آره بخدا راست میگینقل قول:
من بیشتر نگران اینم ایناکه بیشتر سرعت و دادن به من یه وقت در حق بقیه بی انصافی و بی عدالتی نشه؟؟؟!!!
Printable View
آره بخدا راست میگینقل قول:
من بیشتر نگران اینم ایناکه بیشتر سرعت و دادن به من یه وقت در حق بقیه بی انصافی و بی عدالتی نشه؟؟؟!!!
سرویس حرفه ای 10 مگ
تست همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت مخابرات وظیفه داره به همه کاربراش سرعتی رو بده که شما داریدنقل قول:
ولی این چیزی که ما حس میکنیم اینه که تعداد محدودی این سرعت شما رو دارن(حداقل تو این تایپیک اینجوریه)
پس نتیجه میگیریم که مخابرات داره خیلی خیلی خیلی بد عمل میکنه به وعده ها و اون نیازهای ابتدایی که ما براش پول دادیم
و اینکه در مورد شما فقط یک نظر میشه داد و اونم اینه که دوست عزیز خوشبحالتون که اون چیزی رو دارید که باید داشته باشید و حقتون هست و بخارش پول داید
و برعکسش واسه ماها که وضعیتمون نتمون خراب بوده و هست و احتمالا خواهد بود
و متاسفم به خاطر اینکه وضعیتمون جوری بوده و هست که واسه ی داشتن چیزای مسخره ای که نیازهای ابتدایی هر فردی واسه زندگی توی مملکتش هست (از جمله همین نت) باید هفت خان رستم رو رد کنیم و سه چهارم عمرمون رو بگذرونیم تا شاید بتونیم به بعضیاش دست پیدا کنیم:n28::n28::n28:
شاد باشی دوست عزیز:n16:
قطعاً و یقیناً وظیفه مخابرات این است که سرویسی که به مشترکینش میدهد برای تمامی آنها با یک سطح و با کیفیت مطلوب باشد
اما گویا در حال حاضر از اینکار عاجز است
به جهت حل مشکل شما دوست و سرور گرامی پیشنهاد میکنم PPPoE مودمتان را آنقدر قطع و وصل کنید تا IP از رنج 37.254 و یا 37.255 بگیرید
قطعاً مشکل پهنای باندتان با این IP حل خواهد شد
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نمیدونم کامپیوتر من مشکل پیدا کرده یا این فیلم جدید مخابراته
دیشب توی دانلود شبانه اینترنت بعد از 1 گیگ دانلود خود به خود قطع میشد
طرح کمپین 2 مگ.
بقیه دوستان مشکلی نداشتن ؟
حقیقتا من دانلودم به 1 گیگ نمیرسه با این سرعت !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه توجه
کسانی که میخان نت بخرن حتما بخونن :
1 - اینترنت مخابرات اصفهان عالیه چه از نظر پینگ چه از نظر سرعت شاید میشه گفت بهترین نت ایرانه ولی ... فقط برای یک ماه اول :n09:
بعد از یک ماه نت شما به طرز فجیهیییی نابود میشه ! پینگ بالااااا قعطی و وصلی های مکرر تایم اوت و باز نکردن بعضی سایت ها و سرعت دانلود کمی کاهش پیدا میکنه
و همچنین قعطی در دانلود شبانه
2- وقتی زنگ میزنی پشتیبانی جوابی که میگیری اینه ؟ : مشکل در شبکست تا 5 ساعت دیگه درست میشه بعد که درست شد فرداش باز قطع میشه
باز زنگ میزنی میگه مشکل در شبکست ... :|
بعد میگی خانوم آقا این نت ماه اول چرا اینقد عالی بود چرا الان خرابه میگی این استراتژی مخابراته ؟ میگه نه اینا همش شایعاتههههه کی گفته به کسی این چیزا رو نگین
با کلی زنگ زدن میگن بیا یه چن تا DNS بزن تو نتت شاید بهتر شد ؟! میگی آخه چراااا؟ چرا DNS نیازه ؟ اصلا مگه عالی نبود ؟ ؟ ؟ چرا اینجوری شده ؟ ؟ ؟ میگی خرابی برا 1 روز 2 روز نه 2 ماه آخه که
تازه DNS هم که میزنی درست نمیشه
3- من الان 3.5 ماهه مخابراتو دارم و تجربه کردم که میگم چن تا دیگه از دوستامم همین تجربه رو داشتن که میگم
به نظر من فقط برای 1 ماه این نت رو بخرین و بعد بندازینش دور
یاد ماه اول خودم افتادمنقل قول:
همه چیز عالی
دانلود شبانه با سرعت 950 تا
پینگ 35
بعد از یک ماه ورق برگشت و همه چیز نابود شد
البته سرعتم رو کلا بعد از یک ماه نصف کردن و کم کم مشکلات بیشتر شد
ابولا ابولا درست مثل خودمی داداش ...نقل قول:
مطمینم اونایی هم که الان دارن تعریف میکنن بعد یک ماه میان اینجا و هرچی از دهنشون در میاد به مخابرات میگن
البته سرویس های دیگه هم باور کن کم و ببیش مشکلاتی دارن ولی من تست نکردم من فقط تجربه خودم از مخابراتو گفتم
الان من ماه دومم هست مخابرات دارم هیچ فرقی نکرده با ماه پیشنقل قول:
کمپیندارم سرعت 130 شبی 2گیگ راحت میگیرم