سلامنقل قول:
من میخوام با ایرنسل وصل شم
مرسی
Printable View
سلامنقل قول:
مرسی
سلام
ایا برنامه ای هست که محددیت تصویر برداری رو در کا 800 از بین ببره؟
منظورم محدودیت 60 ثانیه هستش؟
:18::18::18:نقل قول:
چيييييييييييييي ميگييييييي؟
از كي تا حالا فيلمبرداري كا800 محدوديت دار شده؟
دوست عزيز شما حتما حافظه گوشيتون پر شده فيلمبرداري كا800 نا محدوده و تا زماني كه حافظش پر نشده فيلم ميگيره
سلام
گوشي من کا800 براي چندمين بار امروز صبح صفحه اش سفيد شد
و همونطور سفيد مونده
گوشيم از اون سري اولياست 480 تومن خريدمش
چند بار ديگه هم همينطور شده بود دادم تعمييرش کردن ولي بازم...!
اگه راهنماييم کنين ممنون ميشم
دوست عزيز شايد شما حالت فيلم برداري رو روي گزينه براي پيام تصويري گذاشته ايد. اگه اون رو به حالت فيلم برداري با كيفيت بالا بزاريد حتما درست ميشه.نقل قول:
ایا برنامه ای هست که محددیت تصویر برداری رو در کا 800 از بین ببره؟
منظورم محدودیت 60 ثانیه هستش؟
دوست عزيز من هم چندين بار با گوشي K510 I همين مشكل رو داشتم . مشكل گوشي من از تمش بود وقتي كه تمش رو عوض ميكردم درست ميشد.نقل قول:
سلام
گوشي من کا800 براي چندمين بار امروز صبح صفحه اش سفيد شد
و همونطور سفيد مونده
گوشيم از اون سري اولياست 480 تومن خريدمش
چند بار ديگه هم همينطور شده بود دادم تعمييرش کردن ولي بازم...!
اگه راهنماييم کنين ممنون ميشم
بايد اين كد رو بزني:نقل قول:
مرسی
براي سيم كارتهاي دائمي : *130*3*6# و بعد كليد Ok يا Send رو فشار بده از راست به چپ
براي سيم كارتهاي اعتباري : *140*3*6# و Ok يا Send
عرض کردم از طریق کامپیوتر نه خود گوشینقل قول:
کدها رو که می دونم میخوام به جا کارت اینترنتم از ایرانسل استفاده کنم باهاش آن شم با سامسونگ بلدم ولی این گوشی نه!
برو تو قسمت conectivity بعد usb حالا اونجا برو روي usb internet و turn on كن حالا هروقت گوشيت را وصل كني به كامپيوتر اينترنتش خود به خود فعال ميشه البته به شرطي تنظيمات اينترنت گوشيت درست باشه.نقل قول:
گوشي K800 محدوديت زماني نداره همونطور كه بچه ها گفتن يا روي گزينه براي پيام تصويري گذاشتي يا هم كه حافظه ات پر شده. براي استفاده از اينترنت به حساب ايرانسل هم مقرون به صرفه نخواهد بود براي كساني كه ميخوان اين كار رو بكنن اگه بخواي با كامپيوتر بري اينترنت كلي اعتبار ميره مگه اينكه تنظيمات Explorer رو كاملا تعديل بدي لود شدن عكسها رو غير فعال كني
آقا خواهشن کمک کنید من به جواب این سوالام برسم در مورد k810i
اول اینکه من بعضی جاها میبینم نوشتن صدای گوشی بده بعضی جاها نوشتن خوبه. حالا میخوام ببینم اگه من یه آهنگ mp3 برای زنگ این گوشی بذارم. بعد بذارم تو جیبم وقتی گوشی زنگ بخوره قشنگ صدا شنیده میشه یانه؟ صدا بلند هست یانه؟
بعد اینکه همه میگن رنگ دکمه هاش میره.میخوام ببینم این برای همه اتفاق می افته؟ یا ممکنه نره؟
بعذ اینکه میشه واسش قاب شیشه ای گرفت یانداره؟
كلا سري K ها صداي خيلي بلندي ندارند ولي با پچ و تقويت صدا ميتوني اين مشكل رو تا حدودي حل كني. در ضمن رينگتونت هم بايد صداي بلند داشته باشه. در مورد دكمه هاش اطلاعي ندارم چون استفاده نكردمنقل قول:
قاب هر مدلي بخواي دارن فقط مشكل اينجاست كه اصل هاش خيلي گرون هستند و البته كمياب
من نمیخوام هک کنم آقا جان. لطفن کسی بیاد جواب بده که k810 داشته باشه.در ضمن من قاب گوشی منظورم نیست منظورم محافظ شیشه ای بود! یعنی چی اصلش گرونه؟ مگه محافظ شیشه ای اصل و فرع داره؟
در مورد صدا من قبل از هك هم تقريبا راضي بودم ولي اصلا در حد كا750 و سري دبليو نبود ولي بيشترين حد صداش وقتي بود كه گوشي زنگ ميخورد و از اون نظر مشكلي نداره ولي اگه بخواي آهنگ گوشي بدي در مقابل گوشي هاي ديگه كم مياره.نقل قول:
در مورد دكمه ها بايد بگم من يك ساله گوشي را دارم و تا حالا 17000 تا اس ام اس زدم باهاش ولي هيچ كدوم از دكمه هاش پاك نشده به هيچ وجه حتي كمرنگ هم نشده.عين روز اولش ميمونه.
در مورد قاب هم اگر منظورت همون قاب كريستاليه آره ميشه براي كا800 و كا810 ازش استفاده كرد فقط گوشي خيلي گنده ميشه ولي ميشه و قابش تو بازار ريخته.
حسام خان شما گوشيت K800 هستش يا 810؟
راستي يه سوال فني Cid گوشيت چنده؟
سلام بچه ها، من یه سوال داشتم حالا نمیدونم چقدر دارم خوب سوال میکنم
1- چطوری میشه بدون کامپیوتر (فقط ازطریق خودگوشی)cid گوشی را تشخیص داد؟
2-من الان میخوام گوشی k810 بخرم اما موندم چون گفته اند متاسفانه الان در بازار گوشی های نویی امده اند از جمله k810 که ظاهرا نو هستن اما ریفلاشرند به این معنا که دم و دستگاه هایی داخلی آنها کار کرده است راداخل قاب بسیار شبیه با قاب فابریک (که ظاهرا در بازار هم زیاد هست اما گرون تر از قاب های معمولی) میذارن،تماس های کلی را که در منوی مخفی گوشی هست رسیت میکنند و به قیمت نو به بازار میفروشند.
حالا من موندم چطور بفهمم که طرف به من کلک نزده؟وگوشی را که به من فروخته اصل هستش؟
قبل از هرچیز قربان همه شما
1 : والا تا اونجايي كه من ميدونم راهي نيست اگه بود عالي ميشدنقل قول:
2 : اين موضوعي كه شما گفتين ممكنه از 1000 تا گوشي يكيش اينجوري باشه
فكر نكنم اينجوريها هم كه ما ميگين باشه
من كا800 تبديل شده به كا810 :31:نقل قول:
cid52 هم هست.
خوش تیپ تو که گفتی اس ام اس میزنی دکمه های K810 ات پاک نمیشه. بالاخره ما کدوم رو قبول کنیم نکنه قابش رو هم عوض کردی ناقلا؟نقل قول:
تایید میشه من از خیلیا پرسیدم که میشه اون امتحان کردن با کد ستاره چپ رو ریست کرد یا نه گفتن نه نمیشه کی بیکاره بشینه یه همچین کاری بکنهنقل قول:
اون دوستی که همچین گمانه زنی براشون پیش اومده حتما این حرف رو از کسی شنیدن که نصبت به سونی اریکسون یا 810 غرض ورزی داره
راستي دوستان ميخوام بدونم از اين تم هايي كه ايكون ها رو تغيير ميدند براي K810 وجود داره يا نه اگه داره لطفا برا م بزاريد. با تشكر.
در سوني ايككونها با تم عوض نميشندنقل قول:
بايد پچ مربوطه را بريزي با يه سري از كارهاي ديگه
توضيحاتش قبلا داده شده
سلام
ایا برنامه ای هست که بشه باهاش صدای رادیو رو که با گوشی کا 800 گوش میدیم رو ضبط کرد؟
من روي w810 و s500 ديدم كه بدون پچ اين كار رو انجام ميدند . يعني فقط كافيه اون تم رو تنظيمش كن و بس.نقل قول:
در سوني ايككونها با تم عوض نميشند
بايد پچ مربوطه را بريزي با يه سري از كارهاي ديگه
توضيحاتش قبلا داده شده
بله ولي روي كا800 عملي نيستنقل قول:
سلام دوستان
من تازه یه k810 گرفتم. چند تا سوال داشتم اولا این شارج (zh کدوم دکمه میشه؟) اولیه چیه؟ گرچه من تو دفترچه چیزی ندیدم ولی میگن اولین بار باید 7 -8 ساعت شارج کنی!!! من اون باطری که از اول توش بود کاملا خالی کردم الان که زدم 2 ساعته پر شد یعنی باید 5 ساعت بزارم باشه؟؟؟
سوال دوم : برنامه خوب که بشه باهاش تو ویستا فایل انتقال داد میشناسین؟؟؟ (pc suit فقط تو xp کار کرد تو ویستا اصلا نصب نشد)
ممنون
شما نبايد باطري را خالي ميكردي بايد از همون اول ميذاشتي 8 ساعت به شارژ ولي حالا كه نذاشتي عيب نداره بذار 8 ساعت شارژ كامل بشه.نقل قول:
به نظر من براي انتقال اطلاعات از pc suit استفاده نكن فقط درايور ها را نصب كن كه كامپيوتر گوشي را بشناسه بعد بدون pc suit وقتي گوشي را وصل كردي گزينه يfile transfer را بزن خودش هم حافظه گوشي هم حافظه مموري را باز ميكنه.در ضمن برنامه my phon expelorer هم برنامه بسيار خوبيه براي اين كار ببين اون ميتوني نصب كني؟
با اين برنامه حتي ميتوني اس ام اس ها و تماس ها و كلا همه جاي گوشي را مديريت كني و حتي از طريق كامپيوتر اس ام اس بفرستي.
راه سوم هم اينه كه يك رم ريدر بخري و هروقت ميخواي چيزي بريزي توي گوشي از مموري را بذاري توي رم ريدر و فايل هاي مورد نظرت را مستقيم بريزي توي مموري من خودم از اين روش استفاده ميكنم چون سرعتش خيلي بالاتر از كابل گوشي هست
سلام دوستان
مي دونم اين سوال جاش اينجا نباشه ولي خواهشا يکي جواب بده
من يه برنامه ساده مثل ما فون اکسپلورر مي خواستم براي گوشي هاي نوکيا يعني نوکيا ان 95 هشت گيگ
اگه کسي سراغ داره يا آدرسي داره بهم بده مي تونم دانلود کنم.
با تشکر.
يا علي
ا سلام من چند روز پیش چند تا بازی نصب کردم که توش پرنس پرسیا هم بود همه شون نصب و اجرا شدن مشکلی هم نداشتن وبعد چند تاشونو پاک کردم بدون مشکل پاک شدن اخه من وصواص دارم هی برنامه وبازی و تم می زم و هی پاکشون می کنم ولی امشب دیدم ورژن جدید پرنس پرسیا هستش دانلودش کردم و با چند تا بازی دیگه با گوشی منتقلشون کردم همه اجرا شدن و لی پرنس پرسیا اجرا نشد ولی نصب شد و من دوباره فایلو دانلود کردم و به گوشی انتقال دادم و ایندفعه اصلا نه اجرا شد و نه نصب شد امدم پاکش کنم پاک نشد من دوباره یک ورژنه دیگه رو ریختم که قبلا اجرا وکار هم می کرد ریختم اونم اجرا نشد امدم پاکشون کنم حالا هر کار می کنم پاک نمی شن از طریق کامپیوترم امدم پاک کنم اصلا داخل پوشه اودر که کپی شون کردم نیستن این دو سه فایل ولی از طریق گوشی این فایلها هستن و رووی کامپیوتر دیده نمی شن انگا رکه پاک شدن در صورتی که از طریق گوشی وارد میشم وجود دارن نه اجرا میشن ونه پاک مشکل از کجاست ممنون میشم کمکم کنین
پيغامي را كه موقع باز كردن گيم ميده اونو اينجا بزارنقل قول:
موقعی که روی دکمه installبرای نصب کلیک می کنم این پیغامو می ده عزیزمoperator failed و می خام پاکش کنم پاک نمی شه 3 تا فایله نه پاک میشن نه اجرا
تنها راهش فلش هستنقل قول:
ارور operator failed فقط با فلش فابل حل هست
تا حالا بدون فلش كسي نتونسته حل كنه
و معمولا هم موقع وصل كردن گوشي به كامپيوتر براي فايل ترانسفر بوجود مياد
اتفاقا مال من هم الان اينجوري شده
اين دفعه دقيقا يادمه كه موقع وصل كردن به كامپيوتر به خاطر اينكه چند بار قطع و وصل شد اين مشكل سرش اومد
با سلام ممنونم که جوابمو دادین دیشب موبایلو بعده چند روز خاموش کردم و صبحی روشنش کردم و رفتم روی فایلی که پاک نمی شد و deleteرو که زدم پاک شد یعنی اینجوری که شما می گین من دیگه هر برنامه ای بریزم نصب نمی شه و این ارورو می ده اخه هنوز دیگه امتحان نکرم راستیتش بعده اون جریان گفتم دیگه برنامه نمی ریزم موبایل هنوز نو نو هستش
با سلا م اصلا قاط زده یکبار قبول می کنه یکبار نمی کنه امروز یک فاله دیکشنری دادم قبول نکرد دوباره پرنس پرسیارو قبول کر د نصب شد اجرا هم شد ولی از بازی خارج نمی شد که با دکمه برگشت از بازی خارج شدم و دوباره باره وسواسم منو گرفت اون ورژن قبلی از پرنس پرسیا که ریخته بودم از نو ریختم اخه فکر کردم درست شده که بعده اجرا فایلو پاک کردم راحت پاک شد ولی امدم روی بازی در پوشه گیم کلیک کردم یکهو یک صدائی امد و صفحه گوشی سفید شد و بعد چند ثانیه تصویر امد که اول انتن نمی داد که انتنشم بعد از چند ثانیه پر شد ولی در مموری گوشی روی هر پوشه که می رم هیچیرو نمی شناسه مثلا عکسارو بعضیهاشونو میشناسه بعشیهارو نمی شناسه ویدئو ها همینطور گیما رو که اصلا نمی شناسه و همینطور برنامه هارو فقط موزیکارو همه رو می شناسه و حالا که نگاه کردم اصلا پوشه های مموری رو نمی شناسه یعنی تو فایل منیجر که میام وارد مموری بشم پوشه هارو به شکلهای عجیب و غریب نشون می ده,و امدم همه رو پاک کنم که وقتی علامت زدم و حذف کردم باز موقع حذف کردن صفحه سفید شد و رفت ودرست مثل قبل شد و وقتی صفحه امد ازم خاست مموری رو فرمت کنم و اوکی کردم که باز صفحه سفید شد ور فت درست مثل قبل و حالا که صفحه اومده اصلا روی مموری در فایل منیجر میشی می زنه no file و اصلا وارد نمی شه مشکلش چیه
اي بابانقل قول:
چه خبره اينهمه ...
فكر كنم فلش لازمه
قبلش مموري را از گوشي خارج كن و ببين فرقي ميكنه
چون ممكنه مموري هم خراب باشه
نقل قول:
کسی این سوال رو ندید؟
با سلام خدمت اساتید موقع برقراری تماس یک مثلث قرمز خطر با پیغام ciphering mode not provided on this operator.transmission insecure میبینم.سیم کارت رو p1 گذاشتم همین طور بود ولی روی گوشیهای قدیمی مشکل نداره.سیم کارت دیگه هم که این مشکل رو نداره روی گوشیم میذارم هیچ مشکلی نداره.به نظرم مشکل از مخابرات است .سیم کارت من tci است ولی این مشکل روی mci هم هست نظر اساتید عزیز چیست؟ با تشکر
ارورهاي شبكه چقدر زياد شده اند ...نقل قول:
اكثرا هم رو سيمكارتهاي همراه اول ارورميدند
شما يه كاستومايز ديگه بريز انشاالله حل ميشه
پچش اينهنقل قول:
ببين واست كار ميكنه؟
نقل قول:
; K810_R8BA024
; record the radio via the Track id in the folder / card / rec
; patch work to create a folder in advance / rec at the root of the memory card
; Then it create an empty file named MR_Rec.amr. @ attribute and the "read-only"
; then connect a headset, goes to radio, choose the Track id,
; while waiting, "Selection of sample music" then click activity and Hit the button "C"
; then goes in the rec folder on the memory card, listen to the radio and records rejoice
;(c)Boyden
;(p) pietropizzi
+44140000
01A991FA: 7400700061002F007400 63006100720064002F00
01A99204: 65006D007000 720065006300
با تشکر از گل محمدی استاد عزیز
اولا اگه از نرم افزاره که باید واسه سیم کارت دیگه هم ارور بده
دوما مثلا چه کاستومایزی بزنم روش؟ من تازه فلشش کردم و هیچ دستکاریش هم نکردم R8bf003 K800
گل محمدی جان اون که گذاشتی برای ضبط رادیو باید با SE Tool ریخته بشه؟