برای اینکه بشه پلی استیشن 4 بازی کرد وایفای با چه سرعتی میخاد ؟
کدوم شرکت خوبه ؟
ممنون
Printable View
برای اینکه بشه پلی استیشن 4 بازی کرد وایفای با چه سرعتی میخاد ؟
کدوم شرکت خوبه ؟
ممنون
جشنواره عید تا عید آسیاتک را با سرعت نامحدود درون شبکه ای تجربه کنید.جشنواره عید تا عید آسیاتک با شرایط و تخفیفهای ویژه از عید فطر تا عید قربان برای مشتریان جدید و قدیم در سراسر کشور برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، در طول برگزاری این جشنواره هیجانانگیز و کمنظیر، سرویس یکساله 10 گیگ با سرعت 4 مگ (از ساعت 1 تا 6 صبح با 80 درصد تخفیف) به قیمت 259.000ريال (با ارزش واقعی 2.360.000ريال) بدون احتساب هزینه نصب و راه اندازی و ارزش افزوده در اختیار کاربران قدیم و کاربرانی که در مدت برگزاری طرح به خانواده بزرگ آسیاتک می پیوندند، تا تاریخ 2 مهرقرار خواهد گرفت.
لازم به ذکر است آسیاتک جهت ایجاد تسهیلات برای کاربران خود شرایطی را فراهم آورده تا متقاضیان بتوانند با خرید این سرویس از خدمات جدید این شرکت، بخصوص خدمات حذف محدودیت سرعت درون شبکه ای و بهره گیری از سرعت دانلود بالاتر از سرعت اسمی در داخل شبکه آسیاتک و همچنین سرورهای داخل کشور، بهره مند شوند.
بنابراین گزارش به علت استقبال بی نظیر مردم از طرح ها و سرویس های ویژه آسیاتک، برترین ارایه دهنده اینترنت پرسرعت ADSL2+، اقدام به ارایه سرویس عید فطر تا عید قربان نموده است تا فرصت استثنایی دیگری دراختیار متقاضیان اینترنت پرسرعت کشور قرار گیرد.
*متقاضیان جهت دریافت اطلاعات لازم در خصوص این سرویس می توانند با ما تماس حاصل فرمایند.
من نمی دانم این شاتل چطور میشه اپراتور برتر
این برای من گنگ هست
خدائیش این انصاف هست؟ من ارت 2 هستم . شب که میشه کارهای معمولی رو نمیتونم انجام بدم
سرعت دانلود با نرم افزار میرسه به 3 تا 5 کیلو بایت...
ما که نخواتسمی فیلم دانلود کنیم اما برای 20 مگ دانلود باید این طوری بشه؟!
آرت 2 ، سرعت دانلود 3 کیلوبایت بر ثانیه :n29:
آرت 2 ، سرعت دانلود 3.5 کیلوبایت..
جذب مشتری که کاری نداره، هنر نگه داشتنن مشتری هست
شاتل هم داره به تاریخ انقضا خودش نزدیک میشه
پیش بینی من ، افت حتمی مشتریان شاتل هست. انشالله شرکت های جدید در بازار ورود کنند ..تا از جولان شرکت های فعلی جلوگیری شود
عاون رگولاتوری از اخطار توقف فروش اینترنت پرسرعت به اپراتورهای شاتل، های وب، نداگستر صبا و ایرانسل و ارجاع پرونده شرکت پیشگامان کویر یزد به سازمان تعزیرات حکومتی خبر داد.به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، غلامرضا داداش زاده معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اعلام اخطار توقف فروش به برخی از اپراتورهای ارائهدهنده اينترنت پرسرعت گفت: با توجه به نظارتهای انجام شده ۳ اپراتور اینترنت پرسرعت ADSL شامل نداگسترصبا، های وب و شاتل به دليل عدم تناسب ميزان پهنای باند با تعداد مشترکان و اپراتور وايمکس ايرانسل به دليل عدم نصب سامانه سنجش کیفیت اينترنت، اخطار توقف فروش دريافت كردهاند.
وی افزود: از بين ۶ شرکت مخابرات استانی که به دليل وضعيت نامطلوب پهنای باند اينترنت اخطار توقف فروش دريافت کرده بودند ۴ استان آذربايجان شرقی، خراسان رضوی، همدان و کرمان مشکل پهنای باند را حل کرده اما ۲ استان اصفهان و مرکزی به دليل عدم بهبود وضعيت پهنای باند ضمن اعمال مقررات مندرج در پروانه، به سازمان تعزيرات حکومتی نيز معرفی می شوند.
داداشزاده اظهار كرد: شرکت پیشگامان کویر توسعه ارتباطات به دليل عدم رعايت مصوبه ۱۸۱ کمیسیون تنظيم مقررات ارتباطات و گران فروشی علاوه بر معرفی به سازمان تعزيرات حكومتی، مکلف شده است ۱۳ ميليون و ۷۰۰ هزار تومان به مشترکان خود پرداخت کند.
الان اخبار گفت شرکتهای شاتل و های وب و نداگستر صبا متخلف هستند
کم فروشی میکردند
یعنی حجم دزدی
خدا از سرشون نگذره . واقعن این پولهای حروم یه عده جوون ( چون اکثر کاربران قشر جوان هستند ) خوردن نداره
سلام
من پاسداران هستم
دو سال با آسيا دزد (آسيا تك) بودم
الان قصد دارم خودمو از شر اين دزد كثيف نجات بدم
چه شركتى رو پيشنهاد مى كنيد ؟
اولويت برام اينه كه پشت صفحه ى وب نمونم
ترجيحا دانلود شبانه داشته باشه
البته خيلى به ندرت سراغ دانلود شبانه ميرم ولى داشته باشه بهتره
پارس آنلاين، صبانت، شاتل يا هاى وب ؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk