اگه منظورتون تفاوت سرعت در تایم رایگان و غیر رایگان هست بله تفاوت دارد و با شروع تایم رایگان سرعت شما محدود میشودنقل قول:
Printable View
اگه منظورتون تفاوت سرعت در تایم رایگان و غیر رایگان هست بله تفاوت دارد و با شروع تایم رایگان سرعت شما محدود میشودنقل قول:
دوستان لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
سرعت ساعت رایگان با سرویس 1 مگ چطوری رو چند بسته شده؟
سرعت ثابت هستش یا کم میشه؟ آیا محدود میکنن؟
سرعت سرویس یک مگ در تایم رایگان بین 200 تا 300 کیلوبایت برثانیه است و نسبت به ساعات غیر رایگان محدود میشهنقل قول:
سلام
من یک بار پست زدم،ولی توی همون یک بار چندبار مطلب منو تکرار کرده،فکر کنم یکمی اشکال فنی پیدا کرده انجمن خخخ با خرید یک بسته ی نیتروی 3 روزه تونستم،فشفشه ینقل قول:
40 گیگ را فعال کنم.
بای
من بسته های ویژه دارم و اینکه برای من چون بسته ویژه ۸ مگ هست بله یکسانه ولی باز باید از کسانی که پلن های معمولی دارن بپرسین ;)نقل قول:
?????????????????????????????????نقل قول:
250نقل قول:
محدود کردن رفت قبلا تایم رایگان سرعت دان بینه 500 تا 800 بود
ولی پینگش داغونه همراه با تایم اوت زیاد:n03::n03::n03:
دوستان چندتا سوال دارم ممنون میشم هرکی میدونه راهنمایی کنه.
اول اینکه میشه همزمان با فشفشه نیترو رو هم فعال کرد؟؟؟
دوم اینکه یه توضیح کامل در مورد فشفه 40 گیگ میخوام اینکه منظور از اینکه حتما باید 31 روز باقی بمونه چیه؟
سوم اینکه شما زمان هایی که دارین دانلود میکنید نتون زیاد قطع میشه؟چون من واسه دانلود یه فیلم چندبار باید چک کنم که نت قطع نشده باشه
تازه چیزی که هست اینه که خیلی زود حجم و فشفشه ای که میخرم تموم میشه قبلا از آسیاتک و مخابرات سرویس میگرفتم ولی خدایی حجم دزدی نمیکردن ولی احساس میکنم های وب یه دزد به تمام معناست
در مورد قطعی بله های وب زیاد قطع و وصلی داره امروز شدیدا مشهود بود و تک کانکشن ضعیف.نقل قول:
در مورد حجم دزدی بخصوص فشفشه بله درسته مثلا من 3 گیگ فعال کردم دو نیم گیگ تونستم مصرف کنم دوستان دیگم گزارش دادن .
Sent from my iPhone using Tapatalk
پینگ رفته بالا 400تا 500 -8.8.8.8 همراه با تایم اوت زیاد :n03::n03::n03:
قند شکن هم بزور کار میکنه
اوضاع شما چطوره دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟