باسلام میشه بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
Printable View
باسلام میشه بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
یعنی نویز خط زیادهنقل قول:
این مقدار باید زیر 30 باشه
ببخشید چه ربطی به انتخابات داره؟ از قرار معلوم این برنامه از مدتها قبل برای بعد از عید تنظیم شده بوده! جا داشته شما ازشون بپرسی حالا نیام سراغ 1-2 مگ، کی بیام؟ پشتیبان شما که حرف دیگه ای میزنه!نقل قول:
بحث اینه که تا الان اسیاتک صورتشو با سیلی سرخ نگه داشته بود! ولی اونم بالاخره کم آورد!
جدی جدی من نمیدونم به اینا چی بگم که صاف تو چشممون نگاه میکنن میگن یوزر زیاده! خب من پول 2 مگ دادم که حالشو ببرم! به چه حقی روی 1 مگ بستن سرعت منو؟!!!
یه خبری توی یه سایتی میخوندم که نوشته بود برای کم فروشی پهنای باند برید شکایت کنید! بدبختی اینه که دستمون به جایی بند نیست! همونطور که قبلا گفتم، توی متن قراردادی که ما امضا میکنیم، یه بند وجود داره که شرکت رو از هرگونه مسئولیت نسبت به زمان رایگان مصون کرده!
با این حال فقط میشه تهدیدشون کرد که میریم و خیلیا رو هم با خودمون خواهیم برد!!! :|
اگه ممکنه بگید چه قسمتی از قرارداد مسولیت شرکت رو در مورد زمان رایگان مصون کرده ؟نقل قول:
آخه من می خوام شکایتشون کنم .
من فردا می خوام زنگ بزنم صدای مشتریان
دوستان این صدای مشتریان چیه کارش؟
تاثیر پذیره؟
من هم دقیقاً وضعیت رو دارم بررسی میکنم !نقل قول:
خط 2 مگ یکساله گرفتم با شِـیر 1 به 1 . تا قبل از تغییر دادن پنلهاشون سرعت شبانه ام متوسط 230 بود ( همون چیزی که باید باشه ) بخاطر همین اکانت سایتهای آپلودسنتر و سایتهای دانلود فیلم خریدم که بتونم از حداکثر سرعت استفاده کنم . ولی از نیمه دوم اسفند که سرعتهای شبانه کم شد ، پی گیری کردم و فهمیدم سرعت تمام اکانتهای رایگان رو شبها نصف کردن ! اینطوری کلی ضرر بما زدن ! آخه ما قرارداد رو با شرایط دیگه ای بستیم و اونها چیز دیگه ای رو بما ارائه میدن .
ازطرف دیگه حتی اگه کم شدن سرعت ( چه روزانه چه شبانه ) بخاطر شرکت زیرساخت یا هر فرد و شرکت دیگه ای باشه ، قانوناً باید طرف قرارداد ما خسارت پرداخت کنه . چون به ما با شرایط گفته شده فروخته و موظف به تامین شرایط قرارداد هست . مثلاً اگر شما یک کیلو شکر می خرید ، فروشنده موظف به ارائه دقیقاً یک کیلو هست و نمی تواند بگوید چون کارخانه کم داده یا آب به آن رسیده و ... 900 گرم بجای یک کیلو بدهد !
متاسفانه هرچه برسر ما می آید بخاطر ندانستن قانون یا پیگیری نکردن و نشستن است .
اکنون حدود 3 ماه است که شرکتهای اینترنتی سر مان کلاه گذاشته اند . گندم نمای جو فروشند ! کم فروشی می کنند که یکی از بزرگترین گناهان کبیره است . آنوقت هم دولت به اصطلاح اسلامی (!) در جرمشان شریک شده و هم خودمان دست روی دست گذاشته ایم و کاری نمی کنیم !
اگر شرایط برای سرویس 2 مگ نیست ، خوب نفروشند . من که برای چک کردن ایمیل و چندتا سایت زرد چنین سرویسی نخریده ام !
بهرحال باید ازشان شکایت کرد و تخلفشان را علنی کرد تا از مشتریانشان کم شود . که هیچ ضرری بالاتر ازین برایشان نیست . ما می توانیم به غیر از سازمان تنظیم مقررات ( که احتمالاً شریک دزد و رفیق قافله است) به دادگاهای حقوقی هم با ادعای کم فروشی شکایت کنیم .
دوستان در صورت فسخ سرویس نامحدود هزینه ای برمیگردونن؟ :n13:
امشبم سرعت دانلود رو روی یه مگ بستند اگه برید تو قسمت ریپورت سایت میبینید ساعت یک که میشه میزنه Service group changed by TimeTable into 2019
بعد دوباره ساعت هشت میشه Service group returned back by TimeTable into 1792
واقعا دزدی از این آشکار تر؟
خوب اگه کسی سرعت 1 مگ میخواست میرفت سرویس 1 مگ میخرید این مسخره بازی ها چیه:n23:
الان کارشون مثل اینه که بری یه مغازه بعد هرچی بخری نصف چیزی که خریدی رو بهت بده فقط اونجا میشد حقتو از اون مغازه دار بگیری ولی اینجا نمیشه:n03:
من پایه هر نوع شکایتی هستم ولی 1 درصدم امکان نداره به نتیجه برسیم چون اون کسی که قراره حقتو بگیره در واقع خودش دزده و داره میخوره:n29:
نقل قول:
تایید میشه!
من که زورم میاد با این وضعیت سیستمو تا صبح روشن بزارم ودانلود کنم...
فردا فقط باید با واحد شکایت این مشکلو پیگیری کرد
واقعا حق کسایی که 1و2مگ دارن داره خورده میشه
بقیه سرویس ها سرعت اسمی خودشون رو در دانلود شبانه دارن ولی 2مگ نصف شده
سلام بر دوست عزیز و پیگیرمنقل قول:
من فردا عازم شهرستان هستم بابت امتحانات پایان ترم و متاسفانه تا اخر هفته در خدمت شما نخواهم بود
تمام حرفهای شما درست! منتهی اگه به حرفام دقت کرده باشی، ما دستمون به هیچ جا بابت شکایت نسبت به ساعات دانلود رایگان بند نیست! توی طول روز هم که خوب جواب میده! جه بسا فراتر از خوب! وگرنه من اولین کسی بودم که انقدر میرفتم پیگیری میکیردم که یا پولمو بدن یا سرویسمو درست کنن!
تنها فکری که به ذهن من رسید این بود که بیام واقعیتها رو برملا کنم...درست مثل شما!
ما اگر انسجام بیشتری پیدا کنیم و یه گروه رو از اقصی نقاط ایران تشکیل بدیم و داده های آماریمونو بالا ببریم، با اطمینان بیشتری میتونیم کارمون رو گسترش بدیم و به صورت هماهنگ پیگیر امور باشیم تا به حقمون برسیم
کل حرفم اینه که برای این کار عجله نکنید! تو مملکت گل و بلبل ما، حق و ناحق شدن طبیعی و اپیدمیه؛ مگر اینکه خلافش ثابت شه!
پیشنهاد من فعلا اینه که از طریق پشتیبانی پیگیر باشیم و ببینیم آخرش به کدوممون حقیقت گفته میشه... تا اینجا تکه های پازل به صورت خیلی موثری با هم فکری دوستان کنار هم چیده شده...
دعا کنید امتحانا رو بترکونم که برمیگردم انرژی داشته باشم بیام با هم این دزدهای حروم لقمه رو هم بترکونیم :دی