بهتره اول بودجه رو مشخص کنیدنقل قول:
بهتره اول بودجه رو مشخص کنیدنقل قول:
[QUOTE=caplosa;7722102]7019 ???? منظورتون 7016 هست؟نقل قول:
اون قیمت هایی که دادم دوستمون زحمتش رو کشیدن و از میدون توپخونه تهران قیمت کردن
تو شیراز هم باید باشه ولی بهتره با حمید آقا (hamidR15) هماهنگ کنید براتون تهیه کنند و بفرستند
آلپاین هم نمیگم بیخیال شو اگه میتونی پول بیشتری بدی که صداش 100 برابر بهتر از کنوود و پایونیره!
نقل قول:
من نشنیدم ولی تا حالا هرکی از بچه های اینجا خریده راضی بوده و تعریف کرده ، گفتند کیفیت صدا و تفکیک صداش عالیه ، پرتاب صدا و حجم صداش عالیه
میتونید صفحات قبل رو مطالعه کنید
jblt696 رو که من نشنیدم . dls هم صداش تقریبا شبیه 6975 هست ولی یه پله بالاتر و همچنین بیس قوی تر .
به نظر من اگه ساب داری co رو بخر اگه ساب نداری dls رو بگیر
[QUOTE=Mohammadkiller;7722430]بله ببخشید اشتباه تایپی بودنقل قول:
چقدر بیشتر؟؟؟
میشه شماره ای چیزی از اقا حمید بهم بدین؟
هنوز هم کسی درباره گذاشتنه پورت واسه باکسه ما نظری نداد... فقط اقا حمید بلده !!!
داداش گلم ممنون که وقت گذاشتی و سیستم پیشنهاد دادی اما سوال من الان چیزه دیگه ایهنقل قول:
الان 2تومن پول دارم،میخوام ببینم میشه در حال حاضر این پولو فقط برای پخشو باند گذاشت و بقیه متعلقات مثه آمپلیو سابو ... بعدا پول جمع کنم بخرم؟میخوام سیستمه خوبی ببندم اما کل پولو الان ندارم،واسه همین میگم
مرسی داداشنقل قول:
واسه اون دوستمون توضیح دادم دقیقا چی میخوام،اون چیزی که میگم الان امکان داره؟
این سوالمم جواب بدین ممنون
نقل قول:
بعد هد یونیت،آلپاین از بقیه شاختره؟رنج قیمتیش از چند تا چنده؟
سلام دوستان تورو خدا یکی مارو در مورد این باندهای co 609 آدیو سیستم راهنمایی کنه.صدا و کیفیتش در مقایسه باندهای مطرح برندهای دیگه مثل dls 1073-jbl t696-mtx 696-هرتز 690 و اینفینیتی کاپا چه جوریه؟؟:n13:میخوام با آمپ گلیدن مدل rs100c4 درایوش کنم.از کسایی که این کواک رو دارن و صداش رو تجربه کردن خواهشمندم راهنمایی کنن.پیشاپیش مچکرم از لطفتون.:n16:
من چیزی نمیدونم ولی جی بی ال رو خط بزن در حد اندازه بقیه برندای دیگه نیست خیلی ها میگن بهترین بانده در حال حاظر ولی من بقیه مواردی که گزاشتین جز اینفینیتی رو بهش ترجیح میدم افت داره با گلیدن عزیزت درایو شهنقل قول:
داشتیم ایتالیا رو دوباره میبردیما نشد:n14:
نقل قول:
آهان . ببخشید متوجه نشدم
خوب اینجوری خیلی بهتره . این یه کار درست حسابیه
خوب شما یه پخش prs80 تمیز پیدا کن حدود 800-900 تومن
2 جفت کامپاننت rs165 آدیو سیستم هر جفتی حدود 550-600
اینا تقریبا میشن 2 تومن
بعد باید پول جمع کنی برای آمپی که اینا رو درایو کنه و بعد ساب ووفر و بعدش آمپلی ساب ووفر
من شخصا با آلپاین کار نکردم ولی همون طور که گفتم خرجش بالا در میاد . شاید مجبور شی کل پولی که الان داری رو فقط خرج پخش کنی
ازاین لیستی که گذاشتی من به شخصه جی بی ال و اینفینیتی رو پسند نمیکنم. البته باندهای خوبی هستن ولی تو این لیست من علاقه ای ندارم بهشون. امپلی گلیدن هم انتخاب بسیار خوبیه همچنین کیفیت بسیار خوبی هم داره. پیشاپیش مبارکه :7:نقل قول:
دوستان عزیز ساب 12d4 الپاین رو میشه با امپ 8105 قشنگ درایو کرد ؟ هدیونت 7250 :n28: