من هم مشتاقم
Printable View
من هم مشتاقم
زمانی که بازی کانتر را اجرا می کنید صفحه ای به شکل زیر باز می شود بر روی find server که کلیک کنید صفحه servers باز می شود
در قسمت favorites می توانید سرورهای کانتر را اضافه کنید به این صورت که ای پی سرور مورد نظر را کپی کرده و روی دکمه add a server کلیک کنید و ای پی را پیست کنید و سپس ok کنید اگر ای پی درست وارد شود و ای پی سرور تغییر نکرده باشد اسم سرور و مشخصات ان را خواهید دید
روی سرور مورد نظر را انتخاب روی connect کلیک کنید وارد بازی شده و حالشو ببرید :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نامردهای زیادی هستند که چیت می زنند :41:
سلام دوستان من هر وقت ای پی میزنم هیچ چیزی پیدا نمیکنه
پایین صفحه یه خورده چیز مینویسه
راستی من هر وقت انلاین بازی میکنم اگه وارد بازی بشم بعد از چند دقیقه یه میپرم تو صفحه بازی و خارج میشم و بعضی موقات دیسکانکت میشم راستی من با سرعت 36.3 وارد میشم
احتمالا از سرعت هست
اینو میدونم میگم به طور کلی عکسو عوض میکنن عکس از خودشون میذارن چجوری میذارن؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط *ali* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید سوال دارم
بعضیا توی سرور که دارن بازی میکنن شکلکهایی که با حرف T میشه گذاشت رو عوض میکنن و یه شکلک خیلی بزرگتر میذارن میشه
بگین چجوری این کار ممکنه؟
برو تو Option خودت میفهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا شرمنده همگی که دیر جواب میدم. من چون pcم ترکیده نمیتونم مرتب سر بزنم و هر از چند گاهی با لپ تاپ یا از دانشگاه میتونم یه سر هم بیام اینجا.نقل قول:
اینم یه راهنما که قبلا نوشتم. اگه یه سرچ میکردی ممکن بود تو پستای قبلی من بتونی پیداش کنی:
اینم بگم که اگر میخوای با steam بازی کنی باید اکانت بخری که قیمتش رو نمیدونم. ولی اگه میخوای رایگان بازی کنی باید کانتر NONSteam بگیری که لینک دانلودش تو آموزشی که گذاشتم هست.کد:http://www.esnips.com/doc/2e024157-e9a3-4cab-9d9f-b26307812ba2/online
موفق باشی:10:
همون PODBot بهترین بات هستش. برای شناسایی مپ ها هم باید یه فایل مخصوص برای هر مپ بگیری که فکر کنم اسمش guide line باشه. با این کار خیلی از مپ ها رو میشه به بازی اضافه کرد.نقل قول:
عزیز با دایال آپ بهتر از این نمیشه بازی کرد. کاریش هم نمیشه کرد:41:نقل قول:
ایا تاپیکی هست که انلاین بازی کردن کربن یاد بده؟
منظور شما این بازیه ؟نقل قول:
Need For Speed Carbon
؟؟؟
بله دیگهنقل قول:
Need For Speed Carbon
حالا میشه یا نه؟
ای بابانقل قول:
اقا ما بازی رو دانلود کردیک از لینک اول اون 3 تای بقیه بازیرو پاک کرده بودن یا لینکش خراب بود خلاصه هر چی که بود ازون 3 تا نمیشد دانلود کرد و فقط از اولی منم از اولی یعنی این:
دانلود کردم ولی موقع اینستال کردن ارور میده:13:مسنکه فایلش خرابه ارورش اینه:کد:
http://files.csource.ru/cs/cs16full_v7.exe
CRC error:the file C:/programfiles/valve/valve/halflife.wad doesn't mach the file in the setup's .cab file.the medium from which you are running the setup may be corrupted;contact your software vendor
3 تا گزینه هم پایینش داره:ABORT,RETRY,IGNORE
ما چیکار کنیم از کجا یه کانتر 1.6. درست حسابی دانلود کنیم:19:
دایی:20: من خودم از این لینک دانلود کردم و صد در صد سالم هستش. قبل از این که نصب کنی، اون قبلی رو که نصب کردی uninstall کن و پوشه valve رو از تو Program Files پاک کن و بعد نصب کن. خلاصه این که ایراد از اون فایلی که دانلود کردی نیست.نقل قول:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوستان کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چجوری میشه برا دکمه T یه عکس دلخواه درست کنیم و بذاریم؟
کمک!
من اینترنت با سرعت فوق الاده دارم می خواهم آن لاین بازی کنم. اگر سایتی هست که می شود بازی منیم بگین
خب من که دروغ نمیگم در ضمن اولین بارم هست که دارم کانتر نصب میکنم یعنی قبلا اصلا نصب نبود رو سیستمم حالا من که اینو دانلود کردم همون اروری که گفتمو میده موقع نصب منم هی میزدم ignore تا بازی نصب شد حالا دوباره دانلود کنم درست میشه؟ممکنه؟لینک دیگه ای نداری ؟اون 4 تا فقط یکیش سالم بودنقل قول:
در ضمن من تونستم برم تو بازی و تمام اون ادرسای سروری که داده بودیو زدم ولی هیچی نمیومد هیچ سروری پیدا نمیکرد(شاید بخاطر اون ارورها باشه)وقتی ادرسو میزنم هیچی پیدا نمیکنه اینو پایینش میزنه:
ESRB Notice:Game Experience Make Change During Online Play
عزیز سعی کن قبل از این که سوال کنی یه سرچ تو تاپیک بکنی:19: من اینو از همین تاپیک پیدا کردم.نقل قول:
برنامه رو هم میتونی از آدرس زیر بگیری:نقل قول:
موفق باشی:10:کد:http://www.fpsbanana.com/mirrors/startdl/680?path=http://yt74ydks042d.web.aplus.net/tools/44/decalconvertersetup§ionid=67993&ext=exe
خودشه من هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
اینجا چرا هیچکی جواب نمییییده؟؟؟؟
من با اون مشکلاتی که گفتم و موقع نصب همش ignore file رو میزدم بازیرو نصب کردم و الانم انلاین میتونم بازی کنم حالا من اونجوری که نصب کردم و همش ignore file رو میزدم اشکالی پیش نمیاره؟ممکنه یک سری از فایل نصب نشده باشه؟الان که من انلاین بازی میکنم و اشکالی نمیبینم
میشه بگید تو کانتر 1.6 چجوری میتونیم افلاین بازی کنیم که بازیمون خوب بشه چون انلاین خیلی سخته تا تکون میخوریم هدشات میشیم
لطفا بگید افلاین چجوری بازی کنیم و اگر میشه درجه سختی بازیرو کمو زیاد کرد اونم بگید و چه تعداد کانترو ترور بیاریم تو زمین
من وقتی افلاین میخوام بازی کنم نمیدونم چرا فقط خودمم تنهت دیگه هیچکی نیست هیچ گزینه ای هم پیدا نمیکنم که مربوط به اوردن بازیکن باشه
ممنون میشم یاد بدید مثل اموزش انلاین بازی کردن که خیلی بدرد بخور بود
شما باید یه نسخه ی کانتر رو گیر بیاری که آفلاین هم داشته باشه .نقل قول:
یه نسخه هست به این اسم » Counter Strike Condition Zero .
میتونی تا 30 تا دوست و دشمن مجازی درست کنی با 4 درجه ی سختی .
البته این نسخه خیلی کم گیر میاد .
موفق باشید ...
خب لینک دانلود این کاندیشن زرو رو لطفا بزاریدنقل قول:
کم گیر میار یعنی چی بالاخره تو نت هست دیگه
جون هرکی دوست دارین لینک دانلود کاندیشن زرو رو بزارین ما بازیمون خوب شه تو انلاین اصلا نمیشه تمرین کرد
دوست عزیز !
CZ رو می تونی از مغازه تهیه کنی ولی من CSDM (یا همون Death Match) رو پیشنهاد می کنم.
متاسفانه الان لینکی ندارم ولی این سایت خیلی کمکت می کنه :
بپرسی سریع جوابت رو می گیری.کد:www.3S-Gaming.com
موفق باشید ....
حالا death mach یا condition zero هر چی یه لینک به ما بدبد ما افلاین بازی کنیم بازیمون خوب شه سرویس شدیم تو این انلاین اصلا حال نمیده وقتی همش میزننت نمیتونی بکشینقل قول:
این هم لینک CSDM :
البته باید Pluginهای AMX MODX رو داشته باشی که اون هم می تونی از سایت خودش دانلود کنی :
موفق باشید ....
عزیز باید اینقدر هدشات بشی تا بازی یاد بگیری بنده 2 سال هدشات شدم که الان اینم !
lol :27: همچین میگی الان اینم که آدم فکر میکنه pro هستی:34: از اون 2 سالی که هدشات میشدی، یه سالش کار خودم بود:22: الان هم حیف که pcم پکیده، وگرنه هدشات شدنت ادامه داشت:26: شوخی کردما ناراحت نشی:15: :40:نقل قول:
دیگه اینطورها هم نیست!نقل قول:
طی 1 ساعت گذشته کار ادمینها مسترگیم شده بود کیک تاپ اسکور ! :31:
چرا؟
چون طرف یا وال داره یا ایم . این sXe باید زودتر آپدیت کنه وگرنه من یکی که خسته شدم از اینهمه تقلب بعضی :41:
یارو 4 سال بازی می کنه بعد از این همه سال نمی گه من اینم و تازه پا به عرصه ی Gaming می گزاره , اون وقت تو به خاطر 2 سال بازی کردن ..... ! :31:نقل قول:
عزیز باید اینقدر هدشات بشی تا بازی یاد بگیری بنده 2 سال هدشات شدم که الان اینم !
بچه ها کی Lan بازی می کنه ؟ چه Game Net ی ؟
من گیم نت تیسفون لن بازی میکنم شاخه شاخم ولی یادش بخیر یه گیم نت بود مال دوستم بود اسمش پانچ بود عضو کلن 1 بودم توپ کلنی بود برا خودش
اقا از وقتی که این sxe جدید اومد (6.0) من دیگه کم تر میتونم بیام خیلی بد شده ولی میدونم چطوری درست بشه اون ارور کسی خواست بهم بگه
سلام دوستان
من میخواهم اینترنت Adsl 64 بگیرم
ایا میشه یا این سرعت بازی کرد
راستی میشه بگید اگه من انلاین بزی کنم چه قدر از شارجمو کم میکنه ایا میصرفه واقعا من بگیرم
یاعزیز جون شما منظور رو بد گرفتی ...نقل قول:
رو 4 سال بازی می کنه بعد از این همه سال نمی گه من اینم و تازه پا به عرصه ی Gaming می گزاره , اون وقت تو به خاطر 2 سال بازی کردن ..... ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کی Lan بازی می کنه ؟ چه Game Net ی ؟
اینم نمیشه که Spawn
اینم یعنی یه ذره از نوب بهتر !
من وقتی بازی کانتر رو باز می کنم بعد از چند ثانیه به طور اتوماتیک از بازی خارج میشه کسی میدونه مشکل از کجاست
هرکی جواب داد جایزه بگیره
خوب وقتی خارج میشه ارور میده ؟نقل قول:
جایزه چی هست حالا ؟!
ارور نمیده اصلا فقط خارج میشهنقل قول:
جایزه هم به وقتش می گم
سلام دوستان
من میخواهم اینترنت Adsl 64 بگیرم
ایا میشه یا این سرعت بازی کرد
راستی میشه بگید اگه من انلاین بزی کنم چه قدر از شارجمو کم میکنه ایا میصرفه واقعا من بگیرم
-هيچ راهي نيست كه مطمئن بشيم در اونجا فقط ميشه سالم بازي كرد و كسي نميتونه تقلب كنه؟
- كلا از چه طرقي بهتره به صورت آنلاين بازي كرد كه مثلا امتياز هم ثبت بشه و همه همديگر را بشناسند (مثلا سايت خاصي هست ؟)
- بازي آنلان كانتر در هر ساعت اگر به طور بدون وقفه بازي كنيم چقدر ترافيك مصرف ميكند ؟ (در ضمن وقتي ميميريم و صفحه سياه ميشه بازم از ترافيك دي اس ال مون كم ميشه؟)
من الان با 128 بازی میکنم بدون هیچ اشکالی
حالا بخاطر هزینش میخوام 64 بکنمش
با 64 هم میتونم راحت بازی کنم؟
جدی؟؟نه بابا الان چی شدی حالا؟؟:27:نقل قول: