ح---------------------ذ----------------------ف
Printable View
ح---------------------ذ----------------------ف
دوستان من الان حدود 2 هفته هست که ویستا ریختم .خیلی ازش راضی هستم و خیلی هم کار باهاش راحته.
فقط سرعت سیستم تو این ویندوز خوب نیست
میخواستم بدونم حداقل سیستمی که بتونم به راحتی و با سرعت خوب با این ویندوز کاز کنم چیه که برم ارتقاش بدم
ممنون
سلام
دوستان چند روزی هست که یک لب تاپ گرفتم وبندوز ویستا داره
خودش اتوماتیک اپدیت میکنه ولی تو ریستارت کردن یا شاتدون کردن بعدش که سیستم رو روشن میکنم
اون صفحه آبی معروف میاد که باید repair بشه
بعدش همه چی برمیگرده به روز اول
سلام به همه اساتید! یه سوالی که دارم این است که من هر چی بازی مازی نصب می کنم این درای سی لعنتی هی پر تر و پر تر می شه! وقتی unistall می کنم اون حجمی که قبلا از درایو سی اشغال شده بود بر نمی گرده!(کلا هیچ چیزی تو درایو سی نصب نمی کنم!) حالا من چیار کنم؟ آخه من چیکار کنم؟ درایو سی هر روز داره پر تر می شه! از هر کسی هم پرسیدم می گه حتی اگه 30_40 گیگ هم خالی داشته باشی بازم مدت زیادی طول نمی کشه که درایو سی ات پر شه! clean up کردن و پاک کردن system restore و page file و همه این جنگولک بازی ها هم فقط بار اول فضا خالی می کنه و بقیه دفعات دردی دوا نمی کنه!
_حالا از اینا بگذریم من چیکار کنم که وقتی بازی پاک می کنم درای سی خالی تر بشه؟
_ و یه چیز دیگه: فایلای ذخیره اینترنت چطوری پاک می شن؟ من بعد هر بار وب گردی هم باز می بینم درایو سی پر تر شده!
گویا این جا هر کی می خواد جواب بده باید دوباره و سه باره سوالشو بپرسه. حالا امتحان می کنیم. این دومین باره:
Necromancer داکیومنتست رو چک کردی؟ این روزا سیوای بازی ها حجمشون بیداد می کنه.نقل قول:
سلام . خسته نباشید.
من نمی دونم این سوال رو کسی پرسیده یا نه.
ولی یه مشکلی دارم.
من رو سیستمم ویستا 64 ریختم. از رو پک کینگ هم ریختم. تا حالا هم مشکلی نداشت. ولی یه چند وقته که می خواد لوگ این شه یه پیام اکتیویت می ده. که گزینه ی اکتیویت نو فعاله گزینه ی اکتیویت لیترش 15 ثانیه بعد فعا می شه. رفتم کرک هاشو از پک های مختلف پیدا کردم ولی هیچ کدومشون رو 64 بیتیش جواب ندادن. بعد خواستم یه دور دیگه بریزمش و از مدل اپدیت اینستال استفاده کنم . که اونم به خاطر 64 بیتی بودن نشد. حالا اینو چی کارش کنم؟
حالا شما کرکی می شناسید که صد در صد رو 64 جواب بده؟
ولی ویستا یه قابلیت هم داره که اونم اینه که مثل بختک میوفته رو هاردت. کلا این کارش اعصاب خورد کنه. الکی هی جای فایل هاتو مشخص می کنه که خدای نکرده تو سرچ فایلات بیشتر از 4 ثانیه وقتت گرفته نشه.
شاید مشکل از این باشه. بلد نیستم چه جوری باید برش داری.
سلام . یه ویستا 64 بیت sp2 دارم . سرعتش پایینه و تقریبا زیاد هنگ میکنه امروز هم توی بالا اومدن گفت باید ویندوزت رو ریپیر کنی !! نمیدونم مشکلش از ویروس یا ویندوز ؟ چون آنتی ویروس nod32 antivirus4 دارم و آپدیت هم شده ! دیگه دارم خسته میشم سیستمم هم 4گیگ رم داره ولی . . . ! چیکار کنم کاراییش بینهایت بشه چون من کارای طراحی انجام میدم خیلی برام مهم هست . ویندوز 7 چطوره ؟ تاحالا امتحان نکردم ؟
سلام به همگی
فرق RTM و Retail و Final و Integrate در ویستا چیه؟؟؟
اون ویندوزی که خود ماکروسافت با SP2 ارائه میده کدوم ایناست؟؟؟
سلام
تو ویندوز ویستام رم من 2تا 2 گیگ ولی 3.25 نشون میده مشکل از کجاست؟
سلام.نقل قول:
تو ویندوز ویستام رم من 2تا 2 گیگ ولی 3.25 نشون میده مشکل از کجاست؟
شما یحتمل ویندوزت 32 بیتی هست. سیستم های 32 هم رم رو بشتر از 4 گیگ نشون نمی دن. این 4 گیگ هم تئوری هست و تو بیشتر جاها با توجه به مادر بورد و خود رم و غیره، عددش پایین تر هم می شه. معمولش هم همین مقداری که برای شما نشون می ده.
راه حلش هم اینه که یه ویندوز 64 بیتی بریزی.
اینم برای بار سوم که این سوالم رو می پرسم:
خسته نباشید.نقل قول:
سلام . خسته نباشید.
من نمی دونم این سوال رو کسی پرسیده یا نه.
ولی یه مشکلی دارم.
من رو سیستمم ویستا 64 ریختم. از رو پک کینگ هم ریختم. تا حالا هم مشکلی نداشت. ولی یه چند وقته که می خواد لوگ این شه یه پیام اکتیویت می ده. که گزینه ی اکتیویت نو فعاله گزینه ی اکتیویت لیترش 15 ثانیه بعد فعا می شه. رفتم کرک هاشو از پک های مختلف پیدا کردم ولی هیچ کدومشون رو 64 بیتیش جواب ندادن. بعد خواستم یه دور دیگه بریزمش و از مدل اپدیت اینستال استفاده کنم . که اونم به خاطر 64 بیتی بودن نشد. حالا اینو چی کارش کنم؟
حالا شما کرکی می شناسید که صد در صد رو 64 جواب بده؟
سلام یه سوال چی باعث شده ویستا یکی از بدترین ویندوز های باشه که مایکروسافت داده بیرون؟؟!؟!؟؟!
سلام سلام...
آقا یه مشکل!
گوشه سمت راست ودسکتاپم یه چیزی اومده نوشته :
Windows Vista (TM)
Build 6001
This Copy Of Windows Is Not Geniune
چیکار کنم؟
خیلی میترسم:دی
آخه همین 1 ماه پیش بود سیستمم یهو قاط زد همه فایلام از بین رفتن...
یه سوالی دارم
مدتیه یکی از فولدرهام توی درایو d که فیلم توشه برای بازکردنش توسط یوزرهای دیگه اجازه ادمین میخواد
این مشکل تو ویندوز 7 هم بود کسی میدونه باید چیکار کنم؟
دوستان عزیز علاوه بر مورد قبلی که عرض کردم..
هر دفعه که میخوام وارد ویندوز بشم میگه که باید activate کنی!
چطوری اکتیویت کنم؟
بعد که همینطوری وارد سیستم میشم بکگراندم نیست + Windows Security Alerts فعاله!
قلبم داره میاد تو کفشم...
چیکار کنم؟
نگران نباشید مشکل از ویندوز شما ست.نقل قول:
باید ویندوزتون رو کرک کنید.
من تونستم این کرک ها رو پیدا کنم:
[html]
http://rapidshare.com/files/168160639/MVA.rar
http://letitbit.net/download/f89169503262/MVA.rar.html
http://w13.easy-share.com/1702592400.html[/html] موفق باشید.:11:
یه کرک هم برای32 بیتی وهم برای 64 بیتی:
[html]http://www.---------.com/Files/Software/Crack_for_Visa_SP2_---------.com.exe[/html]روش استفاده از کرک:
فایل کرک را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید. بر روی آن راست کلیک کرده و Run as Administrator را انتخاب کنید. Allow را انتخاب کنید. Yes را بزنید. در بالا بر روی Activate کلیک کنید. بر روی OK کلیک کنید. دوباره OK کنید. سیستم را Restart کنید.
پسورد فایل:www.---------.com
موفق باشید.:11:
مشکلاتی که اکثرا دوستان میگن به خاطر اینه که از ویندوز اصل استفاده نمی کنن.نقل قول:
من تا حالا با ویندوز ویستام مشکلی نداشتم.(چون ویندوزم اوریجناله:21:) .
دوست عزیز بی نهایت ازت ممنون...
از اضطراب و دلهره نجاتم دادی:27:
---
ولی میگم این نوشته از رو دسکتاپ نرفتا....
سلام
من یه ویندوز ویستا 64 بیتی دارم و می خوام سرویس پک 2 رو روش نصب کنم .. متاسفانه از زبان روسی که روی سیستم نصبه ایراد میگیره..
خواستم از لیست زبانها پاکش کنم اما نشد ..
تو کنترل پنل در قسمت حذف زبانها روسی رو انتخاب می کنم سیستم شروع میکنه به حذف کردن اما آخرش پیغام میده که زبان انتخاب شده حذف نشد .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما باید چه کار کنم ...
ممنون میشم اگه کمکم کنید
یکی به داد من برسسه !!!!!!!!!!!!!!
چند وقتی هست که سیستم من بعد یه مدت که کار میکنه یهو ریست میشه و یه صفحه آبی میاد، بعدش که ریست میکنم یه پیغام میده که اینه:
کد:Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional information about the problem:
BCCode: c0000221
BCP1: 89CD5500
BCP2: 00000000
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\Mini052909-04.dmp
C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-86627-0.sysdata.xml
C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERBA97.tmp.version.txt
Read our privacy statement:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409
سلام به همه
دوستان ویندوز رو عوض کردم ولی وقت بوت شدن میپرسه که میخواس با کدوم ویندوز میخوای بیای بالا چه جوری میشه بوت رو رو یکی رو حالت دیفالت قرار داد که اتوماتیک بوت بشه
سلام: من ويندوز ويستا رو نصب كردم اما مودمم رو نميشناسه بايد چيكار كنم
چند روزیه که امکان Hibernate کردن لپتاپ دوستم از بین رفته. چطوری میتونه فعالش کنه؟
ویندوزش Vista Home Premuim هست.
سلام.نقل قول:
در ویندوز ویستا روی my computer راست کلیک کنید از properties قسمت advanced system setting رو انتخاب کنید
در صفحه ی مربوطه قسمت startup and recover روی setting کلیک کنید در قسمت startup قسمت defult میتونید ویندوز defulte رو انتخاب کنید.
موفق باشید.:11:
دوست عزیز شما باید درایور مودمتون رو با توجه به مارک ومدلش برای ویستا پیدا کنید.(در گوگل سرچ کنید.)نقل قول:
موفق باشید.:40:
در کنترل پنل قسمت power option در قسمت choose what the power buttons میتونید تنظیمات لازم را انجام دهید.نقل قول:
موفق باشید.
ممنوننقل قول:
ولی ویستا رو حالت دیفالت بود خودش
من زمان رو به 1 ثانیه کاهش دادم که خودش سریع میاد بالا ولی بازم همون حالت هست
سلام دوستان!
استادان عزیز، میشه تو ویستا کاری کرد تا سرعت کانکت شدن به اینترنت دیال آپ رو مثل XP تو منوی task bar
نشون بده؟
مرسی.........راهنمایی پلیززززززززززززززززززززز
سلام
یه سوال از استادای عزیز
من ویندوز اورجینال ویستا دارم سزعت خیلی پایین
چه کار کنم درست بشه ممنون
مشخصات:
ram: 1.00 GB
32bit
processor: intel core 2cpu
نقل قول:
اگه سرعتت وقتی میای تو اینترنت پایینه باید بگم سرعت لبتاپ منم وقتی تو نت هستم وحشتناک پایینه( ram :2 cpu core2(... نمیدونم چرا ؟ ولی ویستا سرعتش تو نت پایینه! چه با ای دی اس ال چه با دیال آپ!!
من سرعت لود شدن برنامه ها و بالا اومدن ویندوز بودنقل قول:
نقل قول:
من آنتی ویروسم رو پاک کردم بهتر شد! امتحان کن ببین بهتر میشه؟
سلام.نقل قول:
با وارد کردن کلمه msconfig در قسمت run ویندوز وانتخاب تب startup تیک برنامه هایی که در موقع لود شدن ویندوز بالا مییان ونیازی به اون ها نیست رو وردارین بعد از ریستارت سرعت لود ویندوز افزایش پیدا میکنه.
دقت کنید فقط برنامه هایی که نیاز به لود ندارن رو غیر فعال کنید.
موفق باشید.:40:
شما بدتر راه ممکن رو انجام دادین!:18:نقل قول:
راه حلی رو که گفتم رو امتحان کنید.
حامد جان منون از کمکت
ولی فرقی نکرد:41:
1-2 دقیقه طول میکشه تا ویندوز بیاد بالا:42:
سلام
مشکل من اینه که وقتی من یک فولدر رو به نوعی میچینم از نظر گروپ و یا Tile و یا هر نوعی دیگه همه ی فولدر ها اونطوری میشه !
چطور میتونم مشکل رو رفع کنم ؟
البته با توجه به میزان رم شما این مدت تا حدودی معقوله!:18:نقل قول:
من احتمال میدم که کارت گرافیکی شما ضعیف باشه وشما نرم افزارهای زیادی رو سیستم نصب کردید.
ولی با این حال این مدت برای لود زیاده.
اگه امکانش رو دارید ویستا رو دوباره نصب کنید ونرم افزارها رو با توجه به حجمشون به ترتیب نصب کنید وحتما بعد از نصب هر کدوم سیستم رو ریستارت کنید.:20:
چطوری میشه؟نقل قول:
سيستم من vista 64bit home داره. چند تا برنامه هست كه براي كارم بايد نصب كنم اما موقع نصب ارور ميده و ميگه فقط روي نسخه هاي 32bitنصب ميشه و تا اونجايي كه من فهميدم نسخه 64bit ندارن. براي رفع اين مشكل توي ويندوز ويستا راه حلي هست تا بشه نرم افزار هاي 32bit رو روي سيتم 64bit نصب كرد؟
سلام
من ویندوز ویستام غیر فعال شده . تا یه مدت پیش میتونستم گزینه ی Active Later رو بزنم و وارد وین بشم .
از یکی از مدیرای پی سی پرسیدم گفت توی CMD یه چیزی بزن
زدم ، ریست کردم دیگه گزینه Active Later غیر فعال شده بود و Active Now رو فقط دارم
چیکار کنم که بتونم فعالش کنم ؟
اطلاعات تو وین ویستام خیلی برام مهمه
اگه کسی بتونه کمکم کنه یه عمر دعاش میکنم ....