حاجی تبریک میگم لول آپ شدی
Printable View
حاجی تبریک میگم لول آپ شدی
یه جنگ هست توی ورلد 9 نصفه شب شروع میشه !!
هرکی میتونه آنلاین باشه بره حال کنه !!
چاقال رکورد پول رو توی paddle steamer زدم.اگه بیشتر داری رو کن.:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هستم.....نقل قول:
یه جنگ هست توی ورلد 9 نصفه شب شروع میشه !!
هرکی میتونه آنلاین باشه بره حال کنه !!
اما تماشا چی:دی
الله اکبر !!! هادی روی چه اسکیلی کار کردی ؟ برای کدوم ورلده ؟
من یه چند وقتی هست که دیگه با دوئل دیگه نمیتونم زیاد تجربه بگیرم چون برای این کار باید با 20 لول بالا تر از خودم بجگم...
حالا دیگه فکر کنم باید مثل چاقال و سعید عمل کنم:20:.واسه این یه برنامه ریختم.خواهشا همه نظرشون را بگن:
من الان لول 25 هستم تا حدود لول 29 یا 30 با دوئل کردن لول اپ میشم و اسکیل ها رو دو تا روی ستینگ تراپ و یکی روی شوتینگ می زارم اینجا کارایی مثل Hunt coyotes با تجربه ی زیاد و Building coffins وTransport ammunition با پول و ایتم خوب باز میشه.بعد اگه همین جور پیش برم در لول 35 کارایی مثل Hunting wolves وHunting grizzly bears(با لباس) برام باز میشه.اینجاست که دیگه دوئل را می زارم کنار تا حدود لول 50.بعد در این لول دیگه تمام ستینگ تراپ هامو بر میگردونم روی اپیرنس و شوتینگ.اگه دقیقا این کارو بکنم تمام کارهایی که به لطف ستینگ تراپ برام باز شده بود مثل Hunting grizzly bears و Serving in the army و Charlatan همچنان با همون لیبور برام میمونه علاوه بر این که کارای توپی متل Mercenary work هم اضافه میشه و از همه مهم تر اسیکیلای دوئل رو دارم...
چطوره؟
خوبه:دینقل قول:
من یه چند وقتی هست که دیگه با دوئل دیگه نمیتونم زیاد تجربه بگیرم چون برای این کار باید با 20 لول بالا تر از خودم بجگم...
حالا دیگه فکر کنم باید مثل چاقال و سعید عمل کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .واسه این یه برنامه ریختم.خواهشا همه نظرشون را بگن:
من الان لول 25 هستم تا حدود لول 29 یا 30 با دوئل کردن لول اپ میشم و اسکیل ها رو دو تا روی ستینگ تراپ و یکی روی شوتینگ می زارم اینجا کارایی مثل Hunt coyotes با تجربه ی زیاد و Building coffins وTransport ammunition با پول و ایتم خوب باز میشه.بعد اگه همین جور پیش برم در لول 35 کارایی مثل Hunting wolves وHunting grizzly bears(با لباس) برام باز میشه.اینجاست که دیگه دوئل را می زارم کنار تا حدود لول 50.بعد در این لول دیگه تمام ستینگ تراپ هامو بر میگردونم روی اپیرنس و شوتینگ.اگه دقیقا این کارو بکنم تمام کارهایی که به لطف ستینگ تراپ برام باز شده بود مثل Hunting grizzly bears و Serving in the army و Charlatan همچنان با همون لیبور برام میمونه علاوه بر این که کارای توپی متل Mercenary work هم اضافه میشه و از همه مهم تر اسیکیلای دوئل رو دارم...
چطوره؟
از سعید کمک بگیر
رنگ فونتم خوبه ؟ :دی
ورلد 9......:31:نقل قول:
aaaaaaa ( با دهن باز !! )نقل قول:
روی چی اسکیلی کار کردی انقدر کلفت شدی ؟ :دی