم نیست چه خبره:n24::n23:
مثل اینکه پهنای باندشون رو به خاطر این روز ها ، کم کردن. در مجموع تا آخر این ماه باید منتظر موند و ببینیم که چی میشه. و بعد تصمیم گرفت.
تصویرای گوگل لود نمیشن عصاب آدم به هم میریزه :n27:
طبق اخرین پیگیری هام پشتیبانی گفت:
این محدودیت های اخیر سرویس 1 و 2مگ زمانش محدوده و هر وقت پهنای باند و... بالا بره بردوشته میشه!:n13:
فعلا پهنای باند کم اوردن بقول خودشون:n13:
---------------------------------------------
از دیگر چیزایی که میشه بهش اشاره کرد حذف شدن سرور اسیاتک از سایت speedtest بود! کسی میدونه چرا؟؟
شاید می خواستن از حداکثر پهنای باند استفاده کنننقل قول:
من که دیگه خسته شدم . خدا کنه درست بشه . به جان خودم من لب دریا برم خشک میشه:n28: به محض اینک من 2 مگ گرفتم سرعت شب خرابه خراب شد . نمیدونم صبر کنم یا زودتر تخلیه کنم این آسیاتر رو!؟:n14: راستی اون دوستمون که گفت ما با این همه دانلود شورشو درآوردیم محض اطلاع میگم که تو خارج به زیر سرعت 2 مگ ( البته 1 به 1) اصلا ADSL2+ نمیگن که بخوان محدودیت در دانلود روش بزارن:n27: از نظر اونا کسی که همچین سرویسی داره حتما جزء اقشار آسیب پذیره که پول اینترنت ارزون رو هم نداره! حالا شما به اینا حق میدی جلوی سرعت رو بگیرند:n13: حالا میاد اون زمانی که میفهمی به اسم اینترنت پر سرعت تو این مدت چه کلاهی سر ملت میرفته:n30: شوخی که نیست ما از بین 170 کشور اینترنتی اخر هستیم:n04: بعد از توگو ، گینه بیسائو ، و ... :n28: تازه عراق و افغانستان که خیلی بالاترن:n02::n02:نقل قول: