e e e ! من فک کردم فقط اینترنت من مشکل داره ! پس شما هم همدردی :دی !نقل قول:
به پدران ما میگفتن نسل سوخته . ای کاش ما هم برگردیم به اون نسل سوخته !:41:
Printable View
e e e ! من فک کردم فقط اینترنت من مشکل داره ! پس شما هم همدردی :دی !نقل قول:
به پدران ما میگفتن نسل سوخته . ای کاش ما هم برگردیم به اون نسل سوخته !:41:
نه چه ربطی داره . مثل فیفا 11 و گیم رنجر نیست که دیگه هاست و جوین داشته باشی . هر دوتا بازیکن توی یک سرور هستن که واقعا از گیم رنجر بهتره . من الان کلی بازی زدم که home بودم و اصلا لگ نداشتم و در مقابلش کلی هم بازی زدم که away بودم و از شدت لگ اصلا نمیشه بازی کنی . در کل بهترین مزیتی که من توی میزبانی میبینم اینه که همون اول بازی میتونی به دلیل دلخواهت بیای بیرون از بازی و خوبی دیگه اش هم که روی من بدجور تاثیر میزاره صدای تماشاگراست .نقل قول:
نه داداش چه میزبان باشی چه مهمان فرقی نداره !نقل قول:
یعنی فرقی نداره !!!!
فکر کنم منظورت اونجایی که قرمز کردی هست .نقل قول:
چرا دیگه اگه من میزبان باشم توپ اول دست منه که باعث میشه تا دیدم بازی مثلا لگ شدید داره بیام بیرون . اما اگه میهمان باشم باید توی همون 5 دقیقه اول توپ رو از حریف بگیرم تا بتونم بیام از بازی بیرون . البته خیلی کاربرد نداره .
لازم نیست حتما توپو از حریف بگیری که بتونی استارت بزنیو از بازی بیای بیروننقل قول:
دکمه ویندوزو از روی کیبورد بزن که بازی مینیمایز بشه و دیسکانکت شه
راستم ها . چرا به ذهن خودم نرسید :9: .نقل قول:
گفتم پس چرا اینایی که بالای 3 تا بهشون میزنم یه دفعه دی سی میشن بدون اینکه منو رو بیارن . جل الخالق
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
داداش این یوزرت چقدر شبیه گیمرتگ منه ! :دی ( گیمرتگ من AliN 11 هست ! )نقل قول:
جام جهانی و جام باشگاه های اروپا نداره . واسه جام جهانی EA یه بازی جدا ساخته بود . در ضمن کجاش تعداد تیم های فیفا کم هستن ؟ 30 تا لیگ دنیا و به همراه تیم هاشون همه License شدن . حد اقل میگفتی PES اینجوریه یه چیزی !
درسته فیفا خیلی بهتره ولی جامهاش و تیماش کمتر از pes هستش مثلا pes هم جام جهانی داره هم باشگاهای اورپا هم تیمای ضعیف مثل ایران کویت و ....نقل قول:
pes اگه گرافیک و گزارشگر و ورزشگاهاش مثل فیفا بود نقصی نداشت ولی نه هیجان داره گل می زنی گزارشگر خوابه تماشاگراش بدتر نه درست می شه شوت زد.
نقل قول:آقا روزه فشار میاره بتون خب روزه نگیرید...نقل قول:
درسته فیفا خیلی بهتره ولی جامهاش و تیماش کمتر از pes هستش
کجا تیمهای FIFA کمتر از ... هستش؟
PES خیلی هنر کرده لایسنس UCL و لیبرتادورس رو گرفته همین...
حتی لایسنس تیم های انگلیسی رو هم نداره نمونش کیت (لباس) های تیم های انگلیسی...
اونوقت فیفا حتی لایسنس لیگ دسته سوم انگلیس رو هم کامل تو خودش داره...
بیش از 30 تا لیگ کامل خریداری شده FIFA رو مقایسه کن با 10 تا لیگ ناقص PES...
مطمئن باش قرار داد یوفا با کونامی تموم بشه ، EA یه ثانیه هم فکر نمیکنه و سریع لایسنس UCL رو میگیره تا با اون یه فوتبال ناب رو شاهد باشیم...
FIFA اگه این تیم هارو بیاره که آبروی خودشو برده...:27:نقل قول:
تیمای ضعیف مثل ایران کویت
نقل قول:
1.فکر نمیکنم الان کسی که بیاد سمت فیفا ذره ای به فکر جام هاش و تیماش باشه . من یکی که از پارسال فیفا میزدم هیچ وقت نگاه نکردم که چه جامی داره یا نداره یا غیر از تیمهای قوی خیلی سمت تیمهای دیگه نرفتم . تنها بخش انلاینش واسم مهمه و کریر مودش .
2.این یکی که گفتی موندم به قول دوستمون ایا روزه فشار اورده یا .... . جدا از شوخی شاید بشه گفت pes تنها چیزی رو که جلوی فیفا ادعا میکنه همین گرافیکش هست که همونم از نظر ما فیفا بازها اصلا در اون حد نیست . حالا شما اومدی میگی اگه گرافیک و گزارشگرش و ورزشگاههاش مثل فیفا بود اونوقت نقصی نداشت ؟ عزیزم تمام نقص pes توی گیم پلیش هست بعد از گرافیکش که کمی قابل قبول تره صحبت میکنی ؟ 80 درصد یک بازی فوتبال فقط به گیم پلیش هست .
بچه ها چرا من هر وقت پاس میدم، خیلی آروم پاس میده طوریکه تا میاد توپ به یارم برسه حریف میاد توپ را قطع میکنه؟؟؟
یه چیز دیگه
موقع حمله اصلا به کسی که توپ رو داره نزدیک نمیشن هرکی میره یه طرف!!
با تنظیماتی چیزی توی ترکیب میشه اینا رو درست کرد؟؟
شما حالتون خوبه منم گفتم pes ضعف گیم پلی داره نه فیفا. حرفای منو با توضیحات بیشتر تکرار کردید من فقط گفتم کاش جام باشگاهای اروپا و جام جهانی و ... رو هم داشته باشه چون این جامها با حالتر از جام های هر کشوره فقط همین. در ضمن به نظر من گرافیک فیفا خیلی بهترهنقل قول:
AliN 11
تو لیست دوستان من هستی امشب عمری باقی بود بیا یه چند تا دست بازی بریم
راستی از دوستان خواهشمندم که بحث پی اس و فیفا رو راه نندازن هرچیزی جای خودش رو داره
شما توی اون نقل قولتون کجا گفتید pes ضعف گیم پلی داره . من صد بار خوندم ندیدم .نقل قول:
در ضمن پس قبول داری گرافیک pes کمتر از فیفاست . اگه اینطوریه که دیگه جایی برای دفاع از pes نمیمونه .
در ضمن عزیزم ما هر دوتا فن فیفا هستیم . لازم نیست بحث کنیم راجع به ضعف های یه بازی مسخره دیگه . فقط فیفا هیچیش بیشتر از pes نباشه کمتر نیست . حتی تیمهاش و جامهاش . مطمئننا امسال هم حتی از نظر گرافیکی و جلوه های ویژه میترکونه .
دوستان به جای بحث در مورد بازی مسخره PES خواهشا بگید من چطوری میتونم پنالتی ها رو با دسته یا کیبورد بگیرم
دسته مم ماله کامیپوتره.دو تا شوک پایینش داره و چهار جهتشم سمت چپه دسته ست.
توی راهنمایی های خود فیفا نوشته باید RS + دایرکشن رو بگیری.ولی من شوک راستم کار دکمه های شوت و اینا رو میکنه
جهت ها رو فقط با شوک چپ و چهار جهت میتونم بگیرم.
ممنون میشم همه دوستان نظر بدن چون خیلی گشتم ولی نتونستم درستش کنم
شرمنده . دیشب نبودم . امشب اگه مراسم احیا زود تموم شد در خدمتم . فقط آروم بازی کن ما تازه واردیم :دی !نقل قول:
اصلا من نمیدونم PES ارزش حرف زدن داره ؟ البته اگه این باگ های FIFA 12 تو 13 هم باشه ، باید در مورد فیفا هم تجدید نظر کنیم ! باگ هاش واقعا رو مخه ! مخصوصا داوریش !
خب رکورد زدم . تو سه تا بازی پشت سر هم داور تکل صحیح منو پنالتی اعلام کرد . دیگه کلا از 12 زده شدم .!
اشتباه داوری جزئی از فوتباله :31:
نمیدونم چرا در مورد داوری تو فیفا خیلی کم صحبت میشه ولی چیزی که مشخصه اینه که داورای فیفا از قابلیتهای متفاوت برخوردارند
یعنی توشون خوب و بد داره
من تو همه بازیام اون داور کچلرو میزارم اسمش یادم نیست خیلی خوب ادامه بازی میده و بازیو از جریان نمیندازه
نه بابا فکر نکنم در این مسخره باشه که نوع داور هم تاثیر بزاره تو داوری . اگه اینجوریه که بازی های انلاین که داورش رندمه و میزبانی هم رندمه اونوقت ممکنه ناداوری بشه ؟ امکان نداره . تمام اشتباهات داوری مربوط به ضعف انجین جدید بازیه .نقل قول:
من 1 ساله دارم این بازیو میکنم کاملا تفاوت داوری رو حس کردم تو بازیای متفاوت که داوراشون متفاوت بودن
در هنگام انتخاب تیم ها و در قسمت seting گزینه ایی برای انتخاب داورها وجود داره...که هر داوری در دو ویژگی گرفتن خطا و دادن کارت سه درجه ی lenient(به معنای اسون گیر)) normal(معمولی) و strict(سخت گیر و مقرراتی))داره....
دقیقا میخواستم همین رو بگم . ولی یه چیزی که تو همه داورا هست اونی هست که Gregar گفت یعنی :نقل قول:
نقل قول:
تمام اشتباهات داوری مربوط به ضعف انجین جدید بازیه .
این سه درجه کجاست توی فیفا ؟نقل قول:
وقتی که داری در قسمت game setting وقت بازی و درجه سختی بازی رو دستکاری میکنی((بر فرض اینکه شما داری exhibition میری))در همون بخش و با زدن r2(فک کنم یا r1))بخش مربوط به انتخاب داور میاد...هر داوری رو که روش میای زیر صفحه توضیحاتی در خصوص همون داور((و این سه ویژگی))وجود داره...
ولی تو بخش انلاین نیست اما تو بخش دوستانه افلاین هست فکر کنم
اگه تو این نسخه جدید 13 بشه تنظیمات زمین شب یا روز یا برف و بارانی رو تغییر داد چی میشه من عاشق بازی های شب تو فیفا هستم نمیدونم چه فرقی داره واسه من ولی خیلی خیلی دلم میخواد بازی ها تو یه شب صاف و بدونه باران باشه
نمیدونم چرا کانفیگ بازی رو ویندوز 8 اجرا نمیشه :44: کسی میتونه یه سیوی از بازی بده که تنظیمات گرافیکی رو آخرین حالت باشه؟
رفیق به یه همچین فایلی نیاز داری:نقل قول:
خودت ادیتش کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی دانلودش کنی؟
اصلا خودت داریش توی این پوشه:
My Document\fifa 12
فایل fifasetup.ini رو راحت ادیتش کن:46:
این متن فایل منه:
کد:ASPECTRATIO = 1.778
CONTROLLER_DEFAULT = 1
FULLSCREEN = 1
MSAA_LEVEL = 2
RENDERINGQUALITY = 4
RESOLUTIONHEIGHT = 1920
RESOLUTIONWIDTH = 1080
SCREEN_SLEEP = 16
VOICECHAT = 0
WAITFORVSYNC = 1
اقا یه سوال دارم
برای اپدیت اسکواد و اینا حتما باید سی دی کی داشته باشم؟ همینجوری نمی شه؟
شما اگه کل کدهای این فایلتو بذاری میتونه توی نوت پد کپی کنه و موقع سیو کردن با فرمت .ini ذخیره ش کنهنقل قول:
اینطوری دیگه نیازی به دانلود هم نیست
اقا یه سوال دارم
برای اپدیت اسکواد و اینا حتما باید سی دی کی داشته باشم؟ همینجوری نمی شه؟
چرا میشه . راه اسونش اینه که squad اپدیت رو دستی توی خود فیفا اضافه کنی . همون کاری که توی مسابقات دیجیتال میکردن . فکر کنم راه دیگه اش که با i68 regen باشه هم وجود داشته باشه اما چون نسخه ارجینال دارم سمت این چیزا نرفتم .
یک سوال :
پنالتی بصورت چیپ رو میشه به کناره ها زد یا فقط میشه وسط زد ؟!
نقل قول:
نه منظورم اینه که اون اپدیتی که بازیکنا اورالشون کم و زیاد میشه.
بله امکانش هست...نقل قول:
شما بعد ازینکه LB رو گرفتی و شوت رو پر کردی باید بهش جهت بدی
میتونی تو بخش تمرینی با زدن LT نشونه گر رو هم فعال کنی تا با تمرین قلقش بیاد دستت:46:
راستش من هر جوری میزنم ضربات چیپ رو به وسط دروازه میزنه . در بهترین حالت یک کمی با وسط دروازه فاصله داره ولی اصلا به کناره ها نمیشه زد!
اره منم منظورم همون بود دیگه . توی جام دیجیتال با اپدیت زمستونی بازی میشد و نسخه هم کرکی بود . اگه توی منوی squad فیفا بری میبینی که یه گزینه داره که squad رو دستی وارد میکنی . یعنی فایلش رو . توی سایت جام دیجیتال هستش اگه خواستی برو بگیر . روشش هم گفته .نقل قول:
نقل قول:
دستت درد نکنه. پیر شی الهی:31:
مثل اینکه سایت جام دیجیتال پریده دیروز خواستم این پچو دانلود کنم سایتو به آدرس دیگه میبرد! اگه کسی لینک دیگه داره دریغ نکنهنقل قول:
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2