گفتم تورنت بگیرید که!!!!نقل قول:
من یکاری کردم مودم خود بخود هر 15 دقیقه رستارت بشه! اینجوری حداقل یه چیزی دانلود میکنه! البته با لینک مستقیم.
Printable View
گفتم تورنت بگیرید که!!!!نقل قول:
من یکاری کردم مودم خود بخود هر 15 دقیقه رستارت بشه! اینجوری حداقل یه چیزی دانلود میکنه! البته با لینک مستقیم.
دوست گرامی این شرکت مبین نت فقط به فکر سود جویی خودش است و هیچ نظارتی بر نحوه عملکرد نماینده های فروش توی شهرستان ها نداره. مثلا این هزینه نصب مودم که به پای خریداره هیچ حساب و کتابی نداره و هر چفدر تیغ اون نصاب ببره می گیره و جالب اینجاست که هزینه ایاب و ذهاب نصاب هم بازم به پای خریداره.نقل قول:
شما هم اصلا یه یک ریالی اضافه تر بابت اختلاف قیمت پیش اومده نباید بدی.
نمیدونم چرا شما قبل از اینکه مودم رو بیان براتون نصب کنن پول رو دادی به فروشنده. من خودم بعد از اینکه نصاب مودم رو تحویل داد و تست گرفتم باهاش تسویه کردم.
منم دیشب برای اولین بار تونستم دو گیگ دانلود کنم!!!نقل قول:
دوستان کسی میدونه علت کم نشدن حجم ترافیک از چی هستش میترسم بعدا مبین نت چند برابرش رو حساب کنه
اهواز خیلی سر عت پایین اومده مشکل از کجاست سراسری یا فقط اهواز اینطوره صد رحمت به دیال اپ
سرعت دانلود با لینک مستقیم افتضاح شده 10 کیلوبایت
سرعت سرویسم 1 مگ
دیگه کم کم باید از این شرکت کوچ کرد :44::23:
طرح یکسالرو الان میتونید تهیه کنید باقیمت 240 هزار تومان ....نقل قول:
من که کمتر از ۴۰۰ دانلود نمیکنم یعنی بهتر از بقیه روزاست امروز :)) هارد ۵۰۰ گیگابایت دیگه جا نداره واسه دانلود
میترسم شرکت برشکست شه یقه منو بگیرن :))
هنوز چیزی معلوم نیست،بعد از یک قطعی طولانی وقتی وصل شد (همزمان با تغییر ساعتها) دیگه حجم کم نکرد ،اول فکر کردیم از این جابجاییه، بعد که این وضعیت ادامه پیدا کرد گفتیم که قراره مبین قیمتها وتعرفه ها وهمینطور سرویس هاش رو تو فصل پاییز عوض کنه،از دیروز هم که بحث آماده سازی و راه اندازی اینترنت ملی و جدا کردن اینترنت ملی از اینترنت فعلی پیش اومده ، این احتمال رو قوت داد که از همین تغییراته.نقل قول:
ما هم مثل شما نگرانیم که پول دوبلش رو ازمون نگیرن
ببخشید دوستان این جریان تورنت چیه ؟؟؟؟