لينك دانلود رو در فايل TXT ضميمه اين پست ميكنم .نقل قول:
نكته : خود برنامه يا كرك يا كيجن برنامه رو از نظر ويروسي نبودن تست نكردم ، در نتيجه مسئوليتي ندارم .
Printable View
لينك دانلود رو در فايل TXT ضميمه اين پست ميكنم .نقل قول:
نكته : خود برنامه يا كرك يا كيجن برنامه رو از نظر ويروسي نبودن تست نكردم ، در نتيجه مسئوليتي ندارم .
امكان ضبط از TV يا دستگاههاي ديگر بر روي هر دو مدل گفته شده وجود دارد . ولي شناسايي شدن يا نشدن هارد بستگي به نوع فرمت پارتيشن يا سايز پارتيشن و موارد ديگه داره . توصيه ميكنم دفترچه راهنماي TV رو مطالعه كنيد .نقل قول:
نكته : در مورد هارد WD my book sentential لازم هست قبل از متصل نمودن آن به TV اگر هارد رو قفل كرديد unlock كنيد .
دوستان بین این 2 تا کدامش بهتره ترنسند StoreJet 25M3 750GB یا اي ديتا SH14 750GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عطا جان این هارد جدید وسترن که قابش فرق داره ، از اون مدلهای قدیمی محکمتر هست یا اینم مثل اونها فشار بدیم میره تو؟! :31: بعد این مدلی رو فقط برای 2 ترا میزنه ؟
سلام .نقل قول:
بنظرم StoreJet 25M3 بهتر هست چون داراي ورودي برق به همراه يك كابل اضافه جهت تامين برق از پورت ديگر usb و در نتيجه در صورت كمبود ولتاژ يك پورت usb ميتوان از پورت ديگر برق مورد نياز هارد رو تامين كرد . ولي مدل SH14 ضد آب هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من . والا اين هارد رو از نزديك تست نكردم ولي ظاهراً كيفيت بدنه اش بهتر از مدل SE هست . 500 و 750 گيگ و 1 و 2 ترابايت موجوده .نقل قول:
از لحاظ مشخصات فني فرقي با مدل SE ندارد .
اگر هارد رو نشناسه چه بايد کرد؟نقل قول:
امروز قیمت کردم هارد وسترن 1 ترا پاسپورت را 130 میداد
هارد 1 ترا وسترن یکمی بزرگتر بودش اسمش دقیقا یادم نیستش ولی بدون اداپتور بودش یه مغازه دیگه اونو میدادش 228 تومان
یه adata 1 ترا روش نوشته شده بودش کلاسیک چیز خاصی نبودش اون 260 توملن ؟
یه 1 ترا بودش گفتش ضد ضربه 250 تومان ؟
گیچ شدم چی بخرم ؟
اگر TV شما جديد باشه به احتمال زياد شناسايي ميكنه . ولي اگر شناخته نشد شما يه پارتيشن كم حجم (مثلاً 100 گيگ) به فرمت FAT32 طوري بسازيد كه اولين پارتيشن باشه .نقل قول:
والا فكر نميكنم هارد يكترابايت وجود داشته باشه كه 130 هزارتومن باشه ، احتمالاً 230 هزارتومن بوده . بنظر من بهتره كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخريد كه جعبه اش در حجمهاي مختلف به شكل زير هست .نقل قول:
و خود هارد هم به شكل زير هست .
البته مدل قديمي آن پسوند SE داشته كه از لحاظ مشخصات فني فرقي باهم ندارند ولي مدل قديمي آن باكس ظريف و خط و خش خور داره در نتيجه بهتره همين مدل جديد رو بخريد .
نكته : اين هارد ضد ضربه نيست پس با دقت ازش نگهداري كنيد .
اره دادا 230 بودش البته گارانتیش یادم نیستش چس بودش ؟ سازگار ولی نبودش ؟
adata چطوره ؟ ضد ضربه ؟ 250 مدل کلاسیک...............
نقل قول:
دوستان سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتره یاStoreJet 25M3
در کل همین WD my passport که در بالا معرفی کردم انتخاب بهتری هست ولی اگر هارد ضد ضربه میخواهید میتونید silicon power armor a80 رو بخرید .نقل قول:
بين مدل های مختلف هارد وسترن مای بوک کدومش بهتر هست؟
تفاوت بين اين مدل ها چی هست؟
هر کدام از هاردها مزایایی دارند و با توجه به امکاناتی که دارند قیمتهای مختلفی دارند و در نتیجه نمیتوان گفت بهترین کدام هست . بعبارت دقیقتر نمیتونید مدلی پیدا کنید که در عین کامل بودن امکانات ، هارد سریعی باشه .نقل قول:
مثلاً My Book VelociRaptor Duo یکی از پر سرعت ترین و قطعاً یکی از گرانترین هاردهای اکسترنال هست . ولی هارد اکسترنال WD Elements Desktop یکی از ساده ترین و ارزانترین هارد اکسترنال هست که امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مثل قفل گذاری بکاپ گیری رو ندارند .
حتی مدلهای مکینتاش My Book نه تنها قیمت بیشتری نسبت به مدلهای ویندوزی در حجمهای یکسان دارند (حداقل در بازار ایران) بلکه درصورتیکه بخواهید برای سیستمهای ویندوزی استفاده کنید مجبورید با اینترفیس usb2 کار کنید که کند هست چون برخی از مدلهای مک دارای اینترفیسهای اختصاصی مثل FireWire یا Thunderbolt هستند که کمتر در سیستمی دیده میشه و مثل usb فراگیر نیست . مگر اینکه ظاهر آن برای شما مهم باشه (سفید رنگ و آلومنیومی بودن بدنه برخی مدلها) ،
در کل برای استفاده های عادی و ویندوزی و با بودجه مناسب WD Elements Desktop یا WD My Book Essential مناسب هست (هاردهای آداپتوری) .
این هارد خروجی esata داره ؟ میخوام به پشت ر یسور بزنم گاهی فیلم ظبط کنم ؟
نقل قول:
نه این هارد esata نداره .نقل قول:
اگر میخواهید از پورت esata پشت ----- استفاده کنید اول باید مطمئن بشید که آیا پورت esata ----- دارای جریان برق برای راه اندازی هارد پرتابل هست یا خیر ، در غیر اینصورت این پورت بیشتر مناسب هاردهای آداپتوری هست نه پرتابل . نمونه هارد اکسترنال آداپتوری که اینترفیس esata داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
گرامی منظورم مدل های مختلف Western Digital External My Book بود مثل Essential و Studio و Elite و ...نقل قول:
تفاوت های اينا رو ميخواستم
با تشکر از پاسخگويی سريع و کامل شما
1. مهمترين ویژگی در مدل elite و Studio lX (که بدنه آلومنیومی داشت) و مدل قدیمی Studio (که هیچکدام دیگر تولید نمیشوند) وجود یک لیبل در جلوی هارد كه مشخصات كلي رو از قبيل حجم استفاده شده و باقيمانده و همچنين lock بودن يا نبودن رو نشون ميده و همچنين میتوان اسمهای مختلف گذاشت تا اگر چندین هارد دارید با نامگذاری متفاوت سردرگم نشيد ، این لیبل با خاموش شدن هارد تغییری نمیکنه ثابت میماند . همچنين عملکرد نرم افزار WD SmartWare بین elite و Studio lX و essential هم کمی فرق میکند مثلاً در مدل الايت قسمتي براي كنترل ليبل وجود دارد كه در مدل عادي فاقد چنين چيزي هست .نقل قول:
مدلهای قدیمی و ویندوزی Essential چند ردیف چراغ در جلوی هارد وجود داشت که متناسب با پر شدن هارد چراغها روشن میشد . در حال حاضر این مدل بعنوان مدل اختصاصی مک با اینترفیس usb2 در حال تولید هست .
2. در مدلهای الايت دو پارتيشن وجود دارد كه پارتيشن اول اختصاص به نرم افراز WD SmartWare دارد و بصورت virtual CD در my computer دیده میشه (عکس زیر) ولي مدل essential تنها په پارتيشن دارد در نتيجه اين نرم افزار و فولدرهای مربوطه بين اطلاعاتي كه داخل هارد کپی میشه ممکنه گم یا قاطی بشه ، در نتیجه بهتر هست برای داده های شخصی یک فولدر به اسم دلخواه بسازید .
3. مدل elite مشكلي مات و مدلهای مک سفید مات هست ولي مدل essential (ویندوزی یا مک) مشكي براق هست که به راحتی خط و خش میافته .
4. مهمترین تفاوت مدل Studio (جدید در حال تولید) در مقایسه با مدل essential (مک) بدنه آلومنیومی و وجود دو اینترفیس USB2 و firewire 800 هست .
سلام
عطا جان ی هارد آداپتوری یک ترابایتی میخوام بخرم،چی پیشنهاد میدی؟قیمتش چنده؟آیا ارزونتر میشه یا برم زودتر بخرم؟چجوریاست؟
مدل Western Digital External My Book [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه جوری هست؟ توليد ميشه؟
بين اين مدل های در حال توليدی و مناسب ويندوز تفاوت چشمگيری ندارند! ?
سلام .نقل قول:
برای هارد آداپتوری یا WD my book essential پیشنهاد میشه یا seagate goflex Desk . مدل دیگه ای که تو بازار ممکنه پیدا بشه ADATA مدل NH03 هم هست که توصیه میکنم یا وسترن رو انتخاب کنید یا سیگیت . وسترن از لحاظ نرم افزاری بهتر هست و حتی میتوان هارد رو قفل کرد .
قیمتها هم تثبیت شده و انتظار نداشته باشید که خیلی پایین بیاد .
نکته : اگر سیگیت رو میخرید مدل جدید آنرا بخرید .
مدل جدید
مدل قدیمی
مدل my book world edition ii دیگه تولید نمیشه و جای خودشو به my book live duo داده . این یک هارد تحت شبکه هست که میتوان چندین سیستم رو با استفاده از یک روتر به هارد متصل کرد و با وجود یه پورت usb که داره میتوان هاردهای اکسترنال دیگری هم به آن متصل کرد .نقل قول:
حتی میتوان با نصب سرور و راه اندازی DLNA فیلم یا عکس و غیره رو روی TV و کلاً دستگاههایی که DLNA رو پشتیبانی میکنند پخش کرد .
مدلهای در حال تولید و ویندوزی WD Elements Desktop و My Book Essential که تفاوت آنها به شرح زیر هست .نقل قول:
بين اين مدل های در حال توليدی و مناسب ويندوز تفاوت چشمگيری ندارند! ?
1. اینترفیس مدل المنت usb2 هست .
2. مدل المنت قابلیت قفل گذاری سخت افزاری رو نداره و در نتیجه باید به روش نرم افزاری برای قفل گذاری استفاده کرد مثل true crypt .
3. برنامه wd smartware موجود نیست و در نتیجه نمیتوان از امکانات متعدد آن از جمله بکآپ گیری استفاده کرد . امکانات دیگری هم وجود دارد که وابسته به نرم افزار wd smartware هست مثل دکمه خاموش و روشن کردن هارد که در مدلهای essential وجود دارد .
عطا جان حدود قیمت WD my book essential یک ترا رو داری بهم بدی؟
حدود 240 الی 250 هزارتومن هست .نقل قول:
wooooooowنقل قول:
عطا جان با این اوضاع یعنی قیمت وسترن یک ترا پاسپورتی چند شده!!!؟
حدود 230 هزارتومن برای wd my passport هست . مدلهای ضد ضربه تا 250 هزارتومن هم میره .نقل قول:
نقل قول:عطا جان اشتباه نمیکنی؟نقل قول:
یعنی وسترن دسکتاپی و پاسپورتی تقریبا یه قیمت هست؟
سلام دوستان من به هارد اکسترنال 1 ترابایت میخوام فقط برای آرشیو کردن اطلاعات اصلا هم جابه جایی ندارم یعنی فقط از کشو میزم میارم بیرون اطلاعات میریزم توش میذارم سر جاش :31:
حالا چه هاردی رو پیشنهاد میدید که هم خوب باشه هم قیمتش خیلی مناسب باشه راحت هم پیدا بشه توی کرج و تهران
ممنون
قیمتها تقریباً همین اندازه هست . اختلاف قیمت یک ترابایت و دو ترابایت my book قبلاً خیلی کم بود به همین خاطر به کسی توصیه نمیکردم یکترابایت my book بخرند .نقل قول:
ولی ظاهراً الان قیمت دو ترابایت بالاتر رفته .
سلام .نقل قول:
اگر واقعاً میتونید یه کشو رو به هارد اختصاص بدید و هیچ وسیله دیگری به جزء آداپتور برق و کابل USB داخل کشو نزارید و همچنین اگر درب کشو رو با ملایمت میبندید پس بهتره که از انواع آداپتوردار بخرید که با داشتن منبغ تغذیه مستقل بهتر از انواع پرتابل هست . مدل پیشنهادی هم یا WD my book essential هست یا seagate goflex desk .
ولی اگر در کشو لوازم دیگری قرار میدهید پس بهتره که از انواع پرتابل بخرید تا ضمن اینکه جای بیشتری فراهم بشه بلکه با خرید یک کیف مناسب ، از هارد در برابر خط و خش و سایر آسیبهای احتمالی ناشی از لوازم متفرقه داخل کشو محافظت بشه . مدل پیشنهادی هم WD my passport هست . توجه داشته باشید با مدل قدیمی که WD my passport essential SE هست اشتباه نگیرید .
مرسی بابت توضیحات بی زجمت قیمت هاشون رو هم اگه قرار بدید و بگید توی کرج یا تهران کجا میتونم با قیمت مناسب یکی از این ها رو بخرم ممنون میشم
قیمت یکترابایت آداپتوری حدود 240 الی 250 هزارتومن هست و مدل پرتابل آن حدود 230 هزارتومن هست . این قیمتها تقریبی هست و با توجه به نوع گارانتی و فروشنده متغیر خواهد بود .نقل قول:
برای خرید هم میتونید از مرکز کامپیوتر ایران که در ولیعصر هست اقدام کنید .
با سلام امروز به پرداشگر قزوین زنگ زدم و گفت که اگر بخوای هارد اکسترنال 3 ترابایت باید بیانه بدی از تهران ظرف یکی دو روز بیارن واست
منتها مثل اینکه وسترن دو نوع داریم
یکی
my book esenteial 3tb usb 3
که عکس هم اینه
که تو سایت خوده وسترن هست
ولی یکی تو سایت ایرانی دیدم که اینطوری بود که ادیتیون بود
چه فرقی دارن ؟
کدومشون اصله؟
هارد اكسترنال - External H.D - Western Digital / وسترن ديجيتال My Book 3TB -Essential Edition USB 3.0
عکس دومی در واقع مدل قدیمی my book essential هست با اینترفیس usb2 و در حال حاضر بعنوان مدل مک و با نام My Book for Mac در حال تولید هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بدیهی هست که اگر در ویندوز میخواهید استفاده کنید باید اولی رو سفارش بدید . این مدل چند چراغ در جلوی هارد دارد که متناسب با پر شدن هارد چراغهای آنهم روشن میشود . سایتهای ایرانی هم که هیچوقت عکسها و مطالب رو آپدیت نمیکنند در نتیجه شما سایت اصلی رو ملاک قرار بدید .نقل قول:
نکته : پیشنهاد میشه برای خنک شدن هارد از یه فن هم استفاده کنید .
سلام
بالاخره هارد اکسترنال (WD my book essential 2TB (USB 3 رو خریدم
از اقای عطا برای راهنمایی های مفیدشون سپاسگزارم
قیمت 270 هزار تومان با گارانتی سازگار تا سال 2014
خود هارد سازندش تایلند
ولی آداپتورش چینی مشکلی پیش نمیاد؟
هنوز وصلش نکردم میخواستم بدونم چه نکاتی رو باید رعایت کنم ؟
و اینکه برای خاموش و روشن کردن هارد باید از دکمه ی پاور پشت دستگاه استفاده کنم ؟
سلام .نقل قول:
آداپتورش مشکلی نداره . خودم 10 عدد هارد وسترن دارم که تمام آداپتورهاش چینی هست .
برای خاموش کردن هارد بهتره که برنامه WD smartware رو که در پارتیشن هارد موجوده نصب کنید . پس از نصب آیکونی شبیه سر آدم در system tray ظاهر میشود که با راست کلیک کردن روی آن و safely remove کردن میتونید بصورت امن هارد رو خاموش کنید (عکس زیر) .
با استفاده از دکمه ای پشت هارد هم میتونید هارد رو خاموش کنید اما روش اول رو توصیه میکنم . دو نکته درباره استفاده از دکمه پشت هارد .
1. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش کنید و سپس كابل usb رو جدا كنيد ، با متصل كردن مجدد كابل usb به سيستم روشن ، هارد بطور اتوماتیک روشن خواهد شد .
2. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش كنيد ولی كابل usb رو جدا نكرده باشيد ، براي روشن كردن مجدد هارد ميتوان از همان دكمه استفاده کرد .
دو نکته بالا درصورتی عمل میکند که حتماً برنامه WD smartware نصب شده باشه .
چند نکته برای افزایش عمر مفید .
1 . حتماً دمای هارد رو با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و همچنین توصیه میکنم از یک فن برای خنک شدن هارد استفاده کنید .
2. حتی المکان به پورتهای پشت کیس متصل کنید .
3. در مواقعی که هارد در حال کار هست تکان ندهید و ضربه وارد نکنید .
4. safe remove کردن رو فراموش نکنید (در بالا توضیح دادم) .
ممنونم
میشه چند تا از نرم افزارهای کنترل دما رو معرفی کنید؟
حداکثر دما باید چقدر باشه؟
از چه نوع فنی باید استفاده کنم ؟
حتما باید از فن استفاده بشه؟
هارد اکسترنال وسترن مای بوک 3 ترابایت با قیمت 430 تومان اصلی که 50 تومان بیانه نیز دادم سفارش داده شد
برای این هارد هم باید از فن استفاده کنم ؟! فکر کنم خودش فن داشته باشه ؟
راستی یک سوال دیگر این هارد ها مای بوک کیف ندارن ؟
نرم افزار مناسب hd sentinel pro هست . نكته مهم اين هست كه از قسمت سمت چپ برنامه هارد مورد نظر رو انتخاب كنيد تا دماي اون هارد رو نشون بده .نقل قول:
من اجبار نميكنم كه از فن استفاده كنيد اما استفاده از فن در افزايش عمر هارد موثر هست . اگر از فن استفاده بشه دماي هارد حدود 43 خواهد بود ولي اگر از فن استفاده نشه دماي هارد ممكنه تا 50 درجه هم برسه .ميتونيد از اين فنهاي فانتزي به با برق usb كار ميكنند استفاده كنيد و اونو در پشت هارد قرار بديد .
خب به سلامتی دلار امروز به مرز 2400 هم رسید! و باید منتظر قیمتهای جدید باشیم!! ما که دیگه از خیر خرید هارد و ... گذشتیم.
اقا دیگه خسته شدم به پیر به پیغمبر خسته شدم یک پست 25 ساعت پیش زدم الان اومدم دیدم هنوز تایید نشده!
یعینی چی اخهه