حرف که زیاد میزنن اینا مهم عمل که نمی کنن....:n03:
در ضمن کریو من هم 2-3 روزه کار نمی کنه
Printable View
حرف که زیاد میزنن اینا مهم عمل که نمی کنن....:n03:
در ضمن کریو من هم 2-3 روزه کار نمی کنه
آقا الان اینترنتی ثبت نام کنیم واسه درخواست ADSL خودشون وصل میکنن؟؟؟ مدارک چی میخواد. آخه تو سایتش زده مدارک رو هم میان تحویل میگیرن.
در ضمن اینجایی که من هستم تازه خطش رو خریدیم. الان بلافاصله بعد از ثبت نام اینترنتو وصل میکنن چون تا دو ماه قبض نمیاد دیگه.
خوب زنگ زدم پشتیبانی ، یعد چند ساعت مشکل رو رفع کردن ، سرعت برگشت مثل قبل
دیگه ترسیده بودم هیچوقت برنگرده !
از ساعت 2 بعد از ظهره اینترنت من قطعه
پشتیبانی هم جواب نمیده کلا !
معلم نیست کی قراره وصل بشه
منم دیگه بسته اینترنت موبایل فعال کردم
اینها چطور به خودشون اجازه میدن برای مردم تعیین تکلیف بکنن و حتی جای اونا هم فکر بکنن و تصمیم بگیرن؟! مردم ما دوست دارن که محدود باشن؟!نقل قول:
وی همچنین اظهار کرد: اکنون دربارهی سایتهای غیراخلاقی و سایتهایی که به دنبال ضربهزدن به نظام و یا مذهب تشیع هستند، سایتهایی هستند که برای فیلترشدن آنها اتفاق نظر وجود دارد و ما و مردم در این زمینه همعقیده هستیم.
در این که خیلی از سایت ها "شدیدا" سلیقه ای فیلتر میشه شکی نیست! اما توی این 35 سال محدودیت ها چه نتیجه ای داشته؟ دقیقا نتیجه ی عکس!
جماعت شریف و همیشه در صحنه ایران ثابت کردن که هنر نزد ایرانیان است و بس! سایفون و کریو و .. از کار میافته فردا 10تا چیز دیگه جایگزین پیدا میکنن که استفاده کنن. مثل ویچت که فیلتر شد و همه به هم پی ام دادن که کوچ کنیم لاین و تانگو و .. عین سرزمینی که توی جنگ تخریب شده و مردم برای زنده موندن تلاش میکنن! وضعیت حال و حاظره کشورمونه! ..
فقط می خوام بگم هرچیزی توی دنیا نحوه ی استفاده داره، برای هر استفاده ای هم قوانینی وجود داره، اما محدودیت و فیلترینگ واقعا نتیجه عکس داره و بیشتر آدمها رو تحریک به قانون شکنی میکنه که بفهمن اون چیه که ازش منع شون میکنن؟!
چرا این فضا را باز و آزاد نزارن که مردم خودشون آشنا بشن، یاد بگیرن، استفاده کننن، فرهنگ ش رو پیدا کنن ؟
فیس بوک هم پیج های خوب با مطالب فوق العاده داره، هم پیج های غیر مفید و مضر؛ مثل همه کشور های دنیا، بستگی به استفاده و فرهنگ ما داره، با فیلترینگ چیزی روبراه نمیشه. این فرهنگ سازیه که سطح یک جامعه رو بالا می بره.
و اما خبر امروز! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خبر هم جدی نگیرید، 48 ساعت دیگه یکی میاد تکذیب ش میکنه و میگه فتوشاپ بود!
البته یه حالت دیگه ای هم میشه راجع به این خبر احتمال داد، اون اینکه دانش فیلترینگ شون اینقدری قدرت پیدا کرده که بتونن پیج های هرز فیس بوک رو فیلتر کنن و فقط چندتا پیج مذهبی باز بشه!
با وجود این همه قطع و وصلی های نت این اواخر و از کار افتادن فیلتر شکن ها بعید هم نیست که طی 100 سال آینده چنین اتفاقی بیافته.
واقعا و واقعا هیچ چیزی از اینا بعید نیست، هیچ چیزی !
دوستان منطقه 4 تهران. وضعیت اینترت شما چطوره؟
بعد من شنیدم که حداکثر سرعت نت 108 کیلوبایت هست این درسته؟؟
دوستان سوال منم جواب بدید ممنون
دوست مننقل قول:
صاحب خط رو با اصل و کپی کارت ملی بفرستید امورمشترکین مربوطه
اینجا فکر نمیکنم کسی اینترنتی ثبت نام کرده باشه ، به همین خاطر کسی ج شمارو نداده چون نمیدونستن
مهم نیست که خط تازه خریداری شده باشه ، الان طرف میره سفارش خط میده همراه با اون درخواست اینترنت هم میده
اگر لازم باشه بهتون میگن باید مبلغ این مدتی که استفاده شده رو پرداخت کنید و همونجا میتونید کارت بکشید و پرداخت کنید اما فکر نمیکنم به شما بگن
یک روز بعد نت وصل میشه و میتونید استفاده کنید
هزینتون هم دقیقا از همون روز محاسبه میشه
مدرک هم به جز همون اصل و کپی کارت ملی صاحب خط چیز دیگه ای نیاز نداره
تو سایتش روش اول ثبت نام رو اینترنتی زده و همینطور دو تا روش واسه دریافت مدارک. حالا من اینترنتی امتحان میکنم اگه جواب داد اینجا اعلام میکنم
نخیر تا ۲مگابیت هم خط خانگی میدهند:n26:خیلی هم عالی است:n26:بهترین خطش ۵۱۲ کیلوبیت نامحدود است:n26:چون واقعا حجم دانلود نامحدود است:n26:نقل قول: