195.ir شکایت کنیدنقل قول:
Printable View
195.ir شکایت کنیدنقل قول:
یکی به نعل و یکی به میخ..* پس از مدتها تبلیغات و کذب محض که بارها محتوای کذابانه این تبلیغات را برایتان افشا نمودیم، اینک به فاصله 24 ساعت مانده تا آغاز سال نو و سر رسیدن ضرب الاجل خود خوانده ایرانسل، در صفحات شبکه های اجتماعی این اپراتور (لنزور، کلوب و...) تصویری با توضیح ذیل می خوانید: اولین نوروز با آخرین نسل اینترنت همراه
به فاصله یک روز مانده تا پایان سال 1393
اپراتور کذاب:
160 شهر و دهستان تحت پوشش 3G
و
39 شهر و دهستان تحت پوشش
4G
اولین نوروز را با آخرین نسل اینترنت همراه جشن می گیریم 160 شهر دارای پوشش 3G (نسل سوم) و 39 شهر دارای پوشش 4G (نسل چهارم) هستند پس اگر به نقاط تحت پوشش سفر می کنید عکس و فیلم بگیرید و همان لحظه به وسیله اینترنت همراه ایرانسل به اشتراک گذارید. خبر خوب دیگر این هست که می توانید بسته های ویژه اینترنت همراه را در ایام عید نیم بها خریداری کنید.
* وعده 200 شهر تحت پوشش نسل سوم تا پایان سال به 160 شهر و دهستان و وعده پوشش نسل چهارم تمامی مراکز استانها به " 16 شهر و دهستان استان مازندران، 3 شهر استان خوزستان، جزایر کیش، قشم و 18 شهر دیگر" ختم شد. عملا هر جا منفعی برای کسب درآمد با توجه به سفرهای کیش و قشم و شمال مردم بوده، آنجا شبکه توسعه یافته است.تاکید ما روی دهستان نه از باب این است که هموطنان این مناطق در اولویت برخورداری از نسل سوم یا چهارم تکنولوژی تلفن همراه نیستند، بلکه کذاب بودن و فریبکاری اپراتور را نشان میدهد چرا که وقتی شهرستانی تحت پوشش قرار می گیرد، مسلما انتظار این است این پوشش سراسری باشد و بخش ها و دهستانهای مهم اطراف آن شهرستان را پوشش دهد نه اینکه کوچکترین آبادی های تحت پوشش نیز تعمدا و جهت فریبکاری به آمار اضافه گردد؛ در حالی که میبینید بعد از ماهها دمیدن در شیپورهای پر صدا و طبل های توخالی و پرش کذب از 70 شهر به 100 شهر و از 100 به 120 و 130 و سپس 150 و سپس 160 و سپس 170 حالا بازگشته ایم به آمار 160 شهر که باور کنید آنهم کذب محض است. هر جا هم لیست مناطق تحت پوشش اعلام می شود، حدود 80 شهر لیست می شود و در ادامه با و غیره (و...) آمار خود ساخته 160 شهر یا 170 شهر به آخر جمله ضمیمه می شود که این اواخر به 160 شهر و دهستان تغییر یافته است... این هم تحقق پیش بینی ما از آمار های صد من یه غاز این اپراتور ارجمند و ماجرا همچنان ادامه دارد...همین اپراتور عزیز تر از جان، به بهانه توسعه نسل های بالاتر، قیمت بسته ها را افزایش داد و بر آن لجاجت ورزید در حالی که رقیبش حتی بدون اخذ پروانه در حال حاضر در 103 شهر پوشش نسل بالاتر دارد آنهم بدون حتی 1 ریال افزایش در هزینه بسته ها؛ جالبتر اینکه تماس ها و پیگیری های متعدد و ممتد ما با همطنانمان در برخی از این شهر ها حاکی از پوشش سراسری و گسترده نسل بالاتر اپراتور اول در شهرهای اعلام شده است.* باور کنید هرچه قدر میخواهیم انتقاد نکنیم اما وقاحت را تا جایی پیش میبرند که به ناچار زبان به سخن می گشاییم؛ 200 شهرستان در نهایت شد 160 شهر و دهستان...شاید برخی بگویند نشد که نشد مگر موظف است توسعه دهد؟ بلی موظف است به 2 دلیل:- شعار و شعار و شعار در هر فرصتی در این چند ماه اخیر داده شد و انتظار به وجود آوردند حال بایستی پاسخگو باشند.- افزایش قیمت بسته ها هیچ جای دفاعی باقی نمیگذارد و بعد از آن شوک نامطلوب که موجب رنجش شدید مشترکین گردید، حال می بایست توسعه را ادامه دهد چرا که افزایش هزینه برای همه مشترکین بود لذا همه حق دارند از نسل بالاتر استفاده کنند.
ویژه مشترکین اعتباری
بسته های ترکیبی نوروزی
200 دقیقه مکالمه + 200 مگابایت اینترنت همراه 7 روزه: 5.000 تومان
* ارزش واقعی در مقایسه با طرح پایه ثانیه ای اعتباری: 17.380 تومان
300 دقیقه مکالمه + 300 پیام کوتاه + 300 مگابایت اینترنت همراه 15 روزه: 10.000 تومان
(+ 300 پیام چند رسانه ای)
* ارزش واقعی بدون در نظر گرفتن پیام چند رسانه ای در مقایسه با طرح پایه ثانیه ای اعتباری: 29.720 تومان
1.000 دقیقه مکالمه+ 1.000 پیام کوتاه+ 1.000 مگابایت اینترنت همراه 15روزه: 20.000 تومان
(+ 1000 پیام چند رسانه ای)
* ارزش واقعی بدون در نظر گرفتن پیام چند رسانه ای در مقایسه با طرح پایه ثانیه ای اعتباری: 90.400 تومان
5.000 دقیقه مکالمه+ 5.000 پیام کوتاه+ 50.000 مگابایت اینترنت همراه 15روزه: 50.000 تومان
(+ 5.000 پیام چند رسانه ای)
* ارزش واقعی بدون در نظر گرفتن پیام چند رسانه ای در مقایسه با طرح پایه ثانیه ای اعتباری: 407.000 تومان
20.000دقیقه مکالمه+20.000پیام کوتاه+20.000مگابایت اینترنت همراه 15روزه: 100.000تومان
(+ 20.000 پیام چند رسانه ای)
* ارزش واقعی بدون در نظر گرفتن پیام چند رسانه ای در مقایسه با طرح پایه ثانیه ای اعتباری:1.598.000تومان
فعالسازی از طریق #2*555*
(ردیف ویژه بسته های ترکیبی نوروزی)
من دانلود میزنم فقط از سرورایران از 600تا 1 مگ دانلود میده اما از سرورهای خارج 20کیلو بیشتر نمیشه
دوستان برای شما هم همینطوره
راه چاره چیست
راه چاره اینه که از اکانتهای iDownload استفاده کنید که مشکل سرعت سرور خارجیتون برطرف شود.(در گوگل عبارت اکانت iDownload تایپ کنید.)نقل قول:
اپراتور باید دنبال درآمد خودش باشه و بتونه هزینه هایی که میکند را در بیاره دوباره ، این طبیعی هست که اول توسعه در شهر ها و مراکزی انجام میشه که زودتر هزینه رو برگرداند .نقل قول:
و از درآمدی که از این راه در میاره برای هزینه کردن در سایر نقاط کشور استفاده خواهد کرد.
در ضمن اینکه الان خیلی شهرهای دیگر را هم ایرانسل تجهیز کرده و عملا منتظر لینک دیتا هست. (یعنی ایرانسل هزینه خودش رو کرده )
دقیقا !!نقل قول:
خیلی شهر ها هستن که تجهیز شدن ولی آماده به کار نشدن !!!
2تا از شهرهای شمالی که روز افتتاح مازندران جز شهرهای تحت پوشش اعلام شد ولی همچنان فعال نشدهنقل قول:
تمام آمار کذب هست.بنده از نوشهر تا رامسر رو تست کردم و گوشی روی LTE/WCDMA بود
آنتن تجهیز شده در 2 شهری که گفتم (عباس آباد و نشتارود) من تست گرفتم در فاصله 3 کیلومتری مرکز شهر تجهیز شده ولی اون منطقه جز حریم شهر محسوب میشه و از ابتدای بلوار اصلی شهر سیگنال قطع میشه
ایمیلی هم که زدم بهشون گفتن هنوز پوشش تکمیل نشده و از این چرت و پرت های همیشگی
در عوض همراه اول سایتی که دقیقا مرکز شهر واقع شده رو تجهیز کرده و در ارتفاع بلندتری هم نسبت به سایت های ایرانسل قرار داره (بر روی دکل های مایکروویو مخابراتی مرکز مخابرات شهرستان که ارتفاع بسیار بلندی داره تجهیزات نصب شده) و بنده از 6 کیلومتری تونستم 4مگ بگیرم ازش
امروز هم از همراه اول اومدن دمه خونه که میخوایم برای ایام عید سایت سیار بزاریم جلو خونتون اگه اجازه میدید که ترافیک رو پخش کنیم و از این حرفا
با سلام . دوستان با 3g به چه سرعتی رسیدن ؟
من بندرعباسم دیشب پسر داییم پیشم بود داشت با 1200 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکرد اما گوشیش 4g بود . می خوام بسته فعال کنم اما گوشیم 3g داره . به نظرتون به دلیل 4g بوده ؟ ( سیم کارت رو این اواخر خریده میکرو سیمکارته )
3g من خودم تا ۲۰ مگ هم گرفتمنقل قول:
قشنگ معلومه همه رفتن مسافرت ...سرعت جون گرفته
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk