شما فکر نمی کنید اگر این بازی ها را بخرید ارزانتر براتون تموم میشه؟ (مگه اینکه بخواهید بازی های جدید و تنوری رو دانلود کنید)نقل قول:
شما فکر نمی کنید اگر این بازی ها را بخرید ارزانتر براتون تموم میشه؟ (مگه اینکه بخواهید بازی های جدید و تنوری رو دانلود کنید)نقل قول:
من يه دونه به همين قيمت خريدارم تر و تميز.. اگه تميز هم نبود پايين تر ميدم مشکلي ندارهنقل قول:
آقا با فریمور 5.50genB-full میشه psn ID درست کرد؟
مشکلی نداره؟
پچی نباید روش نصب کرد؟
اگه مشکلی نداره پس چرا من نتونستم psn ID درست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر این فریمور هم توسط سونی ban شدهنقل قول:
اطلاعات بیشتر
خوب به genD-2 اپدیت کنکد:http://www.psp-hacks.com/2009/10/13/playstation-store-blocked-on-5-50-gen-b/
سلام فریمور من 5.00m33-6 هست اما نمیدونم بازی های جدید تو psp من اجرا میشوند میشود لینک سالم بازی gran torismo , motorstom رو لطف کنید
پیشنهاد می کنم فریم ویر رو به 5.50GEN D2 آپدیت کنید اونوقت همون بازی هایی که دارید راحت اجرا میشهنقل قول:
سلام فریمور من 5.00m33-6 هست اما نمیدونم بازی های جدید تو psp من اجرا میشوند میشود لینک سالم بازی gran torismo , motorstom رو لطف کنید
نقل قول:
به 5.50genD-2 آپدیت کردم حالا میشه psn id درست کرد با psp ؟؟؟؟
فکر کنم الان هیچ فریمویری از طرف psn ساپورت نمی شهنقل قول:
البته فکر کنم:46:
سلام دوستان.
من کابل HDMI به DVI رو زدم یه دستگاهم ، داشتم بازی میکرد مشکلی نبود. بعدش اومدم رفتم توی Setting و قسمت تصویرش رو دست کاری کردم . طوری که آخرین بار که پیغام داد میخواهید restrart کنید،و من ریست کردم. بعدش دیدم که دستگاه کار میکنه ولی تصویر ندارم. کسی میتونه بگه چجوری درستش کنم ؟ فکر کنم که قسمت resolution رو دست زدم طوری که دستگاه نمیتونه به مانیتور تصاویر رو تنظیم کنه. میشه XBOX رو کامل به default برگردوند؟ یعنی کلش default بشه ؟ خواهشا جواب بدیدن
پی اس پی اسلیم کپی خور دائم+مموری کارت 4 گیگ=140نقل قول:
خواستی هماهنگ کن و جنس رو ببین و بخر :46: