انیشتین
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است.
نه به خاطر مردمان شرور،
بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
Printable View
انیشتین
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است.
نه به خاطر مردمان شرور،
بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انسان هيچ وقت به اندازه آن زمان كه فكر مي كند ديگران را فريب داده است، خود را گول نمي زند.((لاشفوركولد))
آنها كه به عهد خود وفا مى كنند برگزیده ترین مردم هستند.
افلاطون
سقراط
ابله ترین دوستان
ابله ترین دوستان ما، خطرناک ترین دشمنان هستند.
کسی که اشتباه نکند، پیشرفت هم نمی کند.
تدی روزولت
خداوندا به جای اندیشه ها اندیشیدن را به من بیاموز
دکتر شریعتی
مردم غالباً اشتباهات ما را بسیار آسانتر از خود ما می بینند
اسپنسر جانسون "
فقر ، همان گرد و خاکی است که بر کتابهای فروش نرفتهء یک کتابفروشی می نشیند ……
فقر ، تیغه های برنده ماشین بازیافت است ، که روزنامه های برگشتی را خرد میکند ……
فقر ، کتیبهء سه هزار ساله ای است که روی آن یادگاری نوشته اند …..
فقر ، پوست موزی است که از پنجره یک اتومبیل به خیابان انداخته میشود …..
دکتر شریعتی
آنگاه که سنگ خویشتن را به سینه می زنید نباید امید داشته باشید همگان فرمانبردار شما باشند.ارد بزرگ
تا زمانی که انسان گمان می کند وجودش می تواند برای جلوگیری از خطا و اشتباه مفید باشد باید در پست خود باقی بماند.
آندره موروا
لشکر گوسفندان که توسط یک شیر اداره میشود، میتواند لشکر شیران را که توسط یک گوسفند اداره میشود، شکست دهد.
((نارسیس))
آنکه به سرنوشت میهن و مردم سرزمین خویش بی انگیزه است ارزش یاد کردن ندارد . ارد بزرگ
هفت چیز نشان بی خردی است : خشم آوردن بر بی گناه ، بخشش به ناسزاوار ، ناسپاسی به یزدان ، پراکندن راز ، دست زدن به کار ناسودمند ، اعتماد به مردمان نا استوار ، لجاج و ستیهندگی در درغگویی .
بزرگمهر بختگان
مدتها پیش آموختم که نباید با خوک کشتی گرفت، خیلی کثیف میشوی و مهمتر آنکه خوک از این کار لذت میبرد.
"جورج برنارد شاو"
انیشتین بزرگ میگه
برای موفقیت 99 درصد تلاش 1 درصد ضریب هوشی
(قابل توجه یکی ازکاربرهای انجمن پی سی ورد)
من به شهود و الهام اعتقاد دارم. تخیل مهمتر از دانش است. چون دانش محدود است، ولی تخیل تمام جهان را دربرمیگیرد... .
I believe in intuition and inspiration. Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited, whereas imagination embraces the entire world, stimulating progress, giving birth to evolution. It is, strictly speaking, a real factor in scientific research.
زندگی مثل راندن یک دوچرخه است، برای حفظ تعادلتان شما باید حرکت را ادامه بدهید.
اگر A ، موفقیت در زندگی باشد، در ان صورت A = x + y + z . کار x است، y سرگرمی (یا تفریح؟) است و z بسته نگهداشتن دهانتان است.
If A is success in life, then A = x + y + z. Work is x, play is y and z is keeping your mouth shut.
سخنانی از آلبرت انشتین.
اگر برای رسیدن به آرزوهای خویش زور گویی پیشه کنیم ، پساز چندی کسانی را در برابرمان خواهیم دید که دیگر زورمان بدانها نمی رسد .اُرد بزرگ
- آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همهی انسانها برابرند.
(مارتین لوترکینگ)
قطعاً خاک و کود لازم است تا گل سرخ بروید. اما گل سرخ نه خاک است و نه کود(پونگ)
اسكیمو: اگر من چیزی درباره خدا و گناه ندانم آیا بازهم به جهنم میروم؟ كشیش: نه، اگر ندانی نمی روی. اسكیمو: پس چرا می خواهی این ها را به من بگویی؟
آنی دیلارد
مردم اشتباهات زندگی خود را روی هم می ریزند و از آنها غولی به وجود می آورند که نامش تقدیر است
جان اولیورهاینر
امروزه اگر كسی بطلان افسانه های مذهبی را ثابت نماید، كار چندان مهمی نكرده است زیرا از روی علوم خود به خود باطل میشود.
صادق هدایت
بر روی زمین چیزی بزرگتر از انسان نیست و درانسان چیزی بزرگتر از فکر او.
(همیلتون)
مسیحیان فعلی تعصب كمتری دارند و این كمی تعصب مربوط به خود آنها نیست، بلكه بایستی از نسلها و نژادهای آزاد فكرانی سپاسگذار شوند كه از زمان رنسانس تا به امروز تلاش كرده اند و مسیحیان را از بسیاری از عقاید خود شرمنده كرده اند.
برتراند راسل
چارلی چاپلین میگه :
روز اول خیلی اتفاقی دیدمت,
روز دوم الکی الکی چشمام به چشمت افتاد.
هفتهی بعد دزدکی بهت نگاه کردم,
ماه بعد شانسی به دلم نشستی و
حالا سال هاست یواشکی دوست دارم
من در خانه یک روحانى بزرگ شده ام. به همین دلیل دروغگوى درجه یکى از آب در آمده ام
سیبل تورنداک
«هر شعبده بازیای از سه مرحله تشکیل میشه: شعبدهباز یه جسمی رو نشون میده، یه چیز کاملا معمولی. بعد اونو ناپدید میکنه. هنوز کسی تشویق نکرده، چون ناپدید کردن تنها کافی نیست. باید اونو برگردونی... بعد میخواهی بفهمی راز کار چیه. ولی نخواهی فهمید. چون درست نگاه نمیکنی. البته در اصل نمیخواهی بفهمی. دوست دارید گولتون بزنند.»
* پرستیژ ، کریستوفر نولان
مولانا ... واقعا مولاناست ... مولاي ما !!! چقدر اين آدم با فهم و شعور بوده و هست ...! از اين نظر هست !! كه خيلي از آدم هاي الان فهم و شعور مولانا رو ندارند و نخواهند داشت ...
يه روز يكي از اصحاب مولانا غمگين بوده ... مولانا اين صحبت رو بهش ميگه(من به زبان خودموني مينويسم):
در دنيا همه ي دلتنگي ها از دل بستن به اين دنياست. انسان واقعي آدميه كه از اين جهان آزاد و رها باشه و به هر جايي كه نگاه كنه و هر لذتي كه ببره آگاه باشه كه اين لذت ها ماندني و هميشگي نيست و انسان براي جهان ديگري هست ... پس اينگونه هيچ وقت دلتنگ نخواهي بود ...!!
به ايشون ميگن عارف و عالم ...
میشه خود جملشم بگی؟
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور، بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
امام صادق علیه السلام فرمود:
دانستم رزق مرا دیگری نمیخورد پس آرام شدم
دانستم كه خدا مرا میبیند پس حیا كردم
دانستم كه كار مرا دیگری انجام نمیدهد پس تلاش كردم
دانستم كه پایان كارم مرگ است پس مهیا شدم
من عجب از مردمان دنیا دارم که در هر مسئله ای به کمال فطانت و نهایت عقل و دقت، کوشش خویش را بکار می برند و موشکافی می کنند، جز در مسئله ی دین که نه تنها پا بر روی عقل خود می گذارند، بلکه سفیه و دیوانه می شوند و چیز هایی باور می کنند که هیچ طفل نادانی باور نمی کند و حرف هایی می زنند که ابداً هیچ سفیه دیوانه یی نمی زند.
ولتر
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانهاش خراب میشود و هر کسی بخواهد خانهاش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد.
پروفسور حسابی
حرف مزخرف خریدار ندارد. پس تو كه پوزه بند به دهان من میزنی از درستی اندیشه من، از نفوذ اندیشه من میترسی
احمد شاملو
سلام دوست عزيز ...نقل قول:
من خودم دانش گفتن چنين صحبتي رو ندارم ... اين سخن از مولانا هست ... براي اينكه مطمئن بشيد به منبع زير سريع مراجعه كنيد"
زبان و ادبيات پيش دانشگاهي 1 و 2 .
صفحه ي 116 .پاراگراف دوم .سطر 3 و 4 ...
اين مطلب نوشته ي دكتر زرين كوب هست در كتاب پله پله تا ملاقات خدا كه در مورد مولانا صحبت كرده ... اگه پيش دانشگاهي ر. نداري به اين پله پله تا ملاقات خدا رجوع كن.
موفق باشي
انسان! خودت به یاری خود برخیز! . بتهوون
وقتی که مردم بیشتر آگاه میشوند، کمتر به روحانی و بیشتر به معلم توجه میکنند.
رابرت گرین اینگرسال
بهترينها را در خودتان خواهيد يافت
وقتی در ديگران خوبی بجوئيد
« مارتين والش»
مردی به من می گويد: به آنچه من می کنم ايمان داشته باش وگرنه گرفتار غضب الهی خواهی شد.... مثل اين است که بگويد: به آنچه می گويم ايمان داشته باش وگرنه تورا به قتل خواهم رساند.
ولتر
اگر میخواهید دروغ بگویید،سعی کنید آنقدر دروغتان بزرگ باشد که هیچکس باور نکند دروغ است.
(هیتلر)