برا منم دقیقا همین پیغام رو میده.باید تاریخ کامپیوترت رو عوض کنی.اگه اشتباه نکرده باشم باید تاریخ رو به ماه فوریه و سال 2008 میلادی تغییر بدی.فکر کنم درست گفته باشم.باز دقیق ترش رو بهت میگم اگه درست نبود.نقل قول:
Printable View
برا منم دقیقا همین پیغام رو میده.باید تاریخ کامپیوترت رو عوض کنی.اگه اشتباه نکرده باشم باید تاریخ رو به ماه فوریه و سال 2008 میلادی تغییر بدی.فکر کنم درست گفته باشم.باز دقیق ترش رو بهت میگم اگه درست نبود.نقل قول:
شمابرنامه x live و دايركس بازي كه معمولا تو دي وي دي ها هست رو نصب كن ببين درست ميشه چون من از ارورش چيزي واقعا نفهميدمنقل قول:
برنامه x live و دایرکس برای بهتر و با کیفیت تر اجرا شدن بازیاست و اونم بعد از نصب بازی اصلی نصب میکنیم نه قبلش.مشکل از این نیست.هرکی چیزی از این ارور فهمید و تونست کمکی بکنه حتما بگه تا منم بفهمم.الان که گیرم.نقل قول:
واسه پروفايل ساختن و آنلاين بازي كردن....يا ذخيره كردن بازي استفاده ميشهنقل قول:
x live
سلام.بازی GhostBusters رو کامل نصب کردم و تا دموی بازی خوب نشون میده،وقتی بازی رو شروع میکنم بعد از چند ثانیه (3) صدای دینگ میده و بازی هنگ میکنه؟لطفا دوستان راهنمایی کنند؟در ضمن تو قسمت کرک درخواست کرک هم کردم ولی جوابی ندادند!
یکی از دوستان هم تو این تاپتیک مشکل منو داشتند ولی پاسخی درست و حسابی ندادید!
دوستان ممنون بخاطر کمک ها و پیشنهادهایی که بهم دادید.خودم از بس باهاش ور رفتم مشکل رو پیدا کردم.
مشكل از چي بود ؟ بگيم ما هم استفاده كنيم :10:نقل قول:
مهدی جان مشکل این بود که به اینستالر اجازه ی دسترسی نمیداد اونم بخاطر این بود که با administrator وارد نمیشدم.همین.به همین سادگی!نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم empier : total war که پی سی ورلد می فروشه مشکل صدا داره یا نه؟ چون تو شهر ما همه نسخه ها (takin & ویرایشگران نصز وصال VNV )مشکل صدا داره
( نمی دونم جای این سوال تو این تایپیک هست یا نه ولی چون تایپیک مخصوصش چند ماهیه که خوابیده مجبور شدم اینجا سوالم رو بپرسم )
نميدونم ولي بازي هاي p30 معمولا كامل هست من خودم يه چندتايي سفارش دادم كامل بود بدون نقص بچه ها هم زياد تعريفشو ميكنن ولي نميدونم empier : total war سالم باشه يا نه بايد بگيريد و خودتون امتحانش كنيد :10:نقل قول: