این تست مال ایران نیست.اپراتور هم پاک شده احتمالا با نرم افزار paint:n01:نقل قول:
Printable View
این تست مال ایران نیست.اپراتور هم پاک شده احتمالا با نرم افزار paint:n01:نقل قول:
توضیحی نداره این ؟؟ فیکه ؟ بالای دکل چسبیده به سکتور گرفته شده ؟!نقل قول:
اصلا ایرانه ؟؟!
^
^ باهم پست زدیم !
آقا برنامه اندروید بدردبخور برای دیتکت دکل های اطراف چیزی سراغ داری ؟نقل قول:
گوشیم اندروید نیست ولی بهترین برنامه ها برای شناسایی دکل اپن سیگنال و سیگنال فایندر هستند برنامه findtower هم خوبهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلکه دوم صادقیه
تهران
سرعت تا ۸ مگ رفت
گلشهر هم وسطش پوشش داره...اطرافش رو نمدونم(احتمالا اگه یک دکل باشه کل گلشهر پوشش میده):n05:نقل قول:
این که لینکش خرابهنقل قول:
قبلا سالم بودنقل قول:
احتمالا دارن توش تغییرات میدن ولی چیز خیلی بدرد بخوری نبود
اقایون مهندس سلام دکلو که تجهیز بکنن چند روز این شبکه ایرادش برطر میشه؟ جنوب شرق تهران یه هفته یا بیشتره اینجا 3g هست اما انتن میاد و میره ..اصلا اعصاب نذاشت ..میذارم روی only gsm اما بازم قاطی داره ..ینی کلا شبکه مشکل داره چه 3g چه 2g ... شمایی که محلتون تجیهز شده با این مشکل روبرو شدین ایا؟ تا کی درست میشه؟ من که پدرم در اومد یه هفته اومدم تهران
نقل قول:نقل قول:
من برنامه های رایگان و پولی متعددی رو امتحان کردم ولی هنوز برنامه ای که دکل های دیگری که بهشون متصل نیستید رو هم نشون بده پیدا نکردم
دوستان 24 گیگ شبانه واقعا 24 گیگ حجم میده !!!!!! من 10 گیگ که استفاده میکنم تموم میشه ! بار اول شک کردم دوباره طرح رو فعال کردم اینبار لاگ برنامه مودم رو رسیت کردم بازم 10 گیگ بیشتر نداد واسه شما اینجوره ؟ ادم احمق هم بدون برنامه میتونه حس کنه 24 گیگ به این زودی تموم نمیشه
يعني منظور شما اين هست كه 10 گيگ دانلود كرديد؟نقل قول:
يا اينكه از اون اول نوشته بود كه شما كلا 10 گيگ حجم داريد؟
ببينيد در بحث مثلا دانلود شما صرفا نبايد اون حجمي كه دانلود كرديد رو در نظر بگيريد.
چون داده ها مدام در حال رفت و برگشت هستند.
يعني اگر شما مثلا 10 گيگ دانلود كنيد اگر 15 گيگ از حجم شما كم بشه طبيعي هست.
ولي اينكه 24 گيگ كلا تمام بشه نه نبايد اينگونه بشه.
با اپراتور تماس بگيريد اونها دقيق كاركرد شما رو مي توانند به شما بگويند.
شما 10 گیگ استفاده کردی من 3 گیگ من دیگه طرح فعال نمیکنم همش کلک هستش طرح 24 گیگنقل قول:
ببخشید ، اشتباه کردم من :n02:نقل قول:
دوست عزیز کلا مصرف رو میگم اعم از دانلود و وب گردی اخه تو برنامه مودم لاگ میندازه سر 10 گیگ تموم میشهنقل قول:
خیر اونجا درسته 24 گیگ هست اما هنگام استفاده 10 گیگ میده مثل این میمونه که 1 مگابایت استفاده ضریب 2.5 میشه یعنی 4 مگ استفاده :n04:
میشه از دوستان خواهش کنم در بندرعباس اعلام وضیعت کنند:
مثلا : زیتون ، جهانبار ، جاده اسکه و اسکله
ممنونم
خوب چندتا تست دیگه گرفتم از 3g در شهر مشهد:n02:
وکیل آباد،تقریبا نزدیک برونسی
دقیقا جلوی پارک ملت البته لاین اونوری:n02:
خیابان فرامرز عباسی
بهترین تستی که تا حالا گرفتم در همین فرامرز بوده
2 سال آینده؟!!!!!!!!نقل قول:
و فقط 7 شهر؟!!!!!!!!!!!
بهارستان-اصفهان 3g وصل شده ولی بالای 60 کیلو بایت بر ثانیه من که تو این دو روز ندیدم:n22::n27:
همین الانش 12 تا سایت 4G تو تبریز هستن که فعالن ولی به علت نبود سیم کارت usim نمیشه بهشون وصل شد !!نقل قول:
به محض اینکه سیم کارت ارائه کنن من خودم یکی میخرم چون یکی از این 12 سایت 4G تو کوچه ماس :n09:
میشه شما کاربر عزیز که از تبریز هستی یه تست سرعت از 3g محلتون بذاری؟:n02:
تجهیزاتش با نسل سه فرق میکنه؟نقل قول:
میتونی عکس از دکل بزاری؟
من همون روز های اول کلی عکس از دانلود منیجر و اسپید تست گذاشتم و من هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز میتونم 21 مگ سرعت دانلود بگیرم :n02:نقل قول:
اسنم تست سرعت مال اولین روزهای راه اندازی تو تبریز :
قبلا عکس رو گذاشته بودم تو صفحات قبل !!! ولی من تفاوتی تو تجیزات ندیدم و تنها فرقش که دقت کردم این بود که رمانی که آنتن 4G رو میگیرم روی اون ماژول عریض که رو سکتور ها نصب میشه یه چراغ نارنجی چشمک زن روشن میشه ( فقط شبا معلوم میشه :دی) البته شایدم هم من اشتباه کنم ولی از نظر ماژول ها هیچ فرقی ندارن و 9 تا ماژول به صورت 3 تایی روی سکتور ها نصب میشه !!نقل قول:
البته رو BTS کوچه ما wimax هم سواره و در کل یکی از مجهز ترین دکل هاست
اینم پست های مربوط به روز های اول راه اندازی که عکس هم دارن
این هم وضعیت قبل و بعد BTS کوچه ما :
اینم برا راه اندازی 4G :
اين خبر براي ايرانيان نته نه ايرانسلنقل قول:
کشور های نزدیک خودمون چند ساله 4جی دارن الان ما دو سال دیگه هم صبر کنیم تا تو 7شهر ایران بیاد و با نصف سرعت 4g ؟:n21:نقل قول:
پس احتمال زیاد اکثر دکلهای نسل سه باید ۴ رو هم ساپورت کنند
متاسفانه خبر های شفاف و روشنی از سمت شرکت منتشر نمیشهنقل قول:
و حتی اطلاعات خاصی در سایت شرکت هم پیدا نمیشه
پس حرف ها در حد شنیدن از اپراتور های شرکته و اصلا نمیشه دقیق چیزی رو تایید کرد
باید از رایتل تشکر کنیم که با اوردن نسل سوم باعث شد ایرانسل و همراه اول برای عقب نموندن نسل سوم رو بالاتر از سرعت رایتل ارائه کردند :n02: رایتل یا باید نسل چهارم رو سریعتر بیاره یا این که خداحافظی کنه :n10:
اپراتور سوم موبایل نسل ۴ را تست کردنقل قول:
مثل اینکه شما تا الان خواب تشریف داشتید و نمیدونید اگه انحصار غیرقانونی رایتل نبود باید دو سال پیش این سرعت و نسل رو تجربه میکردیمنقل قول:
اصلا اپراتورها رایتل رو بحساب نمیارن که حالا بخوان باهاش رقابت کنند
رایتل گندی زد که وزیر گفت دیگه هر تکنولوژی جدیدی رو انحصاری به کسی نمیدیم
دلیل عقب افتادن 4 ساله ایرانسل و همراه اول همین رایتل بود!نقل قول:
چی میگی عمو رایتل خودش سه سال انحصار نسل سه رو گرفته بود دستش اجازه نمیداد بقیه فعالیت کنن بزرگ ترین مانع پیشرفت بود الانم بعد از سراسری شدن نسل سه ایرانسل به عاقبت تالیا دچار خواهد شدنقل قول:
فکر کنم منظور این دوستمون این بود که شرکت های ایرانسل و همراه اول به دلیل سرعت پایین رایتل سرعت های بالا ارائه دادننقل قول:
همراه اول که سرعتش رو محدود کردهنقل قول:
همراه اول هم سرعت ها رو آزاد کرده !!!نقل قول:
الان تنها اپراتوری که شرعتش محدوده همین رایتله !! البته فعلا داره نون آنتن دهیش رو میخوره که از اول سال بعد که همراه اول و ایرانسل ثبات و پایداری لازم رو کسب میکنن رایتل اگر سرعت و هزینه رو تغیر نده کاملا به حاشیه رونده میشه ( دلیل اینکه هم میگم ایرانسل و همراه اول ثبات پیدا کنن به دلیل DC شدنهاشون میگم ، همونطور که ایرانسل چند سال پیش وقتی برای اولین بار 2G رو ارائه داد DC خیلی خیلی زیادی داشت شاید در دقیقه چند بار ولی با گذشت زمان کم خیلی از ایرادهاش رفع شد و به جایگاه خیلی خوبی بین مردم دست پیدا کرد ، الان هم قضیه همونجوریه و با گذشت زمان که هر 2 تا اپراتور تجربه لازم رو کسب میکنن وضعیت خیلی بهتر میشه)
یعنی قبل اینکه رایتل نسل سوم رو ارائه کنه ایرانسل و همراه اول به این فکر بودن؟شاید بودن و وزارت اجازه نمیداد ولی وقتی رایتل تونست مجوز بگیره ایرانسل و همراه اول هم گرفتن و با سرعت خیلی بالاتر ارائه کردن.منظورم اینه که رایتل باعث رقابت شد تا اینترنت کشور کمی بهتر بشه
خب کس دیگه ای نمیخواد پست اون بنده خدارو نقل قول کنه؟!
تموم شد؟ :n02:
..............
این از 3G ایرانسل و همراه آخر ، اونم از برنامه اپراتور چهارم
اگه اتفاقات بدی نیفته انشالله مملکت از نظر اینترنت میخواد رو غلتک بیفته
چیزی که شخصا امید ندارم بهش، چون عده مسئولین مخالف پیشرفت خیلی بیشتر از مسئولین دوستدار پیشرفت ِ
اگر به فکر بودنش باشه که خیلی وقته به فکر بودن ولی اون وزیر های بی لیاقت قبلی با راند بازی و خیلی چیز ها اومدن انحصار تکنولوژی رو در قبال مبلغی هنگفت به رایتل دادن !!! که با تغیر در دولت دیگه انحصار رایتل تمدید نشد و ایرانسل هم برای سود خودش هم که شده سرعت های بالاتر از اون چیزی که مد نظر مردم بود رو ارائه داد !! تو این بین همراه اول هم طبق اون رسوم دیرینه اش که هدفش چاپیدن مردم با مابلغ هنگفت بوده رو در پیش گرفت ولی وقتی استقبال مردم از ایرانسل رو دید نتونست دووم بیاره و از سر ناچاری سرعت ها رو آزاد کرد وگرنه من خودم به شخصه استفاده از رایتل رو به همراه اول ترجیح میدادم !!!نقل قول:
فراموش نکنید همراه اول همونیه سیم کارت های خودش رو با قیمت های فضایی 1.5 اونم با سطح درامد ناچیز چندین ساال پیش به مردم قالب میکرد !! تازه بدون هیچ خدمات و امکاناتی!!
اگر ایرانسل وارد ارتباطات ایران نمیشد معلوم نبود که تا کی این اپراتور های حروم خور از ملت سواری میگرفتن!!!پ
من خودم سر همین موضوع اگر بمیرم هم همراه اول استفاده نمیکنم !! :دی
ایرانسل از همه شون موفق تر میشه چون عین چی پول خرج میکنه و البته چندین برابرشو راحت در میاره و تا 3-2 سال دیگه خیلی خیلی قدرتمندتر و تقریبا بی رقیب خواهد شد البته اگه سنگ اندازی نکنن ...نقل قول:
... و البته مقداری هم مدیون سرمایه گذار خارجی هست ( بیشتر از مقداری!)
بتجربه شخصی میگم که مدیریت خارجی هرجا دیدم تو این مملکت باعث پیشرفت بوده و نظم بهتر امور.