نه همونه. گاهی بیشترم هست tdd
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
نه همونه. گاهی بیشترم هست tdd
بعید میدونم چون فقط مودم 4.5g همراه همین الان بالای 300تومان تو سایتشه و آخرین تکنولوزیه روزه احتمالش ضعیفه قیمت بیاره پاییننقل قول:
d100 رو داره قیمت مناسب تر میده بازار آماده شه برای مودم جدیدنقل قول:
به نظرم اگه با همون بسته 6ماه 100 گیگ این قیمت باشه بازم میصرفه و خوبه
اگه بدون بسته باشه جای فکر کردن و تامل داره
واقعا چون با توجه به شلوغی شبکه ایرانسل بعید میدونم سرعتش خیلی تفاوت کنم
چون مودم ca60 رو من تست کردم اونم 4.5g هست خلی اختلاف سرعت چشمگیری ندیدم
برای صفحه باز کردن توجه کردم بیشتر از 3 مگ درگیر نمیشه اینترنت پس مشکلی پیش نمیاد ولی همین پینگ آزار دهنده س:n27:نقل قول:
تجربه ثابت کرده هرکی اول از محصولات ایرانسل میخره ضرر میکنه چون بعدا به مراتب آفر های بهتر و ارزونتر و پیشنهاد های تشویقی خیلی بهتری میده.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ایرانسل فکر میکرد با این کارش زرنگه ولی طی زمان اعتبار خودشو با همین سوء استفاده از کاربر ازدست داد.نقل قول:
دوست عزیز قبل شما فقط از td استفاده میکنید الان چون هر سیمی بندازین رو مودم تی دی فقط به شبکه تیددی وصل میشه نه LTEنقل قول:
دو ستان من در مورد نت تایپ 3 از ایرانسل سوال پرسیدم که تو نت 3 من مشکل دارم اینو بهم جواب داده یعنی چی ؟؟ (کاربر گرامی،شما میتوانید با استفاده از مشخصه Port Forwarding نسبت به حل مشکل خود اقدام نمایید. طریقه تنظیمات مربوطه در اینترنت موجود می باشد.موفق باشید)
من فکر کردم وصل میشه به شبکه موبایلنقل قول:
نه به همون شبکه تی دی وصل میشه حتی شیم معمولی هم بندازین چون این مودمها فقط اون باندهارو ساپورت میکنندنقل قول:
یعنی شما تو جایی که پوشش تی دی نداشته باشه اگه سیم معمولی بندازی بازم به شبکه نمیتونی وصل بشی
اینکه خوبه، نت موبایل و TD-LTE خیلی از ADSL بهتره.نقل قول:
سالها گرفتار ADSL از شرکتهای مختلف بودم، نت موبایل و TD-LTE هم سریعتره هم ارزونتر
آهان خخخخ ببخشید من با لحنِ تند خوندم:n08: فکر کردم میگی ینی ایرانسل دروغ نمیگه که میگه فلان سرعتو میدمنقل قول:
شرمنده
ایرانسل میگه تلوبیون نیم بهاء هستش ولی چند روز پیش یک فیلم 200 مگی از اپلیکیشن تلوبیون دانلود کردم همون 200 مگ کم کرد. مگه سرور سایت با سرور برنامه اندرویدش یکی نیست؟
من خیلی در جریان اپلیکیشن ها نیستم ولی با مرورگر که از لیست سایت های نیم بها دانلود میکنم همون مقدار کم میکنه و نیم بهایی وجود نداره .تا الان 8 گیگ مصرف داشتم که حدودا میبایست 3 گیگش نیم بها حساب میشد ولی همون 8 گیگ از ترافیکم کم شده ، از هیچ ------ یا وی پی هم استفاده نکردم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[emoji52]TD
به 707 زنگ زدم میگه روی اینترنت ثابت هنوز عملی نشده و اون ترافیکی که تو ایرانسل من قید شده فقط جهت تست هستش!
سلام؛ من سه روزه این اینترنت ثابت ایرانسلو گرفتم (مودم TK-2510) کلا سرعت و آنتن دهی و پینگ خیلی خوبی داره ولی اگه شروع کنی به استفاده سنگین (دانلود، استفاده همزمان چند نفر) دم به دقیقه قطع میشه. زنگ زدم 707 پس از نیم ساعت طرف گفت بذار کنار پنجره؛ اونجوری هم امتحان کردم فرقی نکرد. کس دیگه ای هم همچین مشکلی داره؟ آیا به مدل مودم بستگی داره؟ و اینکه خلاصه این راه حلی داره یا باید عودت بدم؟ واقعا نمی خوام عودت بدم چون اگه این مشکلش حل بشه مشکل دیگه ای ندارم باهاش.
دوستان کسی میدونه چرا مودم ۲۱۰۱ با تخفیف میشه ۱۵۰ ولی مودم ۲۵۱۰ بدون تخفیف ۱۵۰ تومنه؟
مبارک باشه. میشه بگید کدوم شهر هستید و از چه طریقی خریداری کردید؟ تعویض وایمکس بودید یا عادی؟نقل قول:
شهر اردبیل؛ نه تعویض نبوده عادی خریدم.
باز خوبه که با فعالیت سنگین قطع میشه. منطقه ما تو تهران با یک فعالیت ساده قطع میشه و یک مواقعی حتی آنتن ریست میشدش و این مشکل واسه مودم خارجی و گرین پکت ها اولی که اومدن و5142 هم بودش و هست....نقل قول:
این مودم اشغال ایراد عادیشهنقل قول:
کدوم مودم بهتره؟ فکر کنم جایی که من گرفتم مودم دیگه ای نداشت، ولی اگه اشکال حتما از مودم باشه خلاصه میشه یه کاریش کرد.نقل قول:
متاسفانه اکثر مودم های ایرانسل از چیپ های ضعیفی استفاده کرده و برای استفاده سنگین مناسب نیست
برای حداکثر استفاده بهتر وای فای قطع کنین کلا و به یک روتر و اکسس پوینت متصل نمایید و دعا کنین که دیگه قطع نشه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور باید وای فای این مودم رو خاموش کنم.نقل قول:
Edit: پیدا کردم.
مودم من هم 2510 هست و اتفاقا وضعیت و کیفیت سیگنال بسیار بد هست فقط یک چراغش روشنه و همزمان هم 7 تا سیستم و گوشی بهش کانکت هستن و دانلودشون هم معمولا زیاده ولی تا حالا نه قطعی داشتم نه چیزی بهتره شما هم یک عکس از وضعیت سیگنال بزاری تا بهتر بشه نظر داد اگه سیگنال خوب باشه که قطعی ربطی به سیگنال و کنار پنجره گذاشتن نداره مشکل یا از خود مودم هست یا از bts که بهش وصلی که با تفاسیر شما احتمالا خود مودم مشکل داره .نقل قول:
برای خاموش کردن وای فای هم وارد کنسول مودم میشی و در تب وای فای میری setting رو انتخاب میکنی و گزینه interface status رو disable میکنی.
منکه ADSL رو ترجیح میدم.نقل قول:
منم با شما موافقم ، با اینکه adsl من به فنا رفته و از 20 مگ به زیر 1 مگابیت نزول کرده با این حال هنوز کیفیتش رو حفظ کرده و همیشه سرعت از داخل و خارج یکیه همیشه در دسترسه و ..نقل قول:
ولی خوب چه کنم که سرعت دانلود بالا نیاز دارم . 100 کیلوبایت جوابگو نیست وگرنه هیچ وقت پولی خرج 4g و امثالهم نمیکردم.
ایرانسل شوخی داره با ماها؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مودم جدیدم رو تازه خریدم و مودم قدیمی رو کنده بودم، چون فکر می کردم لازم نمیشه! مودم قدیمی حدود 1.7 گیگابایت حجم از سیم کارتش باقی مونده بود، ولی وقتی دوباره زدم به کامپیوتر کار نکرد و میگه اینترنتش تموم شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کاملا مطمئنم که قبل از کندن مودم 1.7 گیگ اینترنت روش بوده! مودم هم وایرلس نداره که بگی هک شده، بلکه از این مودم های USB ایرانسله! از کامپیوتر برش داشتم دو روز بعد دوباره زدمش، در کمال تعجب میگه اینترنت شما تموم شده و ایرانسل من هم می زنه اینترنت ندارید روی این سیم!
حجمش چی شده؟! خزرو خان سوزونده احیانا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه من همچین مشکلایی ندارم باهاش.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
کسی مودم TD جدیده دستش نیومده؟ جون به لب شدیم تا این عطیقه بیاد
من دیروز رفتم نمایندگی ایرانسل شیراز برای مودم جدید گفتن هنوز نیومده ولی به احتمال زیاد هفته دیگه میاریم!!
مودم t f -i60 با قیمت تقریبی 360 ت قیمتش زیاد نیست به نظرتون؟همین مودم هایی که الان تخفیف خوردن قیمتشون 300 ت بوده
قیمتش هم همون نماینده گفت بهتون؟نقل قول:
تو نت سرچ می کنم چیزی پیدا نمی کنم.نقل قول:
شما لینکی از مشخصات فنی این مودم دارین؟
دوست عزیز من مودم فضای باز دارم که قیمتش ۴۰۰ تومن بود! اون هم همین مشکل رو داره. کیفیت صفر خدمات=ایرانسل.نقل قول:
بعد از ۴-۵ دفعه که زنگ زدن از مرکز پشتیبانی آخرش گفت شاید در آینده بهتر بشه چون هنوز این سرویس جدیده!!!!!!!!!!
خیر چند صفحه قبلی که نگاه کنین یکی از دوستان نرخ نماینده فروش ایرانسل رو زده بودنقل قول:
فعلا که از مودم خبری نیست نه خودش نه قیمتش
احتمالا تا اخر تابستون باید بیاد اگه قراره بیاد
من که به تجمیع فرکانس تو مودم جدید امیدی ندارم اخه وقتی به نزدیکترین دکل انتنش کامل نیست مثلا اگه از 3 انتن کامل داره دو انتن میگیره چجوری میخواد از انتن های دیگه استفاده کنه
نمننقل قول: