[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 دقیقه بعد
Printable View
jiter را نمی دونم ولی Jitter را میدونم!:31::27:نقل قول:
نوسان تاخیر در رفت یا برگشت بسته ها را Jitter می گویند!
نوسانات تاخیر (Jitter): نوسان در زمان انتقال بستهها، میتواند به حذف آنها در سیستمهای VoIP بینجامد. این عامل مخرب معمولاً ناشی از بروز پدیده تراکم (Congestion) در داخل شبکه است.
پس در نتیجه هر چه مقدارش کمتر باشه بهتره!
نقل قول:
مفهومJitter :
در سیستمهای دیجیتال کل تغییرات بر اساس یک زمانبندی مشخص صورت میگیرد. به این شکل که سیستم دیجیتال در لحظه T1 تا T2 بدون تغییر میماند ولی با اعمال سیگنال Clock در لحظه T2 کل خروجی های سیستم (صفرها و یک ها) بر اساس ورودیهای آن تغییر میکند و سیستم بعد از لحظه T2 تا اعمال سیگنال Clock بعدی ،(لحظه T4) بدون تغییر هست تا اینکه سیگنال Clock در لحظه T4 برسد و تغییرات جدیدی ایجاد شود. این روند ادامه داشته و سیستم دیجیتال تغییراتش دقیقا در زمانهای اعمال سیگنال Clock صورت میگیرد. به سیگنال Clock سیگنال ساعت گفته میشود. اطلاعات بیشتر در کتاب های مدار منطقی هست. چون سیگنال صوتی در طول زمان برای شنونده پخش میشود و هرگونه تاخیر یا تقدم باعث اعوجاج سیگنال میشود باید سیستم دیجیتالی که اطلاعات صوتی را با خود دارد بتواند بطور دقیقی شکل موج آنالوگ را بازسازی کند. برای این کار اگر فرض کنیم سیستم تبدیل آنالوگ به دیجیتال بعد از صدا برداری از یک Clock دقیق و رفرنس استفاده کرده باید سیستم تبدیل دیجیتال به آنالوگ (DAC) هم از یک Clock دقیق استفاده کند تا شکل موج بدون اعوجاج بازسازی شود. منظور از دقیق بودن Clock یا همان ساعت سیستم اینست که فاصله های زمانی اعمال سیگنال ساعت باید یک مقدار ثابت باشد و در طول زمان بر اثر عوامل فیزیکی مثل دما یا … تغییرات نداشته باشد. به عدم دقت در این مقدار Jitter میگویند که یک پارامتر زمانیست. هر چقدر اندازه متوسط آماری تغییرات بیشتر باشد اعوجاج سیگنال آنالوگ خروجی بیشتر است. سیستمهای دقیق تغییراتی بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ پیکو ثانیه دارند. یعنی اگه فاصله زمانی Clock یک میکرو ثانیه باشد این سیستم در بدترین حالت ۳۰۰ پیکو ثانیه بعد از زمان رسیدن Clock تاخیر یا تقدم دارد. سایت dCS در بخش Technical Papers اطلاعات جالبی در این زمینه دارد.
واقعا تو این ساعت این پینگ غیر ممکن بود ! (اونم با سرور هلند !) 212
دوستان این سرعت منه سرویسم اکو 512 است فکر کنم خیلی افتضاحه:18:
حالا چه کار کنم:19:
یک تست دیگه بگیر!نقل قول:
موقع تست که برنامه ای چیزی از اینترنت استفاده نمی کرد؟!
توی تنظیمات مودمت نگاه کن ببین داون استریم را چند زده؟!
سرعت دانلودت با لینک مستقیم با دانلود منیجر چنده؟!
در ضمن روی اون copy Direct link که کلیک کنی لینک اپلود شده عکس را بهت میده و نیازی نیست عکس را آپلود کنی!
اینم پینگه ما چطوره؟؟؟
Line quality که خوبه B شده!نقل قول:
ping هم خوبه!
Jitter هم خوبه!
اینم برای من!
دوست من من طبق فرمایش شما عمل کردیم اما لینکی مشاهده نکردیم :11:نقل قول:
اینم از تست جدید
خوب من که مودمو دستکاری نکردم :5:دان مودم 541 :11:
خوب مشکل از کجاست؟؟؟