بعید هست از یخ زدن باشه چون در صورت یخ زدن یا روشن نمیشه و در صورت اسرار به روشن کردن موتور تسمه تایم رد می کنهنقل قول:
شما بهتره دسته سیم اصلی را بررسی کنید
Printable View
بعید هست از یخ زدن باشه چون در صورت یخ زدن یا روشن نمیشه و در صورت اسرار به روشن کردن موتور تسمه تایم رد می کنهنقل قول:
شما بهتره دسته سیم اصلی را بررسی کنید
دوستان نمایندگی برای موتورهای EF7 چه روغن موتوری میریزه؟
سلام. اگر منظورتون تعویض روغن با کارت طلایی هست روغن ایساکو براتون میریزن و اگه روغن دیگه ای بخواین باید مابه تفاوتشو بدین بهشون. ما به تفاوت روغن برای روغن توتال 7000 حدود 25 هزار تومن هست.نقل قول:
ممنون از شما..روغن ایساکو مارکش هست یعنی؟روغن خوبیه؟نقل قول:
واینکه رو هر 10 هزار تا عوض میکنه خود نمایندگی..این میزان برای همون روغن ایساکو مناسبه؟
اگه بخوام تفاوت قیمت بدم هر مارکی که بخوام رو دارن؟مثلا بهران
ببخشید سوالام زیا دشد در مورد مایشن صفر ایا تا همون سرویس 10 هزار لازمه روغن و واسکازین رو عوض کنم؟
ممنون
واسکازین رو نیاز نیست عوض کنید فعلا. اگر ماشینتون صفر هست توصیه می کنم بذارین 1500 تا کار کنه بعد خودتون عوض کنید روغن رو. بهران برای EF7 زیاد مناسب نیست بهتره همون توتال 7000 بریزید.نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کسی با مه شکن سمند مشکل نداره ؟
نمیدونم با اون که چست زدم دورش باز احساس میکنم داره اب میره داخلش و رنگش میخواد بره
بعدش این لامپاش چرا هر 2 هفته میسوزن !!
دیروز سرویس 10هزار ماشینو بردم ، روغن عوض کردن ، پول 1 لیتر روغن اضافه 15تومن ازم گرفتن ، درسته ؟ 5 لیتر ریختن کلا
کسی تا حالا باطری ریموت سوییچ عوض کرده. از صبح امروز ریموت عمل نمیکنه. اگر از باطریش باشه چجوری عوض میشه. ممنون
سلام. یه ماشین ef7 ثبت نام کردم. وقتی خواستم تحویل بگیرم زنگ زدم نمایندگی گفتم ماشین من هنوز نیومده گفت اومده ولی داریم کارهاش را انجام میدیم فردا بیا تحویل بگیر الان تو تعمیرگاه هست. گفتم تعمیرگاه واسه چی!؟ گفت چک کردن و کارواش. واسه همه ماشین ها این کار را انجام میدند!؟ تو شک افتادم نکنه واسه ماشینه اتفاقی افتاده یا !!!؟؟ یکی بگه این موضوع مهمه یا نه !!!؟؟؟
سلام دوست عزیز. والا من که تحویل گرفتم که خبری از این کارا نبود. حتما پیگیر باشید البته انشالله که خبری نیست و قانون جدیدشونه برا تحویل خودرو.نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوست عزیز
من تا حالا عوض نکردم ولی یه پیچ ریز چارسو داره .. اونو باز کن باطریشو میبینی . بورو همون تایپشو بخر
ممنون که جواب دادی ولی من پیچی نمیبینم.نقل قول:
کارواش و چک کردن ماشین موعد تحویل مربوط به سرویس PDS برای تحویل خودرو هست که چند ساله باید به اجبار توسط نمایندگی انجام بشه که البته اکثرا درست انجام نمیدهند یا اصلا انجام نمیدهند
سلام
ای اف ۷ دوگانه مالتی پلکس دارم. روی گاز تو یه دور موتورهای خاصی مثلا ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ یه صدای کززززز از سمت شاگرد میاد.
کسی میدونه چیه؟ رو بنزین این صدا وجود نداره یا خیلی کمتره.
سلام ممنون از راهنمایتون مشکل از باطری بود باطری رو عوض کردم فقط یه سوال باطری رو که گرفتم یارو باطری قبلی رو ازم گرفت نباید بابت باطری قبلی چیزی از قیمت کم میکرد. باطری اوربیتال 74گرفتم 210 تومن.
به نظر شما باطریش خوبه هم مارکش هم قیمتش.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام دویست عزیزنقل قول:
معمولا قیمتی که هر جا میپرسی و به شما میگن با احتساب همون باتری کهنه هست. اگه باتری کهنه رو ندید باید 30-40 تومن دیگه بدید
در مورد باتری که خریدید توی ایرانیها باتری خوبیه (تقریبا بهترینه) و خوب کار میکنه. البته یه مقدار گرون داده. من همین الان این باتری رو حدود 180-190 تومن هم سراغ دارم. ایشالا که برای شما هم خوب کار کنه و مشکلی نداشته باشی:n39:
سلام ممنون از جوابتوننقل قول:
سلام
ماشینم صبح ها خیلی دیرگرم میشه یعنی باید ۱۰کیلومترتوجاده برم تا ی مقدار جزیی آمپربیادبالا
بخاری گرم میشه ولی آمپردیرمیادبالا
تست کردم درمواقع درجا آمپرزودمیادبالا
میخواستم بدونم مشکل از چیه
توجاده که رانندگی میکنم آمپر بین خط یک و دوهستش
اگر بخاری بعد از ۳ دقیقه گرم میشه مشکل از آمپر هست . وگرنه دمای موتور معمولا روی ۷۰ هست ( بین خط دو - و وسطی )نقل قول:
دوستان سیستم سخنگوی سمند قسمت روغن و فیلتر رو چطوری صفرش کنم؟ هی صدا میده عوض کنید عوض کنید
سلام وقتی توجاده میوفتم آمپرخیلی میاد پایین یعنی میرسه نزدیک خط اولی .توتابستون اینجوری نبودنقل قول:
یعنی فک کنم دما رونگه نمیداره
وبعضی مواقع که ماشینو صبح روشن میکنم خیلی دیر آمپرمیاد بالا
میخواستم بدونم مشکل از ترموستاته یا فشنگیه آب یا چیز دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
طبق تجربه ای که روی ماشین های مختلف کسب کردم ترموستات هر 3 تا 4 سال نیاز به تعویض داره
مثلا در تندر ترموستات زود تر از زمان اصلی باز میشه و آمپر همیشه روی دو خط می مونه (بجای 4 خط)
البته روی ماشین های مختلف متفاوته و ممکنه ترموستات کامل جام کنه ولی تجربه کلی را گفتم
شما هم اگر بیش از 3 سال از عمر ماشین می گذره ترموستات به همراه آب رادیاتور را تعویض کنید
بچه ها من پمپ آب پاش برف پاک کن از کار افتاده به نظرتون سوخته. دقیقا یکسال گذشته . خیلی زود سوخت. به نظرتون کار زیاد داره یعنی خودم میتونم کاری کنم.
نقل قول:
اول اینکه الان هوا سرده و مشخصه وقتی شما تو جاده میری دمای هوا تو سرعت سرد تر از مقدار واقعیش در حالت درجاست. واسه من امپر بین درجه دو و سه میمونه.
شما اگر همون موقع بزنید کنار و دو دقیقه ماشین درجا بمونه سریع امپر میاد بالا و حتی فن هم روشن میشه.
این حالت به نظرم بیشتر به خاطر سردی هواست ولی میتونید واسه اطمینان بیشتر ماشینو جایی نشون بدید.
میری تو تنظیمات ، روغن و فیلتر ، اونجا عددش رو تغییر بدی بالا پایین کنی فکر کنم خودش صفر میشد ، یا میرفتیم تو نمایش روغن و فیلتر اونجا صفر میکردیمنقل قول:
صفر نمیشه باید بری توی تنظیم روعن و فیلتر و مجدد کیلومتر تعریف کنی بعد میپرسه تغییرات ذخیره شود > اوکی و درست میشه .:n01:نقل قول:
منظورم همون بود شما جدید تعریف میکنی خودش صفر میکنه
نمیدونم چرا درب راننده باز میشه چراغ داخل سقف روشن نمیشه ، در حالی که سه تا در دیگه که باز میشن روشن میشه ! کسی میدونه مشکل کجاس
بعدش نمیشه کاری کرد وقتی در باز میشه راهنماها پشت هم بزنن ، باید دزدگیر نصب باشه ؟
نقل قول:
برای من هم همینطور بود که البته مشکل از لادری درب راننده بود .
من خودم وقتی با لادری ور میرفتم یهو روشن میشد :n02:
وقتی بردم سرویس 5000 تا گفتم بهشون و درستش کردن ... البته تو لیستشون نوشتن تعویض سیم کشی و از این حرفا ...
بدی این ایراد این بود که وقتی مینشستم تو ماشین بعد چند ثانیه درب ها قفل میشد و حتی شروع میکرد بوق زدن و دزدگیرش وارد عمل میشد .
کلید پمپی زیر در خرابه. بازش کنید و اتصال به بدنش رو چک کنید. به لاستیک های کلید هم یه خورده روغن بزنید تا نرم تر بشن. الان که هوا سرده خیلیا با این مشکل مواجه هستن. از جمله خود من. یه خورده که اون کلید رو تکون بدید درست میشه.نقل قول:
احتمالا مشکل از باز موندن ترموستات هستش.نقل قول:
در ضمن ef7 فشنگی آب نداره. سنسور آب داره.
شما ماشین رو وقتی سرده روشن کن بزار درجا کار کنه تا آمپر آب از خط دوم بالاتر بره.
لوله بالای رادیاتور رو با دست لمس کن باید سرد باشه تا وقتی که آمپر آب خط دوم رو رد کنه. وقتی آمپر آب خط دوم رو رد کرد یکدفعه داغ میشه ( ترموستات باز میشه ) ولی اگه قبل از اینکه آمپر آب به خط دوم برسه اون لوله گرم باشه احتمالا ترموستات باز مونده. وگرنه ممکنه اشکل از سنسور آب باشه. در ضمن خرابی سنسور آب ممکنه باعث بد کارکردن موتور هم بشه.
مرسی از دوستان ، بمونم سر سرویس ماشین ببرم نشون بدم راحت
نمیشه کاری کرد وقتی در باز میشه راهنماها پشت هم بزنن ، باید دزدگیر نصب باشه ؟
سلام دوستان ، من مشکل لرزش و صدای زیاد موتور دارم ، مدل ماشینم ef7 بنزینی ۹۳ هست ، در رابطه با همین مشکل شمع هارو با نوع سوزنی ، بنزین سوپر ، تعویض دسته موتور ها ، تبدیل دسته موتور بالا ، تعویض منجید های اگزوز با نوع تویوتایی ،روغن ایساکویی و توتال ، بررسی مسیر ورودی هوا رو انجام دادم ولی مشکل مرتفع نشد ، گپ شمع هارو هم تغییر دادم بازم فرقی نکرد از نظر نمایندگی عادی هست ولی به وضوح مشخصه که لرزش و انتقال صدا از سمند موتور پژو بیشتره
لطفا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بود و نبود گوی سیاه هم فرقی نداره در صدا و لرزش
سلام دوستان اینکه میگن سمند بعد 3-4 سال خیلی به خرج میفته واقعیت داره؟سمند 3-4 سال کارکرده با مثلا 80 هزار کیلومتر کارکرد ارزش خرید داره؟مشکلاتی مثل روغن ریزی و ... پیدا نمیکنه؟
مشکل روغن ریزی تقریبا رفع شده ، ولی نهایتش تعویض واشر اببندی اویل ماژول هست که هزینه چندانی ندارهنقل قول:
ولی در مورد این که ماشین چهار سال ۸۰ هزار تا کارکرده ، باید تسمه تایم عوض بشه ، دیسک صفحه اگه تموم شده عوض بشه
این موارد تو اکثر ماشین ها تو این کارکرد یکسانه
نهایتا به خاطر وزن بیشتر سمند ، تو این کارکرد نیاز به تعمیر جلو بندی خواهید داشت
سلام
من سمند ای اف سون مالتی پلکس مدل آذر نود و سه دارم، یکی از ریموت های ماشینم از کار افتاد و دیگه دکمه هاش کار نمیکرد، فکر کردم باتریش تموم شده و یه مدت ریموت یدک دستم بود. وقتی باتری هاشو عوض کردم بازم درست نشد. کلید رو بردم نمایندگی واسم کد بده و درستش کنه اما هر دو ریموت رو از کار انداخت، قفل مرکزی هم عملکردش خراب شده. ماشین راحت درش با سوییچ باز میشه و ماشین روشن میشه و دیگه خبری از ایموبلایزر نیست.
دو تا نمایندگی بردم نتونستن کاری بکنن. برداشتن سرباتری هم کمکی نکرد. با دیاگ هم نمیتونن درست کنن تو نمایندگی.
الان ماشینم ایموبلایزر و ریموت هاش از کار افتاده. دوستان لطفا کمک کنید.
فکر نکنم غیر از نمایندگی کسی دیگه بتونه درست کنه
اگه گارانتی دارین ، قبل از اتمام حتما پی گیری کنید واز شکایت نترسید
سلام خدمت همه ef7 سواران عزیز. من یه ماشین ef7 بنزینی صفر تحویل گرفتم. رفتم بنزین بزنم دیدم روی درب باک نوشته بنزین بدون سرب با اکتان بالای 95. من یه باک سوپر زدم. آیا همیشه باید بنزین سوپر بزنم!؟ بنزین معمولی بزنم چی میشه!؟
سوال دوم اینکه وقتی روشن می کنم باید پام رو گاز باشه و یه دقیقه ای ملایم گاز بدم تا ماشین روشن بمونه و گرنه خاموش میشه. اینجوری که نباید باشه!؟
سلام ، همانطور که تو دفترچه هم نوشته بنزین سوپر مناسب این موتور هست ، ولی درصورت دسترسی نداشتن میشه معمولی هم زد ، بیشترین ضررش به کاتالیزر میرسه که اونم زیاد مهم نیست
در مورد خاموش شدن در استارت اول ، مشکل احتمال قوی از استپر موتور هست
بدید بیرون دیاگ بزنن و ریست کنن مشکل حل میشه
نقل قول:
امروز بردم پیش یه نفر با ۳۰ تومن درستش کرد. یه سری از این کارشناسای ایرانخودرو قد خر هم حالیشون نیست.
البته داریم تکنسین هایی که دانش بالایی دارن.
دقیقا برای منم آذر۹۳هست اما سخنگو ولی سه ماه بعدش ریموت ضعیف و از کار افتاد از اون موقع تا حالا هم دارم از یدک استفاده میکنم که چند روزیه یدک هم ضعیف شده و باید به ماشین نزدیک شم. سوالم اینه که چجورد ریموت باز میشه تا باتریشو عوض کنم ظاهرا پیچ نداره. ممنون