منظورم این بود :نقل قول:فایل های how to make pppoe on pc , how to make pppoe on modem, create pppoe config خراب بودکد:http://1899.tct.ir/ConfigFile.aspx
Printable View
منظورم این بود :نقل قول:فایل های how to make pppoe on pc , how to make pppoe on modem, create pppoe config خراب بودکد:http://1899.tct.ir/ConfigFile.aspx
آره به صورت کامل وصل میشه!!!نقل قول:
در ضمن من با گوشیم وصل میشم مشکلی نداره!!
سلام دوستان میخاستم مودم بخرم گفتم یک مشورتی با بچه های فورم داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به علته کمبود بوجه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخام یک مودم برای خونه بگیرم که وایرلس داشته باشه !
تقریبا یک چیز همه کاره میخام با ساپورت های مثل اپدیت و از این حرفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخام مثلا بشه حتی روش وب سایتم بالا اورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا مثلا بینه خوروجی های وایرلس و لن راحت بشه ریموت کردو به هم دست رسی داشته باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و...
بیشتر برای موبایل میخام ولی شاید روزی دو تا لپتاب بهش کانکت شن
هالا بنظر شما من با این بوجه بسیار کم چیکار میتونم بکنم؟ حدودا 40 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
ترو خدا کمک کنین 1200 صفحه ه حوصله ندارم بخونم:31:
با سلامنقل قول:
شما از مودم Alfex استفاده كنيد
4 تا خروجي لن هم داره
موفق باشيد.
سلام دوستان
مودم من Asus am602 خودكار وصل ميشه براي اينكه از شبانه رايگان استفاده كنم بايد يوزر و پسورد رو عوض كنم.بهترين راه رو با اموزشش بگيد لطفا.سپاس
elvin جان مودم من مثل تصویر 2 هستش، البته این مودم شرکته که قبلاً گرفته بودن، از قیمتش خبری ندارم.
با سلامنقل قول:
راهي جز اينكه بريد داخل كنسول مودم و يوزر و پسورد شبانه رو با يوزر پسورد فعلي هر دفعه جايگزين كنيد نداريد
موفق باشيد.
دوستمون زحمت کشیدن و یه مدل به شما معرفی کردننقل قول:
من هم یه مدل ارزون قیمت که کارت رو راه میندازه بهت معرفی میکنم
dlink 2640u که قیمتش حدود 40 تا 45 تومنه
برای کار خونه مناسبه و با بودجه شما همخونی داره
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
شما بهتره که مودم رو در حالت bridge کانفیگ کنید و کانکشن دستی بسازیدنقل قول:
تا هروقت که خواستید با وارد کردن یوزر و پسورد داخل خود کانکشن به اینترنت وصل بشید
اینطوری راحتر از حالت اتوماتیکه
ببخشید این داغی مودم طبیعیه ؟
بله ....اما حدالمکان فریمور رو آپدیت کنید.نقل قول: