مشکل خط هست کشش نداره وخیلی عوامل دیگه مثل سیم کشی روچندمگ هستش خطنقل قول:
Printable View
مشکل خط هست کشش نداره وخیلی عوامل دیگه مثل سیم کشی روچندمگ هستش خطنقل قول:
برای تلفن و مودم اسپلیتر بذارید.نقل قول:
روی پریز های متفاوت تلفن رو وصل و تست کنید.
روی همه تلفن هایی که به خط وصل هستن و مودم اسپلیتر بذاریدنقل قول:
ترجیحا از اسپلیتر دی لینک استفاده کنین
منم مشکل شما رو داشتم فقط با اسپلیتر دی لینک مشکلم حل شد
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
این وضعیت خط هست، پروفایل گیم هم فعالهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اسپلیتر دارن هردو و هم به پریز های مختلف وصل کردم. فقط سیمی که به تلفن وصله طولانیه حدود 10 متر نمیدونم ربطی داره یا نهنقل قول:
نقل قول:
اوه اوه.
داداش خط افتضاحهه!!
خیلی نویز داری شما. اگر سرعت مهم نیست براتون بگین روی 2 مگ ببندن یا 4 مگ حداقل snr بره بالای 10 قطعی نداشته باشین.
Snr بالای 10 لازم نیست این چیزا رو شرکتها برای فریب مشتریها میگن snr شما بالای 6 باشه مشکلی نیست ... اگر بین 9 و 10 باشه که دیگه اصلا مشکلی نیست
مودلاسیون افتضاحهنقل قول:
بزارید g.dmt فک کنم اس ن ار 5 6 تا بیاد بالا
درود به همه دوستان ، یکی از عزیزان که روی سرویسش پروفایل گیم فعال داره اگر براش زحمتی نیست پینگ این ای پی ها رو بگیره ممنونش میشم
8.8.8.8
216.58.201.110
94.250.199.171
159.153.234.54
3 تای اول 100 الی 110نقل قول:
آخری 200
سلام
snr خط من ب شدت نوسان داره
کسی تجربه چنین مشکلی رو داری ؟ چجوری میشه حلش کرد؟
سلامنقل قول:
آره من بارها تجربه اش کردم
اگر لینک نمی پره مشکلی نیست باهاش بساز ولی اگر لینک بپره و رو اعصاب باشه حتما زنگ بزنید به 02182208383
دوستمون آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر میدونن که کجا باید زنگ زد و چی به پشتیبانشون گفت چون به بعضیا بگید متوجه نمیشن که چیکار باید کرد
منم مشکل نوسان شدید SNR دارم مثلا یهو از 13 میره رو 5 و لینک میپره ... چرا اینطوریه پارس انلاین ؟ با همین خط رو مخابرات بودم 6 مگابیت راحت میکشید و SNR هم تقریبا ثابت بین 9و10 بود ...الان سرویس 128 نامحدود دارم خطو رو 2 مگ بستن درست شد قبلا رو 4 مگ بود لینک میپرید !
البته بگم الان هم با اینکه SNR شده 17 باز هم نوسان داره مثلا یهو از 17 میره رو 8 .... ولی لینک نمیپره چون SNR زیر 6 نمیاد !!!
برمن نوسان داره ولی زیر9نمیاد هیچ مشکلی هم ندارم ازبابت پرش لینک اینا الانم اینطوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی دوستان اینا چراجشنواره نمیذارن مثل شرکت های دیگه من هنوز تصمیم نگرفتم چه سرویسی بگیرم
میشه انواع مودولاسیون ADSL رو بگین؟؟؟نقل قول:
Sent from my C5303 using Tapatalk
3 حالت عرفشنقل قول:
g.dmt
adsl2
adsl2+
هست
که برای خط هایی ک نویز دارند بهترینشون g.dmt هست
یه مشکل دارم کسی میدونه چجور باید حلش کرد ؟ وقتی تلفن زنگ میخوره لینک میپره ! خط من 6 مگ کشش داره رو 2 مگ بستن خطو باز هم قط میشه ! قبل از پارس انلاین مخابرات داشتم که به هیچ عنوان حتی یک بار وقتی تلفن زنگ میخورد لینک نمیپرید ! با مخابرات ریت خط روی 6 مگ بود و حتی ده بارم تلفن زنگ میخورد قط نمیشد! ولی پارس نمیدونم چرا اینجوریه پشتیبانیش هم که جواب درستی بهم نمیده میگه مشکل از اسپیلیترو سیم کشیو ایناس ! ضمنا بگم سیم مخابرات مستقیم از پست مخابراتی داخل کوچه به مودم وصله
سلام
موقعی کسی با تلفن حرف میزنه لینک من میپیره !
حتی اگه فقط تلفن رو برداره و ب جایی زنگ نزنه !!!!
نقل قول:
اسپیلتر رو عوض کن با یه مودم دیگه هم تست کن.نشد برو یقه مخابرات منطقه رو بگیر
اسپیلیتر مودم عوض کردم فایده نداره ! خیلیای دیگه هم همین مشکل منو دارن فک نکنم مشکل از مرکز مخابرات باشه ! با های وب و مخابرات همچین مشکلاتی نداشتم اخه ..:n40:
دوستان الان پارس آنلاین سرویسی داره که دانلود شابنه و سرعت روزانه خوب داشته باشه؟
سلام پشتیبانی پارس میگه اگه تلفنتون زنگ میخوره و نت قط میشه باید تلفنو به پریز جداگانه وصل کنید و یک میکروفیلتر هم سر راهش قرار بدید ! کسی این کارو انجام داده که مشکلش حل شده باشه؟
درست ش اینکه اینترنت و تلفن روی یک پریز تلفن نباشه ...نقل قول:
طی این هفته اخیر اگر چند صفحه اخر همین تاپیک رو بخونید 90% کاربران مشکل افت کیفیت SNR و قطع و وصلی داشته اند ..
مشکل از سمت پارس آنلاین هست و طبق تجربه چندین ساله که با این شرکت ISP دارم اوایل تابستون ها این مشکل به وجود میاد ..
سلام
دوستان الان از شاتل سرویس میگیرم تا قبل از عید خیلی راضی بودم ازش هم سرعتم تا 16 مگ باز بود... هم پینگم خیلی خوب بود
از بعد از عید سرعتم رو به بهونه مرکز مخابراتی آوردن رو 9 مگ پینگم هم حالت عادی 160 به بالاست بعضی موقع ها تا 200 هم میاد بالا ماشالله نمیفهمم چطوری هم از حجمم کم میکنه !!!!
قبل از شاتل پارس داشتم تا موقعی که شبانشو برداشت کردش نیم بها تخلیه کردم
حالا دوستانی که پارس دارن ... برا 16 مگ بامبول در نمیارن؟؟!!
از پینگ راضی هستین؟؟!!
حجم خوریش کمه؟؟!! (همه isp ها که تقریبا دزد هستن ):n29:
خلاصه دوباره جمع کنم شاتلو بیام پارس
2__3 روز دیگه قردادم تمومه خلاصه اگه به نظرتون ارزش داره بگین که تا زوده تخلیه رو بزنم!!
یه راهمایی بکنین ممنون میشم:n12:
برای من برای چندمین بار نوسان snr شروع شده و پرش لینک هم دارم
همش هم حرفای تکراری،اسپلیترو جدا کن ،تلفن رو جدا کن و ازین حرفا
جالبه پارسال همین موقع هم نوسان داشتم و بعد از چندماه پشتیبانشون حلش کرده ولی الان بهشون میگم ببینید پشتیبانتون چیکار کرده که مشکل پارسال من حل شده ولی باز هم جوابهای تکراری میدن
کسی راه حلی نداره برای حل این مشکل پارس؟؟
اقا یه مودم با چیپ برودکام بگیر خیال خودتو از پرش لینک راحت کننقل قول:
دوستانی که پرش لینک دارند آیا مودمشون عین من دی لینک یا با ایسوس و تی پی لینک هم پرش لینک دارند؟
گفتم شاید تنظیمات شرکت با مودم های دی لینک مچ نمیشه درست و حسابی
دی-لینک 2740 U رنگ مشکی چیپش چیه ؟ realtek یا broadcom ??
بعید میدونم با تعویض مودم هم مشکل نوسان SNR حل بشه وقتی مشکل از سمت پارس باشه هیچ چیزی جز خود پارس نمیتونه حلش کنه ..
اتفاقا مودم من هم 2740 دی لینک،چیپش هم realtekنقل قول:
البته باید ببنید ورژنش چیه،چون 2740 یه ورژنی داره که چیپش برادکامه،تو خود قسمت snr زده چیپش ریلتیک
آره ربطی به مودم نداره و گرنه من که 9 ماه مشکل نوسان نداشتم الان دوباره برام ظاهر شده
نگا کردم داخل مودم نوشته RETK که فک کنم ریلتکه چیپش ! H/W A1 هست مودم من .. خیلی خوبه مودمش مشکلی ندیدم ازش به جز اینکه بعد از دو سه روز که مودم روشن باشه وایفای قط میشه و باید مودمو خاموش روشن کنی تا درست بشه .. این مشکلم با اپدیت نرم افزار مودم حل شد ...
فکر کنم مشکل نوسان snr رو برام حل کرده باشن
خلاصه اگر مشکلی داشتید زنگ بزنید به صدای مشتری پارس آنلاین به شماره 02182208000
دوستان من هم خطم رو9مگ بسته شد مشکل پرش لینک داشتم با تغییرات درتنظیمات مودم این مشکل برای من که حل شد بدون کاهش سرعتم نتم تنظیمات درمودم خودش خیلی مهم الان گوشی روبرمیدارم وزنگم میخوره نتم قطع نمیشه
یه حرفی کمکی پیزی میکنین من تکلیفمو بدونمنقل قول:
2_3 روز دیگه سرویسم تمومه که ببینم میخوام تخلیش کنم یا تمدید کنم
برای 16 مگ مشکلی نیست،خط بکشه میذارن ولی من که داشتم وقتی تلفن رو برمی داشتم لینک می پرید و فایده نداشت و آخر سر برگشتم به همون 9 مگنقل قول:
شبانه رایگان داره 3 ماه پیش یه سرویس 6 ماه گرفتم که شبانه رایگان داره از ساعت 2 تا 7،الان رو شما یه چک کنید ببینید هنوز سرویس شبانه رایگان داره یا برداشته؟که ظاهرا سرویس شبانه رایگان رو هنوز هم داره
پینگ هم خبر ندارم چطوریاست چون خیلی اهل بازی نیستم خیلی چک نمیکنم
ولی برای دانلود شبانه خوبه و از شاتل ظاهرا بهتره چون شاتل محدود میکنه ولی پارس تو این 3 ماهی که داشتم اصلا منو محدود نکرد
تا مودم خاموش روشن نکنی ترافیک کم نمیشه؟؟؟!
چقد مسخره :/
بنظرتون صدا مشتری شکایت کنم درستش میکنن ؟!نقل قول:
بعید میدونمنقل قول:
فکر کنم برای همه اینطوریه،برای من هم اینطوریه
البته نیازی نیست که حتما مودم خاموش بشه،چون من دیدم بدون خاموش و روشن کردن مودم هم از ترافیک کم کرده ولی به ندرت اتفاق افتاده
مودم رو گذاشتم روی مودلاسیون g.dmt خیلی خوب بود مشکل لینک پریدن هم با برداشتن تلفن حل شد ولی نمیدونم چرا بعد از یکی دو روز دیگه روی این مدلاسیون لینک نمیگیره :| فقط روی T1.413 لینک میگیره که روی اونم با برداشتن تلفن لینک میپیره :| مشکل نوسان Snr هم دارم که از 10 تا نزدیک 6 میره بعضی وقتا هم باعث پریدن لینک میشه :| عجب داستانی داریم با پارس والا روی شاتل از این مشکلات نبود
سرویس گیم هم فعال بود امروز خود به خود غیرفعال شده :|
زنگ بزن پشتیبانی بگو از اونور هم تیک مودلاسیون g.dmt رو بزارننقل قول:
احتمالن تیکش رو برداشتن برا همین لینک نمی گیره !
مثلن از من الان روی adsl2+ لینک نمیگیره !
- - - Updated - - -
تا ای پی عوض نشه حجم کم نمیشه !نقل قول:
همچنان به دنبال سرویس میگردم. خخخخخ :n02::n02::n02:
دوستانی که پارس آنلاین دارید .قیمت خرید حجم اضافه چقدره؟
هرچی تو سایتش گشتم پیدا نکردم فقط سرویس هاشو گذاشته.