سلام ،زنگبزنید از پشتیبانی بپرسید .نقل قول:
من تو جشنواره همه چی گرفتم الان حتی دانلود شبانه همندارم!
Printable View
سلام ،زنگبزنید از پشتیبانی بپرسید .نقل قول:
من تو جشنواره همه چی گرفتم الان حتی دانلود شبانه همندارم!
ممنون از شمانقل قول:
اتفاقا من هم جشنواره خریدم اما با شبانه...
همین الان مورد 20.000 تومانی نماوا رو خریدم (برای ترافیکش) 10.000 تومان ، سفارش ثبت شد در مشخصات کاربری مشخصه اما پنج گیگابایتی که زده بود اضافه نشد ، برای فعال شدن هم نوشته اگه قبل ز 26 تیر خریداری بشه 26 تیر فعال میشه ، بعد از خرید هم گزینه ی خرید غیر فعال شد
:n40:
دوستان ، من الان از شاتل لند 200 مگ دانلود کردم و هنوز رایگان حساب میکنه! شما هم یه تست کنید ببینید همین طوره!
بله اتفاقا من همین داشتم دانلود میکردم رایگان بودنقل قول:
اما نه میتونم با شاتل لند از طرف کامپیوتر آپلود کنم نه ریموت آپلود ، میزنه خطایی رخ داده است
برای شما هم این مشکل وجود داره؟
با سپاس :n40:
نه ، واسه من مشکلی نداره!نقل قول:
دقت کنید که در بخش انتقال فایل ( ریموت آپلود ) ، اول آدرس لینک دانلود ، به صورت http:// باشد.
از اینکه تست کردید ممنونمنقل قول:
اتفاقا برای ریموت اپلود ادرس رو کامل میزنم اما وقتی روی انتقال فایل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته ، برای آپلود از کامپیوتر هم میزنه خطایی رخ داده است
با سپاس
منظورم جشنواره شاتل لند بود که از یک خرداد تا ۱۸ تیر از دانلود از مجموعه های شاتل لند رایگان بود.نقل قول:
سلام ،نه تموم شد.نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
برای من همچنان رایگانه ، احتمالا شما مودم رو خاموش روشن نکردید؟
سلام جالب بود اتفاقا من همون شب ای پیم عوض شد اما باز هم رایگان بود تا نیم ساعت قبل... دلیلش رو هم نفهمیدم ، فک کردم چون از سایت نماوا طرح رو خریداری کردم برای شاتل لند از همون روز فعال شده اما اتفاقی دیدم داره حجم کم میکنه کنسل کردمنقل قول:
دو روز قبل وقتی رایگان دانلود میکردم تا کمتر از 3 گیگابایت در پنل زد که حجم رایگان و به اینصورت محاسبه میشد اما بعد از اون هرچقد دانلود میکردم نه در رایگان بود نه در مصرفی..
انشاالله که همیشه این طرح خصوصا با همین مبلغ 10.000 تومان داشته باشه (جدا از جشنواره) ، خیلی بهتر از فشفشه های های وب هست
من حجم زیاد خریدم ،ریسکنکردمببینم رایگانه یا نه،دانلودیهم ندارم به اون صورت ...نقل قول:
اهان فک کردم برای شما رایگانش برداشته شده ، پس احتمالا برای همه تا امروز رایگان بودهنقل قول:
دوستان سرویس هایی که شبانه رایگان دارند حجم دانلود دارند ؟ مثلا بیشتر از 10گیگ تو دانلود شبانه تجاوز کنه سرعت کمتر بشه یا نه اینطور نیست و همیشه ثابته؟
اگر یک همچین بسته ای به جای نماوا برای آپلودسنترش بزاره عالی میشه :n05:
سلام
اینطور که دوستان گفتند زیاد دانلود کنید محدود میشیدنقل قول:
اینطور که خودش نوشته : بسته تماشای نامحدود فیلم به همراه ترافیک ویژه شاتل لند ، مثل اینکه برای اپلود سنتر هم هست بنده خریدم اما 26 باید فعال بشه ببینم همینطوره یا خیرنقل قول:
دوستان توجه کنید که این بسته نماوا + شاتل لند فقط برای ترافیک رایگان از سایت نماوا هست.
این طرح اصلا ربطی به آپلودسنتر/دانلودسنتر نداره.
اگه بسته ۷تومانی رو خریداری کنید فقط دسترسی نامحدود به فیلم ها دارید و از ترافیکتون کم میکنه.
اگه بسته ۱۰تومانی رو بگیرید جدا از دسترسی نامحدود به فیلم های نماوا، از حجم و ترافیکتون کم نمیکنه و در اصل شاتل لند بحساب میاد.
دانلود سنتر و آپلودسنتر بحثشون از این طرح جداست ،وگرنه باید این آفر هم داخل آپ/دانلودسنتر موجود میبود!.
لطفا خودتون و کاربران دیگه رو گمراه نکنید.
موفق باشید.
درسته خود شاتل هم اینو کامل در سایتش گفته و اصلا ربطی به آپلودو دانلود سنتر ندارهنقل قول:
شرایط ویژه خرید بسته های هیجان انگیز شاتل لند
با توجه به استقبال بی نظیر شما کاربران عزیز از جشنوارههای شاتللند، اینبار بر آن شدیم بستههای هیجان انگیز جدیدی را در مجموعه وبسایتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اختیار کاربران قرار دهیم. امیدوارم این پیشنهادها بتواند رضایت شما عزیزان را بیش از پیش فراهم سازد.
- بسته طلایی تماشای نامحدود فیلم:
- یک ماه تماشای تمامی فیلم های سایت نماوا بدون پرداخت هزینه فیلم
- ویژه همه کاربران وب سایت نماوا
مبلغ قابل پرداخت ١٥،٠٠٠ تومان (با تخفیف جشنواره ٧,٥٠٠ تومان)
- بسته تماشای نامحدود فیلم به همراه ترافیک ویژه شاتل لند:
- یک ماه تماشای بدون هزینه تمامی فیلم های سایت نماوا به همراه ترافیک نامحدود
- ویژه کاربران اینترنت پرسرعت شاتل
مبلغ قابل پرداخت ٢٠،٠٠٠ تومان (با تخفیف جشنواره ١٠،٠٠٠ تومان)
شرایط ویژه خرید بسته های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
کاربران عزیز، از تاریخ سه شنبه ١٥ تیرماه تا تاریخ ٣١ تیرماه ١٣٩٥ می توانند با ٥٠ درصد تخفیف، اقدام به خرید بسته های "تماشای نامحدود فیلم" و "تماشای نامحدود فیلم به همراه ترافیک ویژه شاتل لند" نمایند. افزون بر این به هریک از شما عزیزانی که یکی از این بسته ها را خریداری نموده اید ، هدیه ویژه ٥ گیگابایت ترافیک اینترنت رایگان نیز اهدا خواهد شد. لازم به توضیح است این بسته ترافیک ٥ گیگی ویژه مشتریان شاتل خواهد بود که باید از زمان دریافت آن را طی سه روز مصرف نمایند.
زمان فعال سازی بسته ها:
بسته های خریداری شده، از تاریخ ٢٦ تیرماه ١٣٩٥ به مدت یک ماه برای آن دسته عزیزانی که بسته هایشان را تا قبل از این تاریخ خریداری کرده اند فعال می شود و چنانچه کاربری بعد از تاریخ ٢٦ تیرماه اقدام به خرید هر یک از بسته ها نماید، از همان لحظه قادر خواهد بود از بسته خریداری شده خود استفاده کنند.
به منظور خریداری هر یک از این بسته ها تنها کافیست در سایت نماوا ثبت نام کنید و پس از ورود می توانید از این صفحه بسته مورد نظر خود را خریداری کنید.
من در بازه رایگان شبانه از ساعت 1 تا 3 سرعت دانلود و اینترنتم کلا کم میشه با این که دوباره اینترنت رو تمدید کردم. البته از ساعت 3 تا 8 سرعت دوباره به حالت طبیعی برمیگرده. مشکل چیه؟
اگه سرورهای نماوا و شاتل لند یکی باشه که قطعا هست و به قول شما " در اصل شاتل لند بحساب بیان " بعید میدونم دانلود از آپ سنتر تفکیک بشه از نماوا . یعنی در این حد پیشرفت کردن که بفهمن ترافیک مصرفی از آپ سنتر بوده یا نماوا ؟!نقل قول:
بازم دوستان هستن و تست میکنن 26 ام .
احتمالا فرق داره
چون بار ترافيك زيادي كه ايجاد ميشه آپلودسنتر مشكل پيدا ميكنه ولي نماوا نه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
دوستان به غیر از سرویس گیم باید به پشتیبانی بکم چه تغییری تو سرویسم ایجاد کنه پینگ پایینتر بیاد؟
فرق که فک نمیکنم داشته باشن سروراشون . چون نوشتن 1000 گیگ ترافیک شاتل لند .نقل قول:
مواقعی که بار ترافیک روی آپ سنتر زیاده ، لینک های گیم سنتر نهایت سرعت رو میدن که هر دو هم سرور شاتل لند هستن .
تنها راه اینکه ترافیک نماوا فقط رایگان باشه اینه که چون گیم سنتر با dl و آپ سنتر با dl1 بارگیری میشن یه dl2 هم برا نماوا باشه . در اینصورت یه سیستمی میخواد که دانلودهای dl.shatelland.com و dl1.shatelland.com رو غیر رایگان و dl2.shatelland.com رو رایگان تا 1000 گیگ کنه !
سوال اینجاست که آیا دارن همچین امکاناتی رو ؟! 4 روز دیگه معلوم میشه .
سلام دوستان
اگه منظورتون من بودم ، بنده کسی رو گمراه نکردم و توصیه به خرید نکردم ، بنده خریدم و قرار هست تست کنم ، لطفا پست رو با دقت بیشتری بخونید :n40:نقل قول:
[QUOTE]نقل قول:کاملا موافقم وقتی نوشته شده ترافیک شاتل لند باید دانلود از آپلود سنتر هم رایگان باشه در غیر اینصورت باید میزد ترافیک رایگان نماوا ، اگه نباشه دیگه مشکل از شاتله که اینطور نوشتهنقل قول:
نقل قول:
به هر حال همونطور خودتون گفتید بنده تست خواهم کرد تا 4 روز دیگه مشخص میشه
بنده منظورم شخص خاصی نبوده و نیست.
اگه به اشتباه باعث دلخوری و ناراحتی کسی شدم، معذرت میخوام.
بهرحال خود شاتل هم توضیح داده که حجم و ترافیک رایگان صرفا برای استفاده و مشاهده فیلم های سایت نماوا هست.
بخدا موضوع ساده ایه. حتی نیاز به فکر کردن هم نداره!!!...
امیدوارم درآینده این طرح رو برای آپلودسنتر هم قرار بدن.
موفق باشید.
خواهش میکنم دوست من ، چون فقط من این موضوع رو گفته بودم و شما زیر پست بنده پاسخ رو داده بودید باعث این سوتفاهم شد :n40:نقل قول:
چون نوشته به همراه ترافیک ویژه شاتل لند این بحث وجود داره ، به هر حال بنده همون روز اول که اینترنت رو خریداری کردم این مورد رو خریدم انشاالله که همینطور باشه بنده هم تست میکنم اگه بود اعلام میکنم تا دوستانی که نیاز دارند استفاده کنند
من تو پیجشون کامنت گذاشتم . اولش گفتن برا نماوا هستش فقط . ولی بعد چند ساعت پاک کردن کامنت رو و دوباره نوشتن برا کل شاتل لند . انشالا از شنبه معلوم میشه همه چی
پینگم پایینه ولی برای بازی کیفیت نداره و با سرورهای بازی بالای 250 هست ....اما با 4.2.2.4 حدود 110 هست !
کسی لایو بازی می کنه ؟ جواب : خیر
داداش دقیقا واسه منم پینگ 4.2.2.4 زیر 120 هست ولی توی بازی بالای 220. راستش من پینگ اصلیو با 8.8.8.8 میگیرم. دقیقا هرچی دی ان اس گوگل پایین باشه پینگم هم توی بازی همونه. چند بار هم اینترنتو دی سی میکنم تا آی پی جدید با پینگ پایین گیرم بیاد.نقل قول:
درود بر شما. دوستان محدودیت سرویس های Art به چه صورت هست؟ تا چه سقفی سرعت بالاست؟
الان برای کسی که بیشتر 4-3 گیگ در ماه مصرف نداره به صرفه ترین سرویس کدوم هست؟
تمام سرویس های ECOسالانه 22گیگ حجم دارند یا سرویس های سالانه با حجم متفاوت هم داره
دوستان سرویس آرت 4 بعد از چه مقدار مصرف محدود میکنند؟
گمونم اگه این بستهی نماوا با شاتلند با استقبال روبرو بشه دیگه باید قید جشنوارهی یه ماهه رایگان شاتلندو زدو فقط به اینصور میشه از جشنواره استفاده کرد:n27:. گمونم این بسته رو هر ماه تمدید کنند
یه سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که ... الان که ما خودمون یه حجم مشخص تو پنلمون داریم، آیا از مرداد دوبرابرش رو برا اینترنت داخلی میدن یا نه! چون طبق قیمت های جدید، 10 گیگ ترافیک شامل 20 گیگ ترافیک داخل هم میشه :n36:نقل قول:
توضیحات بسته طلائی 10 هزار ت اصلاح شد و ابهامات در مورد رایگان بودن شاتل لند برطرف شد:
بسته تماشای نامحدود فیلم به همراه ترافیک ویژه شاتل لند:
- یک ماه تماشای بدون هزینه تمامی فیلم های سایت نماوا به همراه ترافیک نامحدود به منظور استفاده از مجموعه وب سایت های شاتل لند(کاپ، تک شات و نماوا)
- ویژه کاربران اینترنت پرسرعت شاتل
- مبلغ قابل پرداخت 20،000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این طرح ویژه 12ماه 9900تومان پهنای باند 128 نوشته data rate رو روی چند میبندن؟
اصلا ارزش نداره. همون باید رایگان کنه
ما پول مفت نداریم بالای ترافیک داخلی که هزینه خاصی نداره برای سرویس دهنده بدیم.تازه منت هم بذاره بگه تخفیف داره! برا خودش خوبه اینترانت
یعنی اون 10 گیگ ترافیک داخلی هست؟ یا کلا طرح هاش ترافیک داخلیه؟نقل قول:
پس از کدوم شرکت الان سرویس بگیرم :n03:
دانلود و آپلود چی اصل کاری همین آپلود سنتر و ریموت کردن بودنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد