سلام به دوستان.حدود 1.5تا 2 سال هستش دارم از سرویس وایمکس ایرانسل(256kb)استفاده میکنم.ساکن شهرک شهید باقری در غرب تهران هستم.وقتی 2 سال پیش رفتم adslبگیرم به دلیل فیبر نوری بودن شهرک حتی مخابرات توانایی ارائه سرویس به مارو نداشت و تنها شرکتی که در شهرک ما فعال بود ایرانسل بود گذشت و ما هم یه سرویس از این شرکت گرفتیم تا اوایل اسفند سال پیش که اینترنت ها قطع شد.(دکل بالای ساختمان 4 طبقه بوده که با مخالف اهالی رو به رو میشه و شکایت و اینجور کارا که میان انتن رو میکنن و میبرن).اوایل در برخی روز ها که مودم رو میزدیم به برق(bm632) با فرکانس خیلی ضعیفی به انتن سمت پیکان شهر وصل میشد و حتی هیچ صفحه ای باز نمیشد و پشتیبانی به ما میگفت انتن دارید و چراغ های مودمتون سوخته.بعد گذشت 1 هفته قبول کردن که انتن قطع شده چون ما دیدیم دارن انتن رو میبرن.این قطعی اینترنت 3 ماه ادامه داشت یعنی تا اردیبهشت امسال که نصب انتن جدید صورت گرفت.
پشتیبانی (بعضی از افرادش که ادم های درستی بودن)گفتن شما میتونید 1 فرم شکایت پرکنید که اون حجمی که بر اثر قطعی سوخته شده معادل اون مبلغی به حساب شما افزوده میشه.بعد از نصب انتن جدید منم اقدام به این کار کردم و از ما کد پستی و شماره ملی اینجور چیزا گرفتن و یه فرم برای من رد کردن رفت.
برای این 3 ماه قطعی حتی 1 اس ام اس عذر خواهی به ما ندادن.
هنوز از اون فرمی که برای شکایتفرستاده شده هیچ خبری نیست.
بعد از نصب انتن جدید چراغ های سیگنال از 4 به 3 کاهش داشته و مشکلات فراوان در شبکه که گاهی حتی همین انجمن رو باز نمیکنه.
خلاصه سرتون رو درد نیارم دوست من که با هم ایرانسل داشتیم 3ماهی میشه adslمخابرات گرفته(مشکل adsl در شهرک 5ماهی میشه حل شده اما فقط مخابرات میده و شرکت ها نمیتونن بدن)با کمی جستجو دیدم تعرفه و حجم مخابرات ارزان تر در میاد.با دوستم که 128مخابرات داره صحبت کردم گفت در این چند ماهی که داره استفاده میکنه قطعی نداشته و سرعت دانلود بین 20 تا 30 هست.بعد 256من 30تا دانلود میره.منم تصمیم گرفتم برم adslبگیرم.به همه شما هم توصیه میکنم اگه میتونین از adsl استفاده کنید.
این هم درد دل من بود.