با pc میره تو سایتا ؟نقل قول:
من تو مودم dns گوگل رو گذاشتم
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
Printable View
با pc میره تو سایتا ؟نقل قول:
من تو مودم dns گوگل رو گذاشتم
مشکل از برنامه هست. :n02:نقل قول:
سلام ، من جدیدا از مخابرات نت گرفتم 1 مگ
می تونم بپرسیم MTU روی چند بذارم ؟
کریو هاتون وصله؟!
خیر....:n03:نقل قول:
سایتهای مختلف رو پینگ کن وقتی تو pc مشکلی نیست تنظیمات گوشی یا مرورگرته ...نقل قول:
چی جوری شده!؟:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیر اون ضریب اشتراک 1 به 8 هست یا به قول بعضی دوستان 108 گیگ حداکثر ترافیک یا هرچی :دی سرعت 1 مگ نامحدود شرایط عادی 120-130 هستنقل قول:
تجربه نشون داده بیشتر از سرور مورد نظر هست این ارور و مزاحمت هایی که ممکنه پیش بیاد تا بسته ها به صورت کامل برسن!!:n09:یه زمانی که mkv. نمیشد گرفت با نت مخابرات این مورد هم زیاد شده بود!در هر صورت اگه میخواید حداکثر پهنای باند رو داشته باشید از انواع پروکـسی ها و وی پی ان ها میتونید استفاده کنید خدا رو شکر الان دیگه همه از این سرویس ها میفروشن!یا اگه تعداد بالای کانکش استفاده میکنید بهتره مثلا 8 فایل 2-4 کانکشنی باشه تا 2 تا فایل 16-32 کانکشنی!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستانی که دنبال افزایش محسوس کیفیت اینترنت ایران با تغییر dns و mtu و ... هستند موفق باشید! :thumbsup:
وصل وصله کور بشه چشم بعضی ها!فقط ترافیک روش 0 هستش :n08: جالب اینکه فقط مخابرات تهران اونم 2 3 نفر چنین گزارشی دادن!:n09: یعنی الان موندیم پشت فیلتـرینگ دیگه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این zenmate هم از وقتی بسته شده خیلی بهتر کار میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت مخابرات هم مشکل سرعت تک کانکشن داره؟
منظورم اینه بعضی وقتا سرعت تک کانکشن و مولتی کانکشن با هم فرق میکنه یا نه؟
من پارس دارم... قبلاً این مشکل رو نداشت ولی الان چند وقته این مشکل خیلی زیاد شده و معمولاً سرعت تک کانکشن خیلی پایینه(در حد 30 کیلوبایت) در حالی که مولتی کانکشن مشکلی نداره....
نسبت به قبل خیلی بهتر شده البته هنوزم تو ساعات پیک آخر هفته و هر موقعی که لازم باشه تک کانکشن میاد روی 10-20 kb دیگه شاتل و پارس و مخابرات نداره هر کدوم به نحوی علاوه بر کیفیت پایین (یکی پینگ یکی سرعت شبانه و محدود کردن یکی حجم دزدی و ... ) هزینه زیادی هم میگیرن مخابرات وضعیت فعلی رو حفظ کنه با کاهش 20% قیمت باز معقول تره نسبت به بقیه ...نقل قول:
این 1 مگ / تک کانکشن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسی که گذاشتید چه سایتیه؟نقل قول:
خوب به لطف کلید و قفل و ...... سرویس کریو 2 روز هست که قطع هست یعنی وصل هست اما جایی را باز نمی کند بگو قفل ساز مچکریم.:n08: