اینجا که تایپیک کومودو هست:31:نقل قول:
با تنظیمات میشه 330 گرفت.
و غیر سوالی 270 گرفت
Printable View
اینجا که تایپیک کومودو هست:31:نقل قول:
با تنظیمات میشه 330 گرفت.
و غیر سوالی 270 گرفت
میدونم عزیز اینجا تاپیک کومودو هست ولی توی همین تاپیک یکی یه کلیپ گذاشته بود که از کسپر تست گرفته بود امتیازش شده بود 330.
حالا من همون تنظیمات رو برای Kis 2013 میخوام.یکی لطف کنه بذاره.خواهشا واضح باشه
ممنون
این ویدیو نشون میده که چطور با 3 سوال از تست clt امتیاز کامل گرفتم :sq_20:
تنظیمات:
Hips mode :safe mode
auto-sanbox :disable
firewall :Custom rulles
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم رو دیدم عباس جان خیلی جالب بود مرسی...:دینقل قول:
ویدیو کجاست؟ من نمیبینم!!!نقل قول:
اره عجب فیلمی بود حال کردم عباس اینو ندیده گفتمانقل قول:
اگه لینکشو بزاری بیشتر حالم میکنیم:sq_11:
عجیبه که ویدیو به اون گندگی رو نمیبینید :sq_6:
این کمودو لیک تست چقدر معتبر هست؟ یعنی اگر تست نمره کامل بگیره میشه گفت تمام راه های نفوذ به سیستم بسته هست؟
بعدش که چون کمودو در حال اجرا هست این نمره رو داده یا میشه با برنامه های دیگه هم تست گرفت مثل اویرا اواست و...؟
جولان جان یه توضیحی هم میدی با چه نرم افزاری این ویدئو رو فشرده کردی؟ :دی در نوع خودش جالب بود!!
راستش این تست از تست های proactive هست و اگه شما نمره کامل بگیرن باید گفت ویروسی برای نفوذ به سیستم شما از شما سوال میکنه :دینقل قول:
شوخی بود بستگی به سوئیت شما داره نمیشه به طور کل به این سوال شما پاسخ داد کسپر proactive اش یه طور کار میکنه و online-armor طور دیگری,
بله با هر برنامه ای میشه , تاپیک فایروال چندتا سوئیت تست شده بود صفحه های آخر رو ببیتید
البته اگر دیدین اکثر سوئیت های معتبر زیر 200 گرفتن نگران نشین چون مطمئنا راه های زیادی که کاربرپسند تر هست (کاربران عادی ) برای محافظت از سیستم شما دارن
با نرم افزار winrar فشرده کردم لینک زیر آموزش در این مورد داره
اگه از دوستان کسی بتونه ساده تر توضیح بده خوشحال میشیم
سلامنقل قول:
*در مورد معتبر بودن بايد عرض كنم كه معتبر است و تا حد زيادي كامل. ولي حملات ديگري هم هست كه در clt تعبيه نشده.
* بله ربطي به كومودو نداره. ميتونيد با هر محصول ديگري تست كنيد.
* عباس خان! هفتصد تا لايه تشخيص بزاري در ميره اون چيزي كه بايد در بره. ..
دوستان سلام.از دیروز متوجه شدم آنتی ویروس کومودوی من آپدیت نمی شود. هم چنین هیچ فایلی را نمی توانم از سایت کومودو دانلود کنم. با این توصیف با یکی از دوستانم در شهر دیگری که او هم کومودو داشت مشورت کردم. اما آنتی ویروس او آپدیت می شد. گمان می کنم متاسفانه همان بلایی که سر آنتی ویروس avast، آنتی ویروس پر کاربردی که در ایران هم بسیار طرفدار داشت، بر سر کومودو هم دارد نازل می شود. اگر یادتان باشد avast هم پیش از این که به کل آی پی های ایران را تحریم کند از طرف اینترنت ایران و بسیاری از آی اس پی ها بلوکه شده بود، یعنی عده ای می توانستند آپدیت کنند و عده ای نمی توانستند. پس از آن بود که خود شرکت آواست آی پی های ایرانی را تحریم کرد. باید توجه کنیم به بعضی موارد، قطعا می دانید که بسیاری از شرکتهای ایرانی و آی اس پی های ایرانی آنتی ویروس... محصول شرکت... روسی را در چنته خود دارند و به کاربران می فروشند. حال با این توصیف اگر شما جنسی برای فروش داشته باشید و بعد بخواهید که مشتری ات مجبور شود آن جنس را بخرد چه می کنید؟انگار تا چند روز دیگر کومودو هم غیر قابل دسترس می شود. دوستانی که در این فروم هستند، لطفا اطلاع رسانی کرده و آنتی ویروس کومودوی خود را تست کنند ببینند بدون مشکل آپدیت می شود یا نه. موضوع دیگر، بررسی این مقالات را هم حتما توصیه می کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم وبسایت بزرگترین Isp کشور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخوانید حکایت مفصل این قصه. فقط امیدوارم کومودو به کل تحریممان نکند. چون دیگر چیزی برای ما نمانده. آواست و آی وی جی و مکافی و پی سی تولز که به کل ایران را تحریم کرده اند، آویرا مانده و کومودو، آویرا فایروال ندارد و تنها آنتی ویروس است که آن هم در نسخه مجانی چندان چیز دندان گیری ندارد.
دوستان، ظاهرا کومودوی من قابل آپدیت شدن نیست. اگر دوستان دیگر هم این مشکل را دارند بگویند. این مشکل از دیروز برایم بوجود آمده. همه راهها را هم امتحان کرده ام. امیدوارم فقط ت ح ر ی م نشده باشیم. هم چنین هیچ فایلی را نمی توانم از سایت کومودو بگیرم. با سایتهای دیگر مشکلی ندارم. انگار سرنوشت نورتون و کومودو یکی شده. دیگر از هیچ یک نمی توانم فایلی بگیرم، تنها تفاوت این است که نورتون را می شود آپدیت کرد اما کومودو انگار نه. ممنون می شوم اگر راهنمایی ام کنید. مشکل از سیستم بنده است یا کومودو هم در حال مقدمه چینی برای ت ح ر ی م است؟
دوست عزیز من این تنظیماتی که گفتین رو نتونستم اعمال کنم.میگم اگه زحمتی نیست تنظیمات رو با عکس بذار تا منم بتونم همین تنظیمات رو روی کسپر منم انجام بدم تا هم سیستمم امنیتش بالاتر بره هم اینکه نمره کامل بگیرم توی تستنقل قول:
دوست عزیز تنظیمات هر محصول با تنظیمات محصول دیگر فرق داره شما باید این موضوع رو در تاپیک کسپر عنوان کنیدنقل قول:
آره داداش اینو که میدونم ولی یکی توی همین تاپیک فیلم کسپر رو گذاشته بود که میگفت امتیاز کامل گرفته فقط نمیدونم کی بود واسه همون گفتم تنظیماتش رو با عکس بذاره.به هر حال ممنون
اگه کسی تونست کمک کنه که هیچ اگه نشد میرم توی تاپیک کسپر پست میزنم ببینم چی میشه؟
سلام دوست عزيز.نقل قول:
من فعلا نميتونم خيلي پيگير باشم....
تا اواسط هفته با موبايلم....(مسافرت)
ولي ميتونم از طرف خودم قول بدم كه كومودو ما را تحريم نميكنه.
با سلام:
من یه سوال برام پیش اومده که امیدوارم دوستان پاسخ منو بدن.
در هر روز بطور متوسط ما 300-400 کیلو بایت آپدیت برای آنتی ویروسها میگیریم که اینها توی یکسال حجم خیلی بالایی میشن.چرا انتی ویروس و مثلا همین کومودو خیلی به حجم اولیه و بعد از نصبشون اضضافه نمیشه؟این آپدیتها کجا میرن؟منظورم اینه که کل یه فایل که مثلا 20000 ویروس توی دیتا بیسش هست دوباره نویسی میشه و فقط همون ویروسهای جدید بهش اضافه میشن یا اینکه فشرده سازی میشن؟؟؟
======================================
علی آقا مسافرت خوش بگذره
خدا خیرت بده عزیز خوبه شما روزی 400 تا 500 کیلویابت آپدیت میگیرین.ما که کسپر داریم روزی 7 تا 10 مگ حجم آپدیتمون میشه.
آپدیت ها توی محل نصب برنامه کپی نمیشن.معمولا میرن توی document and setting توی قسمت application data.یه همچین جاهایی
سلامنقل قول:
جواب سوال شما اينه:
General signatures
شما فرض كن وقتي يه ويروس شناسايي ميشه يه امضا ازش به ديتابيس اضافه ميشه... ولي گاهي يه امضاي عمومي به ديتابيس آنتي ويروس اضافه ميكنند و در عوض 50 تا امضا را حدف ميكنند كه همون يك امضاي عمومي كل اون 50 تا ويروس بعلاوه 10 تاي ديگه را تشخيص ميده..
حالا متوجه شدي چرا حجم ديتابيس اضافه نميشه. تازه كم هم ميشه...
-----
مسافرت اداري كه خوش نميگذره...:sq_3:
نسخه 5.12 رو گرفتم برای ویندوز 8 و الان نصب کردم سالم و سر حاله :دی
علی آقا سلام....
من امروز cce رو نسخه 64 بیتش رو دانلود کردم..خواستم ببینم اگه پوشه scanner نسخه 32 بیت قبلی خودم رو که آپدیت هم هست جایگزین پوشه اسکنر 64 بیتی کنم آیا نسخه 64 بیتی هم با این روش آپدیت میشه یا باید کار دیگه ای انجام بدم تا آپدیت کامل رو دوباره دانلود نکنم؟؟؟/
ممنون
مشکلی نیست فقط فایل bases.cav را باید کپی کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
نيازي نيست كل پوشه scanner را جايگزين كنيد. بلكه از طريق محيط cce فقط فايل bases.cav را import كنيد. كار ميكنه.
من مشکلی ندارم و آپدیت میشه. ولی اگر تحریم هم شدیم زیاد تعجب نکنید. این شرکتها تابع قوانین کشورهاشون هستند و حتی ممکنه بر خلاف میل خودشون چنین کاری بکنند.نقل قول:
البته متاسفانه در داخل هم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (کوئیک هیل یکی از شرکای تجاری شرکت مخابرات)
صبح تا حالا روی ایکن کومودو که راست کیلیک میکنم هیچی اتفاقی نمیافته(بقیه ایکن های system tray مشکلی ندارن)
دو بار کیلیک هم میکنم باز نمیشه
از طرق فایل اصلی داخل پوشه هم اجرا کردم باز صفحه نیومد مشکل از چی میتونه باشه؟
=================================نقل قول:
سلام .پوشه اسکنر رو که کپی کرده بودم کار نکرد.باید همون کاری که شما گفتین انجام بدم.در ضمن علی آقا میشه خواهش کنم بگید چطوری میتونم عکس کپی کنم تو فروم؟؟/مثلا همون عکسایی که شما میذارید و با کلیک کردن اندازه واقعی میشه؟؟/ممنون
سلامنقل قول:
مجددا cce را اکسترکت کنید(قبلی دیگه خراب شده)؛ و بعد فایل bases.cav را از منوی Tools و Ipmort Virus database و به cce بدهید....
در مورد عکس هم ابتدا عکس را در یه جایی آپلود کن بعد روی این آیکون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن و لینک را وارد کن
یا اینکه میتونی این لینکی که بهت نشون میدم را مستقیم توی پستت کپی کنی؛ اینو:
سلام مهران جانکارت عالیه حرف نداشتمتشکرم
سلام دوستان
کومودو با ویندوز 8 نسخه 64 بیتی کاملا سازگاره ؟
ممنون
سلامنقل قول:
من خودم تست نکردم که بخوام نظر بدم. ولی کومودو کلا روی سیتمهای 64 بیتی بد کار نمیکنه.
بزودی هم نسخه 2013.....
:sq_15:
...... رفیق ما 4 ساله شده.....
Happy Birthday CIS
You kept us safe and secure and happy for 4 years and we are sure that you will keep us safe and happy for many years to come
MELIH
درود.
واقعا شایسته ی تقدر هست ؛ تمام این قدرتی که ما میبینیم ؛ همش ماحصل 4 سال تلاش هست ؛ میشه پشتکار و توانایی رو به خوبی دید.
درسته از برخی جهات قیاس مع الفارغ هست اما شرکت های ما اکثرا پسرفت و بی فکری و بی طرحی ؛ در حالیکه اون طرف میبینیم نمونه هایی رو که هدف گذاری هاشون چقدر عالی هست.
ديروز تا حالا آیکن کومودم از کنار ساعت غیب شده (سیستم تری) هرکاری هم میکنم پنجره صفحه اصلیش نمیاد (ایکن داخل پوشه نصب رو هم اجار کردم فایده نداشت)
داخل پروسس های تسک منیجر هم دو پروسس زیر مربوط به کومودم وجود داره
cfp.exe و cmdagent.exe
ایا باید پروسس دیگه ای وجود داشته باشه؟
کلا مشکل از چی هست؟
چند تا برنامه جدید هم نصب کرده بودم گفتم شاید برا اوناست روی همین حساب پاکشون کردم اما فایده نداشت
سلامنقل قول:
احتمالا کومودو دچار مشکل شده..... اینترفیسش هم که نمیاد بشه کاری کرد،
ابتدا وارد Safe Mode ویندوز شو، بعد وارد محل نصب کومودو بشو یک پوشه به اسم repair هست، اونجا یه فایل هست به اسم cfp.exe، این فایل را جایگزین فایل cfp.exe اصلی( یک مسیر عقبتر) بکن.
ببین مشکل حل میشه.
توی safe mode وقتی میخواستم فال رو جایگزین کنم چک کردم دیدم hash جفتشون یکی هست و احتمال دادم مشکل با این جایگزینی تغییر نکنه (نمیدونم درست فکر میکنم یا نه ولی اگه فایل مشکل پیدا کنه یعنی خرابه و وقتی خراب بشه نباید hash اون تغییر کنه؟)
در هر صورت جایگزین کردم و توی همون safe mode اجرا شد ولی وقتی اومدم تو حالتعادی بازم اجرا نمیشد خوب که تو لیست برنامه ها گشتم دو روز پیش یه برنامه توی ادرس زیر با اسم Cucusoft معرفی شده بود که نصب کرده بودم موقعی هم که نصب میکردم یکم روی کارکومودو تداخل ایجاد کرده بود(الان فهمیدم مشکلات اون روز هم مال این برنامه بود توی صفحه قبل هم یه پست داده بودم که مشکل دارم ) وقتی پاکش کردم همه چیز رو به راه شد
برنامه اینجا معرفی شده بود برنامه خیلی جالبی بود یه سری امکانات داشت که برنامه های مشابه نداشتن (اگرم دارن من خبر ندارم این پیش فرض فعال بود) به هر حال پاکش کردم
کسی حال داشت گزارش کنه ببینه مشکل از چی هست
با تشکر
سلام
گمون کنم Networx هم این توانایی را داشته باشه. مطمئن نیستم چون آناینستالش کردم. (خیلی روی داشتن یا نداشتن نرم افزارهایی که زیاد استفاده نمیکنم حساس هستم.)نقل قول:
برنامه اینجا معرفی شده بود برنامه خیلی جالبی بود یه سری امکانات داشت که برنامه های مشابه نداشتن (اگرم دارن من خبر ندارم این پیش فرض فعال بود)
------------------------------------------------------------------------------
جالبه که کومودو چهارساله شد؛ ولی هنوز در رتبه بندیها حسابش نمیکنند. چرا؟
این که اسمش تُرکیه، رییسشه؟ چی چی اوغلو؟ هرکی هست دستش درد نکنه.
سلام پس نسخه نهایی ورژن 6 کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟
حالا باز خوبه فقط کمودو شما دچار مشکل شد من نصبش کردم دیگه سیستم بالا نمیومد :sq_11:نقل قول:
من این ناسازگاری رو واسه کمودو گزارش میکنم ببینم چی میشه
اره برنامه هم ظاهرا معتبر هست و از این برنامه های متفرقه و یا جدید نیست ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه
سلامنقل قول:
سعی میکنیم موضوع را گزارش بدیم.....
سعی میکنم روی ورژن 6 هم تست بکنم.
مرسی