[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
جریان اسیا تک چیه؟
چطور هست در شیراز این همه نماینده فروش داره؟! این ها شرکتی هستند یا به حقیقی هم نماینده فروش داده؟
پشتیبانی اصلی و فنی با کی هست؟ فکر نکنم بشه این همه نماینده پشتیبانی فنی هم باشند همزمان!!!
عزیزانی که اسیاتک و پارس انلاین در مرکز مدرس دارند، ترجیحا نامحدود ...لطفا اعلام وضعیت کنند سپاس
سلام دوستان روی خط pcm میشه adsl گرفت ؟ اگر میشه چه شرکت هایی سرویس میدن ؟
سلامنقل قول:
خیرنمیشه
باید درخواست بدید مرکز مخابراتتون اگر امکانش باشه از PCM خارج می کنند
الان از ساعت 17 اینترنت شاتل قطع هست
جالب اینجاست سایت خودشون هم باز نمیشه
بعد هم میگه بهترین سرویس دهنده!! سرویس دهنده برتر!!!
دوستان من قبلا آسیاتک داشتم و جمع کردم رفتم پازس،حالا پارس را جمع کنم و دوباره بخام بیام اسیاتک،امکان داره؟
درضمن کیفیت اینترنت مخابرات فارس چطوره؟پینگش برای 1مگ چقدره؟خط را روی چند میبندن؟
سلامنقل قول:
بله امکان پذیر ست
سلام
کیفیت اینترنتی که می گیرید به مقدار زیادی به نویز خط، فاصله از مخابرات و... بستگی داره. معمولا حداکثر در فاصله ۴-۵ کیلومتری از مرکز مخابراتی می تونید سرویس مناسب بگیرید.
در شرایط استاندارد روی سرویس آسیاتک پینگ از یه پابلیک دی ان اس استاندارد مثل 8.8.8.8 بین ۸۰ تا ۱۵۰ هست حدودا.
راه اندازی و پشتیبانی شبکه، پهنای باند اختصاصی، اینترنت وایرلس، نمایندگی رسمی آسیاتک در شیراز
سلامنقل قول:
بله متاسفانه آسیاتک در شیراز بدون در نظر گرفتن توانایی و اطلاعات فنی متقاضیان نمایندگی، به همه نمایندگی داد. چه حقیقی و چه حقوقی. بعضی از این نماینده ها حتی ۱۰۰ تا هم کاربر ندارن و ضعف اطلاعات فنی و نهاد نظارت کننده باعث شده که خیلی از مشترکین از آسیاتک بعنوان سرویس دهنده ضعیف نام ببرن...
راه اندازی و پشتیبانی شبکه، پهنای باند اختصاصی، اینترنت وایرلس، نمایندگی رسمی آسیاتک در شیراز