اگه عکس رینگ بیوفته رو لاستیک ماشین باید چیکار کر تادرست بشه... کمک کنید لطفا....
اگه عکس رینگ بیوفته رو لاستیک ماشین باید چیکار کر تادرست بشه... کمک کنید لطفا....
من عاجزانه از دوستان تقاضا دارم اگه کسی اریجینال این فایل ها رو داره لطف کنه منت سر ما بزاره به صورت فشرده که حجمش 500 کیلو هم نمیشه بزاره
wheel_gn1.dff
wheel_gn2.dff
wheel_gn3.dff
wheel_gn4.dff
wheel_gn5.dff
wheel_lr3.dff
wheel_lr4.dff
wheel_or1.dff
wheel_sr3.dff
wheel_sr4.dff
چرا وقتی من یه ماشین نصب میکنم ، همه ماشین سفید در میاد؟
استادان عزیز و گرامی شما را به خدا راهنماییم کنید که چطور از پلاگینهای تبدیل فرمت 3dmax رو به فرمت dff تو تری دی مکس استفاده کنم این جوانمردیتان را فراموش نمیکنم... با سپاس لطفا همینجا برام توضیح بدهید پلاگینها را گرفتم
آقا من که نمیخواهم دزدی کنم!فقط میخواهم قفل فایلهای Dff را باز کنم و ماشینها را ویرایش کنم !
تازه از آنها هم استفاده تجاری نخواهم کرد!
اگه جوابمو نمیخواهید در این تاپیک بدید جوابمو به ایمیلم بفرستید:aminboy95@yahoo.com
ببخشید که باز تکرار کردم چون خیلی بهش نیاز دارم!بازم بگم قصد تجارت و ضرر زدن به کسی یا وبلاگی را ندارم!!!!
عزیز من حتما کسی بلد نیست دیگه . فقط کسایی بلد هستند که اون ماشین رو ساختن بهتر از خودشون بپرسی. چون اگه اینجا کسی بلد بود حتما به تو میگفت.نقل قول:
کسی رینگی داره که بچرخه از اون رینگا که2 nfs undergraund بود.
آقای Hshak2006 آیا کسی را مشناسی که بتونه به من کمک کنه ؟
چند وقته وقتي وارد بازي ميشم خيابانا اينجوري ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
اينم ورژن جديد مگان
اينم اپلود دوباره وانت ميوه فروش
حجم 2.7MB
کد:http://rapidshare.com/files/126992823/vanetbar.rar
چطوری باید گرافیک پچ نصب کنم؟
آیا یکی است که بتواند به سوال من جواب دهد؟اگر کسی نمیتونه، حداقل یکی را به من معرفی کنه!
آقا من که نمیخواهم دزدی کنم!فقط میخواهم قفل فایلهای Dff را باز کنم و ماشینها را ویرایش کنم !
اگه جوابمو نمیخواهید در این تاپیک بدید جوابمو به ایمیلم بفرستید:aminboy95@yahoo.com
ببخشید که باز تکرار کردم چون خیلی بهش نیاز دارم!بازم بگم قصد تجارت و ضرر زدن به کسی یا وبلاگی را ندارم!!!!
ببخشيد امين جان ماه و ستاره ها رو گم كردم ميگردم پيدا ميكنم
سلام من خواهش میکنم به خدا نیاز دارم به این فایلا یکی لطف کنه اریجینالشون رو بزاره
wheel_gn1.dff
wheel_gn2.dff
wheel_gn3.dff
wheel_gn4.dff
wheel_gn5.dff
wheel_lr3.dff
wheel_lr4.dff
wheel_or1.dff
wheel_sr3.dff
wheel_sr4.dff
یه سوال دیگه : میشه کاری کرد که آینه ماشین ها کار کنن وقتی با camera ---- تو ماشینی رو میگما
دوست عزيز وقتي ماشينو ساختي با يد با زد مودلر dff كنينقل قول:
تاييد ميشهنقل قول:
عزیز من حتما کسی بلد نیست دیگه . فقط کسایی بلد هستند که اون ماشین رو ساختن بهتر از خودشون بپرسی. چون اگه اینجا کسی بلد بود حتما به تو میگفت.
آدرس دقيقو بگو من برات ميزارمنقل قول:
سلام من خواهش میکنم به خدا نیاز دارم به این فایلا یکی لطف کنه اریجینالشون رو بزاره
wheel_gn1.dff
wheel_gn2.dff
wheel_gn3.dff
wheel_gn4.dff
wheel_gn5.dff
wheel_lr3.dff
wheel_lr4.dff
wheel_or1.dff
wheel_sr3.dff
wheel_sr4.dff
یه سوال دیگه : میشه کاری کرد که آینه ماشین ها کار کنن وقتی با camera ---- تو ماشینی رو میگما
گرافیک پچ چطوری باید نصب کنم؟
سلام دوستان
من تازه در اين بخش اومدم و مي خواهم اديت رو ياد بگيرم (قبلا در بخش كانتر استريك بودم)
اولين كاري كه دوست دارم انجام بدم
_عوض كردن تابلوهاي بزرگ (عكس رو تابلو هاي ميخواهم عوض كنم)
دومين
_عوض كردن BackGround
اگه كارهاي جالبي هم هست بگيد تا انجام بدم
در ضمن سان آندرس كه نصب كردم همون انگليسي هست و بدون دستكاري
منتطرم
با تشكر
خیلی ضروری:41:
آیا یکی است که بتواند به سوال من جواب دهد؟اگر کسی نمیتونه، حداقل یکی را به من معرفی کنه!
گرافیک پچ رو Gta Sa چطوری باید نصب کنم؟؟
اخه اگه ميشد كه ميتونستيم اتوبوس واحد رو درست كنيمنقل قول:
پس حتما نميشه كه كسي نميتونه جوابتو بده
سلام!!
آخر تونستم قفل فایلهای dff را باز کنم.اگه اعضای این تاپیک راضی هستند بررنامشو بذارم
سلام اگه گذاشتی عیبی نداره لی هر کی خواست می تونه بره خودش پیدا کنه.نقل قول:
از آقايان hamid_emiter و officer و hshak2006 تشكر ميكنم.
این فایلا تو gta3.img هستن که شکل رینگو نشون میدن.نقل قول:
من رینگ جدید ریختم ولی رو بعضی ماشین ها عکس رینگ روی تمام سطح لاستیک میوفته حالا میخوام برش گردونم به حالت اول:5::20:
سلام من چنتا سوال برام پیش اومده اگه لطف کنین جواب بدین ممنون میشم
اول اینکه آینه ماشینا رو نمیشه طبیعی کرد یعنی بتونی پشت سرتو ببینی
دوم اینکه چطوری میشه مثلا تو خیابون های خارج شهر چراغ یا درخت و بلوار و از اینجور چیزا اضافه کرد؟ اگه نرم افزاری میخواد لطف کنید با آموزش مختصر بزارین
مرسی.
نقل قول:
سلام
با نرم افزار مپ ادیتور میتونی این کارهارو بکنی.MAPEDITOR
ببخشید ، معذرت میخوام ، خیلی ببخشید ، غذر میخوام ، فوق معذرت میخوام ، اینجا کسی هست که بدونه چجوری باید
گرافیک پچ نصب کنم؟
پچی که دانلود کردی رو از حالت فشرده خارج کن و بریز تو پوشه اصلی بازینقل قول:
و برو تو بازی و شیفت +اف 12 رو بزن:10:
میشه این مپ ادیتور رو بزارین.... یکم هم راجبه کار باش توضیح بدین....
راجبه آینه چی؟
officer عزیز اگه توی گوگل mapeditor download را سرچ کنی حتما پیدا می کنینقل قول:
شما اول باید یک جسم با تری دی مکس بسازی بعد براش دموو بسازی و بعد براش کول بسازی و باید سه فایل بدست بیاریdff,col,txdبعد احتیاج به مپ ادیتور داری که اینا رو قرار بدی تو بازی که اونم هر کسی بلد نیستنقل قول:
:41: و باید خیلی زحمت بکشی و بعدشم اگه یک اشتباه کوچیک کنی بازیت خراب میشه
خیلی ممنونم. اما یه چیز دیگه اجسامی که توی بازی از اونا استفاده شده چی؟ قابل دسترسی نیستن.؟
برای مثال جادهای که به سمت red county میره فاقد چراقه ..... برای اضافه چراغهای موجود در بازی تو اون محل چی؟
برای آینه ماشین چه نظری دارین.
ممنون
ok پس وايسا تا بزارم
اجسامی که داخل بازی هستند را میتوانی کپی کنی ودر محل مورد نظر بذاری!نقل قول:
کلید با لا بردن اجسام در مپ ادیتور:ALT+R
کلید پایین آوردن اجسام در مپ ادیتور:ALT+F
این کلید ها را نوشتم تا مشکلی در گذاستن اجسام کپی شده نداشته باشی چون خودم قبلا مشکل داشتم!
Mohsen EA
با سلام دوست عزیز فقط نفرمودید که پلاگینها رو چطور و کجا نصب کنم آیا تو زدمولدر باشه یا تری دی مکس
.اگه میشه کمی بیشتر توضیح بدهید
از راهنمایت سپاسگزارم.
خیلی ممنون واقعا لطف کردین. مرسی .:40::11:نقل قول:
سلام اينم دوتا فايل:
فايل اول درخواست officer:
فايل دوم امين گرامي بچه ها اينو دانلود كنين بگيد چطوريه خودم درستشون كردم(اولين كارمه)کد:http://www.zom.ir/download.php?file=fs3yeqyk33vuzsdt7prw.zip
کد:http://www.zom.ir/download.php?file=h7bouts72686bm2c8r4b.zip
یه مشکلی که برام پیش اومده اینه که عکس رینگ میوفته رو لاستیک. راه حل چیه؟
باز هم ممنون