سلام!نقل قول:
برادر فکر قلب ما هم باش! از ذوق دیدن این همه آمواژ به تاپ تاپ میفته. کلکسیون شخصی تونه این عکس؟
یه توضیح در خصوص آمواژها میدی؟ مفصل لطفا. البته اینترلود و اپیک و رفلکشن رو دارم. بقیه شو ...
Printable View
سلام!نقل قول:
برادر فکر قلب ما هم باش! از ذوق دیدن این همه آمواژ به تاپ تاپ میفته. کلکسیون شخصی تونه این عکس؟
یه توضیح در خصوص آمواژها میدی؟ مفصل لطفا. البته اینترلود و اپیک و رفلکشن رو دارم. بقیه شو ...
نقل قول:
اختیار دارین..آمواج برند نیش و حرفه ای میباشد...کارهای موفق مردانش اینترلود و رفلکشن رو پیشنهاد میکنم
گرلن آیدل برای آقایان توصیه میکنم...قبل از آن گرلن لیو بویس رو که واسه2012هست خیلی دوس دارم...بویه لیمویی داره
کارهای زنانه بسیار معروف...شالیمار...و آرمانی سی و گرلن میباشد...
مارلی..در تصویر مشاهده میفرمایید
گودولفین-تم بوش توش زعفران مشهوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.هرمس جور ابسولو 2014 کاری بسیار ملایم و تم چوبی دارد
کارتیر دلیکریشن سویر 2014...اینتنس..بعد از موفقیته دلیکریشن معمولی
الفکتیو استادیو...کاره بسیار خوشبو و خاصش..جزعه نیشniche عکسشو گذاشتم شاید برای دوستان جالب باشه این برند جدید حتی سمپلهاش هم خاصه
سلامنقل قول:
خیر، نیست.
نقل قول:
شما که قصد فروش دارید تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک بزنید
تاپیک جای این موارد نیست //
سلامنقل قول:
خیر، نیست.
عزیز ادکلن خنکی که رد بویی به این شکل داشته باشه در این رنج قیمت نداریمنقل قول:
شما اگه دنبال رد بو هستید باید بالای ۴۰۰ هزینه کنید بلو شنل پرفیوم شاید بتونه راضیتون کنه البته شنل هم پخش بوی فوق العاده نداره با اینکه از معدود پرفیوم های خنک هست! متوسط
به نظرم Allure Homme Sport Eau Extreme پخش بوی بالاتری داره..ولی اینم ۴۰۰ تومنه
و یا ادکلن های کرید که همگی در رنج ۶۰۰ تومن هستند ..
البته در کل باید بگم در کل ادکلن های خنک رد بو های فوق العاده مثل برخی ادکلن های گرم رو ندارند..
بله..این کار یه کار بسیار موفق و پر فروش هرمس هست که اسمش وویاژ میباشد...نسخه جدیدش ادوپرفیومه...با نسخه قدیمش که تویلت بوده مشهور شده...این نسخه ماندگاریش بیشتره..من به شخصه نسخه ادتویلت که پخش بویه بیستری رو داره ترجیح میدم...دوساتن کسی بازم سوالی داشت بفرمایددنقل قول:
دوست گرامی سلام...اگر منظوره حضرت عالی آمواج بوده سمپلهاش 3 میل میباشندنقل قول:
نقل قول:
سلام.بله دوست گرامی ریفورموله شده...شما فقط از طریق چک نمودن بچ کد میتونید نسخه قدیمشو تهیه بفرمایید...علاوه بر این دیور اینتنس ..امواج اپیک مرد...و یه سری کارهای دیور هم از می ماه 2013(نیمه دوم سال)دستخوش تغییر و تحول شدند