کی شاخه 1vs1 :n09:
Printable View
آره دقیقا الان یه دست زدم فقط دو جا یه Delay چند ثانیه ای افتاد همین و بس :دینقل قول:
اینم طولانی ترین ARAM عمرم و فکر کنم کلا یکی از طولانی ترین بازی ها باشه. داشتیم میبردیم (1 بار مرده بودم و Legendary شده بودم و Ashe هم quadra زده بود)
4v5 هم بودیم و برد حتمی بود که نمیدونم چی شد یهو akali شروع کرد به زدن هر چمپ تو 1.5 ثانیه :n04:
نصف بیلدمو هدر دادم واسه این magic resi بسازم ولی بازم بس نبود. حدود 800 تا ap داشت لامصب
خلاصه با یکم شانس تونستیم ببریم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این لگ فکر نکنم کسی بهش احساس شاخ بودن دست بده :n02:نقل قول:
1st win ام که داشتی! :n02: 1 سوال فنی الان شماها چطوری بازی می کنین :n27: منم می خوام بازی کنم :n28:نقل قول:
واسه من که لگ نیست.
البته یه نکته جالب توی عکس
Nunu ه 3 تا Frozen Mallet بسته بود. از کی تاحلا stack میشه ؟ :n04::n08:
بیلد اشتباه!نقل قول:
بچه ها برا من هنوز همون مشکلو داره،
صفحه لودینگ میاد که چمپ ها و پینگ رو نشون میده ولی نمیاد تو بازی میپره بیرون :n15:
:n16:
بکس این اسکین های جدید چقدر خوشکلن من الان با اسکین نونو بازی کردم اینقدر قشنگه :n07:
riot point چیه و چجوری بدست میاد :n02:
الان وسط aram با mundu بود dc زد مجبوز به خروج شدم و دوباره بیام (چقدر خوب جواب داد باور نمیکردم :n01:)
این مشکل صفحه load منم دارم صفحه سیاه نمیشه فقط بعد لود میمونه نمیره تو بازی بعد صفحه زحمت کم میکنه :n29:
پوینت و با پول یا فلوس به دست میاد باید دست بکنی تو جیب یا کارت عابر بریزی تو حلقوم ریوت اون چندتا پوینت ناقابل بدن + قیمت دلار که نصفش میره تو جیب دلال داخلی به همین راحتی :n09:نقل قول:
riot point چیه و چجوری بدست میاد
شما از مخابرات اینترنت گرفتی؟نقل قول:
آها آخه 0 بود بعد یک توتریال نوشت 400 تا حتما به همه مبتدیا اول بازی میده ازش :n02:نقل قول:
سایت های زیادی درباره اینترنت ملی نوشتند که مارو از اینترنت ملی میترسونن، ما از بچه های کانکشنهای ۲کیلو بایتیم،با همین سرعتا عاشق شدیم ، عصبانی هم شدیم ، وبلاگ هم داشتیم ، دانشجو هم بودیم .آره ... اینترنت، نفت نیست ملی بشه بخوریدش!!
مخابرات کرمانشاه خیلی سرویس هاش ارزون شده نمیدونم چه خبره:n13:
فکر کنم توهم زدیم ! تایم اوت نداره اینترنت امروز ، عجب توهمی!نقل قول:
آره hm471 من از مخابرات تهران دارم.
والا کلا راضی بودم. فقط همون 2 هفته که همله مشکل داشتند مشکل داشت بعد اون درست شده. الانم ظاهرا فقط lLoL درست شده و توی WoW و Skype و اینا مشکل دارم.
دوستان اگه کسی میتونه با اینترنت مخابرات بازی کنه بگه از کجا و با چه آی پی و پینگی بازی میکنه!
مردیم به خدا، یه دست بازی با لگ شدید، پشت سرس 4 دست Leave !! :n15:
12% پکت لاست !! :n16:
متاسفانه تا 29 may بن شدم و اصلا با این اکانتم حال نمیده play نه Runei نه چیزی
League of legends = Ranked
من فقط این بازیو واسه رنکد میخوام:n23:
سرور east ?نقل قول:
Weste:n12:نقل قول:
من پینگ و اینام خوبه فقط بعد لوگو League Of Legends که میاد میخواد برده تو بازی صفحه سیاه میشه ...
مشکل از چیه ؟
time out دارینقل قول:
امروز صبح عالی بود (البته 7 به بعد) ، منتها گیر یک مست و چند تا noob افتادم دو تا ranked رو باختم :n27:
نقل قول:
time out داری
یه دونه تایم اوت هم ندارم ...
بچه ها کسی آی پی سرور لول رو میدونه ؟
که روی همون آی پی پینگ بگیریم ببینیم چظوره اوضاع
حتی من شنیدم میگن اگه با شرکت صحبن کنبن آی پی رو بدین میتونن پینگ رو واسه اون بازی بهتر کنن :n13:
تو بازي پينگ من از 150 بيشتر نميشه ولي لامصب نميدونم چرا همش 2 ثانيه عقب تر از بقيه ام :n13: :n02:
اين دو روزه فقط شديم فيدر :n28:
اولین رنک بعد این اتفاقات :)
]چه آیتم هایی Stack میشه کلن ؟ برای هر چمپ فرق داره ؟نقل قول:
هیچی استک نمیشه یعنی اینجور نیست که 3 تا میری به جا 30 درصد اسلو 90 ( ولی دمیج و اچپیشو میده خو )درصد بده فقط شانس اسلو کردنش میره بالانقل قول:
یعنی passivesh 3 بار بری استک نمیشه
زیر هر آیتم نوشته که Stack نمیشه. البته هر آیتم Passive یا Active ش یه اسمی داره که آیتمایی که هم اسم باشند Stack نمیشند. مثلا ممکنه دو تا آیتم جدا از هم که Passive شون یکی هست هم Stack نشند.
مثل Phage و Mallet.
امروز صبح بازی کردم مشکل نداشت پینگ 190 بود dc یا لگ هم نداشت,بعد 3 هفته تونستیم مثل آدم بازی کنیم :n08:,1 دست rank زدم جاتون خالی victory هم گرفتیم :n26: با voli bear:n19: ,نت من شاتل, اونایی که واسشون صفحه سیاه میشه بدش دیگه هیچی نمیاد باید زنگ یا email بزنن به isp هاشون ,منم همین مشکلو داشتم,email زدم به پشتیبانی فنی شاتل گفتم من آنلاین بازی می کنم مشکل دارم و ... فرداش همه چی ردیف شد, تا load تموم میشد جنگی میرفت تو بازی :n02:
اها راستی آخر نگفتین اسم این amumu رو چی بزاریم :n02:نقل قول:
1 سوال! کسی که مثلا Gold division V بازی می کنه امکانش هست که به silver division I سقوط کنه یا هر چقد هم که ببازه همون Gold می مو نه؟ :n13:
خیلیارو داریم از Diamond I سقوط کردن Bronze V:n19:نقل قول:
I بالاتره (یعنی کسی V بره I هنر هم کرده :n02: )نقل قول:
بعدشم میشه از 1 نزول کنی 5 ولی تایرت عوض نمیشه! مثلا برنز نمیشی!
ولی elo رو می تونی از دست بدی
با باختن تایرت عوض نمیشه ولی اگه 28 روز غیر فعال باشی می تونی سقوط کنی! (هم elo از دست میدی هم تایرتو)نقل قول:
100%؟ :n13: اخه این چند روز که لگ بود منم همش یا leave یا defeat بودم امتیازم تو silver v صفر شد :n28:اما سقوط نکرد به Bronze و من همچنان در silver باقی مو ندم :n02:نقل قول:
اها گرفتم, هالا 1 سوال دیگه elo چیه؟:n02:
مثل MMR توی WoW هست.
هرچقدر Elo پایین تر باشه بیشتر با نوب ها و اینا میفتی و با هر برد میره بالاتر. اگه بالا باشه بیشتر خوب با ادمای پرو بازی میکنی که هم تیمت پروهه هم اونا :دی
ولی در هر صورت امکان این که با یه retard یا فیدر بیفتی زیاده :دی
سلام
هر آیتمی دارای افکتی هست ، بعضی از این افکت ها اسم و تعریف هایی دارند ، مثلا اسم یک افکت هست tenancy ، پس هر جقدر آیتم دارای tenancy ببندی ، فقط یکیش اعمال میشه ، چون یک اسم دارند.مثل این که بری سه تا lol تو سیستمت کپی کنی! خوب فقط یکیش اثر می گذاره.
شما بخونید lp :n02:نقل قول:
ایلو کلا سیستم اصلی رنکینگ لول ولی الان (سیزن 3) دیگه ما نمی تونیم ببینیم! جاش اومدن این لیگ پوینت و تایر و دیویژن گذاشتن!
مچ میکینگ هم نسبت به ایلو انجام میدن (همه بدبختی ها هم همینجاس :n09: )
بعدشم چرا الان رنک میزنی؟ حالا بالا رفتن مصیبته! لیگ پوینت خیلی کم بدست میاری بعد بردن!