واسه نصب پچ صدا باید گوشیتون ح ک باشهنقل قول:
اگه ح ک گوشیتون به مشکلی برخورده، از اول ح ک کنید
ایشالا مشکلتون درست بشه
Printable View
واسه نصب پچ صدا باید گوشیتون ح ک باشهنقل قول:
اگه ح ک گوشیتون به مشکلی برخورده، از اول ح ک کنید
ایشالا مشکلتون درست بشه
به نظر من که ه ک ویواز و آموزش تقویت صدا دو مقولهء جدا هستن که اگه تاپیکش جداگانه باشه بهتره:20:نقل قول:
آخه شهرزاد یه چیزی هم هست، دیگه کل انجمن کلوپ سونیاریکسون هم نمیشه به ویواز اختصاص پیدا کنه که :دیفکر کن سه چهار تا تاپیک مخصوص ویواز هست تو صفحهی اول ! یه کم اجحاف میشه به بقیه و مطالب ما هم پراکنده :دی
حالا هر چی دوستان صلاح بدونن ...
حرفتون رو کاملا قبول دارم آقا کوروشنقل قول:
اگه اینجوریه که در همین تاپیک هم میشه آموزشش رو گذاشت و در صفحه اول یا در پست اول لینک داد :20:
البته حرف شما مستندتره.. پس هرچی شما و یا دوستان دیگر صلاح بدونید من هم قبول دارم :10:
البته برنامه های مفید دیگری هم واسه ویواز هست که به شخصه خیلی دوست دارم بذارم، ولی بایستی یه تجدید نظری در پست دوم بشه (مثل برنامه هایی که لینکشون خرابه یا برنامه هایی که مفیدتر هستند)
درست شد مرسیییییی همه :20::20::40::20::20:
نمیدونم چرا از وقتی حک شده ، کلا با گوشی دارم حال می کنم نظرتون چیه؟..... دوربین عالی، صدا عین ضبط ،کیبرد تیم ملی و....
آره واقعا :5:
همه قسمتاش المپیکی شده! تیم ملی چیه آقا وحید :27:
هر چند من بدون صدا هم دوسش داشتم ولی الان دوست داشتنی تر شده :31:
یه چی دیگه هم به نظرم جاش خالی بود و الان این نقص رو با پچ صدا جبران کرده اینه که: قبلا اگه رو برنامه دیگه ایی بودی و موزیک در حال پخش بود، نمیتونستی صداشو کم و زیاد کنی :8: الان میشه
وای حالا که -- شده ویواز گوشی من خراب شده , 10 روزه تو تعمیرگاه هست حالا که رفتم پیشش میگه ای سی پاورش سوخته چون گوشی جدیدی هم هست هیچجا گیر نمیاد , کسی از دوستان جایی سراغ نداره ؟ من شیراز هستم , این میگفت تو تهران هم سفارش دادم نبوده!
سلام
این آخرین ورژن از برنامه پی سی سوئیت سونی اریکسون با لینک سالم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچهها من اولین مشکلات رو رصد کردم !! خیلی هم حاده ... :(
فکر میکنم به خاطر اون پچ افزایش سرعت و ... باشه
بلوتوث گوشی کار نمیکنه، یعنی از هر طریقی که میخوام بلوتوث رو روشن کنم، پنجرهاش بسته میشه ! کار نمیکنه وقتی میزنم روش ... نه تو SPB و نه توی شورتکاتها ... حتی از Setting هم نمیشه ... ! میزنم بره تو بلوتوث، برمیگرده تو Setting !!
مشکل بعدی هم در مورد GPS و علامت آنتنشه ... گوشی رو که روشن کنم، برم تو GPS Data از اون به بعد خارج هم که میشم، اون علامت هست، و دیگه هم وارد GPS Data نمیشه ... بخوام برم تو Location هم هنگ میکنه گوشی !! اعصاب نذاشته واسم ...
تو اکسپلوره هم هیچیو سند نمیکنه ارور میده
ولی تو حالت عادی کوشی و فایل منیجر گوشی کار میکنه و سند میکنه
البته من پچ صدا نزدم فعلا راحت با هندز فری استریو کار میکنه بدون مشگل
نقل قول:
احتمالا پچ سرعته چون پچ صدا تو این 10 روزه گذشته هیچ موردی ندیدم و خیلی باهاش ور رفتم موردی ندیدم منتظر بودم کسی پچ سرعت تست کنه که من هم نصب کنم یا نه ظاهرا نه!!
من هم گوشیم رو -- کردمنقل قول:
هم پچ صدا رو نصب کردم
هم تقویم فارسی
هم پچ سرعت kokoro
ولی مشکلی با جی پی اس ندارم
حتی الان هم با بلوتوثم یه قایل به لپ تاپ فرستادم
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
البته موقع -- اون دو تا فایل پچ اصلی رو ادد تو اتو نکردم
چون وقتی اونها رئ ادد تو اتو می کردم گوشی شروع به داغ شذن می کنه
من که همچین مشکلاتی نداشتمنقل قول:
مطمئنید از پچ افزایش صداست؟
نه با بلوتوث نه با GPS و نه location
اگه با SPB کار میکنید که من پیشنهاد میدم از این برنامه خارج بشید بعد ببینید درست نمیشه؟
آخه در حالت عادی (ح ک نشده) هم گاهی SPB پنجره یه برنامه رو الکی می بست ... :5:
چرا ظاهرا نه؟؟؟نقل قول:
من که مشکلی با این پچ سرعت نداشتم :20:
نه، از افزایش صدا نیست، از افزایش سرعته فکر میکنم !نقل قول:
چون پچهای دیگه رو میتونم ببندم، و بستم و تست کردم، فرقی نکرده ...
فقط افزایش سرعته که نمیتونم غیرفعالش کنم ...
تو چند روز اخیر تغییر دیگهای هم ندادم که بخواد به خاطرش این جوری بشه ...
SPB رو از قبلترش داشتم و مشکلی نبود، نه با GPS و نه بلوتوث ...
الان اکسیت هم میکنم، باز همون جوریه ...
حتی دوربینم هم هنگ میکنه جدیداً ... یعنی تو اون حالت GPS که گیر میکنه، دیگه میزنم بره رو دوربین هم رو آرم سونیاریکسون گیر میکنه !
البته احتمالاً این مشکلات مختص خودمه، بچهها میخوان نصب کنن راحت باشن، بعیده مثل مال من بشه، چون بقیه مشکلی نداشتن ...
بچهها مستر ریست چیا رو پاک میکنه دقیقاً ؟! از چیا بکآپ بگیرم ؟! :(
شاید متاسفانه اینجوری باشه :41:نقل قول:
ولی افزایش سرعت واسه من که مشکلی بوجود نیاورد
ایشالا که درست بشه
مستر ریست هم .....
تمام تنظیمات گوشی مثل تماسها، کا نتکت ها، یادداشتها، اس ام اس ها و تمام نرم افزارهائیکه نصب کردین همه به حالت اول یعنی کارخانه ای بر میگردن
:5:
خب فایلهای مموری استیک که پاک نمیشن ؟!
اگه نرمافزارا تو مموری استیک نصب شده باشن چی ؟!
پچها و ... هم تو استیکن ... !
برای من یکی یا دو بار پیش اومد که بلوتوس روشن نشد و با ریست کردن گوشی درست شد دقیق نمیتونم بگم مربوط به چی میشه چون رو گوشی زیاد ور میرم مخصوصا اون درایور C تا بتونم کلاک CPU بالاتر ببرم احتمال میدم به خاطر افزایش صدا باشه اونم فقط پچ C2Z نه چیز دیگه ولی با GPS مشکل نداشتم
یمشکل عجیب یکی دو روز داشتم و خود به خود بر طرف شد و اون این بود که قسمت app installed باز نمیشد یعنی نمیتونستم برنامه ای پاک کنم که با اجرا Location برنامه app installed اجرا میشد:blink:
اگه خواستید گوشی تون رو مستر ریست کنید و گوشیتون هم حک بود حتما از حالت حک در بیاریدش و دوتا برنامه مربوط به حک اون UMU ها رو میگم پاک کنید بعد مستر ریست کنید چون یکبار تو حالت حک مستر ریست کردم و گوشی دیگه روشن نشد مجبور شدم اپدیت کنمش :31:
یک هفته بیش دوباره دوباره مجبور شدم مستر ریست کنم اون کار ها رو کردم و مستر ریست کردم گوشی اینبار روشن شد . چون با گوشی زیاد ور میرم گوشی زیاد قاطی میکنه احتمالا امروز هم دوباره مستر ریست کنم:31:
گوشی وقتی از GPS استفاده میکنه کلاک CPU میره بالا حدودا تا 550-590 مگاهرتز میره بالا (با برنامه دیدم و تو حالت عادی حدود 400-450 مگاهرتز هست) تو این حالات SPB Shell خیلی نرم کار میکنه فریم ریت بالا میره کلا هم مشخصه این نرم شدن SPB برای ازمایش کافیه به Location برید بعد GPS Data و بعد Position هر وقت که ایکون GPS اون بالا اومد برید تو SPB میفهمید چی میگم کلا همه جای گوشی سرعت ش بالا میره
فقط درایو C پاک میشه و برنامه های تو مموری هم پاک نمیشن و بعد از مستر ریست بعضی از برنامه ها نصب میشن و بعضی ها شون نه گاهی اوقات وقتی گوشی میان این عمل رو انجام میده(؟یکم طول میکشه) چون برنامه ها خوب نصب نمیشن (بعضی هاشون ) گوشی شاید شاید دوچار یه مشکل عجیب بشن که دوبار برای خودم پیش اومد ، هر کاری کردم بعد از مستر ریست وای فای گوشیم وصل نمیشد حتی 3 بار مستر ریست کردم تو فاصله های یک ساعت به یک ساعت و یک بار هم بعد از اون سه بار مستر رست اپدیت کردم ولی بازم درست نشد به این نتیجه رسیدم که گوشی خراب شده ولی مموری رو خارج کردم (کلا از گوشی بیرون کشیدم) و بعد مستر ریست کردم تا برنامه ی رو مموری رو نصب نکنه شاید باورتون نشه درست شدنقل قول:
خب فایلهای مموری استیک که پاک نمیشن ؟!
اگه نرمافزارا تو مموری استیک نصب شده باشن چی ؟!
پچها و ... هم تو استیکن ... !
کلا اگه خواستید برنامه ها ی رو مموری رو بعد از مستر ریست نصب نشن پوشه های private,system,resurcse,sys رو از رو مموری پاک کنید و بعد از مستر ریست کردن بزارید تو گوشی
چون بعد از مستر ریست اگه مموری رو بزارید گوشی دوباره میره برنامه های رو مموری رو نصب کنه
سلام...دوست من يه ويواز داره كه وقتي داشت با كامپيوتر روش نرم افزار يا فريمور ميريخت خاموش شد و ديگه روشن نميشه...گويا نوسان برق هم داشته اون موقع ...مشكل از چيه و چطور ميشه درستش كرد...؟؟؟؟يعني گوشي dead شده؟؟؟
نقل قول:
یا اپدیت ش کن یا بده بیرون فلش کنن احتمال زیاد درست بشه
ممنون بچهها ...
فکر میکنم مشکلم با GPS حل شد، قبلاً توی Location بعد از چک کردن مختصات و سرعت و ...، بک رو که میزدم، GPS هم قطع میشد، اما الان ظاهراً باید حتماً Exit رو بزنم ...
البته یادمه دیروز با Exit هم اون آیکن GPS نمیرفت ! اما خب امروز با Exit راحت خارج شد ...
الان مشکل بلوتوث پابرجاست متأسفانه، هیچ کاریش هم نمیشه کرد ... حتی فایل رو که میخوام بفرستم، میپرسه بلوتوث رو روشن کنم یا نه، Yes رو بزنیم هم هیچ اتفاقی نمیافته و فایل فرستاده نمیشه ...
راستی وحید جان این چیزایی که در مورد آن بودن GPS و تأثیر در سرعت گوشی با SPB گفتی واقعیت داره ؟! من کلاً با SPB راحتم، همه چی نرمه، نمیدونم این GPS چه جوری میخواد روش تأثیر بذاره !!
تست ش راحته و هیچ ضرری هم برای گوشی نداره برید به ادرس Location>GPS Data>Position هر وقت ایکون GPS بالای صفحه اومد حالا برید تو SPB در ضمن این گیفی که اپ کردم خیلی واضح نشون میده که سرعت گوشی بالا میره ، قبل و بعد فعال کردن GPS این گیف رو اجرا کنید هر چی کلاک CPU گوشی بالاتر باشه سرعت اجرا ی این گیف بالاتر میره یعنی سرعت پرش گوسفند بیشتره طوری که نه پا ها و نه اون چوب دیده نمیشه این فقط 550 مگاهرتز هست
[PHP]http://www.mediafire.com/i/?4txti1a4tpvqbwp[/PHP]
اگه ممكنه بگين دقيقا چه بلايي سرش اومده؟؟؟به نظرتون از چي ميتونه باشه؟؟؟چرا روشن نميشه؟؟؟و چطور ميشه فلشش كرد؟؟؟ممنون از راهنماييتوننقل قول:
شما فقط ميتوني اپديت كني هنوز برنامه اي براي فلش ويواز نيومده البته هستش ولي پوليه يا اينكه بده بيرون فلش كنند
چون ميگيد در حين اپديت برق رفته بايد با همون اپديت درست شه تبقه تجربم
دقيقا چي شد كه اين طوري شد
من میخواستم sms هام رو با خروجی HTML داشته باشم. همونطور که قدیما روی 2nd ed انجام میدادیم.
یه سالی دنبالش گشتم ولی به جایی نرسیدم.
کسی راهی برای نصب x sms روی ویواز پیدا کرده؟
یا مثلا تونسته ورژن کرک شده ای از sms diary رو که تمام اس ام اس ها رو بطور کامل اکسپورت کنه پیدا کنه؟
هدف اکسپورت با فرمت HTML هست... لطفا اگه راه دیگه ای هم میشناسین معرفی کنین.
من دقيقا نميدونم چكارش كرده كه اين طوري شده...جايي هست كه آموزش آپديت كردن رو به طور كامل گفته باشه؟؟؟نقل قول:
دوستان سلام
من الان بهد -- دیگه نمیتونم با برنامه اسمارت جی پی اس کار کنم ولی گوگل مپ و او وی ای مپ کار میکنه راحت
دیشب گویمو خاموش کردم ولی وقت رو شن کرن روشن نمیشد رو سونی اریکسون میموند رم رو در اوردم اومد بالا
ویبره گوشیمم قطع شده دیگه تو هیچ حالتی ویبره نمیره نمیدونم چش شده
فک میکنم -- یکمی به تغییرات نیاز داره با یه سری برنامه ها سازگار نیست
برنامه ای نیست که بشه سرعت کلاک گوشی رو دید و یا کمو زیادش کرد؟
واسه من هم بعد از ه ک سرعت روشن شدن گوشی پایین اومده یکمنقل قول:
دیشب گویمو خاموش کردم ولی وقت رو شن کرن روشن نمیشد رو سونی اریکسون میموند رم رو در اوردم اومد بالا
ویبره گوشیمم قطع شده دیگه تو هیچ حالتی ویبره نمیره نمیدونم چش شده
فک میکنم -- یکمی به تغییرات نیاز داره با یه سری برنامه ها سازگار نیست
اما روشن میشه
کلا هـــک گوشی رو ناپایدار میکنه.
تو گوشی های قبلیم هـــک با Hello این مشکل رو نداشت. ولی الان این با این روش خیلی قاطی میکنه.
چراغای دکمه های من روشن میموند.کیبورد فارسیم بالا نمیاد. سرعت رفتن از app به main menu شدیدا کم شده. اس ام اس ها خود بخود پاک شدن...
تنها مزیت هـــک شدن واسه من اضافه کردن تقویم شمسی به تقویم گوشی و افزایش صدای گوشی بود...
ولی اگه اینطوری پیش بره فک کنم بهتره همون هـــک نشده بمونه...
سلام
کسی برنامه ای واسه افزایش کلاک سی پی یو نداره؟
نقل قول:
سلام
الان گوشی من 1 ماه هکه اصلا هیچ مشکلی ندارم حتی یه بار یه مشکل پیش نیامد
برای شما چرا اینجوری معلوم نیست به نظرم یه بار فرمت کن (هم Cو هم رم گوشیتE)بعد دوباره -- کن تست کن بین چی میشه
تقویم شمسی بدون -- هم میشه ولی تقویت صدا نه
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6516615&postcount=4413
این تقویم شمسی چه جوریاست ؟! میشه بذارین بچهها ؟!
نقل قول:
با یک روش بسیار ساده و کم حجم میتونید به راحتی تقویم گوشیتونو کاملا فارسی کنید و تمام مناسبت ها رو توش داشته باشید. و مطمئن باشید که کاملا اجرا میشه!
اول فایل رو از اینجا دانلود کنید.
از حالت فشرده درش بیارید.کد:http://www.mediafire.com/?b7zo9y3rq7acgsy
بعد گوشیتونو به کامپیوتر وصل کنید.
وارد درایو رم گوشی بشید.
حالا برید داخل فولدر backup
به احتمال زیاد این فولدر بصورت Hide هست که باید برید به این مسیر Menu> Tools> Folder Option> و show hidden files رو تیک بزنین
*اگر همچین فولدری هم نداشتین، باید برید از قسمت فایل منجیر گوشیتون یه بک آپ از فایل هاتون بگیرید تا نهایتا فولدر بک آپ هم ساخته بشه.
(تاکید میشه که از فایل Calender.arc یه کپی تو هاردتون داشته باشید و البته مواظب باشید پاک نشه، چون در صورت پاک شدن راه برگشتی ندارید)
حالا این فایل Calender.arc رو (که قبلا از حالت فشرده درش آوردید) توی همین فولدر BackUp بریزید.
گوشی رو از کامپیوتر جدا کنید
برید به این مسیر Menu> Organizer> File Manager> BackUp> Option> Store
حالا فقط گزینهء Calender Entriies رو تیک بزنید و OK کنید.
احتمالا گوشی خودش ریستارت میشه ولی اگه نشد خودتون این کار رو انجام بدید.
بعد که گوشی بالا اومد تقویم گوشیتون فارسی شده.
توجه داشته باشید که فعلا راهی برای برگشتن تقویم اصلی گوشی وجود نداره.
(ولی اجتمال زیاد اگه اون فایلی رو که گفتم توی هارد کامپیوترتون کپی کنید رو اگه یک بار دیگه بریزید توی فولدر backup و دوباره همین کار ها رو انجام بدید درست بشه)
منبع: gsmaria
سلام به همه....
ایکون های جدید برای SPBShell
کافی لینک زیر رو دانلود کنید از حالت فشرده خارج کنید بعد فلودر SPBShell رو به E:\Other بریزید و SPBShell رو یک بار ببندید و دوباره باز کنید
[PHP]http://www.mediafire.com/?0oji7suun8j3bst[/PHP]اینم یه اسکرین شات البته گوشی خودم هست
شهرزاد دستت درد نکنه ...
وحید از اسکرینشاتش خوشم نیومد :دی همین هایی که الان داره خوشگلتره که :دی
حالا میشه برش گردوند حالت اولیهاش رو ؟! :دی
خواهش می کنم :11:نقل قول:
آقا کوروش شما اون فولدر SPB Shell که آقا وحید گفتن رو اگه پاک کنید ، بر می گرده به حالت قبلی :20:
البته برنامه هم از اول اجرا بشه :46:
حالا که حرف از SPB Shell شد :20:
منم یه اسکرین شات میذارم
خودم اینو بیشتر از همهء Skin هایی که دیدم بیشتر دوست دارم :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعد از دانلود، از حالت فشرده در میارید و فولدر رو در مسیرE/Other کپی می کنید ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mediafire.com/?6cruoup0d7lel13
اصلا انتظار نداشتم همچین حرفی بزنی الان خودم رو از رو اتوبوس میندازم پایین:31:نقل قول:
شهرزاد دستت درد نکنه ...
وحید از اسکرینشاتش خوشم نیومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین هایی که الان داره خوشگلتره که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میشه برش گردوند حالت اولیهاش رو ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فقط و فقط ایکون ها رو تغییر میده و جای ایکون ها ساعت دما و... رو میشه تغییر داد.....
نکن این کارو بابا وحید جون :دی
حالا نگرفتم که، از رو اسکرینشات قضاوت کردم :دی
میگیرم، چشم :دی
ولی اینی که شهرزاد گذاشت دلمو برد :دی
از اینا بیشتر خوشمان میآید :دی
راستی اسکینهای SPB رو کجا میشه یافت ؟! بریم یه چرخی بزنیم توش : دی
أوستان میشه لینک خود برنامه رو هم بدین؟