جدیدن انگار فرستندشون ضعیف شده، اولا هیچ شطرنجی نمیشد ولی تازگی ها مخصوصن شب ها هی شطرنجی میشه جلو مهمونا آبروم رفت.
Printable View
جدیدن انگار فرستندشون ضعیف شده، اولا هیچ شطرنجی نمیشد ولی تازگی ها مخصوصن شب ها هی شطرنجی میشه جلو مهمونا آبروم رفت.
اینجا که چنین مشکلی نیست.نقل قول:
شاید از هوا هست شایدم چیزی جلوی آنتن هست. شاید هم از فرستنده استان.
یوخده! اذیت کرد ولی نه در این حد.. :13:
البته مشخصه یه خبرایی بود و یا هست و یا خواهد........ :3:
البته چندتا کانال رادیویی اضافه شدهنقل قول:
دوستان یه سوال داشتم
با گیرنده های دیجیتالی که با Usb به کامپیوتر وصل می شن و تو نت هم زیاد تبلیغ شده ازشون
می شه شبکه ورزش رو هم گرفت؟
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا از لحاظ کاربردی به درد میخورن؟
یا پولم رو حروم نکنم؟
ممنون
ای جان:5:نقل قول:
همینی که گذاشتی من ازینا دارم و دیروز گرفتم-ش از یه جای خوب 10 تومن
فکر کنم شهرما شبکه ورزش رو نداره (اصن دو روزه اسم شبکه ورزش رو شنیدم)
و نمیگیره ولی همه رو آینه میگیره آنتن شم به درد نمیخوره باید به یه آنتن جدا بگیری
ازونجا که که خودمون آنتن داریم و خونمون دیجیتال نداریم گفتم اینو بگیرم شاید به درد خورد:11:
اگه همینه که عکسش رو گذاشتین خوبه. اتفاقا آنتنشش هم در بعضی از مناطق تهران جواب می ده!!نقل قول:
فقط نرم افزار روش Blaze HD tv 6.0 هست که بهتره ورژن آخرش رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیری. و این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با ویندوز مدیا سنتر وین سون کار میکنمنقل قول:
خیلی هم عالیه:11:
شبکه ورزش خیلی وقته اومده و فقط تو تهران فعال هست تا الان!نقل قول:
ای جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینی که گذاشتی من ازینا دارم و دیروز گرفتم-ش از یه جای خوب 10 تومن
فکر کنم شهرما شبکه ورزش رو نداره (اصن دو روزه اسم شبکه ورزش رو شنیدم)
و نمیگیره ولی همه رو آینه میگیره آنتن شم به درد نمیخوره باید به یه آنتن جدا بگیری
ازونجا که که خودمون آنتن داریم و خونمون دیجیتال نداریم گفتم اینو بگیرم شاید به درد خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتن یو اس بی بیتشر تو مرکز استان به کار میاد الان. بعدا تو شهرستان ها هم کار خواهد کرد! و الان باید از انتن هوایی استافده کرد.
حالا شما مال مادیران رو میخریدی که 30 دسیبل آنتن قدرتشه و گارانتی معتبر داره و قشنگ هم هست. این چیه که میخوای بگیری :31:نقل قول:
با گیرنده های دیجیتالی که با Usb به کامپیوتر وصل می شن و تو نت هم زیاد تبلیغ شده ازشون
می شه شبکه ورزش رو هم گرفت؟
تهران هم من شبکه ای به نام ورزش ندیدم تا حالا!
کلن 16 تا کانال بیشتر نمیگیرد.
ممنون از راهنمایی همهنقل قول:
هنوز نخریدم فقط عکسشو گذاشتم که منظورمو برسونم
دوستان یه راهنمایی بفرمایید می خوام امروز یه گیرنده دیجیتال بخرم برای تلویزیون تایم ماشین ال جی قیمت تا 100 تومن بالاتر نشه. کلا خوب باشه منتظر پاسخ هاتونم .
شمافرکانس 578000 رو جستجو کنی پیداش می کنینقل قول:
مشخص کنید که برای دیدن تلویزیون دیجیتال فقط میخواهید استفاده کنید یا اینکه قصد دیدن فیلم و ... هم دارید.نقل قول:
من رو فرکانس 578000 اصلا سیگنال ندارم !!
ولی روی فرکانس 602 و 650 سیگنالم 95% هست !!!
مشکل چیه ؟
ممنون
خیلی ممنون، پیدا شد.نقل قول:
به نظرت چرا تو سرچ اتوماتیک نتونست بگیردش؟
الان تعداد کانال ها شده 17، بازم کانالی هست که بشه بهش اضافه کرد؟
با تشکر از دوستان برای من فقط کافی خوب ضبط کنه وخوب هم پخش.
اگه مرکز استانی همون قد که اونا میفرستن کانال هست. با رادیو ها فک کنم باید بیشتر بشه؟ اگه انتن هوایی ببندی شاید یکم بیشتر بشه. اگه نبستینقل قول:
17 تا کانال تلویزیون گرفته، رادیو ها جداست.
پس من x vision را پیشنهاد میکنم.نقل قول:
مدلهای مختلفی دارد که با توجه به امکاناتش قیمت مختلف دارند که ببین کدام به درد شما میخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان براي گيرنده ديجيتال چه آنتني مناسب هست؟
از اين آنتن هاي بوستر دار هاني ميشه استفاده كرد؟ تيونر دستگاه خراب نميشه؟
thanks
آنتن معمولی هم میشه.نقل قول:
فکر نکنم خراب کنه.
دقیقا از یورو به این طرف
هر شب از 8 تا 11
حدودا هر بار یه چند ساعتی یا حد اقل نیم ساعت دیجیتال قطع میشه
البته رکورد 5 ساعت از 8 تا 1 نصفه شب رو هم داره
کسی تو منطقه حکیم نظامی اصفهان این مشکل رو داشته؟
کاشان هم تی وی دیجیتال هنگام فوتبال یورو قطع می شه بعضی می گن که صداوسیمای کاشان گیرنده اش رو آپدیت نکرده!
شبکه سه رو میگی؟ مثل اینکه از صدا سیماست.نقل قول:
یکی میگه قفل میاد رو شبکه یکی میگه قطعه معلوم نیست چیه. ما که ندیدیمش. چون که فوتبال نگاه نمیکنم باش واسه همین ندیدم.
كسي ميدونه شبكه ورزش كي اچدي ميشه بالاخره؟!
وقتی سراسری شد:20:نقل قول:
هنوز معلوم نیست شاید قبل المپیک.نقل قول:
سلام دوستان
من دستگاه 2100 دارم و تا الان ازش راضی بودم. برنامه ای هم که استفاده میکنم total media هستش. الان فقط دو تا مشکل دارم
مشکل اولم اینه که توتال مدیا همه کانالها رو پیدا میکنه به جز شبکه ورزش . هرچی سرچ میزنم نمیتونه پیداش کنه
مشکل دوم اینه که وقتی از مدیا سنتر ویندوز استفاده میکنم شبکه ورزش رو هم خیلی راحت پیدا میکنه اما کلا رو هیچ کانالی تصویر ندارم و فقط صدا دارم !!!
برای حل این دو تا مشکل چه راه حلی به نظرتون میرسه ؟؟ اون مشکل مدیا سنتر مینونه از کارت گرافیک باشه ؟ من کارت گرافیکم onboard هستش و مدل مادربوردمم ASUS P5KPL-AM SE هستش.
به جز توتال مدیا و مدیا سنتر چه برنامه دیگه ای رو پیشنهاد میکنید ؟ من EPG و زیر نویس و اینارو استفاده نمیکنم برنامه ای میخوام که دریافت سیگنالش قوی باشه و شبکه ورزش رو هم بگیره و ضمنا کار باهاش راحت باشه. ممنون از راهنماییهاتون
بچه ها فرستنده سوم مشهد آزمایشی روشن شده . روی 578 . اطلاعات بیشتر irib.in
جالبه ! ضرغامی و یاران ! تا دیروز میگفتن خودمون تونستیم فرستنده HD بسازیم و خودکفا شدیم و ... حالا اومده میگه شرکت آلمانی که فرستنده سوم رو تو تهران راه انداخته همکاری نمیکنه و افتتاح شبکه ورزش در نیمه اول امسال رو باید بی خیال شد ! آخه مگه مجبورید دروغ میگید :27:
من با راهنمایی دوستان گیرنده X VISION 232 خردیدم و به آنتن قدیمی وصل کردم که فقط 8 شبکه رو گرفت و کیفیت سیگنال هم 92 بود
گفتم شاید مشکل از آنتن باشه و رفتم یک آنتن جدید خریدم و به همون سیم و فیش آنتن قبلی وصل کردم ولی وضعیت هیچ فرقی نکرده
آیا مشکل از سیم و فیش هست یا چیز دیگه؟
لطفا راهنمایی کنید بقیه کانال ها رو هم بتونم بگیرم
ببین ساختمونی چیزی جلوی انتن نیست؟نقل قول:
دوستان شهرستانی برای دریافت شبکه جام جم باید به کجا درخواست بدیم؟...........
ما که کرج، شبکه جام جم را داریم.
درخواست بدین؟ فکر نمیکنم با درخواست بشه کاری کرد.نقل قول:
دوستان شهرستانی برای دریافت شبکه جام جم باید به کجا درخواست بدیم؟
جهت آنتن را تغییر بده و دوباره جستجو کن.نقل قول:
ببین همسایه هایتان آنتنشان کدام سمت است، شما هم همان سمت بگذار.
نقل قول:الان فرکانس 8 کانال بعدی رو دستی دادم پیدا کرد ولی کیفیت خیلی پایین و زیر 50 هست و مدام قطع میشهنقل قول:
جلو آنتن کاملا باز هست (خونه مون بلنده) ولی شاید جهت مشکل داره
میرم آنتن رو بچرخونم ببینم چی میشه
مرسی
جهت درست آنتن رو با تحقیق پیدا کردم ولی ظاهرا این فرستنده دوم شهر ما مشکل داره
یک موقع روی 92 ثابت و کیفیت خوبی داره، بعضی وقت ها تا زیر 50 و 30 نوسان داره و بعضی وقت ها کلا قطع میشه
پس با این اوصاف سیم و فیش آنتن من مشکلی نداره (شاید آنتن قبلی هم جواب میداد و الکی 12 تومن پول آنتن دادم)
راستی این شبکه ورزش کی سراسری میشه؟
پس چه کنیم؟...........نقل قول:
شما DVBViewer استفاده کنید ببینید چی میشه.نقل قول:
اگه مرکز استان نیستی شاید اصلا نتونی بگیری! اگه مرکز نیستی کناراشی شاید به همین خاطره.نقل قول:
درخواستی نیست! اگه مرکز استان نیستی هنوز نمیتونی بگیری. بعدها خودشون تو فرستنده فعال میکنن معلوم نیست کی.نقل قول:
با گفته خودشون انگار تو مرداد ماه!نقل قول:
انتظار انتظار...نقل قول: