نشر الگو خوبه ... کتاب کم حجم و مقوی هندسه خیلی سبز هم هست که سخت ــه یه مقداری .نقل قول:
نشر الگو خوبه ... کتاب کم حجم و مقوی هندسه خیلی سبز هم هست که سخت ــه یه مقداری .نقل قول:
Ok ممنون.برای فیزیک اگه چاپ جدیدگاج پرسمان بگیرم خوبه؟البته دبیرمون جزوه ی مفصل و کاملی میگه و البته کتاب سوالات پرتکرار قلمچی فیزیک3 رو هم دارم. همون دوسالانه
دوسالانه خوبه. اگر فیزیک پایه گاج داری که هیچ اگه نداری بگیر درسنامه هاشو بخون و سوال های دوسالانه رو تمرین کن.اینطوری مجبور نیستی برای سال پیش دانشگاهی کتاب تست فیزیک بخری. برای پیش دانشگاهی هم گاج بگیر و خلاص.نقل قول:
سلام.
من میخوام کتاب های پایه رو بگیرم.
بهترین کتاب های پایه برای رشته تجربی چی هست؟
ممنون.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad-king-7791 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریاضی: پرسمان ریاضی2 و ریاضی3 گاج +جامع دوجلدی مبتکران
زیست: دوم و سوم نشر الگو یا جامع دو جلدی گاج
فیزیک: پایه گاج
شیمی:مبتکران،خیلی سبز یا فار(بنا بر سلیقه)
موفق باشید
سلام.
مشه لطفا کتاب های جامع دروس عمومی که سطحشون از بقیه بالاتره رو بگید؟
من تو عربی خیلی مشکل دارم.
لطفا برای عربی هم بهترین کتاب جامع رو بگید.
سلامنقل قول:
ادبیات: اگر وقت زیاد و حوصله خوندن کتاب های حجیم رو دارید کتاب های دکتر سبطی رو بگیرید برای تست زنی هم جامع خیلی سبز یا میکرو گاج
عربی:جامع خیلی سبز عالیه.درسنامه روون و خودمونی با چاشنی طنز و تست های کافی.حتی اگر عربیتون ضعیف باشه.فقط کافیه حوصله به خرج بدید.
دین و زندگی: این هم مثل فیزیکه یعنی گاج و دیگر هیچ
زبان:جامع مبتکران تک جلدی
موفق باشید.
سلام برای دانشگاه ریاضی پیش و ریاضی عمومی میشه کتابی معرفی کنید
تمرین ها و حل تمرینات با توضحات داشته باشه خیلی عالی
یه چیزی میخوام روان توضیح بده
ریاضی پیش این بخش : بازه ها - قدر مطلق - معادله - نامعادله - معادله خط - مثلثات - تابع و دامنه تابع
ریاضی عمومی : حد و پیوستگی و مشتق
کتاب های پارسه و مدرسان شریف برای دانشگاه خیلی خوبن.البته نگفتید دانشجوی چه رشته ای هستید و کدوم دانشگاهنقل قول: