کسری بسیج 5 سال بسیج فعال 6 ماه کسری بسیجنقل قول:
کسری ایثارگری لغو شد
در صورت داشتن 30 ماه تکمیل جبهه یکی از فرزندان معاف دائم
Printable View
کسری بسیج 5 سال بسیج فعال 6 ماه کسری بسیجنقل قول:
کسری ایثارگری لغو شد
با سلام
دوستاني كه خدمت رفتن ميشه بگن ميشه تو دوره سربازي درسم خوند؟
تو آسايشگاه؟
و اينكه ميشه چند نفري تو شهر مورد نظر خونه اجاره كني و اونجا باشي؟
والا همه این ها که گفتی بستگی داره کجا باشی .وقت ازاد داشته باشی یا نه؟! کلا تو خدمت کسی درس خون نمیشهنقل قول:
در مورد خونه اجاره کردن که والا من نمیدونم دلیلش چیه اما اگه خدمتت اداری باشی و روز برگ باشی بله چرا نشه اما اگه شهرستان باشی خیلی بعیده که پست اداری بهت بدن
send from my open source device
دوستان میزان تحصیلات واسه من توی برگه سفید زده دیپلم ( اخراج/انصراف) مدرک معادل از فوق دیپلم غیر پزشکی این با یک دیپلم معمولی فرق داره یا نه ؟ من انصراف دادم و 36 واحد هم درس پاس کردم ممنون میشم توضیح بدین
تو آموزشی به حدی سرتون کار میذارن (نظافت و نظام جمع و کلاس و به خط شدن ها پیاپی برای آمار و غذا و... ) که گاهی حتی یادت میره کارهای حیاتی مثل دستشویی و ... انجام بدی! چه برسه به درس خوندن. ساعت 9 شبم که سرت برسه به بالش و نگهبانی نداشته باشی تا فردا صبح تخت میخوابی.... پس فکر درس خوندن و مجله خوندن و... از سرت بیرون کن.نقل قول:
توی یگان هم که رفتین و اگه شهر خودتون نیفتادین دستتون میاد که چیکار کنید. ولی تو این گرونی ها و با حقوق 50 هزار تومنی اگر می تونی بیرون از پادگان خونه اجاره کنی و به جای غذای مجانی پادگان خودت هزینه تغذیه رو بدی،فکر بدی نیست.(که البته فعلا چون اینطور که داره پیش میره مثل کم کردن مرخصی و بالابردن زمان خدمت و حذف صبحانه و ناهار سربازهای بومی ،بزودی خورد و خوراک سرباز های غیر بومی هم مثل بومی ها حذف میشه...)
آره دیگه مدرک معادل با دیپلم فرق داره.نقل قول:
مطمئنی با 36 واحد بهت معادل دادن؟ چون حداقل باید 70 واحد بگذرونی.
سلام
من 1 دي اعزام ميشم
چه طوري ميشه فهميد كه كجا افتادم قبل از برگه سفيد
چي با خودم ببرم
غذا
غذاي پادگان قابل خوردن هست
دارو بايد ببرم يا اون تو گير مياد
اگه نمياد چي بايد ببرم
دوستم دقیقا این جمله ای که من نوشتمو برام نوشتهنقل قول:
اما اعزامم که 19/8 خورده و فردا باید برم محمد رسول الله درجه ام چظوری میشه ؟ برم پیشه فرمانده و صحبت کنم میشه فرقی با دیپلمه ها کرد یا نه ؟
دوست عزیز من پدرم سابقه جبهه 42 ماه دارهنقل قول:
کسری بسیج 5 سال بسیج فعال 6 ماه کسری بسیج
کسری ایثارگری لغو شد
مقداریشو برای برادرم استفاده کرده .میخواستم بدونم میتونه از این 42 ماه برای منم استفاده کنه یا اینکه چون برادرم استفاده کرده دیگه بلااستفاده میمونه؟
اگر کمتر از 12 ماه استفاده شده باشهنقل قول:
فکر نکنم مشکلی باشه
مقدار استفاده شده رو از جبهه پدرتون کم کنید اگر بیشتر از 30 شد احتمالا شما معاف هستید
اما اگر شد 29 ماه. نه معافی و نه کسری بهتون نمیخوره
send from my open source device