شاید یارو مخش تاب داشته کنسول رو وصل کرده بوده به برق سه فاز یهو کنسول ترکیده .نقل قول:
خود مایکروسافت فقط یک مورد خرابی در روز اول خرید داشته اون هم به خاطر ریختن آب روی کنسول بوده .
شاید یارو مخش تاب داشته کنسول رو وصل کرده بوده به برق سه فاز یهو کنسول ترکیده .نقل قول:
خود مایکروسافت فقط یک مورد خرابی در روز اول خرید داشته اون هم به خاطر ریختن آب روی کنسول بوده .
سلام.
لطفا یک نفر برای دانلود آب دیت ایکس باکس360 آرکاد منو کمک کنه
دمت گرم اسم این اپدیت رو برام بنویس من که فطت می خوام آفلاین بازی کنم در ضمن این اپدیت رو خودم میتونم بریزم.نقل قول:
وقتی که من رفتم تو مغاره بگم چی برام بیار ؟ بگم یه xbox 360 elite jasper که درایو اون لایت ان باشه و جدید ترین ورژن داشبورد و فرمور رو داشته باشه رو می خوام یا نه.
میگم دوستان من Army of Two رو گرفتم ازم آپدیت خواست!
آپدیت جدید اومده؟
چون من با دیسک اکتیو بازی میکنم بعد این بازی رو بالا نیاورد! ( آواترمم سیاه شد :19: )
ویرایش : هیچی تموم شد :دی
این تاپیک آپدیت داشبورد 360 هم خوب تاپیکیه ها :دی
راستی برا چی اینقدر جدیدا زود آپدیت میدن؟
اگر منطورتون اپدیت داشبوزد هست لینک فایل اپدیت که در زیر هست را دان کنیید:نقل قول:
سپس:کد:http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall09_8955.zip
1- فایلی که دانلود کردید را استخراج یا extract کنید.
2- فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا کول دیسک کپی کنید.
3- کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه.
سلام. من میخوام 360 بگیرم چند تا سوال دارم. خواهشا سریع جواب بدین
1. اگه بخوام online بازی کنم adsl با سرعت 320 جواب می ده؟
2. چقدر احتمال بن شدن وجود داره؟
3. چقدر باید پول بدم واسه اکانت؟"کلا توضیح بدین" :46:
1:من که با 512 بازی می کردم کمی گیر داشت ولی 320 هم نسبتا خوبه.نقل قول:
2:اگر LT را روی کنسول اپ کنید احتمالش خیلی کمه
3:این مورد را نمی دونم چون تازگیا اکنت نگرفتم.
نه اشتباه گفتی زنگ زدم به فروشندش تو پایتخت گفت باید آپدیت شهنقل قول:
ماله منم آپ بود وای خودم آپش کردم بازم نیومد اومدم که ببرم پیش مغازه داره رفیقمو دیدم گفتش باید درایوشو بدی برات آپ کنن
منم امروز بردم دادم تا wave 4,5 هم ساپورت کنه
خلاص
داشتم دیوونه میشدم :27:
وقتی که من رفتم تو مغاره بگم چی برام بیار ؟ بگم یه xbox 360 elite jasper که درایو اون لایت ان باشه و جدید ترین ورژن داشبورد و فرمور رو داشته باشه رو می خوام یا نه.
خوب به سلامتی!:31:نقل قول:
اگه دستگاه جاسپر باشه که خوب درایوشم لایت ان هست. ورژن داشبورد و فریمور درایو هم ازش بپرسید که اگه اخرین ورژنش روی دستگاه نصب نبود براتون اپدیت را انجام بده.نقل قول: