درود.. دوست من من ساعت 11 صبح اینترنتی ثبت کردم و اینترنتی هم پول رو واریز کردم.. ساعت 10 شب اومدن برای تحویل مودم و تا 12 شب هم حسابم فعال شد البته اونموقع سرشون خلوت بود..نقل قول:
حدود یک سال پیش....
Printable View
درود.. دوست من من ساعت 11 صبح اینترنتی ثبت کردم و اینترنتی هم پول رو واریز کردم.. ساعت 10 شب اومدن برای تحویل مودم و تا 12 شب هم حسابم فعال شد البته اونموقع سرشون خلوت بود..نقل قول:
حدود یک سال پیش....
جواب این سوال هم میدید؟نقل قول:
این طور که به نظر میرسه واقعا ایرانسل قاطی کرده :دی
شبه تصویه حسابه امشب :دی
بعد از این همه دانلود از اعتبارم هیچی کم نشده :دی
دوستان من میخوام 2 عدد مودم بگیرم و اینکه میخوام هر دو وصل باشن ، دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر هم کسی در ایرانسل هست اینجا میتونه برام دو مودم رو تخفیفی بگیره یه ندا بهم بده ممنونش میشم
دو تا مودم نمیتونن با هم وصل باشن به شبکه و اگه 10 تا مودم هم داشته باشید برای یک حساب تنها یکیش وصل میشه.نقل قول:
اینطوری که خیلی بده شما مطمئنی ؟نقل قول:
بله مطمئن هستم. خودم هم بارها امتحان کردم. به لحاظ فنی هم چنین امکانی وجود ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزه دوباره کیفیت به ایرانسل برگشته
شما از چه طریقی ثبت نام کردی؟ سایت؟نقل قول:
من که شنبه اینترنتی ثبت نام کردم اما هنوز هیچ خبری نیست نه زنگی نه چیزی:41:
می تونم الآن برم از طریق نمایندگی هم ثبت نام کنم؟
---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------
خب روی نقشه سبزهنقل قول:
یعنی به نظر شما پول رو بریزم؟
شما اینترنتی ثبت نام کردی؟
یه چیز دیگه می شه ثبت نام رو کنسل کرد؟ آخه الان جشنواره است مودم نصف قیمته
بله اینترنتی ثبت نام کردم و همین چند دقیقه پیش تماس گرفتند برای نصب. حواست باشه بعد از ثبت نام بری حساب رو توی E-Care تایید کنی واگرنه ثبت نام انجام نمیشه و زنگ نمیزنن.نقل قول:
در مورد سوال دوم هم اگر پول نریختی که حساب رو ولش کن به حال خودش بعد 3 روز کنسل میشه
من که در به در دنبال نامه دانشجو یا شرکتم برای سرعت 2 مگ یا 1 کسی نیست کارمو راه بندازه؟شیرینش رو هم میدم
دوستان اگه باقی مانده ترافیک زودتر از زمانش تموم شه میشه واسه ماه جدید زودتر خرید کرد ؟
من الان 13 مگ دارم و 6 روز مونده . مثلا" امروز که این 13 مگ تموم شد میشه زنگ بزنم واسه ماه بعد رو از فردا (یعنی 6 روز زودتر) شارژ کنم ؟
فقط میتونید بسته افزایشی خریداری کنیدنقل قول:
ممنون ایمان جون . یعنی چی بسته افزایشی ؟ گرون تر از شارژ یه ماه میفته ؟نقل قول:
بله گرون تر میوفته بسته افزایش هم یعنی همون حجم خریدن تو ADSLنقل قول:
مثلا میرید حسابتون رو شارژ میکنید 1 گیگ میخرید
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
بله مثل اینه که شما با یه اکانت ADSL بخوای همزمان در دو جا کانکت باشی و استفاده کنینقل قول:
سلام ایا اگر 3 روز زودتر حساب را شارژ کنم میزان حجم باقیمانده به ماه بعد منتقل میشود یا میپره ( من الان 128 پایه دارم ) تغییر تعرفه از 128 به 512 از طریق سایت ایانسل امکان پذیر است یا باید برم دفترشون . ایا میشه نامه را براشون فکس کرد
نقل قول:
بسته افزایشی چطور باید خرید؟ قیمتاش چنده؟
وایمکس 1 مگ من هم راه افتاد !! هوراااااا !!!! :8: 24ام ثبت نام کردم امروز 26ام راه افتاد ! سرعتشون خوب بود ! سرعتش هم خداوکیلی خوبه بین 120 تا 150 کیلوبایت تازه 4 چراغ !
فقط یه سئوال از دوستان با تجربه . من الان نامحدود اعتباری گرفتم سرماه فقط باید همان مبلغ تعرفه خودم رو بدم و تمام تا ماه بعد دیگه ؟ درسته؟
خب این که خیلی مسخره بازیه !!!!!!!!!!!!!! من بخوام 5 روز زودتر اکانت 1ماه مو بگیرم به اینا چه ربطی داره ؟!؟!؟! یعنی باید 5 روز رو وایسم بعد زنگ بزنم بگم یه ماه دیگه بدین بهم ؟!نقل قول:
عزیزم ایرانسل برای یکسان سازی همه حساب ها دوره ماهانه اش رو از اول ماه شمسی آغاز میکنه و به صورت اتوماتیک تعرفه فعلی رو براتون تمدید میکنه مگر اینکه تا قبل از روز 31 ام خودتون تغییرش بدین.نقل قول:
لپس لازم نیست زنگ بزنید بهشون که اکانت ماه بعدم رو بدین
واسه من تاریخ انقضا رو به جای 31/5/90 زده 15/6/90 هر روز هم این تاریخ عقب جلو میشه...البته ترافیک هم عوض میشه...
چرا اینطوریه؟؟؟؟
آقا من اگه ثبت نام کنم و مودم داخلی بخوام , بعدا بیان اینجا مودم جواب نده چی میشه ؟ , پولمو پس میدن ؟
یه سوال دیگه , مودم usb و wifi از لحاظ آنتن دهی یکی هستند ؟
قبل از واریز پول به شما میگن که آنتن میده یا نه اما اگه بعد از تحویل هم آنتن نداد پول رو پس میدننقل قول:
مودم usb با تقویت کننده و wifi فرق چندانی ندارن و من الان با usb بدون تقویت کننده تو خونه 100% آنتن دارم اما نویزش زیاده و وقتی به تقویت کننده میزنم رفع میشه. با wifi هم 5 تا چراغ روشن دارم.
ایا می شه در ابتدا 128 ثبت نام کرد و برای دوره ی بعد با اوردن مدارک سرویس بالاتر گرفت؟:41:
من یه حساب 128 با مودم USB و این طرح تخفیف مناسبت ها گرفتم. اما نه از 3 گیگ هدیه خبریه و سیم کارتشون هم فعال نیست و زنگ زدم به 700 میگه باید خود نصاب مدارکش رو تکمیل کنه و حالا باید دنبال اون یارو بگردم.
این حساب رو فقط به خاطر مودمش میخوام و میخوام حسابش رو تعرفه آزاد کنم اما توی E-Care چیزی به نام آاد وجود نداره و فکر کنم این ماه 12000 تومن باید پول الکی برای 128 بدم. کلا خیلی عجیب غریبن
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
بله جدیدا میشه همین حساب فعلی رو هم به شرکتی تغییر دادنقل قول:
قبلا نمیشد. اگر هم نشه میتونید یه حساب دیگه ثبت نام کنید و مودم رو نخرید و از مودم بصورت اشتراکی استفاده کنید
آقا این همه دوستان می گن ISP ها دزدن من هیچ وقت همچین حرفی رو نزدم اما امروز
با قاطعیت می گم ایرانسل دزده ...
من اول مرداد شارژ کردم (128 ، 3 گیگ) 18 مرداد تموم شد. توی پنل کاربری-م زده بود نزدیک به700 مگ مصرف کردید.
زنگ زدم بهم گقتن نه آقا هنوز آپدیت نشده.من هم گفتم شاید واقعا مصرف کرده باشم و دیگه نرفتم ریز مصرفم رو جمع بزنم!!!
18 مرداد دوباره همون سرویس رو شارژ کردم 26 مرداد (یعنی دیروز) تموم شد . امروز نشستم ریز مصرفم رو از 18 تا 26 مرداد جمع بستم کلا 1329 مگ مصرف کردم تازه من اعداد رو ، رو به بالا گرد کردم.
تازه بهم هم می گن به خاطر محدودیت زمانی 5 روز دیگه هم باید شارژ کنید!!!
دیگه نمی دونم اسم این چیه؟؟
من که الانش هم حاضرم برم نمایندگی ایرانسل و یا هر جای دیگه شلوغ بازی کنم:31:
چون واقعا شورش رو دیگه دراوردن فقط هم عذر و بهونه میارن این دزدا!!!
__________________________________________________ _________________________
حالا واسه اول مرداد تا 18 مرداد رو می خوام ریز مصرفم رو جمع بزنم قسمت کیلوبایت مصرفی یه سری اعداد عجیب غریب وارد کردن.زده تقریبا توی هر رزو 4 تا 6 گیگ دانلود داشتم:27:
+
نمی دونم وضعیت مبین نت چه جوریاست ولی چون به اینترنت خارج از خونه نیاز دارم اگر کسی از مبین نت سرویس می گیره ممنون می شم راهنمایی کنه من رو:46:
مرسی از توضیحاتت.:40:نقل قول:
پس من اگه ثبت نام کنم , بدون این که پولو بریزم خودشون زنگ میزنند بهم.
حالا من میخوام 128 1 گیگ + مودم wifi (نصف قیمت) بردارم با هزینه نصب میشه 54 تومن حدودا. هزینه دیگه ای هم از من میگیرند ؟
برای ماه بعد هم میتونم هر طرحی رو خواستم (مثلا :128 6 ماهه) بردارم ؟
کاملا درست میفرمایید توی این قسمت مصرف ایرانسل چند برابر حساب میکنهنقل قول:
مثلا برای 4 گیگ 512 باید روزی 139 مگ دانلود کرد اما من روزی 30 مگ هم دانلود ندارم اما حسابم 150 مگ در روز کم میشه
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
نه هزینه دیگه ای نداره و ماه بعد هر تعرفه ای بخواین میتونید انتخاب کنیدنقل قول:
بعد از ثبت نام به شما زنگ میزنن و تایید میکنن که تحت پوشش هستید یا نه. اگر هم لب مرز پوشش باشید هم میتونید با مسئولیت خودتون مودم داخلی بردارید
با سلام خدمت دوستان
من حدود 3-4 ساعت پيش پول شارژ ماهيانه (يعني مبلغ 613600 ريال) رو از طريق پرداخت اينترنتي به حساب وايمكسم واريز كردم. اما هنوز اين مبلغ در موجودي حساب وايمكسم منعكس نشده. تا به حال نشده بود اين مدت طولاني طول بكشه. متاسفانه الان هم سيمكارت ايرانسل ندارم با 707 تماس بگيرم. به نظرتون چه كار بايد بكنم؟ از طرفي هم نگرانم اگر در مدتي كه طول ميكشه اين مبلغ توي حسابم منعكس بشه از اينترنت استفاده كنم، يه مبلغي كمتر از اين مبلغ 613600 ريال به حسابم وارد بشه، آخه تا به حال اين اتفاق برام افتاده. ولي چون مدتي كه طول كشيده مبلغ به حسابم منتقل بشه در حد يك ربع تا نيم ساعت بوده، مبلغ كمشده بيشتر از دو يا سه هزار تومن نبود.
لطفا اگه دوستان راهنمايي دارن، بفرمايند.
با تشكر
سلام
من یه مودم که تو شرکتمون کانفیگ شده بود برا تست آوردم منزل.اما وقتی به برق می زنم(بدون اتصال به کامپیوتر) فقط یه چراغ روشن میشه و بقیش نوبتی خاموش روشن میشن.وقتی میذارم جلوی پنجره،بازم یه دونه روشن میشه ولی بقیش با هم خاموش روشن میشن.این یعنی چی؟
-------------------------------
مودم خارجی بگیرم تخفیف نداره؟
مودم خارجی باشه،از پایین نمیشه کاری کرد که از وای فای بشه استفاده کرد؟
دوستان این وایمکس ایرانسل کیفیتش خوبه
سرعتش چه طور؟قعطی هم داره؟
سلامنقل قول:
اتفاقا، سمت ما، چند روزه، افتضاح شده. (سعادت آباد، علامه جنوبی)
ping که می کنم، بالای 11% Lost داره.
واقعا دیگه غیر قابل تحمل شده :47:
لطفا بقیه ی دوستان هم بیآن، یه آمار از کیفیت چند روز اخیر وایمکس شون بدن. ممنون
همیشه خوش باشین،
©م.م.©
سلام دوستان من سه روز که وایمکس ایراننسل گرفتم (128)(3گیگ) چند روز طول می کشه تا برامون بیارن؟!!!:13::13::13::13::13:
ممنونم.
درود..نقل قول:
100% موافقم نمیدونم دارن چیکار میکنن یک ماهی میشه خیلی افت و خیز دارم مخصوصا تو ping , jitter
(تخت طاووس شریعتی)
من توی باغستان کرج هستم هیج مشکلی ندارم از لحاظ سرعت و پینگ:8:
دوستان اونایی که حضوری ثبت نام کردن یه راهنمایی بکنن
من رفتم نمایندگی ثبت نام کردم ولی نه sms ای نه تلفنی چیزی
همین طوره؟
شناسه کاربری ام رو از کجا باید بفهمم؟
کلا اگه یکی روندشو توضیح بده ممنون میشم
فرقی نداره حضوری هم ثبت نام کنید شماره کاربری به خط شما اس ام اس میشه. اگر نشده به همون جایی که ثبت نام کردین مراجعه کنیدنقل قول:
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
برای من 72 ساعته آوردن با اینکه تو جشنواره بودنقل قول:
تاریخ و ساعت تحویل رو کی زدین؟
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
این هم سرویس 128 من
از کجا میتونم بفهمم چقدر از ترافیکم مونده؟؟؟:13:
در E-Care وارد حساب خود شوید و در پایین صفحه روی جزئیات حساب کلیک کنیدنقل قول:
مقداری که زده را تقسیم بر 10 کنید تا بر حسب مگابایت بدست بیاد
من میخوام تعرفه خودم رو از 128 پایه به 256 پایه تغییر بدم.
ولی توی سایت موقع تغییر زده انتخاب تعرفه های پیشرفته رد خواهد شد.
وقتی هم که پهنای باند رو میکنم 256 قسمت "طرح تعرفه وايمكس را انتخاب کنید" غیرفعال میشه