سلامنقل قول:
از نرم افزار netmonster استفاده کرده و مقدار EARFCN را برای هر فرکانس اعلام کنید.
Printable View
سلامنقل قول:
از نرم افزار netmonster استفاده کرده و مقدار EARFCN را برای هر فرکانس اعلام کنید.
سلامنقل قول:
تست کردید که ایا با جستجوی دستی و انتخاب شبکه همراه اول به این شبکه متصل میشید یا نه؟
سیم کارتتون رو تعویض کردین؟
سلام داش سعیدنقل قول:
قربونت خیلی مخصلصیم خبری نیست ازت :)
اره قبلا شات هایی رو ک دادی دیدم ولی واقعیشو ندیدم سکتور ها دوبل باشه ی عکس دیدم ک اونم مال شهرستان بوده!
باند سوم ما الان ۱۴۲۳ هست از فرکانس ۱۵ شروع میشد اومده رو ۱۴۲۳ معلومه میخواد جا باز کنه برای باند سومش ولی جالبیش اینجاس پهناش بالاتر نمیره! ولی هرچی هست فک کنم مشکلش با رایتل هست!
در ضمن ی چند کیلومتر اونور تر ی دکل دیگه ک اونم فیبره اومدن یه RUU فورجی اضافه کردن
منتظرم کریر سومم حالا موندم کی میخواد راش بندازن ببینم چ باندی میشه!
تجمیعش کنن عالی میشه دیگ :n20:
دوستان چطوری میشه ترابرد کرد به همراه اول؟
کسی اینجا از سایت همراه اول سیمکارت خریده چقدر طول میکشه اس ام اس تحویلش بیاد؟ سه روزه رفته خبری نشده !!
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
برای ترابرد به همراه اول از لینک زیر ثبتنام کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی جستجوی شبکه رو انجام میدم و هر کدوم رو انتخاب کنم(4g-3g-2g) پیغام ریجیستر میاد ولی انتنی نداره . همونطور که گفتم در این حالت که پیغام mci بدون سرویس ظاهر می شه اگه به خط پیام کوتاه ارسال بشه دریافت می شه ولی امکان ارسال نیست. توجه داشته باشین که همین سیمکارت اگه داخل گوشی مثلا سونی قرار بگیره مشکلی نیست و انتن داره . هر چی هست این سیم کارت های جدید که روش ترابرد صورت گرفته یه مشکلی با بعضی از دیوایس ها داره ( نه همشون).نقل قول:
سیمکارت همراه اول دوستم که ترابرد نشده ----> انتن مشکلی ندارهنقل قول:
سیم کارتتون رو تعویض کردین؟
سیمکارت ایرانسل خودم که ترابرد نشده----> انتن مشکلی نداره
سیمکارت رایتل ترابرد شده به همراه اول-----> انتن نداره
سیمکارت ایرانسل ترابرد شده به همراه اول------> انتن نداره
همونطور که گفتم با سیمکارت های مختلفی تست کردم هر چی هست مربوط به سیم کارت های جدید ترابرد شده هست و تنظیمات شبکه که با همه کار نمی کنه مثل مثالی که بالا زدم.
۱۹۵ شکایت میکردی تا الان درست میشدنقل قول:
شکایت که زدم ولی چون مشکل عمومی نیست ( همه دستگاه ها) یه مقدار جا انداختن مطلب سختهنقل قول:
یک ماه هست از همین سایت ثبت نام کردم ولی خبری نیستنقل قول: