دوستان کسی نیست که هردو تا شو تجربه کرده باشه؟ یا از دوستی آشنایی شنیده باشه ؟ با یه دلیل قانع کننده؟نقل قول:
Printable View
دوستان کسی نیست که هردو تا شو تجربه کرده باشه؟ یا از دوستی آشنایی شنیده باشه ؟ با یه دلیل قانع کننده؟نقل قول:
Swخودم دارم اون 2 تا رو هم تو شرکت داریم! نمایندگیش تعرف زیادی ازش کرد که من Sw ورداشتم!
Swخودم دارم اون 2 تا رو هم تو شرکت داریم! نمایندگیش تعرف زیادی ازش کرد که من Sw ورداشتم!
اطلاع بدید با عامل برخورد میشه ... مودمهای 165 هزارتومانی از 10 مهر به بعد تحویل و قابل فروشه و عوامل فروش نمیتونن مودمهای 110 تومنی رو در حال حاضر گرون تر بفروشن ...نقل قول:
عزيز دليل افزايش قيمت مودم چيه ؟نقل قول:
الان 3-4 روزي هست كه از حجم كم نميشه اصلا , شما نميدوني جريان چيه ؟
درود
دوستان , برای مودم
BM632W
فرمویر جدید اومده؟ و اگر اومده , چه امکانات جدیدی بهش اظافه شده؟
تو تنظیمات مودم , در قسمت فایروال ، می خوام IP filtering انجام بدم یا rule بنویسم , چطور هست؟ من جایی رو نمی بینم که بشه رول نوشت !!!
مثل مودم های دیگه نیست ....
از مسئولین مبین نت , کسی اگر اطلاعی داره لطفا توضیح بده
و همچنین دوستانی که تجربه دارن..
ممنونم
نقل قول:
وفتی google , Gmaile رو فیلتر کردن مگه آدم دیوانه است بره 165 تومان به مودم بده . الان 80 درصد استفاده مردم از اینترنت با سایت google . پولمون زیادی کرده که هی سایت پیوندها رو ببینم.
دوستان مشکل از چیه که دیشب ساعت 3.30 ip عوض شد یبارم ساعت5:30
3شبه هیچی نمیتونم دانلود کنم
مسخرشو دیگه در اوردن
ديشب كه هر يك ساعت عوض ميشد. الان شبا بيداريم, كلاسا شروع شدن كه اگه اينطوري باشه هيچي نميشه گذاشت براي دانلود.نقل قول:
شما خوبه نمیتونی چیزی دانلود کنی،نقل قول:
من تا الان سه بار دارم فایل 4 گیگی rar رو دانلود میکنم (هر بار دانلود چند شبی وقت گرفت) بخاطر تغییر IP هر سه دفعه فایل خراب از آب دراومد!