اتفاقاً من فیلم تایتانیک رو دانلود کردم با سرعت 110.نقل قول:
نسبت یه سرعت روزای قبل خودم آره.افت کرده.اما در حالت کلی هنوزم خوبه دیگه.سرعتم بالای 100 هستش هنوز.
Printable View
اتفاقاً من فیلم تایتانیک رو دانلود کردم با سرعت 110.نقل قول:
نسبت یه سرعت روزای قبل خودم آره.افت کرده.اما در حالت کلی هنوزم خوبه دیگه.سرعتم بالای 100 هستش هنوز.
ایمان داداش برو کنار بزار باد بیاد:n25: :n06::n05::n02:
قیافه من الان :n19::n20::n04:
قیافه من امشب:n28::n21::n14:
512 نامحدود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای همه سرعت رفته بالا؟
داداش شیر دانلودتو نیم کن، چ خبره! برا همه سرعت اومده پایین، تو میگی برا همه رفته بالا؟ :n24:نقل قول:
دیروز طرفا 4 صبح بود، یه لحظه نت قطع شد، پینگ شد 160، ولی دوباره ظهر که بیدار شدم دیدم وضعیت مثل دیشب شده، پینگ بده، سرعت هم کمه...
سرعت كه چه عرض كنم سرعت لاكپشت هم از اينترنت مخابرات بيشتره.بايد يه مسابقه دو بين لاكپشتا و اينترنت مخابرات برگزار بشه!!!!!سرعت از سروراي داخلي 17و از سروراي خارجي 4كيلوبيت است.
دوستان من با حالت PPOE که وصل میشم ، برام اینترنت اکسپلورر و یاهو مسنجر کار نمیکنن فقط وقتی ف.ر.ی گیت رو وصل میکنم کار میکنن !!!! ولی بقیه مرورگرا و چیزا کار میکنن به طور عادی.
کسی میدونه مشکل چیه ؟
سرعت بالا رفته :n08:نقل قول:
چند صفحه قبل رو بخون
میگم یک سوال
ویندوزت قدیمیه؟
چرا اینقدر سرعتت بالاست؟خیلی زیاده:n04:
چی بگم.خودم هم در تعجب هستم.فعلا سرعت نسبت به اون عکسی که گذاشتم پایینتر اومده.احتمال زیاد ایمان شیر فلکه رو بسته برای ما زیاد شده:n02:
باید بگم پینگ با گوگل 300 به بالا هست و timeout هم زیاد
نقل قول:داداش نوش جونت.هرچند تو عکست اصلاً نمیتونم سرعتها رو بخونم.اما از اشکال زیبایی ک گذاشتی مشخصه سرعت بالاس:دینقل قول:
ما ک بخیل نیستیم.مرا همین سرعت بالای 100 که دارم بس است:n08:
امروز timed out فوق العاده زیاده !! اصلا وبگردی رو زهرمار آدم میکنه ! پینگ هم که 300 با 4.2.2.4 !!
ایمان جان من فقط جهت شوخی و fun تایپیک گفتن وگرنه شما عزیز این تایپیک هستی:n16:
سرعت پایینه؟:n04:نقل قول:
تقریبا 450 کیلو داری میگیری
512 در واقع باید 64 بده حالا تو خوزستان 130-140 میده شایدم بیشتر
نمی دونم:n27:
دوستان من با حالت PPPOE راحت به نت وصل میشم ولی با حالت Btidge وقتی با کانکشن میخوام وصل شم ارور 691 میده!! یوزر و پسورد و تنظیمات رو چک کردم مشکلی نیست.
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
تو حالت pppoe اينترنت مستقيم از lan مياد! توي اينترنت اكسپلورر توي اينترنت آپشن قسمت lan setting زير تب connections برو و تيك pro xy server رو بردار.نقل قول:
براي منم توي حالت bridge گاهي وقتا ارور 691 ميده چند بار ميزنم وصل ميشه!
سلام. من می خوام ای دی اس الم را شارژکنم.باید چیکار کنم؟ رفتم مخابرات بهم گفت که از این به بعد باید اینترنتی شارژش کنی. باید برم توی چه سایتی تا شارژش کنم؟
این ادرس فقط برای مشترکین ضحی کیش هست؟نقل قول:
اين سايت واسه يوزرهاي كه خطشون فيبرنوريه و از شركت پاس مانا ماد خدمات مي گيرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت فضایی ما مثل قبل شد.فقط امروز ظهر دانلود زیاد قطع میشه
شما هم سرعتت اومد پایین؟نقل قول:
منم هنوز مشکل سرعت و پینگ دارم
سرعت خوبه ولی پینگ و timeout افتضاح هست
تو عزیز دلمی،عزیز دلمی،عزیز دلمی...دین دیری دین دین دیری دین... :دینقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=
مچتو گرفتم:
زود تند سریع توضیح بده این فایل آخر چیه که در حال دانلود گذاشتی:
i r 3III.3gp :n10::n10::n10:
یک فایل **** هست.خوبه.راحت شدی.از دیروز تا حالا با خودت کلنجار رفتی تا آخرش بگی آره:n23::n24:
سرعت من همچنان پایدار.ما به همینشم راضی هستیم.عکس در همین لحظه:
جونه داداش پست دیروزمو نیگا کن.اصلاً دیروز من عکس دقیق ندیدم.اما الان یه لحظه عکست رو نیگا کردم و از چشمان تیزبینم دور نموند:n24:نقل قول:
سلام.اقامخابرات الان وضعیتش از2روزپیش تاحالاخوب شده یانه؟که بیام بگیرم
ممنون
امروز خیلی بهتر بود، من دوباره پینگم رسید 150 خوب بازی کردم... سرعتم مشکلی نداشتم، کماکان 110 هست... ولی صبح ها کمی پینگ بالاس... طرفای 250 با سرور فرانکفورت.
با قطع شدن و دوباره کانکت به شبکه وضعیتت تغییری نمی کنه؟نقل قول:
بچه ها رفته بودم مخابرات با یکی از کارمندها صحبت کردم میگفت سرویس های نا محدود چون همه در حال دانلود هستند ضریب اشتراک رو یک به ده گذاشتیم که سرعت کم نشه ولی سرویس های حجمی یک به 16 هستند یعنی بین 16 کاربر شیر میشن البته میگفت همه جا ضریب اشتراک بیشتر از اون چیزی هست که شرکت میگه دیگه نمیدونم راست میگفت یا توهم زده بود .به نظرم که راست میگفت چون سرویس های حجمی اگر یک به 4 بودن بازهم سرعت بالاتر از این حرف ها بود ..یک به 16 یا ابوالفضل
دوستان سرعت شما (حالا دانلود یا ....)با وی پی و بدون وی پی فرق داره؟اگر داره چقدر؟
یعنی چی؟نقل قول:
512 سرعت دانلودش میشه 64
64 تقسیم بر 16 میشه 4
یعنی سرعت دانلود 4 هست؟
4 که اصلا سرعت نیست
از کی تا حالا سرعت اینجوره برای شما؟با چه سروری؟مودم یه خاموش و روشن کن ببین باز هم همین سرعت بهت میده؟نقل قول:
تغییری نمیکنه؟نقل قول:
پدرم دراومد بعد از 10-15 بار قطع و صول کردن به اون کیفیت رسیدم، دوباره پینگ رفته بالا :n09:
مشکل چیه؟نقل قول:
من فعلا دانلود نمی کنم
فقط واسه صفحه دارم از اینترنت استفاده می کنم:n03:
مشکل اینه که Gateway عوض میشه...نقل قول:
هم عصر هم صبح امتحان کردم گیت وی پایین، پینگش عالیه، ولی نمیدونم چرا بعد از یه مدت، گیت وی اتوماتیک عوض میشه.
گیت وی:
تست پینگ با سرور بازی APB:کد:
2.185.8.1
روشی هست که بتونیم خودمون تعیین کنیم به کدوم گیت وی وصل شه؟ تو این قطع و وصل ها، 2.185.50.1 و بالاتر مثلا 2.185.85.1 و ... پینگهاشون بالای 270 بود.کد:
Pinging 173.195.41.254 with 32 bytes of data:
Reply from 173.195.41.254: bytes=32 time=187ms TTL=237
Reply from 173.195.41.254: bytes=32 time=194ms TTL=237
Reply from 173.195.41.254: bytes=32 time=185ms TTL=237
Reply from 173.195.41.254: bytes=32 time=179ms TTL=237
Ping statistics for 173.195.41.254:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 179ms, Maximum = 194ms, Average = 186ms
مگه قراره همه با هم استفاده کنند ؟ در این صورت 512 نامحدود میشه 64 تقسیم بر 10 =6.4 ...یعنی الان هر کی 512 نا محدود داره سرعتش 6 کیلوبایته ؟ نه شما اشتیباه حساب کردی همه همزمان استفاده نمیکنن ولی کیفیت سرویس های نامحدود بالاتر از حجمی هست من مطئنم یارو درست گفته چون من که 2048 حجمی دارم سرعت دانلودم بین 6 تا 19 کیلوبایته فقط تا قبل از 9 صبح تا 300 میره بعد از اون کم کم میاد پایین دیگه از ظهر حداکثر 30 هست.نقل قول:
سروش جان دقیقا ! وقتی یه gateway خوب گیرت میاد حتی مودم رو هم خاموش نکنی خود به خود تغییر میکنه ! خیلی مسخرس واقعا . مثلا پینگم با 4.2.2.4 130 مودم میذارم روشن بعد 2 ساعت میام پینگ شده 270 :n29:نقل قول:
شما با 2048 سرعتت 6 تا 19 کیلوبایته؟:n04:نقل قول:
من الان 256 نامحدود دارم با اینکه شبکه مشکل داره سرور داخلی 100-110 و خارجی 30-50 میگیرم
ممکنه درست بشه؟نقل قول:
یجوریه، باعث میشه از پای کامپیوتر پا شم! انگار میگه بسه دیگه برو بخواب :n02:نقل قول:
نمیدونم جریان چی بود، تو بازی کمی AFK شدم بعدش که برگشتم، پینگ پرید رو 270...
همچنان مشکل وجود داره
امیدوارم هرچه سریع تر مشکل حل بشه