مشکل در وایرلس و بلوتوث ux50v asus
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل در وایرلس و بلوتوث ux50v asus
با سلام
دوستان خسته نباشید
نرم افزار مربوطش هم رو از سایت ایسوس گرفتم و نصب کردم ولی بازم هیچی نشد
مشکل اینه که تو دفترچه زده بلوتوث و وایرلس اما توی تاپیکی اینجحا خوندم میگه این مدل بلوتوث رو اختیاری میذارن یا همچین چیزی ولی وایرلسش که باید فعال باشه که نیست
پیشاپیش ممنون fn+f2 رو میزنم روی صحفه مانیتور ان و اف میشه ولی سمت راست پایین صحفه میزنه conect not avalaibale asus ux50vویندوزم 7 64 بیتی
نقل قول:
مطمئنی واشه خاموش روشن کردن بلوتوث و وایرلس هست این حرکتی که می گید انجام میشه برای اتصال به مانیتور برای خروجی تصویر اتفاق می افته دکمه ها رو با دقت ببینید یا عکسش رو بزارید دقیق تر راهنمایی کنیم شما رو
روی گزینه troubleshoot تو قسمت کانکشن سمت راست پایین صحفه که خط آنتن رو نشون میده و ضربدر قرمز روشه کلیک کردم و این پیغام رو درباره اررور داد :
if your connect to a hotspot or domin network, contact the network administrator otherwise:
1.unplug or turn the devise
2.after all the lighte on the devise are off, wait last 10 seconds.
.turn the devise back on or plug it back into the power outlet.
to restart a router or access point that has a lulite-in battery, press and quickly release the resa tbutton.
بعد اینکه مطمئنم که دکمه خاموش و روشن کردن (سمت چپ لبتاب هست) دکمه دگه ای هر چی گشتم ندیدم البته fn+f2 که گفتم (بعد از زدن کلید سکت چپ که سخت افزاری استفاده داره فکر کنم!!:2:
از تو دیوایز منجر گزینه وایرلس رو پاک کردم و دوباره نصب ش و هیچ اتفاقی نیفتاد
پیشاپیش مرسیییییییییییییی :46:[IMG]file:///F:/Documents%20and%20Settings/bahman/Desktop/error.PNG[/IMG]