می شه اونایی که برنامه گرفتن بگن کی شروع می شه کلاساشون ؟؟
یکی دو نفر بهم گفتن 14 ام شروع می شه
واقعا اینقدر تاخیر داره ؟؟
یه مسافرت می شه بریم یعنی ؟؟ :31:
Printable View
می شه اونایی که برنامه گرفتن بگن کی شروع می شه کلاساشون ؟؟
یکی دو نفر بهم گفتن 14 ام شروع می شه
واقعا اینقدر تاخیر داره ؟؟
یه مسافرت می شه بریم یعنی ؟؟ :31:
من انتخاب واحدم انجام شد ولی تاریخ شروع نزده. فقط تاریخ امتحانو نوشته.نقل قول:
اگه فردا بخوای بری مسافرت میتونی استرالیا هم بری با این حساب!
کسی نمیدونه یعنی
اگه کسی ترم اول مرخصی بگیره
ترم دوم بره دانشگاه میتونه خودش انتخاب واحد کنه یا بازم دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟
من که این همه جواب دادم :41:نقل قول:
ولی مبارک باشه به رفیق ما هم سلام برسون:10:
سایت دانشگاه معمولا میزنه مثلا تا رتبه فلان نیمسال اول بقیه نیمسال دوم ولی شما قطعا نیمسال اول هستین (محض احتیاط یه سر به سایت دانشگاتون بزن)نقل قول:
مشکل اینه که اونا اجازه انتخاب واحد به بچه های ترم اول نمیدن چون یکی از دلایلش اینه که فکر میکنن ترم اولی ماجرا دستش نیست ممکنه واحد سنگین انتخاب کنه یا سبک خلاصه خودشون کارشناسی شده براش انتخاب رشته میکنن مهم نیست شما کی بری. مهم اینه که ترم اولی هستی(یعنی اولین ترمیه که میری دانشگاه. راستی ترم اول مرخصی نمیدن مگه چی بشه)نقل قول:
سلام
در مورد ثبت نام دانشگاه آزاد سوال داشتم
یکی اینکه من ماه پیش اقدام کردم واسه سربازی برگ سبزم اومد تاریخ اعزام 18 آبان هست.الان این برگ سبز رو باید ببرم دانشگاه واسه ثبت نام؟
بعد اینکه من میخوام ترم اول رو مرخصی بگیرم.باید اول ثبت نام رو کامل کنم. بعد مرخصی رو کی باید واسش اقدام کنم؟
دوستانی که سوال راجبه اون55 هزار تومن داشتن
این پول رو به همون حساب دانشگاه بریزین.من و دوستم که همین کارو کردیم.مشکلی هم پیش نیومد.یعنی وقتی امور مالی رفتیم کسی بهمون گیر نداد.پس یعنی مشکلی نیست
ترم اولی ها هم حذف و اضافه دارن؟؟من میخوام برنامه سازی رو بردارم میخوام بدونم بهم میدن؟؟الان 18 واحد دارم.میدن بهم؟؟
مدارک لازم برای ثبت نام اومده رو سایت آموزشکده...
من متولد 71 هستم و هنوز وقت سربازیم نشده ،مدرک باید چی ببرم؟؟؟نقل قول:
4.مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران پذیرفته شده را مشخص می نماید.
تو كدوم قسمت سايت دانشگاه ميزنن ؟؟ به من هم گفتن بر حسب رتبه تقسيم ميكنيم . من هم رتبم شده 38 و آخرين رتبه قبولي 156 بود. من هم نيمسال اول ميشم ديگه ؟نقل قول:
برای دانشگاه من که توی اطلاعیه زده بودن که 250نفر اول ورودیای مهر ماهن بقیه بهمن. برو سایت دانشگاهتون حتما اطلاعیه ای چیزی هست.نقل قول:
ولی رتبت نشون میده مهرماهی هستی
من کلاسم از سوم شروع میشه.نقل قول:
احتمالا دقت نکردن! :27:نقل قول:
آخه اگه مثلا همه ی پولو بذارین و فقط به همون حساب شهریه بریزین، اونوقت فکر میکنن واحد اضافی خواستین بگیرین! اینطور نیست؟
آقا منم ورودی مهرماه شدم.وارد سیستم سیدا دانشگاه آزاد تبریز شدم کلا واحدهایی رو که دادن و زمان کلاسها که از ساعت چند تا چند هست و روز امتحان و مبلغ کل شهریه رو نوشته.
سلام
من در مقطع ارشد قبول شدم.البته ازاد
چند تا سوال در باره دروس جبرانی داشتم
در چه شرایطی واسه دانشجو درس جبرانی میزارند؟
ایا کلاس جبرانی مخصوص دانشجویان ارشده یا به طور مشترک با دانشجویان کارشناسی برگزار میشه؟
حد اکثر چند واحد جبرانی ممکنه به دانشجو بدند؟
یه سوال هم واسه ثبت نام داشتم
ایا واسه ثبت نام در ترم اول باید همه شهریه رو داد؟
من حتی نمیدونم چند واحد قراره بهم بدند و نمی تونم 2 ملیون با خودم ببرم.میتونم یه مقدار بهشون بدم تا کار ثبت نام تکمیل بشه و بقیه پول رو چند هفته بعد ببرم
واقعا ؟؟نقل قول:
کدوم دانشگاهی شما ؟؟
من تازه دوم باید برم معارفه
:20:
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
شما بری تو تاپیک ارشد بپرسی بهترهنقل قول:
اینجا :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212450
نقل قول:
نبود؟؟؟یکی جواب بده.
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
یعنی پولمون پریده؟؟؟:18:نقل قول:
سلام. منم وارد سيستم سيدا دانشگاه تبريز ميشم ولي اونجا چيزي نميبينم. ميشه شما بگيد چطور فهميديد ترم مهري هستيد ؟نقل قول:
من تا اينجا ميرم بقيشو نميدونم بايد چيكار كنم :
کد:http://www.iaut.ac.ir/User_InterFace/Sida/Sida.aspx
ممنونم دوست گلم. ولی اون موقع که من این پست رو زدم، جواب شما رو نخونده بودم. در هر حال امیدوارم ناراحت نشده باشید.نقل قول:
دوست شما هم بهره برداری علوم و تحقیقات هستند؟
دوستان یه راه خیلی ساده وجود داره برای اینکه بفهمید نیمسال اولی هستید یا نیمسال دومی. اگر انتخاب واحدتون انجام شده، تاریخ امتحان ها رو نگاه کنید. اگر تو دی یا بهمن بود خوب نیمسال اولی هستید.متولدین 1371 احتیاجی به مدرک نظام وظیفه ندارند.نقل قول:
من نرم افزار نجف آباد میرم :20:نقل قول:
فکر کنم بتونین تو حذف و اضافه با همین پول واحد اضافه کنین. یا اینکه حتی بندازین واسه ترمهای بعد.نقل قول:
فکر نمیکنم پول بخورن.
باهاشون حرف برنین فکر کنم بگن چیکار کن.
لطفا یکی جواب بدهنقل قول:
سلام
در مورد ثبت نام دانشگاه آزاد سوال داشتم
یکی اینکه من ماه پیش اقدام کردم واسه سربازی برگ سبزم اومد تاریخ اعزام 18 آبان هست.الان این برگ سبز رو باید ببرم دانشگاه واسه ثبت نام؟
بعد اینکه من میخوام ترم اول رو مرخصی بگیرم.باید اول ثبت نام رو کامل کنم. بعد مرخصی رو کی باید واسش اقدام کنم؟
پس یعنی من میتونم توی حذف واضافه همین ترم برنامه سازی رو وردارم.یعنی امکانش هست؟؟فرنوش جان ازت ممنونم.متاسفانه بقیه دوستان همراهی نمیکنند.و فقط فکر خودشونن:41:نقل قول:
خواهش میکنم، خوشحال میشم کمکی بکنم. :11:
شاید امکانش باشه، کدوم دانشگاهی؟ اگه سایتی داره یا شمارشو داری، حتما ازشون بپرس. ممکنه دیر بشه.
دانشگاه ازاد واحد اراک.سایتش واسه من باز نمیشه.شما میتونی یه نگاه بندازی اینم ادرسش:
کد:http://www.iau-arak.ac.ir/
سلام دوست عزیز.تا اینجا که رفتی سیستم ثبت نام و درج نمرات سیدا 1 یا 2 فرقی نداره میزنی.بعد ورود به سیستم رو میزنی .سپس شماره دانشجوییتو میزنی.برای پسورد هم شماره شناسامه تو میزنی . بعد که وارد شدی اطلاعاتی میاره مثل کد ملی و اینا.کامل که کردی تو قسمت امور ثبت نام ، فرم تثبیت ثبت نام رو میزنی.اونجا دروسی رو که بهت دادن همراه با نا استادها میاره.تو قسمت تاریخ امتحان که ستون آخر هست تاریخ امتحانت اگه تاریخ امتحانت دی بد که ورودی مهر هستی.اگر هم که تاریخ امتحانت خرداد بود ورودی بهمن هستی.باز سوالی بود در خدمتم.نقل قول:
ترم بهمن از کی شروع میشه ؟
منظورم اینه از چه زمانی ثبت نام ترم 2 شروع میشه؟
منم میخوام ترم اول مرخصی بگیرم یعنی نرم دانشگاه .
آره برگ سبز هم با خودت ببر كه اونا به نظام وظيفه تحويل بدن.نقل قول:
بچه ها سایت زده 27ام کلاسا شروع میشه ولی موقع ثبت نام یکی گفت 10 ام به بعد بیا
حالا به نظرتون چیکار کنم ؟
همون دهم به بعد درست تره!ولی بستگی داره کدوم دانشگاه آزاد باشه...نقل قول:
بچه ها سایت زده 27ام کلاسا شروع میشه ولی موقع ثبت نام یکی گفت 10 ام به بعد بیا
حالا به نظرتون چیکار کنم ؟
به منم گفتن 27 م کلاسا شروع میشه، ولی توی برنامه ای که بهم دادن، کلاسم از سوم شروع میشه.نقل قول:
برنامه ای که میدن دیگه مال خودتونه و درسته، اون 27 رو کلی گفتن.
این 27 ام ماله سال بالایی هاستنقل قول:
شما همون سوم شروع می شه کلاساتون
:11:
دانشگاه آزاد گرمسار
ولی تو برنامه هیچی ننوشته :31:
بچه ها کسی چیزی درباره ی پیش نیاز می دونه؟
من ریاضی و فیزیکم پیش نیاز خورده. اینا رو از رو چه کتابی تدریس میکنن؟
من شنیدم ریاضی رو از روی توماس و فیزیک رو از روی هالیدی درس می دن، درسته؟
سلام
یکی به من گفت ترم اول دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل نمیدن!
راسته؟
پس گواهی نامم چی؟
برو تا شهریور تموم نشده از پیش دانشگاهیت بگیر! به من که مرداد دادن
منم می خواستم بگیرم ولی دیگه دانشگاه ثبت نام کردمنقل قول:
باید از دانشگاه بگیری شما هم اگر ثبت نام کردید
:11:
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
نهنقل قول:
از همون کتابای پیش بهت درس می دن
من ریاضی پیشنیاز خرده بهم
تو واحد ها نوشته : ریاضی پیش دانشگاهی
من امروز همه کارای ثبت نام رو کردم گفتش فردا بیا رمز اینترنتی و اینا رو بگیر! من همون فردا باید واسه مرخصی ترم اول اقدام کنم؟
بعد مرخصی گرفتن چه جوریاس؟ شهریه ثابت رو باید بدم درسته؟
بچه ها
برای ثبت نام
فقط مدرک دیپلم و پیش؟؟؟؟؟؟
ریزنمرات نمیخوان یا چیز دیگه؟؟؟
آره الان دارم.نقل قول:
برو تا شهریور تموم نشده از پیش دانشگاهیت بگیر! به من که مرداد دادن
اما تا آخر شهریور انقضاشه.
ثیت نام کردم.الان زنگ زدم گفت 3 مهر بیا بهت بدیم.خدا کنه اذیت نکنننقل قول:
منم می خواستم بگیرم ولی دیگه دانشگاه ثبت نام کردم
باید از دانشگاه بگیری شما هم اگر ثبت نام کردید