مصطفی جان خوش به حالت
با اینچیزها حال میکنی
اونی که بیشتر به درد من میخورد برداشته شده
Printable View
مصطفی جان خوش به حالت
با اینچیزها حال میکنی
اونی که بیشتر به درد من میخورد برداشته شده
فراتر از رام ولف بیندیشید:31:
(MIUI 1.8.12 Changelog (Full
Recommended updates :
Optimisation of text selection methods
Send files via Bluetooth in any format
Support for custom calls, messages notification LED color and further support of adjusting LED settings e.g setting flash interval.
Read on for full update list…
System :
Send files via Bluetooth in any format
Optimise the selection and action of text, numbers, passwords, e-mail, telephone, URL, and other special fields which can be double-clicked or selected by batch or individually.
Fix rounding issue of CPU frequency showing 1000.0MB where it should be e.g. 1.0GHz
Fixed system update problem, package not found after download completed
Phone :
Optimisation of add, delete and edit from call log
Optimisation of unknown caller notification information
Optimisation of hang up method and popup notifications
Fix in some cases SIM card FC problems
Fix after call is disconnected the screen remains blank for several seconds
Fix setting network type does not save settings after restart
Fix ‘More settings’ are not automatically read immediately
Fix in some cases viewing phone status information causes FC
Fix in some cases devices which have wipe data get FC when opening dialer
Messaging :
Optimisation of bulk message removal and progress
Optimise support to send pictures via File Explorer
Optimise message notification volume
Optimisation of SMS center number and timeout settings
Fix in some cases delivery report repeated pop ups continually
Fixed “no messages” background appears while switching the SMS pages Fixed the recipient state of error while writing messages to strangers
Contacts :
New, re-index data function, when contacts are not displayed, Settings > Fix data index
New quick operation panel will pop-up on the click of strangers’ avatar, support for details viewing
Optimise dial up switching optimisation
Optimised tips of contact editing interface, no tip will be shown without editing
Optimized when you add a new contact, if the input is empty, a prompt box will pop up to ask if you want to input or cancel
Optimisation of progress meter when deleting contact
Fixed false prompt while editing contacts
Fixed In some cases after you remove the contact, the call record of this contact in the dial-up list doesn’t change correspondingly.
Fix exchange account contacts group contacts causes FC
Fix inserting new named empty contact shows incorrectly in list
Fixed wrong amount of group contacts when only contacts with phone numbers are displayed.
Lockscreen, status bar and notifications :
Optimised lockscreen memory footprint by an average of 80%
Lockscreen optimised to support audio
Optimised to view programs currently in use through the new lock-screen
Optimised slide down unlock region
Fixed the interface might flash before locking when you light up the screen in some cases
Fixed lockscreen preview cannot display missed calls or messages
Homescreen :
Optimise hiding of desktop shortcuts e.g. contacts if contacts application is hidden
Fix time zone changes do not update the clock widget immediately
Fixed problem in editing mode dragging items was inaccurately positioning
Fix issue where folders sometimes disappear
Fixed the size of some widgets of 4 * 1 change into 4 * 2
Fix icons overlapping in some cases
Browser :
Optimisation of startup and browsing speed
Default navigation page optimisation to directly enter favorites and history
Fix for Google Voice search
Fix pressing back key would not close / exit the application
Fix quick links disappearing after they are edited
Fix problems with download file names being corrupted
Themes :
Optimisation of information when new lockscreen is applied, prompt user about previews
Optimised full page details, background changes to black
Optimised failure of backing out from the details page to the page list
Optimisation of online theme browsing and loading of previews
Fix details page preview, exiting full screen preview does not show preview in center of interface
Fix details page click on both sides of the preview into the full-screen preview mode causes errors
Fixed in some cases the “Currently used” icon displays the wrong ringtone selected
Fixed theme details did not show the number of downloads
Music :
Fix response time selecting music functions on lockscreen
Fix in some cases player exiting abnormally when loading
Access controls :
Optimisation of hidden applications, hidden applications are listed at the top of the page for quicker selection and opening
LEDs :
Added support for custom calls, message notification LED color and breathing / blinking frequency (Settings moved to Settings -> Personal)
File Explorer :
Optimise access to files from other applications e.g. themes and music
Optimise category listing interface when SD card is mounted or unmounted
Fix copy, cut and paste for large number of files causes performance issue and FC
Fix copy, cut and paste files in category browsing interface displays incorrect file counts (out of sync)
Backup :
Optimise backup and restore processing
Check internal storage space before recovery
Optimise local backup and restore performance
Optimise local backup of third-party applications
Optimise recovery speed and avoidance of duplicate data synchronisation
Fix list style issues when applying theme backups
Fix issues with backup of alarm settings, restoring invalid data
Fix after successful backup does not automatically lock screen
Fix cloud backup previous backup time displayed as 1970-1-1
Download manager :
Added support to delete downloaded files history individually or by batch
Fix problems with setting Wi-Fi only download still caused download over 3G / GPRS data connection
Settings :
Optimised “base” option adaptation model will not show when there is no base model (8.8)
Optimised “security info” adaptation model in “About phone” will not show if there is no corresponding model - 8.8
.................................................. ............
راستی trip گفته ورژن بعدی شنبه یا 1شنبه میده بیرون
چی؟نقل قول:
برنامه باطری ایندیکیتور پرو رو ریختی؟
میگم بچه ها تسک کیلر ورژن بالا بگیرین.میاد توی تولبار بالا ی صفحتون دیگه لازم نیست ایکونش رو توی صفحه داشته باشین.کرکره:دی رو میکشین پایین و تسک کیلر رو ران میکنین:20:
@مصطفی و علی:
:دی
بابا چقدر شما مثبت اندیشین.بابا نیمه پر لیوان.بابا نکته بین:دی
آره.خوبی که زیاد داره.
هیچ کدومش برا من به خوبی اون فلش توی اس ام اس برای جابجا کردن کروسر نیست:دی
راحت میاری روی هر حرفی که میخوای ادیت کنی.
درسته مصطفی رام آب بندی میشه.یه مدت که استفاده کنی روونتر میشه.با این تفاسیر بیا کاستم رام بریز :))))
به نظرم اگه رام اصلی روت بشه و برنامه های اضافی برداشته بشه از همه چی بهتره.
گل محمدی جان شما الان چه مشکلایی داری؟بگو شاید تونستیم کمک کنیم.
هر روز یه رامنقل قول:
فراتر از رام ولف بیندیشید
:31:
ورژن جدیدو نصب میکنمنقل قول:
اما اسم دقیقش را بگو
چون چند تا برنامه با اسم مشابه وجودداره
مشکل من چیز دیگه ای هست
در بخش گالری و ویدوها نمیشه به ویدوئو دیگری رفت
و باید بک بزنی بعد انتخاب کنی :41:
من یه مدته که میخوام آپدیت کنم. اینقدر ازش بد و خوب گفتین که همش دو دلم:23:. ولی اینطوری که شماها توی این چندتا پست آخر از 2.3 تعریف کردین دیگه تصمیمم رو گرفتم. امشب حتما آپدیت میکنم.:thumbsup:
خوب این همه پلیر داریم.یکیش رو بریز.این جور چیزا اصلا توی رده مشکل دسته بندی نمیشن که:دی
بچه ها 3 تا ویجت رو براتون آپ کردم.بریزید ببینید خوشتون میاد:)
ساعت آنالوگ miui
یه ویجت برای باتری
یه ویجت برای دسترسی به وای فای از قسمت نوتیفیکیشن
کد:http://www.mediafire.com/?mwo6bud0gnza67d
بابا اینا هم مسخره بازی درآوردن هر هفته ورژن جدید میدن بیرون هرروز که نمیشه رام عوض کرد عمر گوشی میاد پایین :31:نقل قول:
آقا توروخدا یکی به من کمک کنه. دارم دیوونه میشم دیگه. با Pc companion رفتم آپدیت نشد. با آپدیت سرویس هم رفتم نشد. همش میگه آخرین ورژن نصبه. :41:جان مادرتون اگه فایل 2.3.3 رسمی دارین آدرس بدین با فلش تولز فلش کنم. نمیخوام رام غیر رسمی بریزم رو گوشی. جان مادرتون...:42:
حالا چرا پای فک و فامیلمون رو میکشی وسط:دی
پست اول فلش تولز رو دانلود کن.
پست دوم 2.3 رو
کد:http://---------.ir/Forum/thread4948.html
اصلا از بچگی به من میگن مصطفی نیمه پر لیوان بین:دینقل قول:
بابا چقدر شما مثبت اندیشین.بابا نیمه پر لیوان.بابا نکته بین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره.خوبی که زیاد داره.
هیچ کدومش برا من به خوبی اون فلش توی اس ام اس برای جابجا کردن کروسر نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت میاری روی هر حرفی که میخوای ادیت کنی.
درسته مصطفی رام آب بندی میشه.یه مدت که استفاده کنی روونتر میشه.با این تفاسیر بیا کاستم رام بریز :))))
به نظرم اگه رام اصلی روت بشه و برنامه های اضافی برداشته بشه از همه چی بهتره.
موافق باهات اما حالا حالا ها باید تلاش کنی تا بتونی مخم رو بزنی کاستوم رام بریزم:دی
قربون شکلت من گفتم چی هست که اینقدر دپرسی:دی...بابا قدیما حسرت خوندن اف ال وی داشتیم حالا غصه نداشتن نکست گرفتی؟اگه اینقدر انگشتات تنبلن:دی به قول حامد یه پلیر بریز..ناناحنی نداره:دینقل قول:
در بخش گالری و ویدوها نمیشه به ویدوئو دیگری رفت
و باید بک بزنی بعد انتخاب کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتما....battery indicator proنقل قول:
اما اسم دقیقش را بگو
نمایشگر باطری حرفه ای به فارسی خودمون:دی
اونی که حامد چند صفحه قبلم گذاشت قشنگ بود هنوز اونو تست نزدم به این عادت کرده ام.
فقط میگما
نمیشه علامت باطری خودش رو برداشت؟..این نوشته am & p.m خیلی ستمه...اون بالا که واسه انشا نوشتن نیست که..نمیشه حذفش کرد؟
خوب ساعت رو 24 ساعته کن:دینقل قول:
نمیشه علامت باطری خودش رو برداشت؟..این نوشته am & p.m خیلی ستمه...اون بالا که واسه انشا نوشتن نیست که..نمیشه حذفش کرد؟
مصطفی اون 3 تا ویجت که گذاشتم ریختی؟
آقا رفتم MIUI ، رفتم افطار ، بعد 10 دقیقه دوباره با هزار بدبختی برگشتم ولف... فقط کار الکی تراشیدم واس خودم :| چرته خیلی... با ولف من 1470 تا با کوادرنت گرفتم ، با مای یو آی به زور 1350...
Wolf Rocks \m/ :D
فارسی هم داشت؟حالا ببینیم آپدیت براش بیاد چی میشه
نمیدونم والا بلوتوث و وایفای به کاره بیشتر ولی یک روز دقیقا میره..قبل اپدیت اینطوری نبود...:19:نقل قول:
این قدر چرت بود دیگه فارسی رو چک نکردم : دینقل قول:
آپدیت جدید بیادم میریزم ببینم چی میشه :-؟؟
ولی شبیه iOS بودااا : دی حال کردم از این نظر باهاش... ولی دیدم ولف بهتره و اینم به خاطر بنچمارک بالاتر اومده بودم که دیدم بنچمارکشم پایین تر میشه :|
خوب خودش گفته رام بنچمارکش از همین مقدار تا 1750 میره.شما میزاشتی رام یکم جا بیفته بعد میزدی تو پرو بالش:دی
کلا طبیعی هست اولش کند باشه.فکر کنم خودشم گفته اینو.
چیها داشت کلا؟
بريد به قسمت settings و بعد به قسمت about phone و بعد روي قسمت android version پست سر هم و تند تند تاچ كنيد و نتيجه رو ببينيد. جالبه. این رو تو سایت موبایلستان دیدم.
ضمنا اونجا یک ترفندی هم برای فعال کردن زبان فارسی برای کلیه منو ها بدون دی برند کردن بود که من انجام دادم و خیلی عالی بود . الان گوشیم کلا فارسیه!
حامد(((&*^%$
:دی
نـــــه.ویجت هات چی بودن؟دقت نکردم:دی ویجت باطری که من دوس ندارم...یکی اش هم واسه رام مینیو بود فکر کنم.سومی شی بود؟
میگما کل تنظیمات اینترنتم پاک شده...چه جوری بودن؟اس ام اس بدیم تنظیمات رو ایرانسل ارسال نمیکنه؟
این تو کلیپی که اسماعیل خیلی وقت پیش واسه امدن 2.3 روی اکس 10 گذاشت ، بودشنقل قول:
بريد به قسمت settings و بعد به قسمت about phone و بعد روي قسمت android version پست سر هم و تند تند تاچ كنيد و نتيجه رو ببينيد. جالبه. این رو تو سایت موبایلستان دیدم.
ادیت:
از سایت ایرانسل گرفتم تنظیماتش رو..حــــــله
درخواست معرفی یک تلفن همرا هوشمند در حدود 380 تا 390 هزار تومان.
من به دنبال گوشی با سیستم عامل مناسب هستم که صفحه نمایش با کیفیتی داشته باشد. صفحه کلید Qwerty نیز برایم بسیار مهم است. دوربین با کیفیتی داشته باشد و حداکثر 380 تا 390 هزار تومان بالاتر نرود. (بدون گارانتی)
در انتخاب سیستم عامل تردید دارم. نمی دانم چه سیستم عاملی بهتر است. من به دنبال سیستم عاملی هستم قدرتمند و روان، پشتیبانی نرم افزاری بالا (داشتن نرم افزار های قابل کرک و یا رایگان)، مناسب در کشور ما ایران! من دانش آموخته کامپیوتر هستم و به دنبال تلفن همه کاره و پرقدرتی هستم که از پس هر کاری در حد یک تلفن هوشمند بر بی آید.
لطفا منو در این زمینه راهنمایی کنید.
به نظر شما بد این همه تایپیک X10 گوشی مناسبی برای خرید هست؟:20::question:
این بنچمارک من با رام میویی:نقل قول:
اینم به خاطر بنچمارک بالاتر اومده بودم که دیدم بنچمارکشم پایین تر میشه :|
یه چیزی میگم انصافا راستشو بگو این عکس برا گوشی خودته؟نقل قول:
بنچمارک من گرفتم از 1350 بالاتر نمیاد من جهت اطلاع دوستان گفتم :46:
راستی این رام MIUI فارسیش هم درست شد اما به دل من نمیچسبه میخوام ولف رو هم امتحان کنم ببینم چطوریه :31:
خود صاحب miui :دی گفته که تا این مقدار بنچمارک رو میده.باید رام کش ایجاد کنه یه مدت باهاش کار بشه تا به اون سرعت و عملکرد مناسبش برسه.
واقعا که....نقل قول:
یه چیزی میگم انصافا راستشو بگو این عکس برا گوشی خودته؟
عزیز من همون بار اول که اینو نداده بعد از نصب رام و نصب نرم افزار کوادرنت یه ریست کردم بعد بنچمارک گرفتم دفعه ی پنجم اینو داد اصلا اصلش هم همینه بنچمارک دفعه های 5-6 که یه امتیازی ثابت شد ملاک هست
باشه حالا چرا میزنی :31:نقل قول:
یه سوال کردم شما هم جواب دادی :10:
قبولت دارم :31:
بچه کسایی که به مارکت دسترسی دارن این رو برا من دان میکنن..باتری دیوونم کرده
کد:https://market.android.com/details?id=com.bvalosek.cpuspy&feature=search_result
:11::12::7::36::15:نقل قول:
باشه حالا چرا میزنی
یه سوال کردم شما هم جواب دادی
قبولت دارم
.................................................. .................
سلام
یه خبر بدی که 2روز پیش پخش شد و من واقعا ناراحت شدم این بود که جناب Z -که نیازی به معرفی نداره- گفته بود میخواد x10 خودش رو بفروشه و رام سیانوژن7 که تازه داده بیرون آخرین کارش برای x10 خواهد بود!:41:
اما از بس بهش پول دادن طرفداراش و حسابی هم پول دادن........که امروز اعلام کرد نمیخواد بفروشه و کارش رو روی گوشیه عزیزمون ادامه میده!
و هفته ی دیگه منتظر خبر های خوبی برای بوت لودر از آقای Z باشید!:12:
اره من دیدم که یه عالمه donate بهش داده بودن...فک کن ایران بود...:))
ولی اگه بره حیف به خدا هر چی داریم از گوشیمون از z داریم
دوستان عزیز ROOT یک کلیکی اومد؟
پیر شدیم.
حالا به جای 1 کلیک بشه 7-8 تا سخته؟خوب از همون روشی که هست استفاده کنید دیگه.
سلام رفیق.نقل قول:
باشه همین چند کلیکی رو امتحان میکنم.
شما مراحل رو به ترتیب بگین ممنون چون باید چندین صفحه به عقب برگردم سرچ کنم و ابنا.
بفرمایید با آموزش فارسی:
کد:http://---------.ir/Forum/thread13480.html
بچه ها من نافرم مشکل باتری دارم...4 ساعت طول میکشه باتری شارژ بشه بعدش طی یک ساعت رو حالت استند بای باتری 10 فول میره 94 درصد...چیکار کنم؟
ممکنه مشکل از باتری باشه.
شما یه کاری کن.
یه رام جدید بریز یا آپدیت کن ولی نرم افزار زیاد روش نصب نکن یا اصلا نصب نکن.ببین باز اینطوره.اگه بود ایراد از باتریته.
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
ممکنه مشکل از باتری باشه.
شما یه کاری کن.
یه رام جدید بریز یا آپدیت کن ولی نرم افزار زیاد روش نصب نکن یا اصلا نصب نکن.ببین باز اینطوره.اگه بود ایراد از باتریته.
سلام
حامد این باطریهای قوی واسه اکس 10 سراغ داری؟
لینکی چیزی از فروشش؟
سلام دوستان کسی میدونه رام رسمی 2.3 عربی یا فارسی واسه X10 اومده ؟؟ من وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم میگه آپدیت موجوده ولی دانلود نمیکنه !! اگه پیشنهاد یا لینکی دارین ممنون میشم در ضمن فقط رام اصلی باشه :20:
اقا بالاخره منم آپدیت کردم با بد بختی.:thumbsup: هر چی آدرس داده بودین رفتم. فایل ftf کامل دانلود نمی شد یا خراب دانلود می شد. ولی بالاخره تونستم. واقعا اون دوستایی که میگفتن رام 2.3.3 به درد نمی خوره خیلی کم لطفی کردن.:hmm: بابا این که زیر و رو شده. خیلی ریزه کاری های باحال بهش اضافه شده. خیلی کاربردی تر شده. اینجوری که بعضی رفقا گفتن من فکر کردم پسرفت کرده.
در حال حاضر هم که دارم حال می کنم. خیلی با حال شده.:8:
نمیدونم والا چی بگم؟! :5:نقل قول:
من خودم فکر میکردم خیلی بهتر از این باشه انقدر که میگفتن 2.3 بیاد خیلی خوبه اونجوری که باید باشه نبود سونی فقط این آپدیتو داد که x10 دارا دلشون خوش باشه سونی ساپورتشون میکنه به نوعی میشه گفت سونی ما رو خر کرده:31:
البته شما میتونی کاستوم رام بریزی بعد میفهمی تفاوت 2.1 با 2.3 واقعی چیه :11: