جریان خاصی نداره،بدلیل کم شدن سرعت با دانلودهای معمولی و IDM سرویس تورنت افت سرعت کمتری پیدا کرده به نسبت،گرچه شاید برا همه اینطور نباشهنقل قول:
ولی اگه از تورنت دارین دانلود می کنین از سیدهای بالای (مثلا 10 به بالا) استفاده کنید.
Printable View
جریان خاصی نداره،بدلیل کم شدن سرعت با دانلودهای معمولی و IDM سرویس تورنت افت سرعت کمتری پیدا کرده به نسبت،گرچه شاید برا همه اینطور نباشهنقل قول:
ولی اگه از تورنت دارین دانلود می کنین از سیدهای بالای (مثلا 10 به بالا) استفاده کنید.
درسته ، ولی هدفه من از گفتن تورنت اینکه با قطع و وصل شدن اینترنت دانلود قطع نمیشه.نقل قول:
جریان خاصی نداره،بدلیل کم شدن سرعت با دانلودهای معمولی و IDM سرویس تورنت افت سرعت کمتری پیدا کرده به نسبت،گرچه شاید برا همه اینطور نباشه
سرعت من به شدت افت کرده، یعنی سرعت باز کردن صفحه ها!
کلا هم با گوگل مشکل پیدا کرده! اصلا بازش نمی کنه یا خیلی دیر، امروز مجبور شدم از موتور جستجوی یاهو استفاده کنم!
شما در چه حالید؟
بچها الان زنگ زدم مبیننت گفتم که ترافیک کم نمیکنه.. گفتم بعدا از حساب کم میکنه؟ گفت نه فقط یه تغیراتی داریم میدیم به سرور بعدا هم ازت کم نمیشه..
با با خیال راحت دانلود کنید:31:
گوگل و جیمیل فیلتر شدن.. همیشگی نیس موقته...
منم همینطور.واقعا اعصاب خورد کنه!!!! امروز با بینگو و یاهو سر کردم. رک بگم دوتاشم حال به هم زنننقل قول:
کلا هم با گوگل مشکل پیدا کرده! اصلا بازش نمی کنه یا خیلی دیر، امروز مجبور شدم از موتور جستجوی یاهو استفاده کنم!
مثل اینکه بچه ها تو باغ نیستن که شبکه کشور داره مل ی میشه = فیل شکن ها الترکیدون:31:نقل قول:
این قطع و وصل ها هم 95 درصد برای همینه اون یخورده مربوط به مبین جون میشه
بچه ها من می خوام ببینم توی ماه مهر چقدر استفاده کردم هی می نویسه NO CDR can be obtained...
چرا؟؟
مبین نت داره سایتش رو بازسازی می کنه فعلا مقدور نیستنقل قول: