اقا کسی نبود مشکل ما رو حل کنه؟
اقا کسی نبود مشکل ما رو حل کنه؟
[QUOTE=mohsen_blid;6691828]اقا کسی نبود مشکل ما رو حل کنه؟[/QUO
سلام فکر میکنم مشکل از اینجا باشه:
برید تو آپشن کنتاکتاتون...از اونجا sim contact رو فعال کنید شماره هایی که تو سیم کارتتون هست برمیگرده تو لیست...
سلام
من چطوری می تونم ویبره ای که موقع لمس دکمه شماره ها یا ... روی صفحه ی لمسی به وجود میاد حذف کنم؟؟؟!!!
با تشکر
درود به دوستان عزیز کسی اینجا از گوشی اکسپریاray استفاده کرده؟باتشکر
من یه گوشی سونی اریکسون mix walkman خریدم..
حالا میبینم که فایل منیجر نداره و هیچ برنامه ای هم نتونستم روش نصب کنم
اگه کسی میتونه روش نصب برنامه هاشو بهم بگه ممنون میشم:11:
سلام دوستان عزیز
من تازه عضو شدم و تازه هم یه گوشی xperia x10 خرید و از گوشی زیاد سر در نمیارم
لطفا کمکم کنین ممنون
من یه برنامه روی گوشیم نصب کردن با نام ROM.Manager.Premium.v3.0.0.7 بری این که هر برنامه ای نصب میکنم بره تو سیم کارت
توی گوشی من در برنامه rootexplorer نوشته Monted as a/o این یعنی روت شده؟
من وقتی که install rom from sd card رو میزنم میزنه باید گوشی روت شه
در صورتی که گوشی من روت شده هست چون فارسیه باید چیکار کنم
در ضمن با این برنامه میشه یه برنامه رو که میخایم نصب کنیم مستقیم روی سیم کارت توی اون مسیری که خودمون میگیم نصب کنه یا انتقال بدیم به مسیر دلخواه روی سیم
میدونم میشه ولی گفتم بازم کار از محکم کاری عیب نمیکنه
برنامه برای گوشی ضرری نداره و گوشی مشگلی براش پیش نمیاد؟
در ضمن اگه میشه یه توضیح کلی درباره روت بدین اصلا چیه این روت؟
درضمن چیکار کنم که جاوا رو بخونه خیلی سرچ زدم و تو هر سایتی یه روشی نوشته که نشد لطفا بگین ممنون
من میخام صندوق پیام هام مثل نوکیا باشه یعنی inbox o sent o draft داشته باشه چیکار کنم
یعنی میخام هرکی پیام داد برنامه از بپرسه که میخای زیر هم باشه یا بره تو اینباکس
منتظر جوابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
گوشیم Live With Walkman هست
چند وقته میخوام به صورت MTP به Pc companion وصل بشم گوشی رو کامپیوتر میشناسه ولی Pc companion نمیشناسه
البته بعد از Disable و Enable کردن پورت گوشی ، مشکل حل میشه ولی هر دفعه باید این کار رو انجام بدم تا وصل شه .
ممنون میشم کمکم کنید:10:
سلام دوستان من arc s گرفتم میشه بگید چه چیزایی باید همراش باشه ممنون میشم
معمولا بهمراه سیستم یک دفترچه کاربر داره که لیست محتویات توی همون صفحات اول درج شده. لطفا دفترچه رو بررسی کنین. شاد باشید.
به نام خدا
سلام
یه گوشی zylo خریدم. نمیدونم چطوری حالت walk mate فعال شده
از این پنجره فعال شده خوشم نمیاد. چطوری حذفش کنم؟
سلام...منم اوایل که خریده بودم این مشکل رو پیدا کردم...به سختی راه حلش پیدا شد :نقل قول:
برید توی setting بعد تشریف ببرید تو قسمت display دومین گزینه که میشه standby app رو بیارید و تنظیمش رو بذارید روی none
مشکلتون حل میشه.
سلام
من گوشی سونی اریکسن ( یندو یا w150 ) خریدم تمام چیزها رو میشه بلوتوس کرد ولی برای ارسال کلیپها هر چی میگردم گزینه بلوتوس رو پیدا نمبکنم
کسی هست بتونه کنک کنه ؟
من چرا نمیتونم به اینترنت وصل شم ؟گوشیم live with walkman هست ، وصل میشه با wifi به ssid اکسس پوینت ، ip تو رنج اکسس هم میگیره
تو گوشی هم نمیزنه که محدود وصل شده ، درست وصل میشه اما data نمیگیره از نت ، انگار فایروال یا چیزی داره؟
نمیزاره data دانلود شه تو گوشی ، کسایی که این گوشیو دارن ، راحت با wifi وصل شدن؟
سلام به همه دوستان
من یک گوشی ارک اس دارم قبلا با وایرلس به نت وصل میشدم امروز رمز وایرلس مودم رو عوض کردم هر کاری میکنم وصل نمیشه گوشیم دیگه به نت حتی یبار کانکشنش تو گوشی رو پاکش کردم اما تو وایرلس هایی هم که سرچ میکنه اسم مودمم رو نمیاره و دستی اضافه کردم اما میزنه در محدوده نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم مودمم تقییر نکرده فقط پسووردشو عوض کردم
ممنون میشم کمکم کنید
سلام پس از جسجو های فراوان یافتم
خداییش هم خیلی حال کردم تا یافتم
فقط کافی بود مودم را از با دست ریست کنم نه نرم افزاری
:)))))))))
باسلام
من شنیدم با بعضی از گوشی ها میشه وارد فیس* بوک و یو *توب و.. شد این امکان تو گوشی های سونی اریکسون وجود داره
سلام خواهشا کمک کنید
w700دارم پسوردمو فراموش کردم و حالا نمی تونم دیگه قفل کنم چکار کنم
ممنون
سلام
arc s دارم .1-برنامه هایی که از تو بازار دانلود میکنم کجا ریخته میشه؟مثلا امروز چند تا تم چند تا برنامه برای لاک کردن گوشی و ....گرفتم ولی نمیدونمکجا ریخته شده.
2-برنامه هایی که تو گوشی میریزم و نصبشون میکنم میره تو phone memory ،چیکار کنم که بره تو sd card ؟
3-توی setting>location &security>credential storage گزینه ی use secure credential و تیکشو برداشتم.حالا که میخوام بزنم میگه پسوورد بزن.چی باید بزنم؟نمیدونم.اصلا این گزینه چیکار میکنه؟؟؟؟.
tnx:20:
خواهشا کسی کمک نمی کنه
سلام
من گوشیم w960هست دو تامشکل دارم اول مهمتره که اعصابمو ریخته به هم
1 - چند روزه تو گوشیم هر چند ثانیه یکبار یه پیغام عجیب میاد که هر چی میبندمش دوباره میاد :18:ضمنا گوشیمو با چند تا آنتی ویروس مختلف اسکن کردم ، ویروس نداره:18: پیغام اینه
اولش مینویسه Dump File Created و بلافاصله بعد این پیغام زیر میاد که هر چی میبندمش دوباره ظاهر میشه
Applacation
WatcherMainTread
Reason code
USER
Reason number
11
با توجه به ویروس نداشتن نمیدونم چکار کنم اعصابمو خرد کرده هیچ کاری نمیتونم با گوشی انجام بدم!:41: دلیل مشکل چیه؟ چکار باید بکنم؟:19::19::41::41:
مورد دوم
2 - میخاستم گوشیمو تو سایت sony ericsson آپدیت کنم اما جالبه که گوشیم تو لیست گوشی های سایت و جود نداره!!!؟؟:18::18: در صورتی که پارسال گوشیمو آپدیت کرده بودم!! ضمنا هم گوشیهای خیلی خیلی قدیمی تر از من تو لیست هست و هم جدید تر! دلیل نبودن گوشیم تو سایت رو نمیدنم ودر نتیجه اینکه معلوم نیست چطور باید آپدیتش کنم؟!!:19::18:
سلام گوشی سونی اریکسون w810i من آبدیت نیست و تنظیمات تاریخ گوشی تا تاریخ 1990 قابل تنظیم است و 2010 تنظیم نمی شود لطفآ راهنمایی کنید
با سلام به همه دوستان من گوشی سونی اریکسون مدل ستیو (satio) دارم مشکلی که دارم اینه که هر وقت با نیمبور میخوام آنلاین شم گوشیم یه بار ریست میکنه و اینم بگم گوشیمو فلش هم کردم و حتی رفتم داخل سایت نیمبوز و مدل گوشیمو زدم و یه نیمبوز که با گوشم سازگار هست به من معرفی کرد اما بازم مشکلم حل نشد هرکی میدونه مشکل از چیه منو راهنمائی کنه
با تشکر
سلام دوستا ن
من هم یکی گرفتم به نظر گوشی خوبی میاد اما همانطور که دوستان گفتند باطری زود خالی مبشه
سلام
با گوشی k300 با خط ایرانسل نمی تونم آنلاین بشم . با همراه اول آنلاین میشم . وقتی توی یاهو لاگ این می کنم که وارد ایمیل بشم پیغام ارور میده : Bad Gateway
با گوشی P1i ، نه با ایرانسل و نه با همراه اول هیچکدوم نمی تونم آنلاین بشم . پیغام ارور میده : سرویس دهنده دور از دسترس می باشد .
لطفا من رو راهنمایی کنید ، چطوری می تونم با این دو نوع گوشی وارد اینترنت و ایمیل یاهو بشم و ایمیلم رو چک کنم ؟
با سلام به دوستان عزیز
آیا نرم افزاری وجود داره که بشه اس ام اس ها رو ار روی گوشی به روی سیستم منتقل کرد؟
با سپاس فراوان
پاینده و پیروز باشید
سلام .من برنامه یا بازی روی xperia mini proنصب میکنم زود پر میشه چه جوری میشه بازی هارو به کارت sdانتقال داد؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی
من میخوام تا سقف 250 تومن یه گوشی خوب بخرم
خودم تو سایت های مختلف چندتا گوشی پیدا کردم.....اگه هم بخوام گوشی بخرم احتمالا یکی از اینا رو انتخاب میکنم
1- xperia x8
2- w8
3- txt pro
کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه رم 1g داشتم که سوخت بعدش رفتم یه 2g گرفتم این رم همه چیزش درست الا اینکه به pc وصل نمیشه تو چندتا کامبییوترم تست کردم در صورتی که رم های دیگه وقتیبه رم ریدرم وصل می نم راحت میاد بالا
می خواستم بدونم مشکلش چیه؟
ممنون
دوستان من رم M 2 دارم 2 گيگ. فرمت نميشه.يهو بعد از 2 سال كار ديدم هيچي نميشه توش ريخت و هيچيم پاك نميشه از توش.با كامپيوترم ارور داد با دوتا نرم افزارم پاك نشد.قفل شده.
راهش چيه؟
مشكل سخت افزاريه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .
آقا من یک گوشی سونی اریکسون مدل s302 دارم . بعد الان نرم افزار بانک ملی ورژن 2.1 رو نصب کردم اما کار نمی کنه این در حالی که ورژن 1.1 کار می کرد اما این جدیده کار نمی کنه کسی نمیدونه مشکل از چی میتونه باشه ؟
2. و دیگه اینکه گوشی من ی را به صورت جدا نشان میده و چسبان نشون نمیده ( چه تو sms و ... ) !!!
3.کسی درایور کابل گوشی سونی اریکسون مدل s302 را برای ویندوز 7 نداره ؟ چون اینی که من از سایت خود سونی اریکسون دانلود میکنم رو ویندوز 7 نصب نمیشه !
با تشکر
یه سخت افزاری واسه این مواقع طراحی شده که من دارمشنقل قول:
معمولا موبایل فروش ها از این چیزا دارن
بده به یه موبایل فروش بگو آنلاکش کنه
دو ثانیه کار داره
سلام
من يك گوشي سوني اريكسون w395 دارم.تمام حروف يك اس ام اس در يافتي را بصورت جداگانه نشون مي دهد.مشكل از كجاست؟
ممنون
سلام دوستان
لطفا به سوال منم جواب بدید
من میخوام تا سقف 300000 تومن گوشی بخرم ولی بین 2 گوشی موندم
1- x8
2- vivaz یا vivaz pro
رفتم تحقیق کردم دیدم vivaz سیستم عامل symbian داره ولی x8 اندرویده
حالا کدومشونو انتخاب کنم ؟؟ اگه میشه فرق بین سیمبین و اندروید رو بهم بگید
ممنون
سلام
تا دويست تومن يه گوشي خوب ميخوام
نظرتون در مورد k970چيه؟
خسته نباشید
من xperia x8 دارم نمیدونم چطوری باید آپدیت کنم گوشیمیو.نمیشه یه آموزشی بدید لطفا؟
من كه نميدونم بين اين همه گوشي چجوري به اين دوتا گوشي رسيدي؟!!!!!!!!نقل قول:
خودمم موندم چي بگيرم.
به نظرم تا 300 تومن ميخواي بدي گوشي هاي بهتري هم بايد باشه.
گوشي هاي لمسي فراوونه تا اين قيمت.
اينايي هم كه انتخاب كردي بدك ني.
سيمبين و آندروييد رو نميدونم چقدر دربارش ميدونيد
ولي خوب هركدوم از اينا يه سيستم عامل هستن براي گوشي.كه سيمبين براي نوكياست(توليد كنندش) و آندروييد هم براي گوگل(اگه اشتباه نكنم)
سيمبين خيلي قديميه.و احتمالا داره منسوخ ميشه ولي آندروييد جديده و خيلي جامع و كامل.
معايبشونو نميدونم.به هرحال من اگه بودم آندروييد ميگرفتم.
تو سايت gsm.ir كلي اطلاعات گيرت مياد
ضمن اينكه ميتوني تفاوت اين دوتا گوشي رو اونجا بدست بياري.تو بررسي تخصصي
به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو و مقايسه كن اين دوتا گوشونقل قول:
سلام من ایکون های گوشیم رو {p990}عوض کردم.ولی تو قسمت استاتوس هام اون فلش سمت چپ که برای ولوم و کانکشنه کار نمیکنه.باید چی کار کنو؟
کسی جواب سولای منو نداره
( w700 دارم رمزشو فراموش کردم و نمیتونم قفلش کنم)