سلام دوستان ,از دوستانی که اطلاع دارند خواهش میکنم پاسخ بدند . من مدتی مسافرت بودم...
طرح بعثت هنوز رایگانش برقراره؟
هرگیگ حجم از 4240 به 3816 تومان کاهش پیدا کرده, کسی میدونه قضیه چیه؟
Printable View
سلام دوستان ,از دوستانی که اطلاع دارند خواهش میکنم پاسخ بدند . من مدتی مسافرت بودم...
طرح بعثت هنوز رایگانش برقراره؟
هرگیگ حجم از 4240 به 3816 تومان کاهش پیدا کرده, کسی میدونه قضیه چیه؟
میتونید امتحان کنید .نقل قول:
کاهش قیمت حجم ها بخاطر کاهش 20 درصدی قیمت اینترنت است . واسه رضای خدا نیست :n14:
دوست عزیز ممنون.
دوستانی که امتحان کردند طرح رایگان شبانه بعثت برقراره هنوز ؟
نقل قول:
بله منم هنوز بعثت دارم شبانه اش فعال است
ا
در اصل کاهش 30 درصدی. وزیر ارتباطات گفت که ما 30 درصد برای ISP ها ارزون میکینم به شرطی که اونها هم 20 درصد ارزون تر بدن.نقل قول:
سلام دوستان مخابرات اینقده زور گوئه که با بانک ملت هم مشکل پیدا کرده
قضیه از این قراره که چند روزیه می خواستم برم سایت بانکداری اینترنتی بانک ملت اما نمی شد با هر مرورگر و سیستمی هم امتحان کردم نشد تا اینکه زنگ زدم به بانک ملت و قضیه رو گفتم اونام گفتن مشکل از مخابرات کل استانه به اونا زنگ بزنید حالا به مخابرات زنگ می زنم اونا می گن مشکل از بانک ملته خودشون بستن خلاصه قضیه فکر کنم که با هم به مشکل حقوقی برخوردن و دارن از هم گروکشی می کنن.:n09:
یک ساعت دزدی مخابرات در 25/12 که قرار بود برگرده برنگشته؟؟؟؟ برام من که نه. گفتن بعد تعطیلات برمیگرده!!!!
2020 هم که همیشه باید کلی پشت خط بمونی. با این همه "پولی" که میگیرن از مردم، 4 نفر استخدام نمیکنن. تازه جواب دادن این افراد عصبی، بیسواد.... چیه! چرت و پرت تحویلت میدن.
سرعت شبانه بعثت چرا اینقدر افتضاح شده
سرعت دانلود بزور به 60 میرسه!!
قبل از تعطیلات دو برابر بود!
درود
همین الآن طرح 2 مگ طلایی پاییزه مخابرات مشهد با قیمت 80 تومان گرفتم!
اینم تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16:
ایشاالله تست رایگان هم میزارم صبح.