حقیقتا در توان نیست .
Printable View
حقیقتا در توان نیست .
این شبکه تلویزیون دیجیتال هست اما نه اونچه که الان داریم با ستاپ باکس های معمولی یا تی وی های جدید می بینیم. فعلا توی تهران هست . شرکتهایی هم که ارائه کردن خیلی کم هست . فعلا بهتره صبر کرد تا کامل جا بیفته و رقابت بینشون زیاد بشه تا هزینه های ماهیانشون کمتر بشه.نقل قول:
برای این باید یه دستگاه جدا خریداری بشه و تصاویر از طریق خطوط تلفن ( مثل اینترنت) دریافت می شه . با هر شرکتی که قرارداد تنظیم کنی ، می تونی هر موقع که خواستی از آرشیو اون شرکت هرچیزی که موجود هست رو با توجه به نوع اشتراکت ببینی . حالا می تونه برنامه های زنده تلویزیونی باشه یا فیلم های ویدیویی و موزیک و ... که توی آرشیوش موجود هست.
امکان اینکه تصاویر hd یا حتی full hd پخش کنن هست اما به شرطی که تصاویر ظبط شده هم با همون کیفیت باشه . پس پخش شبکه های صدا و سیما که الان بصورت SD ضبط و پردازش می شه ، بصورت sd هم پخش می شه و شما هم بصورت sd دریافت می کنی . اما اگه توی آرشیو ویدیوهاش ، ویدیوهای HD هم موجود باشه ، می تونید با کیفیت hd ببینید.
اقا بالاخره من برم 42vt30 بگیرم . برم ؟؟؟ خداییش دیگه در توانم نیست .همینشم محتمل هست جور بشه . والا این همه توی سایتا گشتم چند مورد فروش st30 در سایز های 42 و 50 رو دیدم . ولی تا حالا vt30 رو ندیدم کسی بزاره برا فروش (منظورم استفاده شده هاست ). خوب یعنی اینکه تو هر اینچی تونسته رضایت جلب کنه . برای ما که میخوایم با جیب خالی پز عالی بدیم خوب هست ولی واسه شما مایه داره ها بله دیگه 50 اینچشم خوب کم جلوه میکنه . نیگا تو رو خدا 8 اینچ و این همه اختلاف قیمتی . ظلم خوب . 42 اینچ زدن 2500 شده حالا 8 اینچ اضافه رو 1500 براش باید پول بدی . دق کردم از بس خواب این تی وی رو دیدم . میترسم بگیرمش بعدش ببینم اون چیزی که فکر میکردم نیست . اون وقته خودمو دار میزنم .
کیفیت 42 اینچش با 50 اینچش چقدر تفاوت داره . بی تفاوت نباید باشه . چون هر چی بزرگتر کیفیت بهتر درست دیگه .
نبود با 2500 به کیفیت vt30 نمیشه چیزه دیگه ای گیر اورد ؟
به نظر من st30 50 اینچ بگیری بهتره ! جدا از بحث قیافه ظاهری و تنظیمات حرفه ای رنگ در vt30 موارد دیگه ای نیست که خیلی به چشم بیاد و st30 نداشته باشه ولی در عوض تفاوت بین 42 و 50 اینچ از لحاظ تعداد اینچ ها شاید زیاد نباشه ولی در واقعیت و مقایسه این دو سایز خیلی با هم فرق دارننقل قول:
تو st30 چه جوری زیرنویسو بیارم؟
اصلا چه فرمتایی رو ساپورت میکنه؟
ممنون
دوست عزیز اونجور که همه ی بچه های صاحب نظر این تاپیک که هر دو مدل را باهم از نزدیک مقایسه کردن گفتن ST30 و VT30 از نظر کیفیت کاملا شبیه هم هستنقل قول:
و حتی اونجور که دوستان گفتن بطور خیلی نامحسوس ST30 توی روز کنتراست را بهتر نگه می داره
و اکثر کسایی که بجای ST30 رفتن VT30 گرفتن بخاطر ظاهر زیباتر و همچنین برای این بوده که آخرین مدل را داشته باشن تا جای هیچگونه شکی براشون نمونه . پس اگه پول برات مهم هست ( که برا همه مهمه) با این شرایطی که گفتی بین این دو تا St30 رو بگیر.
اما یه چیزی که همه به هم توصیه می کنن اینکه حتما حتما حتما خودت برو و از نزدیک توی فروشگاه شبکه های صدا سیما رو با این تی وی ببین و ببین اصلا اونجوری هست که توی ذهنت بوده یا نه . وگرنه ممکنه تصورت خیلی خیلی با واقعیت فرق داشته باشه و اونموقع پشیمون بشی
درسته که این تی وی بهترین تی وی در حال حاضر هست ، اما ممکنه معیارهای شما برای اینکه یه تصویر را تصویر خوب بدونید ، با معیارهای اصلی متفاوت باشه . درسته که این تصویر واقعی ترین رنگ ها رو نشون می ده اما خب ممکن هم هست کسی بیشتر دوست داشته باشه رنگ های تصویر غیر واقعی و جیغ باشه.
پس حتما خودت یکی از این دو مدل را (VT30 یا ST30 ) از نزدیک با شبکه های خود صدا و سیما ببین بعد تصمیم بگیر بخری یا نه
قیمت ها هم فعلا معلوم نیست گرونتر بشه یا ارزونتر . اما چیزی که مشخص هست اینه که به قیمت چند ماه پیش که تازه وارد شد ، دیگه نمی رسه . ( شاید شاید شاید توی جشنواره های لوازم خانگی که نزدیکای عید توی نمایشگاه ها برگزار می شه قیمت ها یکم مناسب تر باشه)
زیرنویس ساپورت نمی کنه.نقل قول:
:41::41:بهتره دوستان ادب و احترام رو رعایت کنند:41:نقل قول:
منم امشب فهمیدم ساپورت نمیکنه!! واقعاً برام عجیب بود چون فکرش رو هم نمیکردم. حالا سال 2007 میخریدم ساپورت نمیکرد یه چیزی ولی اصلاً باورم نمیشد بالاترین مدل سال 2011 کلاً زیرنویس پخش نکنه چه برسه به فارسی! جای سؤال هست چرا بعد از این همه سال پاناسونیک یه قابلیت به این پیش پا افتادگی رو روی گرون ترین تلویزیونش نگذاشته! شاید میخواد سینما خانگی هاش فروش بره!نقل قول:
اره والا خیلی بعیده از پانا ولی خوب راه حلشم همون طور که میدونید یه پلیر قوی که بتونه تمام این کاستی ها رو جبران کنه . اونم بلوری پلیر هست . فقط نمیدونم ایا این بلوری پلیر های میتونن 3بعدی درست بخونن و درست انتقال بدن . بهترین بلوری پلیر چی هست کسی سر رشته داره میشه معرفی کنه البته زیاد گرون نباشه ..با تشکرنقل قول:
بله بدبختی من از سینما خانگی هم ضربه خوردم! مثلاً پایونیر گرفتم بهترین باشه ولی MP4 AVC 1080 پخش نمیکنه ولی با 1080 رو کدک های دیگه مشکل نداره! بدبختی اکثر فایل های منم همین کدک رو داره. ولی با همین کدک رو رزولوشن پایین تر مشکلی نداره.نقل قول:
برای سینما و پلیر هم تشریف ببرید بخش خودش بهتر نتیجه میگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدجور ضد حال خوردم
یعنی این st30 یا این همه دبدبه کب کبه زیرنویس ساپورت نمیکنه؟!!
اخه بدبختی اینجاست که من بلوری پلیر پاناسونیکم دارم مدل bd110 ولی خداروشکر ائنم زیرنویس ساپورت نمیکنه
جالبیش اینجاست که کلان هم mp4 پخش نمیکنه و باید مستقیما با هارد وصل کنم به تلوزیون و شاید بعضی mp4 هارو باز کنه
ولی زیرنویس هایی که تو خود فیلم هستن رو نشون میده
من چند نا فیلم دان کرده بودم که زیر نویساشون با mkvmarage بهشون چسبیده بود و راحت زیرنویسارو آورد ولی من خودم یه فیلمو با همین برنامه زیرنویسشو بهش چسبوندم ولی تلوزیون کلا فیلمو پخش نکرد
نمیدونم مشکل چیه
دوستان اگه کسی از برنامه mkvmarge اطلاعاتی داره راهنمایی کنن
چون فک کنم تنها راه پخش زیرنویس باشه
نقل قول:زیر نویس انگلیسی رو ساپورت می کنه و واسه فعال کردنش موقعی که کلیپ یا فیلم رو اجرا کردین دکمه options رو بزنین و video setup رو انتخاب کنین و از اونجا subtitle رو که off هست تغییر بدین و یکی از گزینه های موجود رو انتخاب کنیننقل قول:
st30 زیرنویس ساپورت میکنه :8::27:
الان یه لحظه هارمو که توش پره فیلم و زیر نویسه رو انداختم رو تلوزیون و یه فیلم شانسی باز کردم و زیرنویساشو راحت اورد
شک کردم شاید زیرنوسی به فیلم چسبیده باشه و مال خود فیلم باشه ولی با کامپیوتر تست کردم دیدم اون زیرنویس یه فایل جدا گانه بود و اصلا خود فیلم زیرنویس توش نداشت
تنها مشکل اینه که من تو اون پوشه نزدیک 100 تا فایل زیرنویس با فرمت های مختلف داشتمو نمیدونم کدوم فرمتو ساپورت و پخش کرد الان دارم دونه دونه امتحان میکنم و نتیجه رو اینجا میگنم
چند تا مطلب دیدم در مورد سایه سبز رنگی که ایجاد شده روی صفحه. یه سری ویدیو هم هست تو یوتیوب که نشون داده از دوستان کسی به این مورد بر خورده؟ من بیشتر خودم برای گیم میخوام از این پلاسما استفاده کنم. حالا موندم. دو سال پیش پیش هم که پاناسونیک پنلش بعد از مدتی رنگ مشکی رو یه صورت خاکستری و یا بنفش نشون میداد که تو فروم هایی مثله AVS خیلی صر و صدا کرد.
عجیبه. والا من که تست کردم و زیرنویس SRT و فیلم تو یه پوشه بود پخش نشد!نقل قول:
یه نکته: تو دفترچه سری اروپایی زیرنویس رو گفته فقط برای Divx ساپورت میشه.
یعنی st30 هم بعد از مدتی روش لک میوفته؟:41:نقل قول:
هرکار میکنم فارسی رو درست نشون نمیدهنقل قول:
srt پخش میکنه ولی فقط انگلیسی
srt های فارسی رو خرچنگ غورباقه نشون میده
یعنی در st30 , vt30 هم لک می افته؟نقل قول:
شاید بشه تا تغیر unicode مشکل خرچنگ قورباقه رو حل کرد و فرمت sub رو امتحان نکردی ببینی جواب میده یا نه؟نقل قول:
هر چی حساب کتاب می کنم نمی تونم 50vt30 بگیرم . اخه قسطی نمیده یه هیچ وجه . میگه من نقد میخرم و نقد هم میفروشم . رفتم نماینده ی الجی که خدای قسطی دادن بود رو در و دیوارش زدن فقط نقد . این و که دیددم به پانا حق داد م .الجی که این جوری کنه وای به حال بقیه .
کسی 50vt30 نداره ازش بخرم ؟؟؟
اصلن دست و دلم به st30 نمیره . دوستانی که میگم تصاویر st30 و vt30 رو بقل هم دیدن ولی هیچ تفاوتی ندیدن نمیدونم اونا چه جوری نیگاش میکردن . ما که دیدن میشد تفاوت رو تشخیص داد . نمیدونم شاید چشای ما قاطی داره یا اینکه چون خیلی بهش علاقه دارم رو دیدنم تاثیر داشته . به هر حال نظرم رفت روی همون 42vt30 واقعا در توان نیست . حالا پشیمون شدن رو مطمنم پشیمون میشم ولی با این پول st30 نمیگیرم به هیچ وجه .
فرمت sub وsup و idx و... رو ساپورت نمیکنهنقل قول:
فقط srt
من تو unicod و... زیاد وارد نیستم ولی حتما encodingش باید ANSI باشه تا پخشش کنه روی UTF-8و... پخشش نکرد
تو خود تلوزیون اونجایی که مال تنظیمات زیرنویس هستش چند تا زبانو نوشته
لاتین 1 و لاتین 2 و سرلیک و چینی 1 و چینی 2 و ترکی و یه چند تا دیگه که متاصفانه توشون عربی یا فارسی نیست
با یونیکد چه جوری؟
من رو VT30 همچین گزینه ای نمیبینم. برای زیرنویس فارسی هم این گزینه میاد یا فقط برای انگلیسی میاد؟! فرمت فیلم و زیرنویس شما چیه؟نقل قول:
بله منم خیلی از این مشکل میترسیدم ولی ظاهراً تو سری R برطرف شده چون خدا رو شکر کسی تو ایران گزارش این مشکل رو نداده.نقل قول:
زیرنویس رو با notepad ویندوز باز کنید و File>save as رو بزنید بعد هم تو قسمت encoding بذارید روی Unicode یا UTF-8 . سینما خانگی منم srt ansi رو درست نشون نمیده ولی srt UTF-8 و srt unicode و sub-idx رو درست نشون میده ولی نمیدونم چطوری زیرنویس رو روی خود VT30 بیارم.نقل قول:
شما فرمت فیلمتون چیه چون من هر کاری کردم تو آپشن گزینه زیرنویس نبود! زیرنویس هم با فرمت های مختلف و encpding های مختلف تست کردم و همنام با فیلم کردم.
ببخشید دوستان کمی من خارج میزنم بهد 250 تا صفحه چندتا سوال داشتم
ظاره الان بهترین پلاسما v30هست .طبق گفته دوستان این دستگاه برای مانیتو بودن نباید استفاده بشه درسته؟
و فقط تصاویر پویا یعنی مثلا لوگویی یه شبکه میتونه تو مدت زمان پنل رو خراب کنه؟
اخرین قیمتای این دستگاه نسبت به قبل زمان سناریوی دلار قدر رفته بالا؟
ایا شی یر کردن رو بستر وایرلس رو کسی تجربه کرده ببینه سرعتش چطوره؟
و اینکه نسبت به LED های SONYچقدر میتونه خودی نشون بده؟
ممنونم
زیر نویس فارسی رو ساپورت نمی کنه یعنی نشون می ده ولی فونتش قاطی ی هستنقل قول:
من mkv با زیرنویس srt رو امتحان کردم راحت اجرا می کنه شاید vt30 یه کم فرق داشته باشه من با اون کار نکردم
بله کلاً پلاسما رو نمیشه مانیتور کرد.نقل قول:
این مشکل تو VT30 کمتر از پلاسماهای قدیمی تر دیده میشه. فقط تا 100-200 ساعت اول من به چشم دیدم سریع جا مینداخت ولی بعدش یه بازی فوتبال بشینی با لوگوی ثابت شبکه سه ببینی مشکلی پیش نمیاد. در واقع خیلی کم پیش میاد که ساعت ها یه تصویر ثابت بمونه رو صفحه. شما فیلم هم ببینید وسطش پیام بازگانی میره و لگو حذف میشه. فوتبال هم همین طور بین دو نیمه پیام هست. نوار مشکلی بالا و پایین فیلم هم برای یه فیلم سینمایی مشکلی ایجاد نمیکنه اگه نشه 2-3 تا فیلم پشت سر هم.
قبل من قیمت کف خریدم 2880 الآن دوستان میگن تا 3750 رفته. برید سایت بانیان نمایندگی های خیابون جمهموری زنگ بزنین قیمت بگیرید.
این تلویزیون وای فای داخلی نداره و از طریق دانگل USB امکان پذیر هست که تو ایران نیست اگه هم باشه بالای 150 تومن باید مایش باشه با این وضع دلار. ولی من تجربه ام رو از وایرلس با سینما خانگی بگم که برای 1080 مناسب نیست. برای 720 جواب میده. 1080 هم شاید اگه خیلی مودم نزدیک باشه جواب بده چون من با سیگنال نصف تست کردم و فاصله تقریباً 10 متری با مودم.
فقط HX925 میتونه با VT30 رقابت کنه.
مطمئن هستین احیاناً زیرنویس رو خود فایل MKV نبوده؟ چون MKV این قابلیت رو داره بدون اینکه زیرنویس به فیلم بچسبه تو خودش زیرنویس رو جای بده اگه خواستی قطعش کنی.نقل قول:
ای بابا؛ من که چندبار این سوال رو مطرح کردم هیچ یک ازدوستان افتخار ندادن راهنمایی کنند تا بالاخره خسته شدم و یک بلوری 3D پاناسونیک مدل BD-110 رو با هزار بدبختی گیر آوردم (به مبلغ 400000 ت) که فکر می کنم باتوجه به نوع TV بهترین گزینه همین باشه..!:46:نقل قول:
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
حداقل دوستان چندتا از 3d هایی که دیدنشون واقعا ارزش داره (باتوجه به قیمت هر دیسک که معمولا حدود20000 تومانه) رو معرفی کنند تا ما هم از وجود این نعمات الهی، بهره مند شیم !!:31:
بله مطمئن هستم و زیر نویس رو میشه از طریق منوی تی وی فعال و غیر فعال کرد . فایل زیر نویس رو که پاک کردم دیگه گزینه subtitle رو نمی شد از حالت off تغییر دادنقل قول:
البته این رو اضاف کنم که من مدل ST30 M رو دارم که نرم افزارش هم به آخرین نسخه آپدیت شده شاید سری R این امکان رو نداره
منم سری m خریدم میشه فایل آپدیتش رو بذارید منم دانلود کنم؟نقل قول:
به فرمت فیلم ربطی نداره من فیلمو میزنم مموری و فایل srt که زیرنویسه رو هم نام با فیلم میکنم و تو option گزینه زیر نویس میادنقل قول:
انکدینگ فقط ansi رو نشون میده و بقیه رو نشون نمیده
من شخصا دانلود و نصب نکردم ولی چون تاریخ تولید پنل نوامبر 2011 بود خودش به صورت دیفالت آخرین نسخه رو داشت که همون 2113 هست .شما ورژن رو رو چک کن اگه 4 رقم اول کمتر از 2113 بود میتونی آپدیت کنی .نقل قول:
واسه دانلود و مراحل نصب هم به این آدرس برو :
فقط توی انتخاب مدل وسایز خیلی دقت کن . اگه فریم ور یه مدل دیگه رو فلش کنی ممنکه تی وی دیگه بالا نیادکد:http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/down_aamo2.html
در مورد بلوری اگر منظورتون BDT110 هستش دستگاه خوبیهنقل قول:
در مورد فیلم هم که قیمت ها اصلا اونی نیست که شما می فرمایید . قیمت فیلم های تک لایه( 25 گیگی) 5000 و دو لایه (50گیگی) 11000~ 13000 هست . (من هر چی 3 بعدی تا حالا دیدم 50 گیگی بودن ) به این 3 جا یک سری بزنید :
در مورد فیلم 3D هم اینا به نظرم خوبن :
Alice In Wonderland
Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides
The Green Hornet
Saw 3D
Resident Evil - Afterlife
Captain America - The First Avenger
Transformers: Dark of the Moon
Tron: Legacy
Drive Angry
Under the Sea
Step Up 3D
در مورد کارتون 3D هم اینا به نظرم خوبن : (بعضی هاشون از فیلم هام باحال ترن)
Cloudy With a Chance of Meatballs
Megamind
Toy Story 3
Coraline
Monsters Vs Aliens
Bolt
Kung Fu Panda 2
A Christmas Carol
Tangled
Despicable Me
یعنی اگه زیرنویس نباشه باز گزینه زیرنویس به صورت off میاد ولی قابل تغییر نیست. پس یک کاستی دیگه سریR مشخص شد! از زیرنویس هم زدن!!! میشه این زیرنویس رو دانلود کنید مطمئن بشم از جانب زیرنویس مشکلی نیست. لطفاً یه عکس از منوی زیرنویس بگیرید ببینم دقیقاً همون جایی هست که من چک میکنم.نقل قول:
خیلی ممنونم.
سلام .اقا خیلی ممنون بابت لینکا . میشه یه دستگاه بلوری خوب معرفی کنی که ما بریم سراغش . واقعا خوب حالا که قراره پول داده بشه بزار خوبشو بگیریم . بعدش کدوم یکی از این لینکایی که دادید فروشندش بهتره و دیتاش بیشتر و کلا به نفع مشتری کار میکنه . ازشون هاردی بگیرم بهتره نه ؟؟؟نقل قول:
آقا یه سوال دیگه یکی از دوستان لینک قیمت های سری 2012 پاناسونیک رو گذاشتند از استاتید اهل فن میشه کمک بخوام که یه حساب کتاب سر انگشتی بکنن و قیمت ها رو به تومن خودمون بگن تا یه مقایشه کوچیک بتونیم داشته باشم .
Panasonic 2012 Plasma HDTV Prices Leaked?
65″ VT50: $3999
55″ VT50: $2499
65″ GT50: $3499
60″ GT50: $2599
55″ GT50: $2099
50″ GT50: $1799
65″ ST50: $2999
60″ ST50: $2099
55″ ST50: $1699
50″ ST50: $1399
60″ UT50: $1799
55″ UT50: $1399
50″ UT50: $1099
42″ UT50: $799
اینم بهم کمک کنید بیشتر ممنون میشم . من الان دیگه خرید 42vt30 قطعی شده برام . حالا اگر حساب حساب کنم مثلا اگر الان مثلا این سری 2012 تو بازار بود و من میخواستم بخرم بهتر بود همین 42vt30 رو بخرم یا مثلا 50st50؟؟؟؟
اساتید میشه قیمت ها رو به حال حاظر به صورت تقریبی به پول خودمون برای این تی وی ها بزارید که مزنه کمی دستمون بیاد .از نظر کیفیتی vt30 بالاتره یا st50 .حالا ما دیگه اسمی از vt50 نمیبریم دلیلش اینکه قده این حرفا نیستیم .تشکر فراوان .
منظورم دیسک اورجینال بود نه رایتی !!:31:نقل قول:
سلام جناب tatu _taty من خیلی وقت هستش میبینم شما قصد خرید دارید ولی دوذل هستید ببخشید من اینقدر خودمونی میگم امیدوارم ناراحت نشید ولی اینقدر دست رو دست گذاشتید قیمتها رفت بالا دیگه از 50vt 30 رسیدید به 42 ولی باز خودتون میدونید من به شخصه هیچ وقت 8 اینچ تصویر بزرگتر رو ول نمیکنم برم برای دیزاین قشنگ تر یا 10 در صد تصویر بهتر یه tv 42 بخرم برو st30 50 بخر حالشو ببر اینقدرم سخت نگیر والا اون 10 در صدم اصلا به چشم نمیاد یاز خودتون میدونید من نظر خودم گفتم 10 در صدم من به این دلیل میگم بهتر که جزییات تو تصویر hd یه ذره اگه زوم کنی خیلی دقیق باشی میفهمی مگر هیچ فرقی ندارن با هم این تنضیمات پیشرفته تصویر هم ول کن فکر نکن چیز شاخی هستش من تو نمام این مدت داشتم ور میرفتم با این تنظیمات تو تصاویر hd وsd اخر فهمیدم بهترین تصویر همون تصویر رو مد عادی با کنتراست 92 با وضوح 100 هستش ..ووو تنظیمات پیشرفته هم دست نزنی بهتره مگرنه برای یه فیلم خاص میبینی به یه تصویر دلخواه میرسی بعد دوباره میری رو ماهواره حتی رو کانال های hd میبینی اون تنظیم به درد نمیخوره همون تصویر عادی بهتره باز خودت میدونی من خودم اون موقع که خریدم 2800 vt50 رو اگه پول داشتم میدادم st3055 زاپن بود 4200 اگه اشتباه نکنم این 55 رو میگرفتم چون 5 اینچ بزرگتر در نهایت لذت بیشتر از چیزی که میدیدم حالا باز خودت میدونی من نظر شخصی خودم گفتم ایشالا که یه خرید خوب داشته باشی که به دلت بشینه ولی در کل این دو مدل بهترین tv تو بازار هستش شک نکن ولی اون چیز خاصی هم که فکر میکی نیست اینم بگم ایراد کم نداره ولی بازم میگم از 100 تا سونی سامسونگ اینا بهتره موفق باشی
خیلی ممنونم . آره دیگه زیادی روو هر چی حساس بشی همین میشه اخر و عاقبت . می ترسم از اخر قید تی وی بزنم بشیم پای همین دوو 22 اینچی باباقوری. اقلا مشکیش واقعا مشکیه :) ;)
اون قيمتها رو همه رو ضربدر دو كن. مثلا ١٠٩٩ دلار ميشه دو ميليون و دويست. شايد هم تا اون موقع كه بيان ايران دلار شده باشه پنج هزارتوومن.
این زیر نویسی که گذلشتیو من همنام با فیلم underwrold3 کردم و زدم تو پوشه ای که اکه فیلم توشه ولی چون زیرنویست فارسی بود خرچنگ قورباغه نشون داد والا انگلیسی ها رو قشنگ و درست میارهنقل قول:
رو فارسیشم دارم کار میکنم اگه به نتیجه ای رسیدم میگم
اینجا دوتافیلم هست که یکیش تو پوشش زیر نویس نداره و فقط فیلمه و اون یکی فیلم ,تو پوشش زیر نویسی که گفتی رو گذاشتم
اگه خواستی با زیر نویس انگلیسی هم تست کنم بگو
بابت عکس پنجره هم که افتاده تو تلوزیون پیشاپیش شرمنده نخواستم بزارم عصر جواب بدم