بچه ها این فرم شماره 2 دفترچه کنکور رو باید حتما پر کنیم؟ به چه دردی میخوره؟
Printable View
بچه ها این فرم شماره 2 دفترچه کنکور رو باید حتما پر کنیم؟ به چه دردی میخوره؟
من که پر کردم و مدرسه هم مهر کرده به نظرم این کارو بکنی اگه سودی نداشته باشه جلوی ضرر احتمالی رو می گیرهنقل قول:
کتاب کمحجم و مقوی انتشارات خیلی سبز توضیح داده:46:نقل قول:
دوستان عزیز یک سوال داشتم
معدل کل دیپلم همون معدل کل سال سومه؟
یا
معدل کل 3 سال دوره دبیرستان؟؟
و اینکه اصلا اینم تاثیر داره؟؟
با تشکر...
معدل کل دیپلمه تاثیر هم ندارهنقل قول:
please delete...
به دبیر گسستتون بگو یه نمره برای خودش.تو باید برای کنکور تلاش کنی.نمره که ارزشی نداره.نقل قول:
سلام ..کدپیگیری هر دفعه که میری تغییر میکنه اشکالی نداره ...نقل قول:
موفق باشید
سلام...........آخرین باری که رفتی کد پیگیری داده اونو باید بدینقل قول:
طبق آخرین اطلاعات رسیده یکی از 100 نفر اول کنکور ریاضی،فردی است از غرب کشور و اسمش امیر است.
سلام دوستان من یه سری سوال داشتم ( اگه ابتداییه ببخشید )
1- من ریاضی هستم و میخوام هنر هم شرکت کنم :
الف ) آزمون هنر بعد از آزمون ریاضیه یا قبلشه ؟؟؟ اگه قبلشه یه خاطره خستگی شرکت نمی کنم
ب) از یکی شنیدم می گفت اگه جز نخبگان باشی می تونی همزمان دو تا رشته رو توی 1 دانشگاه بخونی برای مثال میشه یه مهندسی و یه رشته هنر مثل ( عکاسی یا موسیقی ) توی دانشگاه تهران خوند ؟؟؟؟؟
ج) اگه بله چجوری / یعنی اگه من دو تاشو امتحان دادم و رتبم توی ریاضی شد A و توی هنر شد B هر دوشم در حدی باشه که رشته هارو بیارم توی فرم انتخاب رشته باید چجوری انتخاب کنم ( دوستم میگفت باید ریاضیارو تو فرم بزنی بعد که میری دانشگاه می تونی علاقتو اعلام کنی و اگه نخبه باشی می تونی رشته دومو بری البته دوستم زبانو میگفت من هنر می خوام اصلاَ چنین چیزی میشه ؟؟؟؟ اگه اینحوریه من اصلاَ چرا هنر بدم !!!!
د )با قبول شرایط بالا تا چه حد باید نخبه باشی ؟ محدوده رتبه ؟
2- امسال ( پیش ) مدرسه بهمون یه کارت دانش آموزی داد آیا این شماره دانش آموزی که اینجا نوشته همونیه که برای ثبت نام لازمه ؟؟؟ یا با پارسالیه فرق کرده ؟؟؟
3- من یه سری اطلاعاتو باید از مدرسه بگیرم و باید تاشنبه صبر کنم این ترافیکه سایتی که میگن خیلی جدیه ؟؟ یه وقت بدبخت نشیم
4- من اینترنتم دایل آپ از توی خونه هم میشه ثبت نام کرد یا کافی نت ؟؟؟
5- این فرم پیش نویسی که آخر دفترچه هست دقیقاَ همینو تو سایت وارد می کنیم ؟؟؟؟
6- اگه کد رهگیری. کپی نکرده کامپیوتر خاموش شد چه کار باید بکنیم مسئله خیلی جدیه ؟؟
در مورد سوال اولتون من اطلاعی ندارم ولی فکر میکنم کنکور هنر بعد از کنکور ریاضی باشه...
نه فرقی نکرده... کد دانش آموزی یه نفر ثابته ...نقل قول:
2- امسال ( پیش ) مدرسه بهمون یه کارت دانش آموزی داد آیا این شماره دانش آموزی که اینجا نوشته همونیه که برای ثبت نام لازمه ؟؟؟ یا با پارسالیه فرق کرده ؟؟؟
نترس امسال هم مثه همیشه مهلت ثبت نام چند روز تمدید میشه!نقل قول:
- من یه سری اطلاعاتو باید از مدرسه بگیرم و باید تاشنبه صبر کنم این ترافیکه سایتی که میگن خیلی جدیه ؟؟ یه وقت بدبخت نشیم
به نظر من از توی خونه ثبت نام کن...نقل قول:
- من اینترنتم دایل آپ از توی خونه هم میشه ثبت نام کرد یا کافی نت ؟؟؟
بله همونه...نقل قول:
- این فرم پیش نویسی که آخر دفترچه هست دقیقاَ همینو تو سایت وارد می کنیم ؟؟؟؟
ببخشید ... این یکی رو نمیدونم واقعا !نقل قول:
6- اگه کد رهگیری. کپی نکرده کامپیوتر خاموش شد چه کار باید بکنیم مسئله خیلی جدیه ؟؟
همون بعد از ظهر بعد از آزمون ریاضیهنقل قول:
الف ) آزمون هنر بعد از آزمون ریاضیه یا قبلشه ؟؟؟ اگه قبلشه یه خاطره خستگی شرکت نمی کنم
مشکلی نیستنقل قول:
میتونید برید تو قسمت ثبت نام اون کنار نوشته مشاهده و پرینت اطلاعات میتونید از اونجا دوباره بگیرید
يکي از بند هاي ثبت نام آزمون سراسري :
تو سايت سنجش نوشته:
36 - معدل کل سال سوم نظام جديد يا ديپلم نظام قديم :
تو دفترچه نوشته:
36-معدل کل ديپلم:....
حالا آيا منظور از <<معدل کل ديپلم>> معدلي است که در کارنامه سال سوم درج شده(معدل سال)؟؟؟
يا <<معدل کل>> که در برگه فارغ التحصيلي درج شده؟؟؟؟؟
لطفا راهنماييم کنيد...
تو اون برگه دیپلم, دو تا معدل ثبت شده. یکیش معدل کل دبیرستان هست یکی هم معدل کتبی. فکر کنم منظورش همون باشه.نقل قول:
يکي از بند هاي ثبت نام آزمون سراسري :
تو سايت سنجش نوشته:
36 - معدل کل سال سوم نظام جديد يا ديپلم نظام قديم :
تو دفترچه نوشته:
36-معدل کل ديپلم:....
حالا آيا منظور از <<معدل کل ديپلم>> معدلي است که در کارنامه سال سوم درج شده(معدل سال)؟؟؟
يا <<معدل کل>> که در برگه فارغ التحصيلي درج شده؟؟؟؟؟
لطفا راهنماييم کنيد...
وقتی میری تو سایت واسه ثبت نام تو بند 36 نوشته معدل کل سال سوم نظام جدید پس باید معدل کل سال سوم رو بزنی نه معدل کل دبیرستان رو ...نقل قول:
سلام
ببخشید اگه سوال بی ربط میپرسم :11::11:
میخواستم ببینم کسی میدونه بین دانشگاه تهران و شهید بهشتی معماری کدوم بهتره؟
بعد راست میگن که شهید بهشتی یه دفعه فوق لیسانس میده؟
یه خواهش دیگه هم دارم بعد میرم
برای قبولی تو این رشته در شهر تهران (دولتی) حدودا چه رتبه ای لازمه
اگه دو تا دانشگاه بالاییی رو به تفکیک بگید ممنون میشم
بازهم به خاطر بی جا بودن سوالم عذر میخوام
مرسی
خیلی
:10::10:
به نظر من معدل کل دبیرستان رو باید بزنی
نه توی سایت دقیقا نوشته بود :نقل قول:
معدل کل سال سوم نظام جديد يا ديپلم نظام قديم
من همین الآن ثبت نام کردم
سلام
دوستان آیا برای شرکت در کنکور زبان مدرک دیپلمی و یا چیزی لازمه ؟! سیکل و .. ؟!
چون خواهرم که سال سومه میخواد شرکت کنه ...
زبان قبله ریاضیه ؟!
من برای تست زنی از کتاب های آبی قلم چی استفاده میکنم ؟÷یشنهاد شما چیه؟
برای شرکت در کنکور زبان باید حتما مدرک پیش دانشگاهی داشتنقل قول:
زبان فردای آزمون ریاضیه
کلا که نمیشه همه درسا رو از یه انتشارات گرفت!نقل قول:
اینجا هم کتاب زیاد معرفی شده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237105
سايت سنجش كه نمياد ... سرعت اينترنتم كه داغونه ! من موندم واسه چي ثبت نام رو اينترنتي مي كنن ؟
نقل قول:
خواهش می کنم یکی جواب بده خیلی فوریه ، میخوام ببینم اگه نمیشه دو تا همزمان خوند قید هنرو می زنم و فقط معطل اینم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اشتباه می کنی قلم چی بیشتر از 2 یا 3 کتاب خوب حرفی برای گفتن ندارهنقل قول:
سلام دوستان
آیا جدول صفحه 187 یا 178 فیزیک (درست یادم نیست) که مربوط به امواج الکترومغناطیسیه رو باید بلد باشیم؟
بچه ها من رشته ریاضی ام بعد مشاورمون گفت توی بند 44 هر سه تا دانشگاه رو بزن
شما ها هم میزنین؟
یه موقع کار بیخودی نباشه الکی قبول شم بعدم از سال بعد محروم شم؟
لطفا سریع جواب بدین
مرسی
خیلی
:41::41::41:
سلامنقل قول:
من سال 87 کنکور دادم ولی فکر کنم نظمش به همون صورت باشه:
صبح پنج شنبه کنکور ریاضی بود عصرش کنکور هنر بود فردا عصرشم کنکور زبان.
در مورد سوال های بعدی اطلاع دقیقی ندارم ولی فکر می کنم باید جزء 10 تا باشی و اونم از ترم بعدش می تونی دومی رو شروع کنی.
ولی بهت پیشنهادمی کنم به 1 کنکور فکر کن.
بابا هیچ منبع درست و حسابی برای پرسیدن سئوالات نیست. مسخره کردن خودشون رو. اه...
اتفاقا به ما هم گفتن که اون سه تا رو حتما انتخاب کنید. گفت بعدا توضیح میدیم که چرا باید انتخاب کنید.نقل قول:
بچه ها من رشته ریاضی ام بعد مشاورمون گفت توی بند 44 هر سه تا دانشگاه رو بزن
شما ها هم میزنین؟
یه موقع کار بیخودی نباشه الکی قبول شم بعدم از سال بعد محروم شم؟
لطفا سریع جواب بدین
آقا کسی از مشهد هست؟ من این کد بخش رو چی بزنم؟ من الان تو کدوم بخش هستم؟ من فلکه آب و اطراف حرم زندگی میکنم.
تو جدول برای مشهد سه تا بخش در نظر گرفته: 1: احمد آباد 2: رضویه 3: مرکزی
من موندم الان تو کدوم بخش هستم و کد کدوم بخش رو تو فرم ثبت نام کنکور سراسری وارد کنم؟
از یه طرف چون مرکز شهر هستم میگم شاید مرکزی رو باید بزنم و از یه طرف دیگه میگم چون اطراف حرم هستیم باید رضویه رو بزنیم شاید این جا رو اسمش رو گذاشتن رضویه.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
118 هم که هیچی نمیدونه.
سلام دوستان من دانشگاه غیر انتفاعی الان دارم درس می خونم متولد 70 هم هستم خواسنم ببینم من می تونم کنکور سراسری بدم امسال یا به خاطر معافیت تحصیلی نمی تونم بعد ازاد چطور ؟
دلیلش احتمالا اینه که بکوب درس خوندی. منم پارسال اوائل اینطوری میشدم .یعنی از شنبه بعد از آزمون شروع میکردم به خوندن تا 5شنبه قبل از آزمون . اوائل خوب پیش میرفتم بعد یهو از هرچی کتاب تست و تست و درس و ... خلاصه هرچیزی که راجبه تسته بدم میومد . خودمو مجبور میکردم بشینم پای درس ولی اون نتیجه سابق رو نمی اوردم . بعد رفتم مشاوره تا گفتم اینطوری شدم گفت بی وقفه با تایم بالا درس خوندی؟گفتم آره! گفت از این به بعد بین 2تا آزمونت 1روز رو کاملا آف کن. هیچی نخون حتی روزنامه . فقط پاشو برو تفریح کن . اگه تفریحت پیاده رویه برو پیاده روی اگه تفریحت فوتباله برو فوتبال خلاصه برو کاریو بکن که دوست داری.منم شنبه های بعد از آزمونو تعطیل میکنم و معمولا میرم گشت و گذار. جمشیدیه خونه آشنایی سینما یا هرجا که خستگی 2هفته قبلمو در کنه . یکشنبه صبح هم سرحال مثل روز اول میشینم پای درس خداییشم هفته ای که شنبشو تعطیل کردم و تفریح کردم بالاترین بازده درسی رو دارم.نقل قول:
بازم اگه دیدی مشکلت این نیست یه سر برو مشاوره.:10:
شما اول شرایط این دانشگاه هارو بخون ( صفحه 40 تا 42 ) ببین اصلا خوشت میاد!:2:نقل قول:
نظر من رو میخوای بیخیالش شو!
سلام دوستان ... بعد از عمری که گذشت ... تازه من بعد از ثبت نام فهمیدم که شمارهی شناسنامهی من با کد ملیم اشتباهیه ! یعنی کمپلت اشتباه ... ولی انشالا درست میشه . رفتم ثبت احوال و گفتم حالم خوب نیست ... اونو ثبت کردند ! :دی ... آدم های بیکار تو این جور جاها میان افرادی مثل من رو شناسنامهگیر میکنن !
البته ناگفته نماند که من فک میکردم ش.م و ش.ش درسته ، بعد از رفتن به احوال پرسی (اداره ثبت احوال) فهمیدم از متولیدین ما به بعد ش.ش با ش.م یکیست که مال من یکی نبود !
shabeashegha عزیز دستت درد نکنه(ببخشید اسمتونو نمیدونم) مشکل منم دقیقا همونیه که گفتید منم چند هفته بکوب با بهترین بازده خوندم ولی الان بدجوری کم آوردم دستتون درد نکنه:11:
چه جوري ميشه كارت اعتباري رو اينترنتي خريد اينجا تو قم كارت اعتباري گير نمي آد يعني مي گن فقط ميدون مطهري داره تو سايت نوشته كه امكانش فراهم شده اما هرچي گشتم چيزي نبود!
نقل قول:کد:http://srv15.sanjesh.org/onlinepayment/Index.aspx
سینا هستم. خواهش میکنم . خوشحال شدم تونستم کمکت کنم:11:نقل قول:
سلام . دوستان خسته نباشید
دانش اموز ریاضی احتمال قبولی رشته های هنر رو هم داره :31:؟؟ کسی هست اینجا ریاضی باشه هنر هم شرکت کنه ؟؟:10:
بنظر من که احتمال قبولیشون از بقیه بالاتر هم هست:20:نقل قول: